Προγραμματιστής κρυπτονομισμάτων βρέθηκε νεκρός 2 μέρες μετά την αποκάλυψη του κυκλώματος παιδεραστών της CIA και της Μοσάντ!!!

Προγραμματιστής κρυπτονομισμάτων βρέθηκε νεκρός 2 μέρες μετά την αποκάλυψη του κυκλώματος παιδεραστών της CIA και της Μοσάντ!!!

1 Νοεμβρίου, 2022 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:490
Μοίρασέ το

 

Η CIA και η Μοσάντ και οι παιδεραστές ελίτ διεξάγουν κάποιου είδους κύκλωμα παγίδευσης-εκβιασμού σεξουαλικής διακίνησης από το Πουέρτο Ρίκο και τα νησιά της Καραϊβικής. Θα με παγιδεύσουν με ένα φορητό υπολογιστή που έβαλε η πρώην κοπέλα μου που ήταν κατάσκοπος. Θα με βασανίσουν μέχρι θανάτου.

 

-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη

 

Ο συνιδρυτής του MakerDAO, Νικολάι Μουσεγκιάν, βρέθηκε νεκρός λίγες μέρες μετά την αποκάλυψη μιας επιχείρησης παγίδευσης παιδεραστών της CIA/Mossad στο Πουέρτο Ρίκο, τύπου Epstein.

Ο 29χρονος καινοτόμος του Stablecoin βρέθηκε νεκρός στο Σαν Χουάν του Πουέρτο Ρίκο δύο ημέρες αφότου έγραψε στο Twitter τα ακόλουθα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter:

Η CIA και η Μοσάντ και οι παιδεραστές ελίτ διεξάγουν κάποιου είδους κύκλωμα παγίδευσης-εκβιασμού σεξουαλικής διακίνησης από το Πουέρτο Ρίκο και τα νησιά της Καραϊβικής. Θα με παγιδεύσουν με ένα φορητό υπολογιστή που έβαλε η πρώην κοπέλα μου που ήταν κατάσκοπος. Θα με βασανίσουν μέχρι θανάτου.

 

Το tweet του προγραμματιστή κρυπτονομισμάντων ακολούθησε μόλις δύο ημέρες αργότερα η ανακοίνωση του θανάτου του:


Ο θάνατος του Mushegian έρχεται μόλις πέντε ημέρες αφότου η κοινότητα του MakerDAO ενέκρινε μια επικερδή συνεργασία με την Coinbase.

Το αστυνομικό γραφείο του San Juan ανακοίνωσε ότι το σώμα του Mushegian βρέθηκε στην παραλία πίσω από το νοσοκομείο Ashford στο Condado, σύμφωνα με τοπικές αναφορές. Το προσωπικό διάσωσης κατάφερε να σώσει το σώμα (ή μάλλον ΠΤΩΜΑ) του που δεν είχε πλέον ζωτικά σημεία.

Σύμφωνα με επίσημες αναφορές, το σώμα του Mushegian «παρασύρθηκε από τα κύματα» ενώ κολυμπούσε στην παραλία Condado.

Η κοινότητα κρυπτονομισμάτων έσπευσε να κάνει εικασίες για την πραγματική αιτία του θανάτου του. Αναφέρθηκαν στο τελευταίο του tweet και σε άλλα που είχε δημοσιεύσει στο παρελθόν.

 

Ένα από τα τελευταία tweets του Mushegian ανέφερε ότι πιθανά μέλλοντα γι ‘αυτόν περιελάμβανε «να αυτοκτονήσει με τη βοήθεια της CIA» ή να γίνει «σκλάβος της CIA με εγκεφαλική βλάβη».

 

 

Ποιος ήταν ο Νικολάι Μουσεγκιάν;

Σε έναν κόσμο κρυπτονομισμάτων που κυριαρχείται από χαρακτήρες μεγαλύτερους από τη ζωή, ο Mushegian ήταν ιδιαίτερα ήσυχος. Άφηνε την ανάπτυξή του να μιλάει, προσφέροντας τις σκέψεις του για την αγορά πολύ περιστασιακά.

Ο Mushegian είχε επίσης τη δική του ιστοσελίδα, όπου μιλούσε για διάφορα έργα και για όσα τον ενέπνεαν. Αυτά τα έργα περιλάμβαναν το DAI fork RAI, Balancer και DAI, μεταξύ πολλών άλλων πρωτοβουλιών.

Ο Mushegian ήταν επίσης φιλανθρωπικό πρόσωπο, δωρίζοντας πάνω από 1 εκατομμύριο δολάρια στο alma mater του Carnegie Mellon το 2020. Ήθελε να υποστηρίξει ένα ερευνητικό πρόγραμμα για αποκεντρωμένες τεχνολογίες, συμπεριλαμβανομένων των dApps και των πρωτοκόλλων.

 

Πηγή

Προβολές : 490


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα