Πραγματοποιείται ελεγχόμενη επισιτιστική κρίση και κατάρρευση των υποδομών ενέργειας στα πλαίσια του Great Reset

21 Ιουνίου, 2022 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοίρασέ το

 

Προκειμένου να επιτύχουν τα σχεδιά τους, οι παγκοσμιοποιητές πρέπει να αποδεκατίσουν την παγκόσμια αλυσίδα εφοδιασμού που παρέχει τροφή και ενέργεια στον κόσμο.

Αυτά τα δύο είναι αλληλένδετα, καθώς η ενέργεια (με τη μορφή φυσικού αερίου) δημιουργεί λίπασμα με βάση το άζωτο που χρησιμοποιείται για την παραγωγή τροφίμων. Επιπλέον, η ενέργεια είναι μια κρίσιμη εισροή στα αγρόκτηματα με τη μορφή καυσίμου ντίζελ και τροφοδοτεί τρακτέρ και φορτηγά μεταφορών.

Βασική προυπόθεση για την επιτάχυνση της ατζέντας 2030 ειναι η καταστροφή της οικονομίας και μια παγκόσμια επισιτιστική κρίση.

Όλα ελεγχόμενα από ΑΥΤΟΥΣ…

Πότε η ανθρωπότητα θα αντιληφθεί πως μια ΚΑΜΠΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΛΙΚΑ, ελέγχει τις ζωές μας και ότι στόχος της είναι Ο ΑΦΑΝΙΣΜΟΣ ΜΑΣ;;;

Άλλωστε το έχουν πει και δημόσια πως στόχος τους είναι να απορροφήσουν σταδιακά τον πλούτο του κόσμου…!!!

Όλων των ΓΚΟΓΙΜ… δηλαδή, εμάς που μας θεωρούν ΖΩΑ!!!

Το γράφει και το Καμπαλίστικο ΤΑΛΜΟΥΔ τους…

ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΧΑΟΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΑΤΖΕΝΤΑ ΤΟΥΣ.

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Η ελεγχόμενη επισιτιστική κρίση και η κατάρρευση των υποδομών ενέργειας είναι μια πραγματικότητα που είχαμε “προβλέψει” αποδομώντας την ατζέντα του Great Reset.

 

Προκειμένου να επιτύχουν τα σχεδιά τους, οι παγκοσμιοποιητές πρέπει να αποδεκατίσουν την παγκόσμια αλυσίδα εφοδιασμού που παρέχει τροφή και ενέργεια στον κόσμο.

Αυτά τα δύο είναι αλληλένδετα, καθώς η ενέργεια (με τη μορφή φυσικού αερίου) δημιουργεί λίπασμα με βάση το άζωτο που χρησιμοποιείται για την παραγωγή τροφίμων. Επιπλέον, η ενέργεια είναι μια κρίσιμη εισροή στα αγρόκτηματα με τη μορφή καυσίμου ντίζελ και τροφοδοτεί τρακτέρ και φορτηγά μεταφορών.

Βασική προυπόθεση για την επιτάχυνση της ατζέντας 2030 ειναι η καταστροφή της οικονομίας και μια παγκόσμια επισιτιστική κρίση. Οικονομολόγοι επισημαίνουν ότι οι δυτικοί ηγέτες φαίνεται να κάνουν το αντίθετο από αυτό που πρέπει να γίνει αλλα αδυνατούν να το αποδόσουν στο προφανές.

Μια γενικευμένη σύρραξη στην Ευρώπη μπορεί να σκοτώσει εώς και ένα δισεκατομμύριο ανθρώπους, ενώ μια παγκόσμια κρίση εφοδιασμού τροφίμων θα μπορούσε να σκοτώσει πολλά δισεκατομμύρια ανθρώπους και όχι μόνο δε φαίνεται να κάνουν κάτι για να την σταματήσουν αλλα τουναντίον, κάνουν ότι μπορούν για να την επιδεινώσουν.

Ο μεγαλύτερος κατασκευαστής λιπασμάτων της Δυτικής Ευρώπης, η CF Industries, ανακοίνωσε ότι κλείνει το εργοστάσιό του στο Ηνωμένο Βασίλειο και μεταφέρει διοικητικές λειτουργίες στις ΗΠΑ, μετά τον «πράσινο» πόλεμο της Δυτικής Ευρώπης κατά του φυσικού αερίου, το οποίο είναι απαραίτητο για την παραγωγή λιπασμάτων.

Οι περιβαλλοντικές ομάδες που δε θέλουν το πετρέλαιο, μηνύουν την κυβέρνηση Μπάιντεν για να προσπαθήσει να κλείσει 3.500 άδειες γεωτρήσεων πετρελαίου και φυσικού αερίου κάτι τέτοιο θα οδηγούσε σε ολοκληρωτική κατάρρευση της κοινωνίας όπως την ξέρουμε.

Οι εμπρησμοί σε εγκαταστάσεις τροφίμων στις ΗΠΑ, σε συνδυασμό με την κυβέρνηση που συνεχίζει κάθε προσπάθεια να κλείσει αγωγούς, διυλιστήρια και έρευνες πετρελαίου, οδηγεί σε κατάρρευση της εγχώριας διαθεσιμότητας πετρελαίου.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι τιμές του φυσικού αερίου εκτοξεύονται, φυσικά, προκαλώντας υψηλότερες τιμές στα τρόφιμα, τις μεταφορές και τα καταναλωτικά αγαθά.

Είναι σχεδιασμένο

Πραγματοποιείται ελεγχόμενη επισιτιστική κρίση και κατάρρευση των υποδομών ενέργειας στα πλαίσια του Great Reset

Η εκτελεστική διευθύντρια της ΜΚΟ Global Alliance for the Future of Food, σε μια συνέντευξη τον Ιούλιο του 2021 είχε δηλώσει: “Το κυρίαρχο σύστημα διατροφής μας πρέπει να αποσυναρμολογηθεί και να ξαναχτιστεί“.

Τον Σεπτέμβριο του ίδιου έτους, ο ΟΗΕ συγκάλεσε την πρώτη «Σύσκεψη για τα Συστήματα Τροφίμων», στην δήλωση αποστολής της οποίας διαβάζουμε: “Η ανοικοδόμηση των παγκόσμιων συστημάτων τροφίμων θα μας επιτρέψει επίσης να ανταποκριθούμε στο κάλεσμα του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ να «χτίσουμε καλύτερα» από ό,τι κάναμε με τον COVID-19“.

Τι θα περιλαμβάνει το νέο καθεστώς τροφίμων:

 • Ανάπτυξη και προώθηση των «γονιδιακά επεξεργασμένων» ή γενετικά τροποποιημένων τροφίμων (βλέπε αγροτική γη Bill Gates).
 • Προετοιμασία των παιδιών να τρώνε ζωύφια και φύκια.
 • Στιγματισμό των κρεατοφάγων και εξύμνηση του βιγκανισμού.
 • Προώθηση του «κρέατος» που καλλιεργείται σε εργαστήριο.
 • Φόρους «άνθρακα» στο κόκκινο κρέας και στα εισαγόμενα τρόφιμα κάθε είδους.
 • Φόρους «παχυσαρκίας» σε τρόφιμα με υψηλή περιεκτικότητα σε ζάχαρη ή λίπος.
 • Προώθηση, από τον Τύπο και τους πολιτικούς, όλων των παραπάνω απο το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ.

Αυτός είναι και ο λόγος που οι σκληρές κυρώσεις κατά της Ρωσίας, επιβάρυναν τα δυτικά κράτη, επιταχύναν την «πράσινη ανάπτυξη» δήθεν για την απαλλαγή από τις εκπομπές άνθρακα που είναι μέρος μιας άλλης παγκόσμιας απάτης της «κλιματικής αλλαγής».

Παρακολουθούμε έναν παγκόσμιο πόλεμο που διεξάγεται κατά της ανθρωπότητας σε πραγματικό χρόνο.

Ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, είχε μιλήσει για παγκόσμιο λιμό που το απέδωσε στο πόλεμο με την Ουκρανία:

Το λινκ του βίντεο εδώ
Τα δύο παρακάτω βίντεο προωθούν την εντομοφαγία και την σκουληκοφαγία:

Το λινκ του βίντεο εδώ

 

 

 

Το λινκ του βίντεο εδώ

 

Πηγή

Προβολές : 300


Μοίρασέ το:Ετικέτες:

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
 • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
 • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
 • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
 • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
 • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα

Δεν βρέθηκαν άρθρα.