Πριν πάρεις την ψηφιακή ταυτότητα, διάβασε, δες το βίντεο και σκέψου την ρήση του Αγίου Παϊσίου: “ΌΤΑΝ ΣΑΣ ΠΟΥΝΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ!” ΕΙΝΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟΣ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ. (βίντεο)

Πριν πάρεις την ψηφιακή ταυτότητα, διάβασε, δες το βίντεο και σκέψου την ρήση του Αγίου Παϊσίου: “ΌΤΑΝ ΣΑΣ ΠΟΥΝΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ!” ΕΙΝΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟΣ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ. (βίντεο)

15 Ιουλίου, 2023 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:975
Μοίρασέ το

 

Για να δούμε τον αγώνα που θα κάνουν τα κόμματα που προμοταρατε (Σπαρτιάτες, Νίκη, Πλεύση κλπ) για να μην περασουν οι βιομετρικες ταυτοτητες…

 

Τα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ, με δεκάδες αναρτήσεις τους, που μπορείτε να διαβάσετε εδώ, έχουν ενημερώσει το αναγνωστικό τους κοινό, τι σηματοδοτεί η ψηφιακή ταυτότητα και η υποφαινόμενη διαχειρίστρια τους, έχει καταστήσει σαφές, πως ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙ, ΟΤΙ ΚΙ ΑΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ.

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΜΕ ΚΑΘΕ ΚΟΣΤΟΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΤΕ ΤΗΝ ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ ΣΑΣ.

ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ Η ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ…

ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΚΑΘΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ…

ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΟΙ ΠΡΟΒΑΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΩΣ… “ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΑ”, ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΟΓΙΑ…

ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Υ.Γ. Το φωτογραφικό υλικό, είναι από το αρχείο των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ…

 

Tί πραγματικά είναι ο Ψηφιακός Μετασχηματισμός και γιατί αποτελεί βασική προτεραιότητα όλων των Κομμάτων και των Υποψηφίων σε Ελλάδα και Κύπρο;

Πώς εφαρμόζεται εδώ και χρόνια στη Κίνα που όπως δηλώνουν οι Ευρωπαίοι Κυβερνήτες αποτελεί πρότυπο διακυβέρνησης;

Ώστε ζητούν τα προσωπικά βιομετρικά σου δεδομενα για τις νέες ταυτότητες, έτσι;

Η Κίνα αποτελεί τη χώρα πρότυπο για τον ΠΟΥ και από Σεπτέμβρη θα ξεκινήσει η χώρα σου να λειτουργεί με βάση το Κινέζικο Μοντέλο έτσι;

Τι λέγαμε στο βιντεο που ανάρτησαμε πριν από σχεδόν ένα χρόνο;

Για να δούμε τη προβολή του θέματος από τα site που έκαναν αντισταση δημοσιευοντας σποραδικά ένα-δύο θανάτους από το Γενετικό Σκεύασμα αντί να δημοσιεύσουν τις χιλιάδες καταγραφές….

Για να δούμε τον αγώνα που θα κάνουν τα κόμματα που προμοταρατε (Σπαρτιάτες, Νίκη, Πλεύση κλπ) για να μην περασουν οι βιομετρικες ταυτοτητες….

Θυμάστε τι λέγαμε εδω και 3 χρόνια ετσι;;

ΛΈΓΑΜΕ ότι θα δούμε πολλούς από τους συντάκτες των λεγόμενων αντιστασιακων site να Σφραγίζονται και να βρίσκουν δικαιολογίες…

Τα email μας είναι εδω για επιβεβαίωση….

Πολλοί χλιαροι που πιστεύουν στο Δια και στον Άρη, που ονειρεύονται ότι θερίζουν Τούρκους ενώ δεν τολμουσαν να κυκλοφορήσουν χωρίς μάσκα και βλακο-τεστ μήπως και τους μαλώσει η ΕΛΑΣ θα φάνε το Σφραγισματακι τους τώρα…

Αφού κολωνετε ρε.. Φοβάστε μη σας κλείσουν τα site και χάσετε τα φράγκα από τις διαφημίσεις….

ΔΥΟ ΑΦΕΝΤΕΣ ΔΕΝ ΓΊΝΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΕΙΤΕ….

ΕΡΧΕΤΑΙ 2ο ΚΟΣΚΙΝΙΣΜΑ ΟΠΩΣ ΕΊΧΑΜΕ ΠΕΙ ΠΟΛΛΑΚΙΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗΝΕΣ… ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΌ ΔΕ ΘΑ Χωρίσουν ΟΙ ΓΕΝΕΤΙΚΑ ΕΜΒΟΛΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟ ΠΉΡΑΝ….

ΣΕ ΑΥΤΌ ΠΟΛΛΟΊ ΠΟΥ ΔΕ ΔΈΧΤΗΚΑΝ ΤΟ ΓΕΝΕΤΙΚΟ ΦΑΡΜΑΚΙ ΌΧΙ ΕΠΕΙΔΉ ΠΙΣΤΕΎΟΥΝ ΣΤΟΝ ΙΗΣΟΎ ΧΡΙΣΤΌ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΦΟΒΌΝΤΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΊΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΣΚΥΨΟΥΝ ΝΑ ΣΦΡΑΓΙΣΤΟΥΝ ΠΑΡΑΧΩΡΟΝΤΑΣ ΤΑ ΒΙΟΜΕΤΡΙΚΆ ΤΟΥΣ ΔΕΔΟΜΈΝΑ…

ΑΝΤΊΘΕΤΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΛΊΓΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΕΝΕΤΙΚΑ ΕΜΒΟΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΘΑ ΞΥΠΝΉΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΗ ΤΕΛΕΥΤΑΊΑ ΜΆΧΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΗ ΨΥΧΉ ΤΟΥΣ.

ΛΕΜΕ ΑΠΛΑ ΤΗ ΡΉΣΗ ΤΟΥ ΑΓΊΟΥ ΠΑΐΣΙΟΥ “ΜΗ ΒΙΑΣΤΕΊΤΕ ΝΑ ΠΆΡΕΤΕ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ. ΠΕΊΤΕ ΌΧΙ… ΑΝΤΙΔΡΆΣΤΕ. ΚΟΝΤΕΎΕΙ ΚΑΚΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΣΕΙ ΤΑ ΣΧΈΔΙΑ”

ΕΠΊΣΗΣ “ΌΤΑΝ ΣΑΣ ΠΟΥΝΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ.”

ΌΤΑΝ ξεσηκωθεί ο κόσμος θα είναι ελάχιστοι απέναντι του γιατι τα πραγματικά ποσοστά τους είναι 5% και όχι 45%…

 

Γιατί ο Ψηφιακός Μετασχηματισμός αποτελεί βασική προτεραιότητα όλων των Κομμάτων και των Υποψηφίων;

(μεταφραση βίντεο ομάδα Ιωάννης Κομνηνός)

 

 

 

Προβολές : 975


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα