Προετοιμάζει την κοινή γνώμη για την ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ,  η συνάντηση Μητσοτάκη – Ερντογάν...

Προετοιμάζει την κοινή γνώμη για την ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, η συνάντηση Μητσοτάκη – Ερντογάν...

30 Ιουνίου, 2023 12 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:607
Μοίρασέ το

 

Μπαίνουμε σε μία επικίνδυνη φάση στα Ελληνοτουρκικά, όπου η Οθωμανική διπλωματία χωρίς να δίνει τίποτε ζητάει από τους άλλους να κάνουν υποχωρήσεις, για να βελτιωθεί δήθεν το κλίμα που η ίδια η Τουρκία το δημιούργησε.

Το κακό είναι ότι τα κόμματα της κοινοβουλευτικής αντιπολίτευσης ομφαλοσκοπούν και αδυνατούν να εκφράσουν συγκροτημένη και ισχυρή θέση.

 

 

Για να τελειώνουμε… και να πούμε τα πράγματα με το όνομά τους…

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΨΥΧΟΠΑΘΗΣ ΚΟΥΛΗΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΓΗ ΚΑΙ ΥΔΩΡ…

 

Είναι από παλιά ο “εθνάρχης” Καραμαν-Αλής…

 

Είναι από παλιά ο Γεώργιος Παπαδόπουλος που μιλούσε με τον Ινονού για ΕλληνοΤουρκική Ομοσπονδία, κάτι που τα ναζίδια δεν θέλουν να το δεχθούν και λένε πως “έκανε πλάκα”…

Είναι ο Ανδρέας Παπανδρέου…

Είναι ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης… 

Είναι ο Κώστας Σημίτης…

ΕΙΝΑΙ Η ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΡΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ…

ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΒΟΥΛΗ…

ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ Η ΕΒΡΑΪΛΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ…

 

ΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΚΟΠΤΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΔΕΝ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΗ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥΣ…

ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ…

ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ…

ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ, ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΟΥΣ…

ΤΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΑΠΕΔΕΙΞΑΝ ΠΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ…

ΑΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΡΑΣΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ, ΜΕ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ…

ΠΡΙΝ  ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ, ΑΣ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ, Ο ΤΑΦΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Γράφει ο
ΣΤΕΛΙΟΣ ΦΕΝΕΚΟΣ
Πρόεδρος της Κοινωνίας Αξιών
Υποναύαρχος ε.α
Πάλι τα ίδια
– κατευθείαν συνάντηση κορυφής,
– βιαστικά αμέσως μετά τις εκλογές,
– χωρίς να υπάρχει σαφήνεια στις πολιτικές που θα ακολουθήσουν οι δύο χώρες,
– χωρίς να έχουν φανεί οι δεσμεύσεις που αναλαμβάνουν οι χώρες στο διεθνές περιβάλλον, το οποίο είναι καθοριστικό για τις συναντήσεις αυτής της μορφής
– χωρίς σαφή ατζέντα και στόχους
πάλι όλα στο πόδι
Ταυτόχρονα η Ελληνική κοινή γνώμη προετοιμάζεται επικοινωνιακά με επιπολαιότητες, ευχολόγια και οθωμανικού τύπου μοιρολατρία.
Το κακό είναι ότι τα κόμματα της κοινοβουλευτικής αντιπολίτευσης ομφαλοσκοπούν και αδυνατούν να εκφράσουν συγκροτημένη και ισχυρή θέση.
Μπαίνουμε σε μία επικίνδυνη φάση στα Ελληνοτουρκικά, όπου η Οθωμανική διπλωματία χωρίς να δίνει τίποτε ζητάει από τους άλλους να κάνουν υποχωρήσεις, για να βελτιωθεί δήθεν το κλίμα που η ίδια η Τουρκία το δημιούργησε.
Εμείς διολισθαίνουμε σιγά σιγά, με επιπόλαιες πολιτικές, ελπίζοντας ότι με τις δικές μας υποχωρήσεις θα κατευνασθεί ο αυταρχικός ηγέτης της Τουρκίας, ότι θα μεσολαβήσουν οι Αμερικανοί, και ότι θα απασχοληθεί αλλού στα μεγαλόπνοα σχέδια του, μη αντιλαμβανόμενοι ότι είμαστε κομμάτι των σχεδίων αυτών, γιατί καμία μεγάλη δύναμη δεν αναπτύχθηκε και είχε διάρκεια ιστορικά χωρίς Ναυτική ισχύ.
Η θάλασσα, το Αιγαίο και η Ανατολική Μεσόγειος είναι το πεδίο διεκδίκησης για την ανάπτυξη αυτής της ισχύος και δεν θα σταματήσει να το διεκδικεί.

 

 

 

Πηγή

Προβολές : 607


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα