Πριν αλέκτωρ λαλήσει, η Gazprom σταμάτησε τις παραδόσεις αερίου στην ιταλική Eni, αφού η Μελόνι στηρίζει τον Ζελένσκι...

Πριν αλέκτωρ λαλήσει, η Gazprom σταμάτησε τις παραδόσεις αερίου στην ιταλική Eni, αφού η Μελόνι στηρίζει τον Ζελένσκι...

1 Οκτωβρίου, 2022 6 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:425
Μοίρασέ το

 

 

Ο κύριος όγκος του ρωσικού αερίου που παραδίδεται στην Ιταλία περνά από την Ουκρανία μέσω του αγωγού TAG ο οποίος φτάνει ως το Ταρβίζιο στο βόρειο τμήμα της χώρας, στα σύνορα με την Αυστρία.

 

 

 

 

Κολλητιλίκια με τον ψυχοπαθή χάζαρο Ζελένσκι, ήθελε η Μελόνι…(έτσι την διέταξαν τα σιωνιστικά αφεντικά της) κι αυτά, κοστίζουν πολύ ακριβά όχι στην ίδια, αλλά στον Ιταλικό λαό…

Τώρα, όχι μόνον οι ηλίθιοι που την ψήφισαν, αλλά και όλοι οι Ιταλοί, θα ζήσουν τον εφιάλτη του χειμώνα που έρχεται… αλλά γι αυτό, δεν νομίζω πως θα γράψουν τίποτα οι εγχώριες υπερασπίστριές της…

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Υ.Γ. Παγιδευμένοι οι λαοί με τις πολιτικές εξουσίες, δεν αντιλαμβάνονται πως και οι εναλλακτικές τους είναι το ίδιο πιόνια των ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΩΝ… και την πατάνε…

Και οι Ιταλοί, την πάτησαν για μια ακόμη φορά, αλλά αυτή τη φορά, θα τους στοιχίσει πολύ ακριβά…

Η ρωσική Gazprom ανέστειλε εντελώς για σήμερα τις παραδόσεις φυσικού αερίου στην Eni επικαλούμενη «την αδυναμία μεταφοράς αερίου μέσω της Αυστρίας», όπως ανακοίνωσε η ιταλική εταιρεία ενέργειας.

«Η Gazprom μάς ενημέρωσε ότι δεν μπορεί να επιβεβαιώσει την παράδοση του απαιτούμενου όγκου σήμερα, επικαλούμενη την αδυναμία να μεταφέρει αέριο μέσω της Αυστρίας», επεσήμανε η Eni. Κατά συνέπεια σήμερα «η ροή ρωσικού αερίου προς την Eni μέσω του σημείου εισόδου στο Ταρβίζιο θα είναι μηδενική», πρόσθεσε.

Ο κύριος όγκος του ρωσικού αερίου που παραδίδεται στην Ιταλία περνά από την Ουκρανία μέσω του αγωγού TAG ο οποίος φτάνει ως το Ταρβίζιο στο βόρειο τμήμα της χώρας, στα σύνορα με την Αυστρία.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο της Eni, τον οποίο επικαλείται το ιταλικό πρακτορείο AGI, «εργαζόμαστε για να εξακριβώσουμε με τη Gazprom αν είναι εφικτό να επαναληφθεί η ροή προς την Ιταλία».

Οι εξαγωγές ρωσικού φυσικού αερίου προς την Ευρώπη μειώνονται συνεχώς μετά την εισβολή της Μόσχας στην Ουκρανία και την επιβολή εναντίον της κυρώσεων.

Η Eni είχε ανακοινώσει στις αρχές Μαρτίου ότι αποσύρεται από τον αγωγό φυσικού αερίου Blue Stream τον οποίο έλεγχε εξ ημισείας με τη Gazprom.

 

Πηγή

Προβολές : 425


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα