Προεκλογικά “γεννητουρια”;;;

Προεκλογικά “γεννητουρια”;;;

21 Απριλίου, 2023 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:602
Μοίρασέ το

 

 

Κάτι μεγάλο γεννιέται στον χώρο της Δεξιάς: Κρίσιμα τα επόμενα εικοσιτετράωρα

Οι διεργασίες ολοκληρώνονται

Φυσιολογικός τοκετός πάντως, αποκλείεται να είναι…

Ο ντοτόρος προσανατολίζεται σε  καισαρική και μάλλον πρόκειται για μια ακόμα τερατογέννηση…

ΟΣΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΚΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΡΟΤΣΙΛΝΤ, ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ.

Είναι μωρέ ποτέ δυνατόν να κατέβει με το ΣΥΣΤΗΜΑ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ;;;

Δηλαδή, να συναινέσει στον ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΡΟΤΣΙΛΝΤ;;;

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Θεόφραστος Ανδρεόπουλος

 

Κάτι μεγάλο γεννιέται στον χώρο της Δεξιάς ένα μήνα πριν τις εκλογές της 21ης Μαΐου την στιγμή που οι διεργασίες για ένα ισχυρό σχήμα βρίσκονται σε εξέλιξη εδώ και καιρό και φαίνεται ότι καταλήγουν σε αποτέλεσμα.

Πραγματικά ισχυρές πολιτικές δυνάμεις, έχοντας αντιληφθεί την ιστορική τους ευθύνη απέναντι στη χώρα, είναι έτοιμες να κάνουν τις κινήσεις που πρέπει, προκειμένου να υπάρξει ένας πολιτικός σχηματισμός, ο οποίος θα διεκδικήσει ακόμα και την τρίτη θέση στις επικείμενες εθνικές εκλογές.

Βρίσκεται πέρα και πάνω από τα μικροκόμματα – αποκόμματα που έχουν ανακοινώσει μέχρι στιγμής την υποψηφιότητά τους και θα έχει μεγάλη λαϊκή απήχηση και καλή υποδοχή από τον επιχειρηματικό κόσμο.

Μέχρι τη Δευτέρα, θα έχουν ολοκληρωθεί εκτός απροόπτου, οι διεργασίες και θα υπάρξουν ανακοινώσεις.

 

 

Πηγή

Προβολές : 602


Μοίρασέ το:Ετικέτες:

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα