Ποσοστό 170% για τη Νέα Δημοκρατία προβλέπουν αναλυτές, πιθανό να γίνει πρωθυπουργός και άλλων χωρών ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Ποσοστό 170% για τη Νέα Δημοκρατία προβλέπουν αναλυτές, πιθανό να γίνει πρωθυπουργός και άλλων χωρών ο Κυριάκος Μητσοτάκης

8 Ιουνίου, 2023 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:629
Μοίρασέ το

 

 

Ωστόσο, όπως επισημαίνουν, τα ποσοστά αυτά είναι πιθανό να δημιουργήσουν πρόβλημα στον πρωθυπουργό

Ποσοστό 170% για τη Νέα Δημοκρατία προβλέπουν αναλυτές, πιθανό να πρέπει να γίνει και πρωθυπουργός άλλων χωρών ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Εκλογικό ποσοστό για τη Νέα Δημοκρατία που αγγίζει το 170% του εκλογικού σώματος προβλέπουν τώρα αναλυτές μετά το αποτέλεσμα των εκλογών της 21ης Μαΐου.

Όπως προκύπτει μάλιστα από νέα δημοσκόπηση μετά το εκλογικό αποτέλεσμα, η Νέα Δημοκρατία εμφανίζει προβάδισμα 150% έναντι του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ φαίνεται να εξασφαλίζει την αυτοδυναμία με 666 έδρες. 

Πολιτικοί αναλυτές τονίζουν πώς ο μόνος τρόπος πλέον να χάσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης τις επικείμενες εκλογές είναι να δείρει γριούλα στο Σύνταγμα, ενώ ταυτόχρονα κλωτσάει ένα κουτάβι φωνάζοντας «Αλλαχού Ακμπάρ», χωρίς πάλι να είναι και αυτό βέβαιο.

Ωστόσο, όπως επισημαίνουν, τα ποσοστά αυτά είναι πιθανό να δημιουργήσουν πρόβλημα στον πρωθυπουργό αφού, σύμφωνα με συνταγματολόγους, θα πρέπει να γίνει και πρωθυπουργός τουλάχιστον άλλης μίας χώρας ώστε να απορροφηθούν οι επιπλέον βουλευτές.

Σε αναζήτηση δεύτερης χώρας συνεργάτες του πρωθυπουργού

 

Πηγές στη Νέα Δημοκρατία τονίζουν ότι ήδη γίνονται συζητήσεις με γειτονικές χώρες για να αναλάβει και εκεί την πρωθυπουργία, με πιθανότερη την Κύπρο.

Ωστόσο δεν αποκλείουν και κάποια από τις βαλκανικές χώρες που συνορεύουν με την Ελλάδα, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να μοιράζει το χρόνο του ανάμεσα στα δύο πόστα, και με την ευκαιρία να αγοράζει φτηνή βενζίνη και χαρτικά για τη χώρα, κάθε φορά που επιστρέφει στην Αθήνα.

 

 

Πηγή

Προβολές : 629


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα