ΤΕΡΜΑ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ: Πρέπει να αποφασίσουμε να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας! Πρέπει να αποφασίσουμε ότι ΕΜΕΙΣ είμαστε τα αφεντικά του τόπου μας και να σταματήσουμε να είμαστε ζητιάνοι στα λεφτά μας! ΤΡΟΠΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ… ΘΕΛΗΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ!

ΤΕΡΜΑ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ: Πρέπει να αποφασίσουμε να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας! Πρέπει να αποφασίσουμε ότι ΕΜΕΙΣ είμαστε τα αφεντικά του τόπου μας και να σταματήσουμε να είμαστε ζητιάνοι στα λεφτά μας! ΤΡΟΠΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ… ΘΕΛΗΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ!

15 Σεπτεμβρίου, 2023 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:393
Μοίρασέ το

 

ΔΙΑΛΕΞΤΕ…
ΤΑ ΟΡΙΑ ΕΧΟΥΝ ΣΤΕΝΕΨΕΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ!
ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΕΔΩ…!

 

Τερμα το δούλεμα! λέει:

Οτιδήποτε για να τους διώξουν από τη γη τους…(;)

“Ο δήμος Πύλου-Νέστορος στη Μεσσηνία καλεί τους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας να δουλέψουν ως εργάτες γης”

Να φύγουν σπό τη Θεσσαλία για να πάνε στη Μεσσηνία για εργάτες, αντί να τους παρασχεθεί βοήθεια για να ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ και να αποκαταστήσουν τη γη τους και τις περιουσίες τους;

Μήπως θα προτιμηθούν και απο τις περιοχές που λιγουρεύονται οι Ισραηλινοί κατά προτεραιότητα…; Λέω…

https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/provocateur/o-dimos-pylou-nestoros-sti-messinia-kalei-tous-plimmyropatheis-tis-thessalias-na-doulepsoun-os-ergates-gis/

 

Μου κανει πραγματικά εντύπωση ότι δεν έχω ακούσει να γινεται καμια συζήτηση για το τι δικαιούνται αυτοί οι άνθρωποι (αυτό αφορά και στους κατοικους του Έβρου, της Εύβοιας και καθε κατεστραμμένου με κυβερνητική εντολή…) βάσει της δόλιας καταστροφής που υπέστησαν και η συζητηση περιοριζεται στο τι έχει πρόθεση να δώσει ο καταστροφέας!

 

Πρόκειται για δικά μας και δικά τους λεφτά, δεν τα δίνει ο κάθε Κούλης από την τσέπη του!

Μήπως αντί να πληρωνουμε φόρους για να τα παίρνουν οι γερμανοί και τα υπόλοιπα να τα τρώει η μαφία Μητσοτάκη, να δώσουμε συτά τα λεφτά για την αποκατάσταση της Θεσσαλιας;

Μήπως να μειωθούν οι μισθοί αργομισθιας των ανίκανων που δεν προσφέρουν τίποτα ουσιαστικό στο επίπεδο του βασικού μισθού (που εκείνοι οριζουν για τον Έλληνα πολίτη) και να σταματήσει κάθε είδους παροχή; Όποιος δεν θελει μπορεί κάλλιστα να παραιτηθεί και να αναλαβει κάποιος ικανός!

Μήπως να πληρώσουν φορους οι τράπεζες, η εκκλησία, οι εφοπλιστές ανάλογους των κερδών τους;

 

Μηπως η προεδρία να περικοψει εκατομμύρια άσκοπων εξόδων;

 

Μήπως να περικοπούν οι μισθοί των ανώτατων δικαστών στο 1/3; Και καλοπληρωμένοι θα είναι με την αποδοση που εχουν!

 

Μήπως επιτέλους να πληρώσει φόρους το ΚΙΣ;

 

Μήπως να σταματήσουμε να πληρώνουμε ασύλληπτα ποσά για “πρόσφυγες” (λαθροεισβολείς).; Έχετε σκεφτεί έστω για μια φορά τον παραλογισμό;

 

Κάποιος που εισβάλλει ΠΑΡΑΝΟΜΑ στην χώρα, αντί να συλλαμβάνεται και να τιμωρείται, του παρέχουμε ΔΩΡΕΆΝ σπίτι με τα πάντα πληρωμένα από εμάς (ρεύμα, νερό, φαγητό, ιατρική περίθαλψη…μέχρι και ίντερνετ) βαζουμε και άτομα να τον υπηρετούν και του δίνουμε και επίδομα ανά άτομο! Ανάλογα την οικογένεια μπορει να παιρνει και 3-4 μηνιατικα ενος Έλληνα εργαζόμενου!!!

 

Και την ιδια στιγμή εμείς αγκωμαχούμε να καλύψουμε την επιβίωσή μας, απειλούμαστε με αρπαγή της περιουσίας μας, πολλοί συμπατριώτες μας είναι άστεγοι και πεινάνε!!!

 

Την ιδια στιγμή που προσπαθούν να διώξουν τους κατοίκους της Θεσσαλίας από τον τόπο τους και λένε ότι τα λεφτά δεν φτάνουν (ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΛΕΦΤΑ!) στήνουν πολεις χιλιάδων λαθροεισβολέων με όλες αυτές τις παροχές!

 

ΌΛΑ αυτά τα πληρώνουμε ΕΜΕΙΣ που πρέπει να πληρώνουμε και ακριβό ρευμα, και ακριβά τρόφιμα!

 

Και ακόμα καθόμαστε και τους ανεχόμαστε!!!

 

Να αδειάσουν λοιπόν αυτές τις υποδομές και να στείλουν όλους αυτούς από εκεί που ήρθαν η στις Βρυξέλλες και στην Γερμανία που τους αγαπάνε!

 

Να μεταφερθούν στη Θεσσαλία οι υπαρχουσες υποδομες (κοντά στον τόπο διαμονής τους) και να στηθούν τέτοιες υποδομές ώστε οι ανθρωποι να μπορούν να μένουν δίπλα στη γη τους και στις περιουσιες τους για να τις αποκαταστήσουν.

 

Μεχρι τότε να παίρνουν τα επιδοματα ( που δεν θα δίνονται πλέον σε ξένους).

 

Αυτό θα κρατήσει τον κόσμο στον τόπο του και θα ξαναγίνει η Θεσσαλία ο πλούσιος κάμπος που τον έχουμε ανάγκη για την διατροφή μας!

 

Εκτός αν προτιμάτε να δίνονται δισεκατομμύρια για τον ΕΠΙΚΟΙΣΜΟ της πατριδας μας και να μην βοηθηθούν οι συμπατριώτες μας, κατά το “να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα” …
(Αυτό αφορά σε όλους του πληγέντες και στα άλλα μερη της Ελλάδας. Αν δεν υπάρχει πρόβλημα στέγασης θα μπορούσαν να παίρνουν τα επιδόματα μεχρι να αποκατασταθουν οι ζημιές τους και να ανακάμψουν…)

 

Λυσεις και μαλιστα ΑΜΕΣΕΣ υπάρχουν!

 

Ξέρω οτι πολλοί θα πουν “γιατί αυτοί…” αλλά να σκεφτείτε ότι διατείθενται αυτές οι παροχές σε ξένους ηδη. Επίσης με την ανάκαμψη της Θεσσαλίας θα ωφεληθούμε ΟΛΟΙ λόγω διατροφικής επάρκειας !

 

Ας δούμε και πώς μπορούν να αντληθούν και αλλα ποσά…

 

Μήπως να κυρηχθεί η χώρα σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης και να ΠΑΓΩΣΟΥΝ οι αποπληρωμές των δανείων για κάποια χρόνια μέχρι την αποκατάσταση;

 

Μήπως να γίνει επιτέλους έλεγχος για κάθε στοιχείο της περιουσίας πολιτικων, δικαστικών… και αν δεν δικαιολογείται σπό το πόθεν έσχες να δημευθεί;

 

Μήπως να γίνει επιτέλους ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ του χρέους και να αποπληρωθεί μόνο ό,τι χρωσταμε; Αν ήδη έχει αποπληρωθεί και έχουμε δωσει και παραπάνω να επιστραφούν με το νόμιμο τόκο;

 

Πριν μερικά χρόνια, κάποιοι ξένοι μας είπαν οτι ΔΕΝ χρωστάμε (επιτροπή ελέγχου του χρέους) με τον πιο επίσημο τρόπο (αφού η επιτροπή ειχε συσταθεί από την πρόεδρο της βουλής) και οι περισσότεροι χλεύαζαν την επιτροπή αντί να υιοθετήσουν το αποτέλεσμα! Διότι ο νεοελληνακος προτιμούσε να υποστηριζει τη σφαγή του παρά να δεχθεί οτι τον γελασαν!

 

Προτιμούσε να βλέπει τον συνάνθρωπό του να αυτοκτονεί παρά να δειρει και να συλλάβει τους δυνάστες του!

 

Προτιμούσε να ακούει το κόμμα, παρά την λογική!

 

Όπως βλέπετε λεφτά υπάρχουν και μαλιστα πολλά!

 

Απλά πρέπει να αποφασίσουμε να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας!

 

Πρέπει να αποφασίσουμε ότι ΕΜΕΙΣ είμαστε τα αφεντικά του τόπου μας και να σταματήσουμε να είμαστε ζητιάνοι στα λεφτά μας!

 

ΤΡΟΠΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ… ΘΕΛΗΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ!

 

Όσοι νομιζετε οτι δεν σας αφορά και οτι θα την γλιτώσετε, ειστε βαθιά νυχτωμενοι!

 

Οταν μια μαφιόζικη εγκληματική οργάνωση διαχειριζεται τον δικό μας πλούτο, δεν θα εχει ποτέ για όλους! Μονο για τα μελη της σπείρας και για τους συνεργατες της θα εχει!

 

Οταν τον πλούτο μας τον διαχειριζόμαστε ΕΜΕΙΣ τότε θα έχει για όλους!

 

ΔΙΑΛΕΞΤΕ…
ΤΑ ΟΡΙΑ ΕΧΟΥΝ ΣΤΕΝΕΨΕΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ!
ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΕΔΩ…!

 

Πηγή σχολίου

Προβολές : 393


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα