ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ – ΣΑΜΑΡΑΣ – ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ –  ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ – ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ – ΔΙΚΑΣΤΕΣ – ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥΣ. ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΣΤΙΣ 25 ΙΟΥΝΙΟΥ 2023. ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΚΟΛΑΣΗ!!! ΒΙΝΤΕΟ ΣΥΝΤΑΡΑΚΤΙΚΩΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΝ.

ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ – ΣΑΜΑΡΑΣ – ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ – ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ – ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ – ΔΙΚΑΣΤΕΣ – ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥΣ. ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΣΤΙΣ 25 ΙΟΥΝΙΟΥ 2023. ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΚΟΛΑΣΗ!!! ΒΙΝΤΕΟ ΣΥΝΤΑΡΑΚΤΙΚΩΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΝ.

10 Ιουνίου, 2023 12 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:2,283
Μοίρασέ το

 

Όχι, δεν είμαι καθόλου υπερβολική… δεν έχω διάθεση να τρομοκρατήσω κανέναν…

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΩΜΗ…

ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΚΟΛΑΣΗ, ΑΝ…

 

Γράφει η Καλλιόπη Σουφλή

 

Δημοσιογραφικά, θα το θεωρήσω ως ένα από τα κορυφαία βίντεο αποκαλύψεων που έγινε ποτέ στην ελληνική τηλεόραση, γιατί ειπώθηκαν πράγματα και ονόματα που οδηγούν στην απόλυτη ΚΟΛΑΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.

Οι αποκαλύψεις δεν είναι απλά σημαντικές…

ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΤΙΣ ΖΩΕΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ, ΩΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 25Ης ΙΟΥΝΙΟΥ 2023, ΝΑ ΤΗΝ ΔΟΥΜΕ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ ΣΤΟ ΠΙΟ ΜΑΦΙΟΖΙΚΟ, ΣΤΟ ΠΙΟ ΣΤΥΓΝΟ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΕ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ.

 

Όχι, δεν είμαι καθόλου υπερβολική… δεν έχω διάθεση να τρομοκρατήσω κανέναν…

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΩΜΗ…

Η ΣΚΛΗΡΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΗΔΗ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΑΝΕΛΕΗΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΕΝΟΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ, ΠΟΥ ΑΝ ΟΣΟΙ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΝ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 21ης ΜΑΪΟΥ, ΤΟΝ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΟΥΝ, ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΣΤΟΝ ΚΑΙΑΔΑ, ΑΛΛΑ  ΣΤΟΝ ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΟ ΕΦΙΑΛΤΗ…

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ!!!

ΓΙΑΤΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΑ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙ Η ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ, ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΚΟΛΑΣΗ.

ΚΑΛΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΩΝ ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ, ΝΑ ΔΙΑΝΕΙΜΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ, ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΕΠΑΦΕΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΨΗΦΙΣΑΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΑΠΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ…

ΚΑΛΩ ΤΟΥΣ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ, ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ, ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.

ΚΑΛΩ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΝΤΟΣ Ή ΕΚΤΟΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ, ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥΣ.

ΚΑΛΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΝΑ ΑΡΘΟΥΝ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ, ΕΣΤΩ ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ.

ΚΑΛΩ ΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΝΑ ΠΡΑΞΟΥΝ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.

ΚΑΛΩ ΤΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.

ΤΗΝ 25η ΙΟΥΝΙΟΥ 2023, ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ – ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΡΤΡΑΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ.

ΑΣ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΟ live streaming || ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 09 ΙΟΥΝΙΟΥ 2023

 

 

Προβολές : 2,283


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα