Προετοιμαστείτε τώρα για απόλυτο οικονομικό έλεγχο που θα έρθει μετά τον στημένο παγκόσμιο πόλεμο

Προετοιμαστείτε τώρα για απόλυτο οικονομικό έλεγχο που θα έρθει μετά τον στημένο παγκόσμιο πόλεμο

25 Ιανουαρίου, 2023 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:669
Μοίρασέ το

 

Πρέπει να προετοιμαστούμε για να παρακολουθήσουμε τους ανθρώπους να γίνονται πρόθυμοι σκλάβοι. Αυτή τη στιγμή, η μορφή ψυχικής υποδούλωσης που πιάνει τους περισσότερους δεν φαίνεται από πάρα πολλούς. Μόλις κυκλοφορήσει ένα CBDC, κάθε ψευδαίσθηση ελευθερίας θα εξαφανιστεί.

 

>Προετοιμαστείτε τώρα για απόλυτο οικονομικό έλεγχο που θα έρθει μετά τον στημένο παγκόσμιο πόλεμο

 

Να το ξαναπώ κι ας γίνω κουραστική;

Προετοιμάστε όσο είναι καιρός, τη ζωή σας εκτός μεγαλουπόλεων…ώστε να έχετε επάρκεια διατροφής και διαβίωσης ανθρώπινης, μέχρι να περάσει το σατανικό νέφος που έχουν απλώσει οι εβραίοι σιωνιστές πάνω από την ανθρωπότητα…

Δεν υπάρχει άλλο τρόπος σωτηρίας, εκτός από μικρές κοινότητες των ανθρώπων, κοντά στη φύση…

 

Καλλιόπη Σουφλή

Οι ελίτ και οι κυβερνήσεις έχουν εμμονή με τον έλεγχο του ανθρώπινου πληθυσμού με κάθε κόστος. Προκειμένου να διασφαλιστεί ότι έχουν όσο περισσότερο έλεγχο σε όλους σε αυτόν τον πλανήτη, χρειάζεται ένα ψηφιακό νόμισμα της κεντρικής τράπεζας και εργάζονται πάνω σε αυτό.
Οι κυβερνώντες χρησιμοποιούν κάθε είδους πληρεξούσιους για να εξαλείψουν την ανεπιθύμητη συμπεριφορά, όπως οι σκλάβοι που διαφωνούν. Ο απώτερος στόχος μπορεί να είναι η ανάληψη οικονομικού ελέγχου επί του πληθυσμού μέσω της εφαρμογής ενός ψηφιακού νομίσματος της κεντρικής τράπεζας (CBDC). Το έχουμε ονομάσει συχνά «τελικό παιχνίδι». Μόλις ένα άτομο συμφωνήσει να πάρει ένα CBDC από τον κύριό του, η ψευδαίσθηση της ελευθερίας θα εξαφανιστεί.
The Endgame: Ψηφιακό νόμισμα της Κεντρικής Τράπεζας
Όπως επισημαίνει ο Clint Seiger από την Money Metals , αυτό δεν είναι μια νέα προσπάθεια, να ελέγχει τους ανθρώπους μέσω του χρόνου τους και της εργατικής τους ενέργειας. Αυτή είναι η ίδια η καρδιά της σκλαβιάς.
Η προσπάθεια ελέγχου των ανθρώπων στοχεύοντας τα χρήματά τους κλιμακώθηκε το 1970 με τον νόμο περί τραπεζικού απορρήτου.
Στοχεύει συγκεκριμένα σε μετρητά απαιτώντας από τις τράπεζες να αναφέρουν συναλλαγές που αφορούσαν περισσότερα από 10.000 $.
Το PayPal έφτασε πρόσφατα στο σημείο να εισαγάγει μια διάταξη στους όρους παροχής υπηρεσιών που επέτρεπε στην εταιρεία να χρεώνει τους πελάτες έως και 2.500 $ εάν, κατά την αποκλειστική κρίση του PayPal, διέδιδαν «παραπληροφόρηση».
Η εταιρεία άλλαξε επίσης την πορεία της αφού η ιστορία έγινε viral και πολλοί πελάτες αποφάσισαν να εγκαταλείψουν την εταιρεία. ? Money Metals.
Το μονοπάτι προς την ελευθερία και την κατάργηση της δουλείας
Η Federal Reserve αναπτύσσει ανοιχτά ένα ψηφιακό νόμισμα. Είναι μέρος μιας μακροχρόνιας παγκοσμιοποιητικής ατζέντας για τον περιορισμό της οικονομικής ιδιωτικότητας και την αύξηση του ελέγχου στους ανθρώπους.
Όσοι συσσωρεύουν απτά μη κυβερνητικά χρήματα, όπως ο χρυσός και το ασήμι, παρακάμπτουν την αυξανόμενη εμμονή της ελίτ να επιτύχει απόλυτο οικονομικό έλεγχο.
Πρέπει να προετοιμαστούμε για να παρακολουθήσουμε τους ανθρώπους να γίνονται πρόθυμοι σκλάβοι. Αυτή τη στιγμή, η μορφή ψυχικής υποδούλωσης που πιάνει τους περισσότερους δεν φαίνεται από πάρα πολλούς. Μόλις κυκλοφορήσει ένα CBDC, κάθε ψευδαίσθηση ελευθερίας θα εξαφανιστεί.
«Η ψευδαίσθηση της ελευθερίας θα συνεχιστεί όσο είναι κερδοφόρο να συνεχιστεί η ψευδαίσθηση. Στο σημείο που η ψευδαίσθηση γίνεται πολύ ακριβή για να διατηρηθεί, απλώς θα κατεβάσουν το τοπίο, θα τραβήξουν τις κουρτίνες, θα απομακρύνουν τα τραπέζια και τις καρέκλες και θα δείτε τον τοίχο από τούβλα στο πίσω μέρος του θέατρο.” -Φρανκ Ζάπα
Πηγή: www.shtfplan.com

Πηγή

Προβολές : 669


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα