ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ: Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Moderna και η αξιωματούχος της AstraZeneca αποκαλύπτουν συγκλονιστικά μυστικά για τα m-volια για τον COVID αφότου τους ανέκρινε ο Ρουμάνος ευρωβουλευτής Cristian Terheș

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ: Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Moderna και η αξιωματούχος της AstraZeneca αποκαλύπτουν συγκλονιστικά μυστικά για τα m-volια για τον COVID αφότου τους ανέκρινε ο Ρουμάνος ευρωβουλευτής Cristian Terheș

8 Σεπτεμβρίου, 2022 4 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,085
Μοίρασέ το

 

«Σχετικά με την ευθύνη για δυσμενείς επιπτώσεις, όπως έκαναν όλοι οι κατασκευαστές, θέλαμε, οι κυβερνήσεις ήθελαν γρήγορη έγκριση ενός m-volίου.

Και έτσι για μια υπό όρους έγκριση, ήταν σημαντικό να μας δοθούν κάποιες εγγυήσεις όσον αφορά την [αποζημίωση/ζημιά], γιατί δεν μπορούμε να έχουμε και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο. Ήθελαν το m-volιο γρήγορα.

Δεν έδωσαν χρόνο στους κατασκευαστές να κάνουν μακροχρόνιες μελέτες λόγω της φύσης μιας πανδημίας», απάντησε στην ερώτηση ο CEO της Moderna, Stéphane Bancel.

 

 

 

 

Προσχεδιασμένο το εμβόλιο… ποιά άλλη απόδειξη θέλετε από τις ΟΜΟΛΟΓΙΕΣ του CEO της Moderna, Stéphane Bancel και ο Μπουρλά;;;

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Μετάφραση blümlifee

 

από τον Jim Hoft

Τη Δευτέρα, ο Ρουμάνος βουλευτής του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Cristian Terheş, ανέκρινε τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Moderna, Stéphane Bancel και την εκτελεστική αντιπρόεδρο της AstraZeneca, Iskra Reic, σχετικά με την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα των m-volίων και τις υπερβολικά μυστικές συμβάσεις.

O ευρωβουλευτής Terheş, έθεσε ερωτήματα στα στελέχη σχετικά με διάφορες ανησυχίες, όπως εάν είχαν αποκωδικοποιήσει ή όχι το DNA του ιού COVID, γιατί δεν αναλάμβαναν την ευθύνη για τις παρενέργειες από τα m-volια και πότε θα κυκλοφορήσουν τα μη διορθωμένα συμβόλαια με τον Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Η πρώτη σειρά ερωτήσεων ήταν τόσο για την AstraZeneca όσο και για τη Moderna. Ακολουθούν οι ερωτήσεις που έκανε ο Terhes:

Πρώτη ερώτηση: Θα ήθελα να μάθω την ημερομηνία, αν είναι δυνατόν, όταν αποκωδικοποιήσατε ολόκληρη την αλληλουχία DNA αυτού του ιού ή βασιστήκατε αποκλειστικά στην ακολουθία που παρέχει η κινεζική κυβέρνηση;

Δεύτερη ερώτηση: Έχετε δοκιμάσει εάν το m-volιο σταματά την εξάπλωση του ιού ή όχι; Επειδή τα δεδομένα δείχνουν ξεκάθαρα ότι τα προϊόντα σας δεν εμποδίζουν την εξάπλωση αυτού του ιού.

Τρίτη ερώτηση: Είχατε ανθρώπους που πέθαναν κατά τη διάρκεια των δοκιμών σε ανθρώπους, και αν ναι, ποια ήταν η ασθένεια από την οποία πέθαναν;

Το δεύτερο σύνολο ερωτήσεων απευθύνθηκε στον CEO της Moderna Bancel, παρακάτω είναι το απόσπασμα:

Δηλώσατε εδώ ότι βασιστήκατε στην ακολουθία που σας παρείχε η κινεζική κυβέρνηση όταν αναπτύξατε το m-volιο σας. Έχω εδώ μια απάντηση από τον ΕΜΑ, η οποία δείχνει για κάθε m-volιο το είδος των εξετάσεων που έγιναν. Έτσι, στην περίπτωση της Moderna, για παράδειγμα, παρείχατε δεδομένα που δείχνουν ότι ΔΟΚΙΜΑΣΑΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ Μ-VOLIA ΑΠΟ το 2017, το 2018 και το 2019. ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ, ΛΟΙΠΟΝ, ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ Μ-VOLIA ΤΟΤΕ, ΟΤΑΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΙΟ ΜΑΘΑΜΕ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2019;

Το συμβόλαιο που αναφέρατε εδώ ότι υπάρχουν κάποια μυστικά ή κάποιες εμπιστευτικές πληροφορίες σε αυτές τις συμβάσεις που θα πρέπει να προστατεύουν τα συμφέροντά σας.

Τώρα, το ερώτημα που σας απευθύνω είναι, ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ;

Γιατί έτσι δείχνουν κάποιες από τις σελίδες από τη σύμβαση μεταξύ της Moderna και της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Σας ρωτάω λοιπόν, πιστεύετε ότι είναι δίκαιο για όλους μας να μιλάμε για αυτά τα m-volια, να μιλάμε για ενισχυτικά, να μιλάμε για ιατρικά προϊόντα όταν δεν γνωρίζουμε τις ρήτρες αυτών των συμβάσεων;

Η άμεση ερώτηση λοιπόν προς εσάς, κύριε Bonsel, είναι πότε θα δημοσιεύσετε πλήρως τις συμβάσεις που έχετε τόσο με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή όσο και με τα κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης;

Ένα άλλο ερώτημα, το θέμα των υποχρεώσεων. Ερωτηθήκατε από τους συναδέλφους μας εδώ για τις ευθύνες και αποφύγατε να απαντήσετε σε αυτήν την ερώτηση. Επομένως, η ερώτησή μου είναι γιατί πιέζετε τις ευθύνες προς στο κράτος και τους ανθρώπους που λαμβάνουν αυτά τα m-volια; Νομίζω ότι μπορεί να έχω αρνητικές επιπτώσεις, γιατί παίρνετε όλα τα κέρδη;

Ωστόσο, οι δισθενείς ενισχυτές. Αυτή είναι η τελευταία ερώτηση.

Μόλις δηλώσατε εδώ ότι αυτοί οι ενισχυτές ζητήθηκαν από την κυβέρνηση των ΗΠΑ, η οποία επίσης ενέκρινε τους ενισχυτές χωρίς δοκιμές σε ανθρώπους. Σας ρωτάω λοιπόν, πιστεύετε ότι αυτό είναι δίκαιο; Πιστεύετε ότι ΜΠΟΡΟΥΜΕ να πάμε και ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ Μ-VOLIAΣΤΟΥΝ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΙΑΤΡΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΟΚΙΜΑΣΤΗΚΑΝ ΣΩΣΤΑ Ή ΔΕΝ ΔΟΚΙΜΑΣΤΗΚΑΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ;

Στις απαντήσεις τους σχετικά με την ευθύνη, στελέχη της Moderna και της AstraZeneca ανέφεραν ότι παρήγαγαν τα m-volια ΚΑΤΟΠΙΝ ΑΙΤΗΜΑΤΟΣ αιτήματος των πολιτειών και των ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ, οι οποίες τους ζήτησαν να φτιάξουν τα m-volια γρήγορα, επομένως ζήτησαν προστασία από αυτά για πληρωμή πιθανών ζημιών και αποζημιώσεων, σύμφωνα με την ανάρτηση του ευρωβουλευτή στο Facebook (https://www.facebook.com/CristianVTerhes/videos/1910061899182390).

«Σχετικά με την ευθύνη για δυσμενείς επιπτώσεις, όπως έκαναν όλοι οι κατασκευαστές, θέλαμε, οι κυβερνήσεις ήθελαν γρήγορη έγκριση ενός m-volίου. Και έτσι για μια υπό όρους έγκριση, ήταν σημαντικό να μας δοθούν κάποιες εγγυήσεις όσον αφορά την [αποζημίωση/ζημιά], γιατί δεν μπορούμε να έχουμε και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο. Ήθελαν το m-volιο γρήγορα. Δεν έδωσαν χρόνο στους κατασκευαστές να κάνουν μακροχρόνιες μελέτες λόγω της φύσης μιας πανδημίας», απάντησε στην ερώτηση ο CEO της Moderna, Stéphane Bancel.

«Η ρήτρα ευθύνης και αποζημίωσης συζητήθηκε και συμφωνήθηκε με πολλές κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο γιατί όλοι ήθελαν να δουν πώς θα μπορούσαμε να επιταχύνουμε την παραγωγή και την παράδοση m-volίων. Και, πάλι, όπως ανέφερα προηγουμένως, αυτή θεωρείται ως καθιερωμένη πρακτική σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης, και εξίσου [η πρακτική] που προστατεύει και υποστηρίζει όλους να προχωρήσουν με τη μεγαλύτερη ταχύτητα και να κάνουν ό,τι καλύτερο μπορούν όσον αφορά την παραγωγή και την υποστήριξη όλων για την κατασκευή [m-volίων]», απάντησε στην ίδια ερώτηση η εκτελεστική αντιπρόεδρος της AstraZeneca, Iskra Reic.

Ο Bancel παραδέχτηκε επίσης ότι η Moderna χρησιμοποίησε την ακολουθία που δημοσιεύτηκε από την κινεζική κυβέρνηση στο διαδίκτυο και δοκιμάστηκε από πολλούς επιστήμονες σε ακαδημαϊκά εργαστήρια και κυβερνητικά εργαστήρια για το σχεδιασμό του m-volίου.

Δείτε το βίντεο εδώ :

 

Τον Μάρτιο, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Pfizer, Albert Bourla, παραδέχτηκε κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του στην WaPo ότι η τεχνολογία «m-volίοπυ mRNA» δεν είχε αποδειχθεί επαρκώς όταν την κυκλοφόρησαν. Είπε ότι οι ειδικοί «τον έπεισαν», αλλά δεν ήταν σίγουρος. Είπε ότι εργάζονται για το mRNA από το 2018.

«Έμεινα έκπληκτος όταν μου πρότειναν ότι αυτός είναι ο τρόπος. Και το αμφισβήτησα και τους ζήτησα να δικαιολογήσουν πώς μπορείς να πεις κάτι τέτοιο; Αλλά ήρθαν και ήταν πολύ, πολύ πεπεισμένοι ότι αυτός είναι ο σωστός δρόμος. Θεώρησαν ότι τα δύο χρόνια δουλειάς στο mRNA από το 2018, μαζί με την BioNTech για την ανάπτυξη ενός m-volίου κατά της γρίπης, τους κάνουν να πιστεύουν ότι η τεχνολογία είναι ώριμη και ότι βρισκόμαστε στο κατώφλι της παράδοσης ενός προϊόντος. Έτσι με έπεισαν, ακολούθησα το ένστικτό μου ότι ξέρουν τι λένε. Είναι πολύ καλοί. Και πήραμε αυτή την πολύ δύσκολη απόφαση», εξήγησε ο Μπουρλά.

Δείτε το βίντεο εδώ

 

Μετάφραση blümlifee

Πηγή σχολίου blümlifee

Πηγή ξενόγλωσσου κειμένου

 

Προβολές : 1,085


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα