Πούτιν εναντίον Big Pharma: Η Απόλυτη Συντριβή — Αλήθεια Σχεδιάζει ο Πούτιν να Εκκαθαρίσει τους διακινητές χαπιών; Αν ναι, έχουμε μερικές προτάσεις

18 Ιουλίου, 2022 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοίρασέ το

 

 

Όλοι οι Σημαντικοί Ρώσοι που γλέντησαν με τον Tedros και τη Big Pharma στο Διεθνές Οικονομικό Φόρουμ της Αγίας Πετρούπολης – κατευθείαν στα γκουλάγκ για κάποια απεγνωσμένα αναγκαία αποκατάσταση.

Και βέβαια, κανένα χαστούκι της Big Pharma δεν θα ήταν πλήρες χωρίς την εκδίωξη της  Madame Arbidol  στην πιο απομακρυσμένη σωφρονιστική αποικία της Σιβηρίας. Συγγνώμη, δεν φτιάχνουμε εμείς τους κανόνες.

Οι μεγαλύτερες φαρμακευτικές εταιρείες της Ρωσίας πρέπει επίσης να μπουν στο στόχαστρο.

Όπως είδαμε με το Sputnik V, οι ρωσικές φαρμακευτικές εταιρείες συνεργάζονται με ενθουσιασμό με τις δυτικές φαρμακευτικές εταιρείες για να δημιουργήσουν φρικτά δηλητήρια για τις μάζες.

Και η ρωσική κυβέρνηση έχει επενδύσει σε αυτή την αισχρή συνεργασία – πράγμα που είναι ελαφρώς αποθαρρυντικό;

Επιπλέον, η χειρότερη απάτη που σχετίζεται με τα φάρμακα αφορά κυβερνητικά συμβόλαια. Και επίσης: ένα μεγάλο μέρος του εμπορίου χαπιών και των ανήθικων συμβολαίων γίνεται νόμιμα.

Το πλέον αμφισβητούμενο και αμφιλεγόμενο πολιτικό πρόσωπο παγκοσμίως, είναι ο Πούτιν…

Εκεί που λες πως είναι κατά της ΚΑΜΠΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, διαπιστώνεις πως είναι κομμάτι της…

Καλλιόπη Σουφλή

 

Συντάκτης του ER: Υπενθυμίζουμε στους αναγνώστες την τολμηρή, ανεξάρτητη στάση που κράτησε αρχικά ο Πούτιν και η Ρωσία απέναντι στην πανδημία του ” Covid ” στις αρχές του 2020 (παρόμοια με τον Μπόρις Τζόνσον, ο οποίος υπερασπιζόταν σθεναρά τη φυσική ανοσία μέχρι που ξαφνικά “αρρώστησε” και επανεμφανίστηκε ως ένας αλλαγμένος άνθρωπος που πήγε με το ρεύμα). Στη συνέχεια, ξαφνικά τα πράγματα άλλαξαν: ΜΜΕ όπως το RT, για παράδειγμα, μεταπήδησαν στην αφήγηση της τρομολαγνείας / κλειδώματος / Big Pharma, η οποία ήταν εξαιρετικά περίεργη. Οδηγώντας τους ανθρώπους να παρατηρήσουν ότι η Ρωσία ακολουθούσε τον δρόμο της Μεγάλης Επανεκκίνησης και ότι ο Πούτιν ήταν ένας πολύ κακός άνθρωπος, δηλαδή ένας παγκοσμιοποιητής. Τώρα, αν αυτή η τάση που περιγράφεται παρακάτω είναι αληθινή, βλέπουμε μια άλλη στροφή του Πούτιν. Τι συμβαίνει; Είναι ειλικρινής η κριτική που ασκεί ο Πούτιν στη Μεγάλη Φαρμακοβιομηχανία;

Συνιστούμε ανεπιφύλακτα να διαβάσετε αυτή την ανάρτηση στο blog του δημοσιογράφου Riley Waggaman (κάνει link σε αυτήν παρακάτω), η οποία επισημαίνει ότι μεταξύ του Δεκ. 2020 και του Νοε. 2021 (οι πρώτοι πλήρεις 12 μήνες εφαρμογής των εμβολίων), η Ρωσία είχε τα χειρότερα ποσοστά θνησιμότητας από το 1945: Ρωσία & μυστικιστική αποδοχή των πραγμάτων ως έχουν

********

Πούτιν εναντίον Big Pharma: Η Απόλυτη Συντριβή — Αλήθεια Σχεδιάζει ο Πούτιν να Εκκαθαρίσει τους διακινητές χαπιών; Αν ναι, έχουμε μερικές προτάσεις

του Riley Waggaman

Ετοιμάζεται ο Βλαντιμίρ Πούτιν να εκκαθαρίσει τη Ρωσία από τα τσιράκια της Μεγάλης Φαρμακοβιομηχανίας (ολόκληρο το υπουργικό του συμβούλιο); Κάποιοι φαίνεται να το πιστεύουν και σίγουρα υπάρχουν ενδείξεις ότι έρχεται κάποιο είδος καταστολής κατά των τσιλιαδόρων.

Ας εξερευνήσουμε μαζί αυτή την ενδιαφέρουσα είδηση.

Πάρτε το τιμόνι, TASS:

Ο Chikhanchin απάντησε λέγοντας ότι η υπηρεσία του συνεργάζεται με την FSB για να ξεριζώσει τις αδικαιολόγητες απάτες της Big Pharma.

Πρώτα απ’ όλα: Τουλάχιστον ο Πούτιν αξίζει ένα χειροκρότημα γκολφ επειδή είπε αγενή πράγματα για τη Μεγάλη Φαρμακοβιομηχανία. Κανείς δεν χάνει πόντους για κάτι τέτοιο. Οπότε σε χαιρετίζουμε, Βλαντιμίρ Πούτιν. Συνέχισε έτσι.

Ταυτόχρονα: τα λόγια είναι φτηνά. Αν πρόκειται να εκτοξεύσετε μια ρουκέτα Novichok κατά της Big Pharma επειδή “προωθούν τα προϊόντα τους μέσω τοπικών ιατρικών ιδρυμάτων” (όπως συνοψίζει το TASS) σε 30 περιοχές… αυτό δεν ακούγεται ακριβώς σαν το κλύσμα κάθαρσης που τόσο απεγνωσμένα χρειάζεται η Ρωσία.

Αν ο Πούτιν είναι ειλικρινής για την εκδίωξη των εκφυλισμένων διακινητών χαπιών από τη Ρωσία, πόσο μακριά είναι διατεθειμένος να φτάσει; Γιατί για να έχει ουσιαστικό αντίκτυπο θα πρέπει να πάει πολύ μακριά. Για την ακρίβεια, μέχρι τέλους.

Πρέπει να κόψεις το κεφάλι από το φίδι. Και το φίδι ζει στη Μόσχα. Το φίδι έχει τυλίξει το λεπτό ερπετοειδές σώμα του γύρω από διάφορα ομοσπονδιακά υπουργεία. Το φίδι πνίγει τη Ρωσία στα υψηλότερα επίπεδα της κυβέρνησης.

Αυτό είναι απλά ένα γεγονός.

Αν αύριο η FSB ανακοινώσει ότι έβαλε στο τσουβάλι τον αναπληρωτή διευθυντή μιας κλινικής ενός χωριού στο Potato-Patch της Yakutia, αυτό δεν θα μπορεί να χαρακτηριστεί ως επιτυχής καταστολή της κακόβουλης επιρροής της Μεγάλης Φαρμακοβιομηχανίας στη Ρωσία. Θα χαρακτηριστεί ως τεράστια αποτυχία.

–> Ποιοι Μεγάλοι Φαρμακοβιομήχανοι θα πρέπει να συλληφθούν από την FSB; Χαιρόμαστε πολύ που ρωτήσατε.

Όλοι οι Σημαντικοί Ρώσοι που γλέντησαν με τον Tedros και τη Big Pharma στο Διεθνές Οικονομικό Φόρουμ της Αγίας Πετρούπολης – κατευθείαν στα γκουλάγκ για κάποια απεγνωσμένα αναγκαία αποκατάσταση.

Και βέβαια, κανένα χαστούκι της Big Pharma δεν θα ήταν πλήρες χωρίς την εκδίωξη της  Madame Arbidol  στην πιο απομακρυσμένη σωφρονιστική αποικία της Σιβηρίας. Συγγνώμη, δεν φτιάχνουμε εμείς τους κανόνες.

Οι μεγαλύτερες φαρμακευτικές εταιρείες της Ρωσίας πρέπει επίσης να μπουν στο στόχαστρο. Όπως είδαμε με το Sputnik V, οι ρωσικές φαρμακευτικές εταιρείες συνεργάζονται με ενθουσιασμό με τις δυτικές φαρμακευτικές εταιρείες για να δημιουργήσουν φρικτά δηλητήρια για τις μάζες. Και η ρωσική κυβέρνηση έχει επενδύσει σε αυτή την αισχρή συνεργασία – πράγμα που είναι ελαφρώς αποθαρρυντικό;

Επιπλέον, η χειρότερη απάτη που σχετίζεται με τα φάρμακα αφορά κυβερνητικά συμβόλαια. Και επίσης: ένα μεγάλο μέρος του εμπορίου χαπιών και των ανήθικων συμβολαίων γίνεται νόμιμα.

Όπως εξήγησε ο Tsrgrad σε ένα άρθρο που αναλύει τα σχόλια του Πούτιν:

  Ο Πούτιν απαίτησε να ληφθούν μέτρα κατά των δυτικών φαρμακευτικών εταιρειών που δωροδοκούν τους γιατρούς μας. Ο Tsargrad εξέτασε το πρόβλημα και διαπίστωσε ότι αυτή η δωροδοκία είναι τις περισσότερες φορές απολύτως νόμιμη. Για να αλλάξει η κατάσταση, πρέπει να αλλάξουν οι νόμοι. […]

  Η ιδιαιτερότητα της Ρωσίας έγκειται στην ενεργό συμμετοχή του κράτους στην αγορά ιατρικών υπηρεσιών. Είναι πιο επικερδές να πάρει κανείς ένα μεγάλο συμβόλαιο και να χαλαρώσει παρά να δουλέψει επίπονα με τους γιατρούς, αν και ούτε αυτό παραμελείται. Ως εκ τούτου, η “αγαπημένη” μας μορφή παράνομης συνεργασίας των φαρμακευτικών εταιρειών με τους επικεφαλής των ιδρυμάτων και τους αξιωματούχους είναι η εξασφάλιση της νίκης στη δημοπρασία.

  Έτσι, για παράδειγμα, στα τέλη του 2019, ο επικεφαλής γιατρός του δημοκρατικού ογκολογικού ιατρείου του Υπουργείου Υγείας της Δημοκρατίας της Βόρειας Οσετίας-Αλάνιας συνελήφθη επ’ αυτοφώρω να λαμβάνει δωροδοκία σε ιδιαίτερα μεγάλη κλίμακα. Λίγες ημέρες πριν από αυτό, ο επικεφαλής γιατρός του περιφερειακού ογκολογικού κέντρου της Penza καταδικάστηκε σε πενταετή φυλάκιση (όπως και ο διευθυντής της φαρμακευτικής εταιρείας που του έδωσε τη δωροδοκία). Υπάρχουν και άλλα προηγούμενα, πολλά από αυτά. […]

Φυσικά, το πρόβλημα που έθεσαν ο Chikhanchin και ο Πούτιν δεν αφορά μόνο τις δυτικές εταιρείες – η εγχώρια φαρμακοβιομηχανία έχει υιοθετήσει τις χειρότερες συνήθειες των “μεγάλων αδελφών” της και δεν αλληλεπιδρά με το ιατρικό προσωπικό με λιγότερη επιτυχία.

Αυτό συνοψίζει αρκετά καλά την κατάσταση, νομίζουμε.

Χαιρετίζουμε όλες τις προσπάθειες για να γίνει η ρωσική υγειονομική περίθαλψη λιγότερο απατεωνίστικη και περισσότερο υγιής.

Αλλά ας μην ξεχνάμε ότι μετά από δύο χρόνια “μέτρων για τη δημόσια υγεία” – δύο χρόνια ασταμάτητης απάτης και δολοφονικών ψεμάτων – η Ρωσία βρίσκεται τώρα σε μια πολύ, πολύ βαθιά τρύπα – μια τρύπα που έσκαψε η ρωσική κυβέρνηση. Φανταστείτε το.

Θα πρέπει να προσθέσουμε ότι υπάρχουν φήμες στο ρωσικό interwebz ότι αρκετοί υψηλόβαθμοι αξιωματούχοι βρίσκονται υπό έρευνα στο πλαίσιο αυτής της υποτιθέμενης καταστολής της Big Pharma. Δεν έχουμε βρει τίποτα ουσιαστικό για να υποστηρίξουμε αυτόν τον ισχυρισμό, αλλά… το ελπίζουμε;

–> Ας δούμε τι θα σκαρφιστεί η FSB. Είναι το 2022. Όλα είναι πιθανά.

Ακόμα και εξιλέωση.

************

Δικτυογραφία

Putin vs. Big Pharma: The Ultimate Smackdown? – Europe Reloaded

https://www.europereloaded.com/putin-vs-big-pharma-the-ultimate-smackdown/

 

Πηγή και μετάφραση, ΑΠΟΛΛΟΔΩΡΟΣ

Προβολές : 512


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα