Πριν πας στην κάλπη, διάβασέ το...

Πριν πας στην κάλπη, διάβασέ το...

20 Μαΐου, 2023 5 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,118
Μοίρασέ το

 

Κωνσταντίνος Βαθιώτης: «Τέλος αποχής – Φέτος ψηφίζουμε!»

Λίγες ακόμη σκέψεις με αφορμή ένα προπαγανδιστικό σύνθημα στο πίσω μέρος λεωφορείου αλλά και ένα σχετικό βιντεάκι

Υπάρχει μια μεγάλη ΑΛΗΘΕΙΑ, διαχρονική…: “Ο δρομος της Αληθειας ειναι μοναχικός…”!!!
Κι αυτό τον δρόμο ακολουθεί ο Κωνσταντίνος Βαθιώτης…
Λίγοι τον αντιλαμβάνονται… η πλειοψηφία προτιμά το… “Άρον άρον, σταυρωσον αυτόν…”
Δύσκολη προσπάθεια η προσέγγιση της ΑΛΗΘΕΙΑΣ… κτυπάει πάνω σ’ ένα ΕΓΩ που έγινε ένα με τη σάρκα μας και κατατρώει τη σκέψη μας, που αρνείται να αντιληφθεί ακόμα και το πιο απλό…
Πριν πάτε στις κάλπες, θα σας προτείνω να διαβάσετε αυτή την τελευταία αρθρογραφική πινελιά του Κωνσταντίνου Βαθιώτη… και να αφήσετε τη σκέψη σας ελεύθερη από τα γρανάζια της τεράστιας προπαγάνδας και του εσφαλμένου “ΕΓΩ”…
Σ’ αυτές τις εκλογές, διακυβεύεται κυριολεκτικά το μέλλον της Ελλάδας…και το δικό μας…
Δώστε ιδιαίτερη βάση σ’ αυτή την προσπάθεια που γίνεται απ’ όλα τα κόμματα, ακόμα και από τον Κασιδιάρη…για να συμμετάσχετε στις εκλογές…
ΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ, ΛΥΠΑΜΑΙ… ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΣΤΟ ΣΠΗΛΑΙΟ ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΑ…
Αν θέλετε με την παρουσία σας, ΝΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ, ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΡΙΞΕΤΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΑΣ, ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΡΙΞΕΤΕ ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ, τότε να είστε έτοιμοι να αναλάβετε τις ευθύνες σας, σε όσα τραγικά ακολουθήσουν…
Καλλιόπη Σουφλή

Γράφει ο Κωνσταντίνος Ι. Βαθιώτης


Η αποχή είναι μια πολύτιμη απόχη σε μια πρωτοφανή για την ιστορία της ανθρωπότητας εποχή, όπου δυστυχώς σπανίζουνε τα όχι!

 

Αγαπητοί αναγνώστες,

δεν είχα σκοπό να ξαναγράψω περί του φλέγοντος ζητήματος της αποχής.

Η επιλογή μου να τοποθετηθώ επ’ αυτής με πολυσέλιδο κείμενο ανέδειξε αφ’ ενός την αμνησία και αφ’ ετέρου την βαθιά ηθικοπνευματική μόλυνση που έχει εξαπλωθεί σε ένα μεγάλο μέρος της ελληνικής κοινωνίας.

Η αμνησία αφορά την στάση που τήρησε ο γράφων, αποφασίζοντας να παραιτηθεί από την θέση του αναπληρωτή καθηγητή της Νομικής Σχολής Δ.Π.Θ., ώστε η θυσία του αυτή να αποτελέσει φαροφόρα σημαδούρα για όσους Έλληνες διέθεταν παρόμοια ευαισθησία σε ζητήματα θεμελιωδών δικαιωμάτων και ανθρώπινης αξιοπρέπειας.

Ουδείς, όμως, συγκινήθηκε από το παράδειγμα του ρομαντικού ηλίθιου, ο οποίος πίστεψε αφελώς ότι θα μπορούσε να παρακινήσει σε αφύπνιση και γόνιμη πολιτική ανυπακοή (κατά το πρότυπο του Θορώ) τους συμπατριώτες του. Να σημειωθεί εδώ ότι η παραίτηση αυτή ήταν, εξ όσων είμαι σε θέση να γνωρίζω, η πρώτη σε παγκόσμια κλίμακα. Ακολούθησαν πολύ αργότερα άλλοι καθηγητές, όπως π.χ. η Julie Ponesse, καθηγήτρια Δεοντολογίας και Ηθικής του Πανεπιστημίου Western’s Huron University College στον Καναδά

.

Για τον ρομαντικό ηλίθιο η περί αποχής πρόταση αποτελεί μια συνεπή μετεξέλιξη της απόφασής του να υποβάλει την παραίτησή του. «Δεν συνεργάζομαι με το καθεστώς» σημαίνει παύω να προσφέρω σε αυτό τις υπηρεσίες μου ως καθηγητής και, αντιστρόφως: παύω να αξιοποιώ τους διαβρωμένους θεσμούς που προσφέρει εκείνο σε μένα, πρωτίστως δε, παύω να ασκώ το εκλογικό μου δικαίωμα, την κορωνίδα των δικαιωμάτων μέσα στους κόλπους μιας γνήσιας δημοκρατίας, η οποία εν προκειμένω έχει μεταβληθεί σε καμουφλαρισμένη δικτατορία.

Η ηθικοπνευματική μόλυνση αφορά την ανθρωποφαγία στην οποία επιδόθηκαν ελαφρά τη καρδία αμέτρητοι «αρνητές των υποχρεωτικών πράξεων», με τους οποίους (υποτίθεται ότι) μέχρι πρότινος κάναμε από κοινού έναν δυνατό αγώνα. Αίφνης, οι εν λόγω «αρνητές» αρνήθηκαν το αναφαίρετο δικαίωμα ενός προσώπου (το οποίο, μάλιστα, επέλεξε απολύτως συνειδητά και, προπάντων αυτοθυσιαστικά, να πολεμήσει στην πρώτη γραμμή του αντι-υγειοναζιστικού μετώπου) να καταθέσει μια τεκμηριωμένη άποψη υπέρ της αποχής.

Παίρνοντας ως δεδομένο ότι η γνώση της απόλυτης αλήθειας περί αποχής ή συμμετοχής αποτελεί αποκλειστικά δικό τους προνόμιο, οι «πεφωτσμένοι αρνητές» ακύρωσαν την προσωπικότητα του ρομαντικού ηλίθιου, πετώντας στον κάλαθο των αχρήστων το πολυσέλιδο κείμενό του και βγάζοντας από το συρτάρι τους κάτι προχειρογραμμένα σημειώματα, πάνω στα οποία έγραψαν συνθήματα, αφορισμούς, βαριές προσβολές, ύβρεις, ειρωνείες κ.λπ.

Έτσι, οι πάλαι ποτέ «δημοκράτες αρνητές», που από τον Μάρτιο του 2020 και έπειτα κραύγαζαν υπέρ των κουρελιασμένων ελευθεριών τους, επί των οποίων είχε ασελγήσει κατ’ επανάληψιν το μητσοτακικό-ολοκληρωτικό καθεστώς, μιμήθηκαν με εντυπωσιακή ακρίβεια τα αυταρχικά αντανακλαστικά του τελευταίου και συσπειρώθηκαν εναντίον του ρομαντικού ηλίθιου, ο οποίος τόλμησε να βαδίσει κόντρα στο ρεύμα.

Έτσι, όμως, η συζήτηση περί αποχής εξελίχθηκε σε ένα πιστό-τοξικό αντίγραφο της συζήτησης περί εμβολιασμού:

Όπως διχάστηκε η κοινωνία σε εμβολιόφιλους και εμβολιοπολέμιους, έτσι διχοτομήθηκε σε αποχίτες και αντι-αποχίτες.

Όποιοι χλεύαζαν τον Κυρ. Μητστοτάκη, επειδή απαγόρευε την αμφισβήτηση των ειδικών, τώρα μεταμορφώθηκαν οι ίδιοι σε «ειδικούς» που αξιώνουν τον σκασμό από τα μέλη μιας ισχνής μειοψηφίας ρομαντικών ηλιθίων, οι οποίοι (δήθεν) αυτομόλησαν προς το εχθρικό στρατόπεδο.

Οι πάλαι ποτέ «ομοϊδεάτες αρνητές» επιστράτευσαν κάθε εκφραστικό μέσο που διέθεταν για να αποδομήσουν όχι την επιχειρηματολογία αλλά την προσωπικότητα των… θρασύτατων αντιφρονούντων! Από απαξιωτική παραποίηση του επωνύμου, μέχρι ευθείες ύβρεις αλλά και ανάποδες εφαρμογές κατά παραποίηση της θεωρίας που ο ίδιος ο ρομαντικός ηλίθιος μετέδωσε στους νυν «χαρακτηρολογικούς φονιάδες».

Μία εκ των πεφωτισμένων αρνητών έγραψε:

Κωνσταντίνος Βαθιώτης (και Γιώργος Κοντογιώργης), η προφητεία λέει: “Το κακό θα έρθει από τους γραμματιζούμενους“!

Αν μη τι άλλο, οι… “γραμματιζούμενοι” δίδαξαν στα “μαθητούδια” τον ανάποδο κόσμο και τώρα αυτά έρχονται με την αχάριστη στάση τους να αποδείξουν ότι η μεταδοθείσα γνώση που μπαίνει σε μυαλά κακόβουλων ανθρώπων γίνεται τυφλή και αγνώμων απέναντι στους γνωσιακούς εμβολιαστές τους.

Μέσα σε όλα, εμφανίσθηκε και η πεφωτισμένη-παντογνώστρια Ληξουριώτισσα, η οποία, καίτοι στον τίτλο του αντι-Βαθιωτικού άρθρου της προανήγγειλε κριτική ματιά την οποία θα έριχνε στο “Απέχω, άρα υπάρχω“

, δεν κατάφερε τίποτε άλλο από το να κλείσει τα μάτια της και να με συνδέσει κατά τρόπο παντελώς άσχετο με την Μ. Χούκλη εξαπολύοντας μια ad hominem επίθεση, χωρίς να αναδείξει ούτε μισό επί της ουσίας ατόπημα σε ό,τι αφορά την πολυσέλιδη επιχειρηματολογία υπέρ της αποχής. Επομένως ισχύει και σε αυτήν την περίπτωση το πάνσοφο ρητό: “Όσα δεν φθάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια“.

Ούτως εχόντων των πραγμάτων, φαινόταν περιττό και κουραστικό να επανέλθω στο διχαστικό ζήτημα της αποχής, η ανακίνηση του οποίου, πάντως, είχε δύο παράπλευρα οφέλη:

  • Πρώτον, λειτούργησε ως πρόσθετο κόσκινο, ώστε να ξαναμετρηθούμε οι φίλοι και οι οχτροί. Τελικά, δηλαδή, όσο πιο πολύ μιλάς για την αποχή, τόσο πιο πολλές μάσκες πέφτουν. Άρα, η αποχή είναι μια πολύτιμη απόχη σε μια πρωτοφανή για την ιστορία της ανθρωπότητας εποχή, όπου δυστυχώς σπανίζουν τα όχι! – πόσο ευλογημένοι θα πρέπει να αισθάνονται οι Έλληνες που ομιλούν γλώσσα η οποία εμπεριέχει πολλαπλά ομόηχα νοήματα…
  • Δεύτερον, παρότι η περί αποχής συζήτηση δίχασε, ταυτοχρόνως τάραξε τα λιμνάζοντα εκλογικά ύδατα, και έτσι όποιοι πάνε ή δεν πάνε στις κάλπες, θα το πράξουν πολύ πιο συνειδητά απ’ ό,τι τις προηγούμενες φορές.

Ενώ, λοιπόν, το θέμα έμοιαζε εξαντλημένο, μια φωτογραφία και ένα βιντεάκι μέσω των οποίων προπαγανδίζεται το τέλος της αποχής και η ανάγκη να ψηφίσουμε, ενισχύει σημαντικά την πεποίθηση του γράφοντος ότι η αποχή δεν είναι επιθυμητή για το καθεστώς της έξυπνης-υβριδικής δικτατορίας, το οποίο θα στήσει τις κάλπικες κάλπες της ερχόμενης Κυριακής.

Στο πίσω μέρος ενός λεωφορείου διαβάζουμε το σύνθημα:

«Τέλος αποχής – Φέτος ψηφίζουμε».

Το ίδιο μήνυμα με πολύ πιο επιθετικό τρόπο περνά μέσα από το οικείο βιντεάκι, όπου κάθε εκπρόσωπος από μια κοινωνική ομάδα επιχειρεί να εμβολιάσει τον θεατή με την ιδέα της συμμετοχής και την απέχθεια της αποχής (βέβαια, με αφορμή την αποχή, το νεοταξίτικο καθεστώς περνά και πολλά άλλα πονηρά μηνύματα).


Εφόσον, λοιπόν, γίνεται πλέον ολοφάνερη η ενεργοποίηση του προπαγανδιστικού μηχανισμού και της πλύσης εγκεφάλου κατά της αποχής, αμφότερα δε, ως γνωστόν, είναι μέσα προσφιλή σε ένα ολοκληρωτικό καθεστώς, οι σχεδιαστές και υλοποιητές της εκλογικής αναμέτρησης και καταμέτρησης δεν μπορεί παρά να επιθυμούν όντως διακαώς να πάμε, ει δυνατόν άπαντες, στα εκλογικά κέντρα να ψηφίσουμε, όπως ακριβώς ήθελαν να πάμε ει δυνατόν άπαντες στα εμβολιαστικά κέντρα να τρυπηθούμε.

Υπήρξε μια μερίδα πολέμιων της αποχής που επεχείρησαν να αξιοποιήσουν την θεωρία του Θαυμαστού Ανάποδου Κόσμου για να υποστηρίξουν ότι, αφού οι καθεστωτικοί μάς ζητούν να μην απέχουμε, εννοούν ότι θέλουν τα ακριβώς ανάποδο, δηλ. να απέχουμε.

Ο συλλογισμός αυτός, όμως, φρονώ πως δεν είναι ορθός, διότι δεν πρέπει να συγχέεται η βούληση των επιτιθέμενων νεοταξιτών (υποκειμενικό στοιχείο) από την μια μεριά, με την ανάγκη αντίδρασης εκ μέρους των αμυνόμενων πολιτών από την άλλη μεριά (αντικειμενικό στοιχείο). Αυτό που οι πρώτοι θέλουν από εμάς διαμεσολαβείται αναμφισβήτητα από την προπαγανδιστική επανάληψη του μηνύματός τους:

Πηγαίνετε να ψηφίσετε/Go vote!

Εμείς, όμως, έξυπνα-ανάποδα σκεπτόμενοι πρέπει να μονολογήσουμε:

Για να μας λένε ότι θέλουν να πάμε να ψηφίσουμε, προσπαθούν να μας αποτρέψουν να κάνουμε αυτό που δεν θα μας συνέφερε, δηλ. να μην πάμε να ψηφίσουμε.

Επομένως, το “θέλω“ των επιτιθεμένων ισοδυναμεί με το ανάποδο “πρέπει“ των αμυνομένων. Αν ίσχυε ότι το “θέλω“ τους ισοδυναμεί ανάποδα με το “δεν θέλω“ τους, τότε αυτό θα έπρεπε να βρίσκει εφαρμογή και σε σχέση με το προσκλητήριο καθολικής συμμετοχής στον εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού. Ποιος, όμως, θα υπεστήριζε πειστικά ότι, μέσω της εμβολιαστικής προπαγάνδας, οι οργανωτές της “επιχείρησης ελευθερίας“ υπονοούσαν ότι δεν ήθελαν να ανταποκριθούμε στο προσκλητήριό τους;

Εμμένω, λοιπόν, στην θέση μου (όχι, φυσικά, λόγω κάποιας ιδεοληπτικής αγκύλωσης, όπως παντελώς άδικα και άστοχα μου καταλογίσθηκε, αλλά λόγω συνδυαστικής επανεξέτασης των νέων δεδομένων) ότι το καθεστώς της έξυπνης-υβριδικής δικτατορίας επιθυμεί όντως διακαώς να πάμε άπαντες να ρίξουμε το φακελάκι, νομιμοποιώντας διά της γενικής συναινέσεώς μας τον εκλογονοθευτικό μηχανισμό.

Ως εκ τούτου, η θεωρία του ανάποδου κόσμου λειτουργεί εδώ ως εξής: Για το καθεστώς η αποχή είναι κακό πράγμα, για τους πολίτες είναι καλό!

Ίσως η βαθύτερη εξήγηση γι’ αυτό είναι ότι, όταν ο πολίτης απέχει και άρα το όνομά του δεν καταγράφεται στο πρωτόκολλο ψηφοφορίας, είναι αδύνατον να τύχει ψηφιακής εκμετάλλευσης και η ψήφος του να κατακυρωθεί, μέσω της Singular Logic, υπέρ άλλου κόμματος!

 

ΥΓ: Επιτρέψτε μου, σας παρακαλώ πολύ, μια προσωπική, αλλά ελπίζω όχι ναρκισσιστική διευκρίνιση: Όπως όταν συγγράφω ένα ακραιφνώς επιστημονικό κείμενο Ποινικού Δικαίου εξετάζω όλες τις απόψεις, και βασανίζομαι υπέρ το δέον για την εύρεση της αλήθειας προτού καταλήξω στην περισσότερο πειστική θέση, το ίδιο κάνω πάντοτε και όταν πρόκειται να δημοσιεύσω κάποιο κείμενο σε αυτό εδώ το ιστολόγιο, το οποίο γνωρίζω ότι μπορεί να κάνει τον γύρο του κόσμου μέσω της φιλοξενίας του από δεκάδες ιστοσελίδες. Με αυτές τις εγγυήσεις συνέγραψα και το πολυσέλιδο κείμενο “Απέχω, άρα υπάρχω“, το οποίο, δυστυχώς, διαβάστηκε ολόκληρο από ελαχίστους. Η συμπαγής πλειοψηφία βιάστηκε να αντιδράσει συναισθηματικά, κάνοντας πανεύκολη την ζωή της…

 

 

 

ΣΧΟΛΙΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ

 

Marinos Ritsoudis

Η διαδικασία των εκλογών με την κλεμμένη ψήφο, είναι καθόλα παράνομη διαδικασία είναι βαριά νοθεία. Ουδέποτε μη νόμιμη διαδικασία επέφερε νόμιμο αποτέλεσμα, ουδέποτε αντίχριστη διαδικασία επέφερε χρηστό αποτέλεσμα. Το αντίχρηστο όχημα των εκλογών είναι αδύνατο να οδηγήσει σε χρηστό προορισμό, ακόμη και αν υπάρχουν πατριώτες υποψήφιοι. Η καθόλα εμμονική παρότρυνση να πάμε να ψηφίσουμε όλοι, μεταξύ άλλων θέλουν να νομιμοποιούν και την νόθα διαδικασία. Όχι έχει πολύ μεγάλο λάκκο η φάβα, δεν είναι δημοκρατία η προσκύνηση της παρανομίας.

 

Anthi Apostolakou

Yianna Greveniti πιπιλανε όλοι μία καραμέλα ότι η αποχή μετράει υπέρ του πρώτου κόμματος. Δεν καταλαβαίνω, ειλικρινά, πώς γίνεται αυτό. Δεν ψηφίζω σημαίνει ότι έχω καταλάβει το στημένο παιχνίδι και αρνούμαι να παίξω. Τους διαφεύγει το γεγονός ότι η Singular Logic τσεπωσε 5.7 εκατομμύρια ευρώ, προφανώς για να τελειοποιήσει το σύστημα νοθείας και να μπορεί να μεταφέρει τις ψήφους υπέρ του πρώτου ή οποιουδήποτε κόμματος συντηρεί το σάπιο σύστημα. Προσωπικά δεν αγχώνομαι καθόλου. Θυμάστε που στήνονταν στην ουρά τα πρόβατα, ακόμα και τα μεσάνυχτα, στα εμβολιαστικα κέντρα για να “εμβολιασθουν”? Ε, τώρα πια δεν πατάει κανείς και τουλάχιστον το εμβολιαστικο κέντρο “Προμηθέας” έχει κλείσει από το φθινόπωρο. Έτσι θα γίνει και με τα εκλογικά κέντρα. Ας πάθουν για να μάθουν. Κοντοζυγωνει…η κοινωνία βράζει, απλά βρίσκεται σε λήθαργο. Ευχαριστούμε τον κύριο Βαθιωτη για τα αφυπνιστικα του κείμενα! Ο άνθρωπος είναι εξαιρετικός!

 

 

Νίκη ΙΣ ΧΣ Νικά

Ευχαριστίες θα εκφράσω άλλη μια φορά προς το πρόσωπό σου, Κωνσταντίνε, καθώς έχεις αγωνιστεί για την ελευθερία και τη διεκδίκηση σεβασμού της αξιοπρέπειας, χωρίς να υπολογίζεις το κόστος κόπου ψυχικών και σωματικών δυνάμεων. Ακολουθείς στην έρευνα πιστά την ίδια αρχή – προσπαθείς να ανιχνεύσεις την αλήθεια, με “ανάσυρση” στο φως των τεκμηρίων που αναζητάς σχολαστικά. Εκτός του ιστολογίου, η απόδειξη αυτού είναι τα δυο εξαιρετικά επιστημονικά βιβλία που συνέγραψες για να αμφισβητήσεις την πανδημική προπαγάνδα.
Έχεις αφυπνίσει συνειδήσεις, έχεις παρακινήσει όλους εμάς στη μόρφωση με προτροπές διαβάσματος ποιοτικών βιβλίων.
Σε ευχαριστούμε και σε εκτιμούμε ως επιστήμονα και ως άνθρωπο!
Υγ. Το προπαγανδιστικό βιντεάκι του συστήματος υπέρ της συμμετοχής στην ψευδοδημοκρατική ψηφοφορία που παρέθεσες, αποτελεί κι άλλη απόδειξη προβολής των σχεδίων του καταναγκασμού μας. Όσοι θα συμμετέχουν, ας είναι έτοιμοι να δεχτούν και τα μηνύματα της ΝΤΠ που προβάλλονται σε αυτό – κλιματική αλλαγή, ψηφιοποίηση (με πρόσχημα τη γραφειοκρατία) και την προώθηση επιλογής φύλου, καθώς οι εκπρόσωποι τους οποίους θα υποστηρίξουν (έστω εξωκοινοβουλευτικοί) θα αναγκαστούν να ευθυγραμμιστούν με το ασάλευτο κέντρο εξουσίας, του οποίο η αυθαιρεσία ίσως θα ήταν δυνατόν να περιοριστεί με τη σύσσωμη ανυπακοή των λαών, τα μαζικά τους “όχι” στη συνεργασία μαζί του.

 

Maria Joseph

Το χειρότερο είναι ότι οι αυτοανακηρυγμένοι “ειδικοί” περί του πως συμφέρει να πολεμήσουμε το Σύστημα δεν κράτησαν μια κοσμιότητα στα σχόλια για τον “αποσχισμένο” (κατ’αυτούς και μόνο) Κύριο Καθηγητή. Είναι μάλλον ιδιότητά τους να εξαπολύουν στην κάθε εναντίωση που βιώνουν στην ζωή τους τόνους τοξικότητας και δη ψηφιακά, μιας και η ψηφιακότητα δημιουργεί γόνιμο έδαφος με την απόσταση που προσφέρει ώστε να δείξει ο καθένας μας το πραγματικό του πρόσωπο. Τώρα που πέσανε οι μάσκες- φίμωτρα λοιπόν, τουλάχιστον για την πλειοψηφία, μαζί τους έπεσε και η μάσκα του καθενός μας σε σχέση με την αποχή ή την συμμετοχή, που αναδείχθηκε μέσα από τον τοίχο του Κυρίου Καθηγητή ως μέγα “τραύμα” για τον Έλληνα (ποιός θα μας το έλεγε;). Ευκαιρίας δοθείσης με αυτό το δίλημμα που άναψε φωτιές, καλό είναι στο μέλλον να καλλιεργήσουμε την πολύπαθη κοσμιότητα που (μπορεί ή δεν μπορεί να) διαθέτουμε και την ενσυναίσθηση προς τον συνάνθρωπο. Στο τέλος της μέρας το πρόβλημα δεν βρίσκεται στην αποχή, αλλά στην συμπεριφορά μας. Από εκεί ξεκινάνε και τελειώνουν όλα κι αυτή μας έφερε σε αυτό το σημείο που είμαστε.

 

Κυριακή Μαθιωτη

Ο ένας μόνο που θα τους εκλέξει θα τους είναι γνωστός όπως και οι 99 που δεν θα τους εκλέξουν.
Μαντέψτε ποιον θα φοβούνται πιο πολύ.
Γιατί δεν αρκεί η νομιμοποίηση που τους δίνει η μία ψήφος για να προχωρήσουν στις ρηξικέλευθες αλλαγές,θέλουν να έχουν την αποδοχή των περισσοτέρων. Το ισοπεδωτικό τους έργο θα είναι πιο εύκολο και απρόσκοπτο.
Οι πολλοί «αρνητές» θα τους χαλάσουν τα σχέδια.Δεν θα τους επιτρέψουν να τα πραγματοποιήσουν.Κι αυτό δεν το θέλουν.

 

Κυριακή Μαθιωτη

Φυσικά και δεν αποσκοπεί σε κάποια προσωπικά συμφέροντα η προσπάθεια που κάνετε «να διασπείρετε την αλήθεια».Όσον αφορά εμένα, ήμουν επιφυλακτική με πολλούς άλλους που στην πορεία ακόμη,αλλά κυρίως εκ των υστέρων,καπηλεύθηκαν τον αγώνα μας( των υγειονομικών σε αναστολή) για να προβληθούν ως πρόσωπα και να πολιτευτούν.Να πολιτευτούν σε μια χώρα που το πολιτικό σκηνικό τοπίο είναι τόσο σάπιο εδώ και δεκαετίες!! Να πολιτευτούν την περίοδο αυτή,που η δημοκρατία αιμορραγεί ακατάσχετα!!Που επιβάλλεται αντίσταση στο σύστημα κι όχι σύμπνοια με το σύστημα!!
Τα προσωπικά τους νιτερέσα γίναν αντιληπτά..
Εσείς όμως είστε διαυγής και καθαρός σαν το κρύσταλλο.
Και το δείχνει αυτό η όλη στάση σας απέναντι στον αγώνα μας, η κραυγαλέα αδιαφορία σας να ενσωματωθείτε κι εσείς σε κάποιον πολιτικό σχηματισμό εξαργυρώνοντας την αγάπη που σας έδειξε ο κόσμος,ο τρόπος που μελετάτε και εμβαθύνετε σε κάθε θέμα που αναρτάτε για να το παραδώσετε σε μας επιχειρηματολογικά ακλόνητο και τεκμηριωμένο. Κάνετε άψογη δουλειά.Να μην σας αγγίζει και σας στεναχωρεί η μικροψυχία κάποιων,εσείς να συνεχίζετε απτόητα το θεάρεστο έργο σας.
Ο μισθός σας άνωθεν θα είναι μεγάλος.Σας αγαπάμε!

 

Stella Sitaropoulou

-Η αντίσταση όμως δεν έρχεται
– Όχι, δεν έρχεται. Γι αυτό ένας γερμανός νομικός είπε: Μην κάνετε κόπο να πείσετε έναν ο οποίος έχει υποστεί μετάλλαξη. Και να τον πείσετε είναι “ου με πείσεις καν με πείσης”.
Διότι αυτός πλέον οδηγείται χωρίς θέληση δική του.
Η απάντηση τού συνταγματολόγου κ. Κασιμάτη, σε συνέντευξή πού έδωσε το 2021 σε δημοσιογράφο, για την προπαγάνδα του εμβολιασμού.
Το ίδιο ισχύει και τώρα.
Πιστεύουν ότι με την αρνητική ψήφο, ψηφίζοντας μικρά κόμματα, θα αλλάξει τό πολιτικό τοπίο της χώρας.
Μιας χώρας που έχει παραδώσει την εθνική της κυριαρχία και έχει κανταντήσει προτεκτοράτο ξένων δυνάμεων.

Stella Sitaropoulou

Georg Giannop Μέχρι το 2015, το πίστευα κι εγώ αυτό. Μετά όμως τό δημοψήφισμα, που το 62% ΟΧΙ, το έκαναν ΝΑΙ, και μετά τις εκλογές του Σεπτεμβρίου του 2015 ξαναβγήκε ό Τσίπρας,που υπέγραψε το χειρότερο μνημόνιο, έχοντας χάσει μόλις το 1% των ψήφων που πήρε πρίν το μνημόνιο, δεν πιστεύω ότι με εκλογές μπορεί νά αλλάξει τό πολιτικό σκηνικό.
Ούτε φυσικά τα διαιρεμένα 40 κόμματα θα φέρουν την ανατροπή. Αν καταφέρουν κιόλας ένα, δύο από αυτά να πάρουν 1,5%, θα επιδοτηθούν με 600.000€. Εσείς γιατί πιστεύετε ότι αύξησε την επιχορήγηση ό Μητσοτάκης; Γιατί είναι δημοκράτης και όπως θέλει μια πολυπολιτισμική χώρα, θέλει και μία πολυκομματική βουλή;
Οι ξένοι, που μαζί με τους Ελληνόφωνους πολιτικούς, μας έφεραν σε αυτή την κατάσταση, δεν φοβούνται τις εκλογές και γι αυτό τις επιτρέπουν ακόμα.
Διαίρει και βασίλευε.
Εκεί στηρίζονται, αυτό επιδιώκουν και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία.
Εχθρός μας δεν είναι ο κάθε πουλημένος πολιτικός, αλλά ο διχασμός που με μεγάλη ευκολία βάζουν ανάμεσά μας.
Και το ζούμε τρία χρόνια τώρα. Πρώτα με τα εμβόλια και τώρα με τις εκλογές.

Stella Sitaropoulou

Georg Giannop Για μένα δεν είναι άσκηση πίεσης οι εκλογές. Όσον αφορά την πρότασή μου, είναι οργάνωση των πολιτών σε όλη την Ελλάδα με συντονισμένες ενέργειες αντίστασης. Όπως κάνουν οί Γάλλοι. Κάτι το οποίο υπόσχονταν κάποια κινήματα, τα οποία αποφάσισαν να μεταλλαχθούν σε κόμματα για νά “πολεμήσουν” το σύστημα μπαίνοντας στην Βουλή, αλλά από αυτό τό σύστημα που θέλουν να πολεμήσουν θα πληρώνονται και θα απολαμβάνουν όλα τά προνόμια που θα τους παρέχει.
Δεν θα συνεχίσω, γιατί δέν έχει κανένα νόημα.
Άλλωστε η ανάρτηση είναι του καθηγητή κ. Βαθιώτη.
Ότι απορίες έχετε ρωτήστε τον.

Maren Darzenta

Από τα σχόλια που διάβασα καταλαβαίνω ότι ο κος Βαθιωτης δεν σας πείθει για την αποχή από τις κάλπες. Σε προεκλογικό του spot ο πρωθυπουργός σας προτρέπει να ασκήσετε το εκλογικό σας δικαίωμα όπως ακριβώς προέτρεψε τον λαό να εμφολι@στεί για το καλό του! Για άλλη μια φορά έχετε την επιλογή να σκεφτείτε από ποιόν ακούτε τί και να αποφασίσετε….

Alexia Fragioudaki

Δεν είσαι μόνος,πάντα μια χούφτα Έλληνες έσωζαν την Ελλάδα!!!ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΝΟΜΟΙΜΟΠΗΣΗ ΤΩΝ ΦΟΝΙΑΔΩΝ.

 

Πηγή https://kvathiotis.substack.com/p/a24

Προβολές : 1,118


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα