ΠΟΥ. Ο ΝΕΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ ΤΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΣΜΟΥ: Νέα συνθήκη για την επόμενη πανδημία – Lockdown, υποχρεωτικοί εμβολιασμοί και ψηφιακά πιστοποιητικά εμβολιασμού και μετακίνησης

ΠΟΥ. Ο ΝΕΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ ΤΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΣΜΟΥ: Νέα συνθήκη για την επόμενη πανδημία – Lockdown, υποχρεωτικοί εμβολιασμοί και ψηφιακά πιστοποιητικά εμβολιασμού και μετακίνησης

28 Ιανουαρίου, 2023 13 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:2,038
Μοίρασέ το

 

Όσες χώρες αρνούνται θα υφίσταται κυρώσεις

 

Έρχεται με ραγδαίους ρυθμούς το «ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ”!!!

Δυστυχώς η πλειοψηφία, ζει στον κόσμο της…

Η ΠΕΝΤΑΡΧΙΑ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ, ΒΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΑΝΙΣΕΙ ΤΑ 3/4 ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ…

ΚΑΙ ΟΙ ΛΑΟΙ, ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ…

Διαβάστε τι έρχεται, εδώ

Και συμπληρώστε ΣΤΗΝ ΦΟΡΜΑ (ΕΔΩ) ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΑΣ…

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ…

ΜΗΝ ΚΡΑΤΑΤΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ…

ΠΡΕΠΕΙ Ν’ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ… ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Κάποιοι αφελείς, πιστεύουν πως δεν θα χρειαστεί να πάρουμε τα βουνά, γιατί θα μας σώσει ο Θεός…

Ο ΘΕΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΩΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ…

Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ, ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ…

ΟΤΑΝ ΤΟ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ…

ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΝΕΙ …ΧΩΜΑ…

 

 

ΠΟΥ: Νέα συνθήκη για την επόμενη πανδημία – Lockdown, υποχρεωτικοί εμβολιασμοί και ψηφιακά πιστοποιητικά εμβολιασμού και μετακίνησης

Αναγκαστικές καραντίνες και lockdown, υποχρεωτικός εμβολιασμός, ψηφιακό πιστοποιητικό εμβολιασμού και μετακίνησης είναι μερικές από τις προτάσεις του ΠΟΥ για το νέο σχέδιο που ετοιμάζει για την «αντιμετώπιση» της επόμενης πανδημίας.

Το σχέδιο γνωστό έως τώρα  ως  «zero draft»συζητήθηκε για πρώτη φορά  στις 7 Δεκεμβρίου του 2022και θα οριστικοποιηθεί στα τέλη Φεβρουαρίου  όταν αντιπρόσωποι από τις 194 χώρες μέλη του ΠΟΥ θα συναντηθούν για να το εγκρίνουν

 

Η διαφορά όμως με τις προηγούμενες συνθήκες του ΠΟΥ, είναι ότι αυτή τη φορά η νέα συνθήκη θα δεσμεύει νομικά (legally binding international rules) τα κράτη-μέλη που θα την υπογράψουν, να ακολουθούν όλες τις προβλέψεις της και τα άρθρα, καθώς σε αντίθετη περίπτωση θα υπάρχουν κυρώσεις.

Η πρώτη διεθνής συνθήκη για τους κανόνες υγείας (IHR) υπογράφηκε το 2005. Τώρα ο ΠΟΥ πιέζει προκειμένου να συμπεριλάβει στην συνθήκη αυτή νέες προβλέψεις και να αποκτήσει τη δυνατότητα να τις επιβάλλει τα κράτη μέλη του μόλις η νέα πανδημία κτυπήσει.

 

 

Στόχος της νέας συνθήκης είναι η επιβολή ενός καθεστώτος πλήρους ελέγχου μέσω του «ψηφιακού πιστοποιητικού εμβολιασμού» με το οποίο θα ελέγχονται όλες οι μετακινήσεις των εμβολιασμένων.

Ο υποχρεωτικός εμβολιασμός είναι προ των πυλών όπως εμτιμάται, δεδομένου ότι τουλάχιστον 122 εκατομμύρια άτομα στην Ευρώπη δεν έχουν κάνει κανένα εμβόλιο για τον COVID-19. Αυτό σημαίνει απώλειες εκατοντάδων εκατομμυρίων για τις φαρμακευτικές εταιρείες αφού τεράστια ποσά δόσεων έχουν μείνει αδιάθετα. Προφανώς κάποιοι θέλουν να εξαλείψουν ένα τέτοιο ενδεχόμενο στην επόμενη πανδημία.

 

 

Πηγή

Προβολές : 2,038


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα