Ποτέ Δεν Επρόκειτο για την Υγεία μας...

Ποτέ Δεν Επρόκειτο για την Υγεία μας...

10 Ιανουαρίου, 2023 8 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:523
Μοίρασέ το

 

Ένας ‘‘ιός’‘ έχει χρησιμοποιηθεί ως αόρατος εχθρός, όπως ακριβώς και η “τρομοκρατία” τις τελευταίες δύο δεκαετίες. Είναι άυλος- κατά συνέπεια, ένα σύμβολο πρέπει να μας θυμίζει κάτι επικίνδυνο. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο έχουν εφαρμοστεί παγκοσμίως εντολές για μάσκες, παρόλο που οι μάσκες κάνουν περισσότερο κακό παρά καλό.

A toddler tries to climb onto a swing in a closed-off playground
Ένα νήπιο προσπαθεί να ανέβει σε μια κούνια σε μια κλειστή παιδική χαρά

Μετάφραση: Απολλόδωρος

Dr. Simon | Διαβάστε το εδώ

 

Υπάρχουν ακόμα συνεχείς συζητήσεις σχετικά με το αν τα εμβόλια και τα μέτρα μπορεί να έσωσαν τη ζωή κάποιων ηλικιωμένων. Τουλάχιστον υπάρχει συναίνεση ότι έβλαψαν και εξακολουθούν να βλάπτουν τις νεότερες γενιές.

Κατά τη γνώμη μου, αυτή η συζήτηση είναι ξεπερασμένη, καθώς οι κυβερνήσεις φρόντισαν να μην υπάρχουν τυχαιοποιημένες κλινικές μελέτες και η ιατρική κινδυνολογία λειτούργησε ως ενδιάμεσος παράγοντας από τον οποίο κανείς δεν μπορούσε να ξεφύγει.

Ωστόσο, υπάρχουν πολλές ενδείξεις ότι βρισκόμαστε αντιμέτωποι με μια ΨΕΥΤΟ-πανδημία και κανένα επικίνδυνο παθογόνο.

  1. Δεν υπάρχει υπερβολική θνησιμότητα στις φτωχότερες αφρικανικές χώρες. Δεν υπάρχουν ισχυρά μέσα ενημέρωσης, δεν υπάρχει εμβόλιο, δεν υπάρχει υπερβολική θνησιμότητα. Ο Christian Drosten, ωστόσο, προέβλεψε ότι οι άνθρωποι θα πεθάνουν σαν τις μύγες εκεί, αν δεν μπορέσουμε να τους παρέχουμε δωρεάν εμβόλια (δηλαδή “οι άνθρωποι θα πεθάνουν στους δρόμους“).
  2. Αντί να ενισχύσουμε το ανοσοποιητικό μας σύστημα προωθώντας τις σωματικές δραστηριότητες και τη βιταμίνη D, τα αθλητικά σωματεία έκλεισαν και τα αυστηρά μέτρα για την παραμονή στο σπίτι περιόρισαν την έκθεση στον ήλιο.
  3. Ο Fauci και ο Drosten είναι μόνο δύο παραδείγματα ιολόγων που άλλαξαν τη γνώμη τους σχετικά με τα μέτρα που πρέπει να ληφθούν σε περίπτωση πανδημίας. Ο Fauci, για παράδειγμα, δήλωσε ότι οι μάσκες δεν αποδίδουν και θεώρησε τη χρήση τους παρανοϊκή και ότι ο καλύτερος εμβολιασμός είναι να μολυνθεί κανείς πραγματικά. Ο Γερμανός ομόλογός του Fauci, Christian Drosten, έκανε δηλώσεις όπως: “Η ανοσολογία είναι τόσο πολύπλοκη που κανείς δεν την καταλαβαίνει. Τουλάχιστον εγώ δεν την καταλαβαίνω.”, ενώ ισχυριζόταν ότι τα εμβόλια mRNA “εκπαιδεύουν” το ανοσοποιητικό σύστημα. Επίσης, οι δηλώσεις του για τις μάσκες ήταν αντιφατικές.
  4. Ένας ‘‘ιός’‘ έχει χρησιμοποιηθεί ως αόρατος εχθρός, όπως ακριβώς και η “τρομοκρατία” τις τελευταίες δύο δεκαετίες. Είναι άυλος- κατά συνέπεια, ένα σύμβολο πρέπει να μας θυμίζει κάτι επικίνδυνο. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο έχουν εφαρμοστεί παγκοσμίως εντολές για μάσκες, παρόλο που οι μάσκες κάνουν περισσότερο κακό παρά καλό.
  5. Μια πραγματική πανδημία δεν απαιτεί μια εκστρατεία μάρκετινγκ 24/7. Αν υπήρχαν πραγματικά επικίνδυνοι παθογόνοι μικροοργανισμοί (και, φυσικά, μια λειτουργική λύση), οι άνθρωποι θα έκαναν ουρά για να εμβολιαστούν. Και τα δύο δεν συνέβησαν.
  6. Οι διαδηλώσεις της BLM και οι παρελάσεις υπερηφάνειας των γκέι επιτράπηκαν από τις αρχές, ενώ οι αστυνομικές δυνάμεις κατέστειλαν βάναυσα τις διαδηλώσεις κατά των μέτρων μια εβδομάδα αργότερα. Αυτό δεν έβγαζε κανένα νόημα.
  7. Οι κύριες αιτίες θανάτου είναι ο καρκίνος και οι καρδιαγγειακές παθήσεις. Οι κύριοι παράγοντες που προκαλούν αυτές τις ασθένειες είναι γνωστοί. Και όμως, οι πολιτικοί δεν ενδιαφέρθηκαν για τον περιορισμό των σακχάρων στα επεξεργασμένα τρόφιμα και, αντίθετα, προώθησαν τις σωματικές δραστηριότητες. Συνέχισαν να λένε ότι κάθε ζωή έχει σημασία, αλλά στην πραγματικότητα ενδιαφέρονται μόνο για την εφαρμογή ενός ολοκληρωτικού συστήματος.

Υπάρχει κάτι που μου διαφεύγει εκτός από το παράδοξο των εστιατορίων (οι ιοί τείνουν να βρίσκονται μόνο σε υψόμετρο πάνω από 1,50μ); Αφήστε ένα σχόλιο παρακάτω. 🙂

Στην υγειά μας,

Simon


—Δικτυογραφία :

It was never about our health… – Dr. Simon

 

Πηγή https://apollodoros.substack.com/p/7cc

Προβολές : 523


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα