Πράγματι ο Χίτλερ ήταν Εβραίος, όπως Εβραίος ήταν και ο Στάλιν.

4 Μαΐου, 2022 8 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοίρασέ το

 

 

Πράγματι ο Χίτλερ ήταν Εβραίος, όπως Εβραίος ήταν και ο Στάλιν.

Όλους αυτούς τους χρησιμοποίησε ο διεθνής Σιωνισμός και τους προώθησε για να προωθήσουν το σχέδιο του, που δεν ήταν άλλο από τη δημιουργία του κράτους του Ισραήλ.

Και στο περιβάλλον του Χίτλερ υπήρχαν Εβραίοι, όπως υπήρχαν και στο περιβάλλον του Στάλιν.

 

 

 

Ας ξεκαθαρίσουμε κάτι σημαντικό, που δεν πρέπει να παραπλανά τις απόψεις μας.

ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΒΡΑΙΟΙ… ΧΑΖΑΡΟΙ ΗΤΑΝ…αυτό εξηγεί και την διαστροφή της ψυχής, του νου και του σώματός τους…

Αυτό εξηγεί και το γεγονός πως οδήγησαν στον θάνατο εκατοντάδες εκατομμύρια ανθρώπων…

Είναι οι ΑΡΧΗΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ, πιόνια φυσικά και οι ίδιοι των χαζαροσατανιστών ΡΟΤΣΙΛΝΤ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Βηρσαβεέ Μανιάτη

Πράγματι ο Χίτλερ ήταν Εβραίος, όπως Εβραίος ήταν και ο Στάλιν.

Όλους αυτούς τους χρησιμοποίησε ο διεθνής Σιωνισμός και τους προώθησε για να προωθήσουν το σχέδιο του, που δεν ήταν άλλο από τη δημιουργία του κράτους του Ισραήλ.

Και στο περιβάλλον του Χίτλερ υπήρχαν Εβραίοι, όπως υπήρχαν και στο περιβάλλον του Στάλιν.

Κάποια στιγμή βέβαια συγκρούστηκαν μεταξύ τους και θα συγκρούονταν, διότι είχαν διαφορετικό όραμα και δεν είχαν απεξαρτηθεί από την έννοια του εθνικού κράτους, παρόλο που και οι δυο αγωνίζονταν για τον διεθνισμό, από διαφορετική σκοπιά και προοπτική ο καθένας.

Ο ένας έχοντας σαν δόγμα την κυριαρχία της Γερμανικής Αρίας Φυλής και θεωρώντας τον εαυτόν του διάδοχο των Αρχαίων Ελλήνων, έχοντας γίνει αποκρυφιστής, μυημένος στη στοά της Θούλης και ο άλλος έχοντας σαν δόγμα την κυριαρχία της εργατικής τάξης, τον λεγόμενο προλεταριακό διεθνισμό, θεωρώντας ότι η εργατική τάξη, η οποία στην πραγματικότητα δεν είχε καν συνειδητοποιήσει ότι έχει κάποια δύναμη, εκχωρεί τη δύναμη της στην κεντρική εξουσία.

Αυτό γίνεται σε παγκόσμια κλίμακα και έτσι προέκυψε ο λεγόμενος προλεταριακός διεθνισμός.

Όλα όμως ξεκίνησαν από τα πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών, που αναφέρονται στο τρόπο κατάληψης της εξουσίας από τους Σιωνιστές.

Σήμερα ο σιωνισμός συνεχίζει το έργο του, έχοντας δημιουργήσει το κράτος του Ισραήλ, θέλει να προχωρήσει στη δημιουργία του Γ Ναού, στην έλευση του Μεσσία και στην παγκόσμια κυριαρχία τους, με τη δημιουργία παγκόσμιας κυβέρνησης, παγκόσμιας οικονομίας και παγκόσμιας θρησκείας.

Για το σκοπό αυτό χρησιμοποιούν όλες τις μεθόδους.

Έτσι οι πρώην αντίπαλοι, Εβραίοι και ναζιστές συνεργάζονται, για την επίτευξη του κοινού σκοπού, που είναι η δημιουργία του παγκόσμιου κράτους, της παγκόσμιας οικονομίας και της παγκόσμιας θρησκείας και χρησιμοποιούν και αξιοποιούν όλες τις μεθόδους των ναζιστών.

Αυτό ακριβώς έγινε στην Ουρανία.

Εβραίοι, όπως ο Ζελένσκι χρησιμοποίησαν και αξιοποίησαν τον ναζισμό, στο έπακρον και αυτό φαίνεται από τη δημιουργία των ναζιστικών ταγμάτων Αζόφ και άλλων, με ναζιστικά σύμβολα και σημαίες και ναζιστικά τατουάζ στο σώμα τους και ναζιστική εκπαίδευση.

Φαίνεται όμως από τα 30 και πλέον εργαστήρια βιολογικού πολέμου που ανακάλυψε ο Ρωσικός στρατός στην Ουκρανία και στο συγκρότημα Αζοφστάλ, στο εργοστάσιο στη Μαριούπολη, στο οποίο γινόντουσαν πειράματα για χρήση ασθενειών και όπλων βιολογικού πολέμου.

Μέσα από αυτά τα εργαστήρια γινόταν διακίνηση υλικού και υπήρχε συνεργασία και με άλλα εργαστήρια βιολογικού πολέμου σε άλλα μέρη.

Όλα αυτά όμως τα εργαστήρια βιολογικού πολέμου υπήρξαν και στη ναζιστική Γερμανία και εκεί στα στρατόπεδα συγκέντρωσης στο Άουσβιτς και αλλού γινόντουσαν πειράματα σε ασθένειες πάνω σε κατάδικους ανθρώπους, σε Εβραίους, αλλά και σε άλλους, σε έγκυες γυναίκες και σε παιδιά.

Επομένως τα όσα καταγγέλλει ο Υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας κ. Λαβρόφ ασφαλώς και ισχύουν και δεν θα τα έλεγε, αν δεν είχε στοιχεία.

Σήμερα εξ αιτίας αυτών των πειραμάτων στα σύγχρονα εργαστήρια πεθαίνουν άνθρωποι και σε λίγο θα πεθαίνουν και παιδιά.

Αλλά αυτό δεν έχει καμία σημασία για αυτούς.

Σημασία έχει ο στόχος τους και για να υπηρετηθεί αυτός ο στόχος μπορεί κάποιος να είναι ναζιστής και Εβραίος.

Δεν έχουν και τόσο σημασία οι θεωρίες πλέον.

Κάποτε είχαν, τώρα όχι.

Για τον διεθνή σιωνισμό σημασία έχει τώρα η μείωση του πληθυσμού και η εξαφάνιση της Ορθοδοξίας, μια που αυτή μισεί ο εκπεσών αρχηγός τους, ο εωσφόρος και όλη η πενταρχία του σκότους.

Στον ΒΠΠ ήθελαν να εξαφανίσουν τη φυλή Ιούδα από την οποία κατάγεται ο Ιησούς Χριστός, τώρα θέλουν να εξαφανίσουν όλη την Ορθοδοξία και να την μετατρέψουν σε όργανο της ΝΤΠ.

Θα γίνει όμως ότι επιτρέψει ο Θεός, διότι αυτός έχει το πάνω χέρι σε κάθε περίπτωση

 

Βηρσαβεέ Μανιάτη

 

Πηγή σχολίου

Προβολές : 762


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα