ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΡΕ;;; “Μάνα” κάλυπτε τον γιό της που βίαζε 4χρονο αγοράκι!!!!!!!!!!!! ΓΙΑΤΙ Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΕΝΩ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΜΗΝΕΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ, ΔΕΝ ΣΥΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ;;;

ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΡΕ;;; “Μάνα” κάλυπτε τον γιό της που βίαζε 4χρονο αγοράκι!!!!!!!!!!!! ΓΙΑΤΙ Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΕΝΩ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΜΗΝΕΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ, ΔΕΝ ΣΥΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ;;;

19 Οκτωβρίου, 2022 9 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:612
Μοίρασέ το

 

«Μίλησαν» οι ζωγραφιές στην υπόθεση ασέλγειας κατά του 4χρονου στο Αγρίνιο

Αποδείχτηκε μετά από καιρό ότι, όταν η νταντά έμενε μόνη με το παιδί, χωρίς την παρουσία των γονέων, ερχόταν ο γιος της, ο οποίος ήταν φαντάρος σε γειτονική πόλη, και προέβαινε σε ασελγείς πράξεις στο 4 ετών αγοράκι. Το χειρότερο ήταν ότι η νταντά, μητέρα του δράστη, τους έπιασε, τον κάλυπτε και του επέτρεπε να έρχεται ξανά και ξανά στο σπίτι.

Η νταντά ασκούσε ψυχολογική βία στο παιδί για να μη μιλήσει.

 

«Μίλησαν» οι ζωγραφιές στην υπόθεση ασέλγειας κατά του 4χρονου στο Αγρίνιο

 

Πρώτα “η μάνα” του βιαστή θέλει ΣΦΑΞΙΜΟ και μετά ο γιός της…

ΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΞΕΣΚΙΣΤΕ ΟΣΟΙ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ…

ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΗΣ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΑΚΟΜΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ, ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟΔΙΚΕΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ, ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ… ΠΑΠΙΑ…

ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΦΗΣΑΝ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ;;;

ΜΗΠΩΣ Ο ΒΙΑΣΤΗΣ, ΚΡΑΤΑΕΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΡΑΤΟΔΙΚΕΣ ΠΑΙΔΟΒΙΑΣΤΕΣ;;;

 

Καλλιόπη Σουφλή

Νέα στοιχεία για την υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης ενός τετράχρονου αγοριού στο Αγρίνιο φέρνει στη δημοσιότητα η «Ζούγκλα».

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, στο κινητό τηλέφωνο του 28χρονου έχει εντοπιστεί υλικό παιδικής πορνογραφίας χωρίς μέχρι αυτή την ώρα να γνωρίζουν αν αφορά το 4χρονο αγόρι ή κάποιο άλλο παιδί.

Στις διωκτικές αρχές επικρατεί ανησυχία καθώς δεν μπορούν να γνωρίζουν αν ο νεαρός, την «δράση» του οποίου η «Ζούγκλα» είχε αποκαλύψει τον περασμένο Φεβρουάριο, είχε κακοποιήσει και άλλα παιδιά. Αξίζει να σημειωθεί ότι την επίμαχη περίοδο ο 28χρονος υπηρετούσε την θητεία του στα Ιωάννινα, ενώ όταν απολύθηκε από τον στρατό δούλεψε στην Πάρο.

Είναι χαρακτηριστικό ότι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρινίου που χειρίστηκαν την υπόθεση με πολύ μεγάλη ευαισθησία λόγω της φύσης του αδικήματος αλλά και της ηλικίας του αγοριού, κατόπιν εντολής της εισαγγελίας, είχαν μεταβεί στο κυκλαδίτικο νησί με σκοπό να συλλέξουν ακόμα περισσότερα στοιχεία.

Αυτό που προκαλεί όμως αίσθηση και ερωτηματικά είναι η στάση που έχει κρατήσει μέχρι σήμερα η Εισαγγελία Στρατοδικείου Ιωαννίνων.

Ενώ δημοσιοποίησε τα στοιχεία και τη φωτογραφία του νεαρού αποσκοπώντας «στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό του παραπάνω αδικήματος», δεν έχει προχωρήσει στην έκδοση εντάλματος σύλληψης του 28χρονου με αποτέλεσμα να κυκλοφορεί ελεύθερος.

Επίσης, ενώ ο φάκελος της δικογραφίας ήταν στα χέρια της εισαγγελίας εδώ και μήνες, δεν επίσπευσε τις διαδικασίες με αποτέλεσμα κανείς να μην γνωρίζει αν ο Δημήτρης Κραβαρίτης έχει ασελγήσει και σε άλλα παιδιά όλο αυτό το χρονικό διάστημα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 28χρονος έχει φύγει από την πόλη του Αγρινίου φοβούμενος αντιδράσεις αλλά «από πίσω υπάρχει μια οικογένεια του 4χρονου που βιώνει τον δικό της Γολγοθά και ποτέ κανείς δεν ξέρει πως μπορεί να αντιδράσει» λέει με νόημα αξιωματικός της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρινίου που ασχολήθηκε με την υπόθεση.

Η μητέρα του 28χρονου που ασελγούσε κατά 4χρονου τον κάλυπτε

Την υπόθεση είχε δημοσιοποιήσει και η Ολυμπιονίκης Σοφία Μπεκατώρου κατά τη διάρκεια ενημέρωσης σχετικά με τις υποθέσεις που έχουν καταγραφεί στην πλατφόρμα του Ευρωπαϊκού Δικτύου κατά της Βίας και περιλαμβάνεται ανάμεσα σε ακόμα 200 μαρτυρίες κακοποίησης.

Στην ανάρτησή της η Σοφία Μπεκατώρου αναφέρει σχετικά:

«Το αγοράκι τα πρωινά έμενε στο σπίτι του, με μια κυρία 52 ετών (νταντά). Στο χώρο υπήρχαν κάμερες για παρακολούθηση σχεδόν σε όλα τα δωμάτια, εκτός από τις τουαλέτες. Ξαφνικά παρατηρήσαμε μια απότομη αλλαγή συμπεριφοράς, την οποία και δε μπορούσαμε να κατανοήσουμε, θεωρώντας ότι το παιδί είναι απόλυτα ασφαλές.

Τελικά αποδείχτηκε μετά από καιρό ότι, όταν η νταντά έμενε μόνη με το παιδί, χωρίς την παρουσία των γονέων, ερχόταν ο γιος της, ο οποίος ήταν φαντάρος σε γειτονική πόλη, και προέβαινε σε ασελγείς πράξεις στο 4 ετών αγοράκι. Το χειρότερο ήταν ότι η νταντά, μητέρα του δράστη, τους έπιασε, τον κάλυπτε και του επέτρεπε να έρχεται ξανά και ξανά στο σπίτι.

Η νταντά ασκούσε ψυχολογική βία στο παιδί για να μη μιλήσει. Τελικά η κόλαση του μικρού παιδιού σταμάτησε όταν εκφράστηκε μέσω της ζωγραφικής και απεικόνισε όλα όσα συνέβαιναν στο σπίτι και αφορούσαν και τη νταντά και το φαντάρο γιο της. Μετά την πρώτη ζωγραφιά το παιδί εξετάστηκε από έμπειρους παιδοψυχιάτρους και έγινε η καταγγελία στις αρχές».

Διαβάστε εδώ την ανάρτηση της Σοφίας Μπεκατώρου

 

Πηγή

Προβολές : 612


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα