Πού στα κομμάτια βρέθηκαν τόσοι ΠΡΟΔΟΤΕΣ;;; (βίντεο)

Πού στα κομμάτια βρέθηκαν τόσοι ΠΡΟΔΟΤΕΣ;;; (βίντεο)

1 Αυγούστου, 2023 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:557
Μοίρασέ το

 

 

Ασύλληπτα αίσχη Παπαχρήστου – Σύμφωνα με τον υπάλληλο του Μαρινάκη, «όσο θεωρούμε ότι το Αιγαίο μας ανήκει, δεν θα έχουμε καλές σχέσεις με την Τουρκία» 

Τι στο καλό… μόνο ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΓΕΝΝΑΕΙ ΠΙΑ ΑΥΤΗ Η ΠΑΤΡΙΔΑ;

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΜΕΙΩΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΙ;;;

Δεν μπορεί… κάποιος τρόπος θα υπάρχει…

 

Καλλιόπη Σουφλή

Διαφορετική άποψη για την υπόθεση του Turkaegean εξέφρασε ο δημοσιογράφος Γιώργος Παπαχρήστος σε συνέντευξή του στην εκπομπή της Βίκυς Πολύζου.

Ο Παπαχρήστος τόνισε αρκετές φορές ότι «το Αιγαίο δεν είναι ελληνική λίμνη», ότι και η Τουρκία έχει δικαιώματα, καθώς 500 km τουρκικά παράλια βρέχονται από την ίδια θάλασσα. Ισχυριζόμενος μάλιστα ότι οι τουρκικές παραλίες δεν έχουν καμία διαφορά με τις αντίστοιχες ελληνικές που βρέχονται από το Αιγαίο.

Ο γνωστός δημοσιογράφος των Νέων, δεν θεωρεί πως η εξέλιξη με το Turkaegean συνιστά κάποια εθνική ήττα, αλλά επέρριψε ευθύνες στο υπουργείο τουρισμού που δεν χειρίστηκε σωστά επικοινωνιακά την υπόθεση!

Εντύπωση πάντως προκάλεσε η αποστροφή του σύμφωνα με την οποία η Ελλάδα φέρει μερίδιο ευθύνης για τις κακές σχέσεις με την Τουρκία, καθώς όπως χαρακτηριστικά είπε, «όσο θεωρούμε ότι το Αιγαίο μας ανήκει, δεν θα έχουμε σχέσεις καλής γειτονίας»!

Εννοείται ότι ως μοναδική διαφορά της Ελλάδος με την Τουρκία, ο Γιώργος Παπαχρήστος αναφέρθηκε σε «θαλάσσιες ζώνες», όπως ακριβώς πράττει και ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ενώ κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Η μοναδική διαφορά μας με την Τουρκία, όπως τουλάχιστον την αναγνωρίζει επίσημα το ελληνικό κράτος, είναι η νησιωτική υφαλοκρηπίδα και μόνο.

Ο όρος «θαλάσσιες ζώνες» περιλαμβάνει και τα χωρικά ύδατα, που οπωσδήποτε οποιαδήποτε διαπραγμάτευση επ αυτών, συνιστά εθνική υποχώρηση και όχι «διαπραγμάτευση».

Δείτε το βίντεο από το 47´ και μετά


Πηγή

Προβολές : 557


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα