Προσοχή στην ψηφιακή σήμανση: Η ΕΕ θα κινηθεί επιθετικά για να ψηφιοποιήσει τους πολίτες της και οι ΗΠΑ θα συμφωνήσουν επίσης

Προσοχή στην ψηφιακή σήμανση: Η ΕΕ θα κινηθεί επιθετικά για να ψηφιοποιήσει τους πολίτες της και οι ΗΠΑ θα συμφωνήσουν επίσης

23 Νοεμβρίου, 2023 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:534
Μοίρασέ το

 

Αλλά πρώτα, θα ζήσουμε τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο και την οικονομική κατάρρευση

 

Η ώθηση να ψηφιοποιήσουν την ανθρωπότητα και να μας κάνουν υπάκουους σκλάβους είναι τελικά μέρος του συστήματος σατανικών θηρίων που καθοδηγείται από τα Ηνωμένα Έθνη, καθοδηγείται από τον ΠΟΥ, το WEF, το οποίο, όταν ωριμάσει πλήρως, θα είναι η εκπλήρωση της Αποκάλυψης 13.

Θα δημιουργηθεί μια παγκόσμια κυβέρνηση και κανείς δεν θα μπορεί να αγοράσει ή να πουλήσει, να εργαστεί, να έχει τραπεζικό λογαριασμό, να λάβει οποιαδήποτε υγειονομική περίθαλψη, να συλλέξει οποιαδήποτε κρατική βοήθεια (ναι, συμπεριλαμβανομένης της κοινωνικής ασφάλισης) κ.λπ., χωρίς να υποταχθεί στο κτήνος Σύστημα. Αυτό θα περιλαμβάνει ψηφιακή σήμανση.

 

Ο τρόμος της ψευτοπανδημίας και η επιβολή του εμβολίου του θανάτου, ήταν στην ουσία ένας… περίπατος… μια προγύμναση… ένας τρόπος να μας επιβάλουν τον φόβο…

ΠΕΤΥΧΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥΣ…

Το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού, εμβολιάστηκε…  και αυτό, συνέβη σε όλα τα κράτη…

Μπαίνουμε τώρα στο δεύτερο μέρος… το πιο βαρύ… το πιο σκληρό… το πιο ανελέητο… γιατί πλέον έχει να κανει με την ίδια μας τη επιβίωση…

Ελάχιστοι θ’ αντισταθούν… κι αυτό, γιατί ελάχιστοι έπραξαν το αυτονόητο… ξεκίνησαν ήδη τις ζωές τους μακριά από μεγαλουπόλεις, εγκαταλείποντας τα πάντα και δημιουργώντας νέες συνθήκες της ζωής τους, όντας αυτάρκεις σ’ αυτά που έρχονται…

 

Το μόνο που θα ευχηθώ, είναι ΔΥΝΑΜΗ ΨΥΧΗΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΗ σε όλους μας… και ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ…

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

 

Υ.Γ. Το σατανικό τους πρόγραμμα έρχεται με ταχύτατους ρυθμούς… προσωπικά, είμαι αποφασισμένη να αντισταθώ με όποιο κόστος… αυτό σημαίνει πως δεν θα είμαστε για πολύ καιρό ακόμα μαζί…

 

Καθώς η προσοχή μας έχει στραμμένη προς τη Μέση Ανατολή και τον πόλεμο στο Ισραήλ, οι παγκοσμιοποιητές κινούνται με ιλιγγιώδη ταχύτητα προς το όνειρό τους να δημιουργήσουν μια αληθινά ψηφιακή κοινωνία στην οποία όλοι οι άνθρωποι επισημαίνονται, παρακολουθούνται και βαθμολογούνται για ό,τι κάνουν.

 

Αναφέρθηκε αυτή την εβδομάδα ότι τα Ηνωμένα Έθνη, το Ίδρυμα Μπιλ και Μελίντα Γκέιτς και οι εταίροι του Ιδρύματος Ροκφέλερ ξεκινούν μια εκστρατεία για την επιτάχυνση της ψηφιακής ταυτότητας, των ψηφιακών πληρωμών και της κοινής χρήσης δεδομένων σε 50 χώρες έως το 2028, όλα υπό την αιγίδα του ψηφιακή δημόσια υποδομή (DPI).( πηγή ). Το αποκαλούν «Ατζέντα 50 σε 5». Δεν είναι χαριτωμένο; Υποθέτω ότι ο όρος “Great Reset” είναι ήδη αδύναμος στους ανθρώπους, έτσι έπρεπε να βρουν ένα κομψό νέο ψευδώνυμο.

Το Αναπτυξιακό Πρόγραμμα των Ηνωμένων Εθνών (UNDP) έχει ανακοινώσει σχέδια για την κυκλοφορία «ψηφιακών ταυτοτήτων» παγκοσμίως έως το 2030 και θα είναι υποχρεωτικά για άτομα που επιθυμούν να συμμετέχουν στην κοινωνία, λέει το Reclaim the Net, το οποίο υποστηρίζει την ελευθερία του λόγου και την ατομική ελευθερία στο  διαδίκτυο  . .

Φαίνεται ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση θα είναι ένας από τους πιο επιθετικούς κυβερνητικούς φορείς που θα κινηθεί προς την κατεύθυνση της ψηφιοποίησης των πολιτών της. Μόλις επιτευχθεί αυτό, το επόμενο βήμα θα είναι το ψηφιακό νόμισμα και, στη συνέχεια, ένα πλήρες σύστημα βαθμολόγησης κοινωνικής πίστωσης. Η Κίνα είναι το πρότυπο για αυτό.

Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και τα κράτη μέλη μόλις κατέληξαν σε συμφωνία για την εισαγωγή της ψηφιακής ταυτότητας, ανέφερε Ολλανδός ευρωβουλευτής στις 8 Νοεμβρίου σε ανάρτησή του στο X.

«Μόλις έφυγα από την αίθουσα όπου είχαμε διαπραγματεύσεις για την ψηφιακή ταυτότητα—και έχω άσχημα νέα», δήλωσε την Τετάρτη ο Ολλανδός βουλευτής του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου,  Ρομπ Ρος  .

Μόλις εγκατασταθεί αυτό το ψηφιακό αναγνωριστικό, το επόμενο βήμα θα είναι ένα ψηφιακό νόμισμα CBDC ή κεντρική τράπεζα. Στη Μεγάλη Επαναφορά, γνωστή και ως Νέα Παγκόσμια Τάξη, η διπλή ψηφιοποίηση νομίσματος και ανθρώπινων σωμάτων πάνε πάντα μαζί.

Και ο Roos είπε ότι αυτό είναι ακριβώς το σχέδιο στην Ευρώπη.

Στο X, σε μια  ανάρτηση της 8ης Νοεμβρίου  που περιελάμβανε ένα βίντεο, έγραψε:

“ BREAKING : Πολύ άσχημα νέα. Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και τα κράτη μέλη μόλις κατέληξαν σε συμφωνία για την εισαγωγή της Ψηφιακής Ταυτότητας,  #eID . Αμέσως μετά,  ο Επίτροπος #ΕΕ  Μπρετόν είπε: «Τώρα που έχουμε ένα πορτοφόλι ψηφιακής ταυτότητας, πρέπει να βάλουμε κάτι σε αυτό…», προτείνοντας μια σύνδεση μεταξύ  #CBDC  και eID. Αγνόησαν όλους τους ειδικούς σε θέματα απορρήτου και τους ειδικούς σε θέματα ασφάλειας. Τα πιέζουν όλα. Δεν είμαι αισιόδοξος. Δεν είναι όμως πολύ αργά ακόμα. Το Κοινοβούλιο πρέπει ακόμη να το ψηφίσει. Ενημερώστε τον ευρωβουλευτή σας ότι αντιτίθεστε στην Ψηφιακή Ταυτότητα και ότι θέλετε ο ευρωβουλευτής σας να την καταψηφίσει!».

Ο Ολλανδός δημοσιογράφος Marc van der Vegt δήλωσε σε ανάρτησή του στο X : «Οι πολίτες των κρατών μελών πρέπει να ψηφίσουν γι’ αυτό, τελεία. Στο ολλανδικό κοινοβούλιο μια μεγάλη πλειοψηφία ήταν κατά του eID. Ωστόσο, έχει υπογραφεί στις Βρυξέλλες από έναν υπουργό μας».

Θα αυξηθεί επίσης η πίεση στις Ηνωμένες Πολιτείες να ενταχθούν στο παγκόσμιο ψηφιακό σύστημα. Ανέφερα τον Απρίλιο ότι εισήχθη ένα νομοσχέδιο στη Γερουσία των ΗΠΑ που, εάν ψηφιστεί, θα απαιτούσε από όλους τους Αμερικανούς να έχουν ψηφιακή ταυτότητα για να λειτουργήσουν στην κοινωνία.

 

Κατά τη γνώμη μου, οι πολίτες των ΗΠΑ δεν είναι ακόμη έτοιμοι να ακολουθήσουν αυτό το μονοπάτι της πλήρους ψηφιοποίησης, αν και έχουμε ήδη ακολουθήσει εν μέρει αυτό το μονοπάτι.

 

Βιομετρικές σαρώσεις προσώπου γίνονται ήδη σε πολλά αεροδρόμια των ΗΠΑ, απαιτώντας σάρωση προσώπου πριν μπορέσετε να επιβιβαστείτε σε μια διεθνή πτήση.

 

Αλλά πιστεύω ότι θα χρειαστούν μερικά ακόμη χρόνια συντριβής του πληθωρισμού και μια αιματηρή εμπειρία του Τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου, οπότε οι Αμερικανοί θα παρακαλούν τους νομοθέτες τους για οποιοδήποτε μέτρο που τους υπόσχεται επιστροφή στην ειρήνη και την οικονομική ομαλότητα. Τότε είναι που θα δείτε όλο το εύρος της ψηφιοποίησης να ξεδιπλώνεται, με εντολές παρόμοιες με αυτές που είδαμε με το vax, μόνο πιο έντονες.

Αλλά η ψηφιοποίηση θα γίνει πολύ πιο γρήγορα στην Ευρώπη, επειδή έχουν αυτό το επιπλέον στρώμα γραφειοκρατίας σε περιφερειακό επίπεδο που είναι σε θέση να παρακάμψει την εθνική αντίσταση.

Εάν δυσκολευόμαστε να κάνουμε τους κρατικούς και εθνικούς νομοθέτες μας να εκπροσωπήσουν τα συμφέροντά μας, πόσο πιο εύκολο θα ήταν για κάποιο hack που αφαιρέθηκε ακόμη περισσότερο από εμάς σε ένα περιφερειακό ή παγκόσμιο Καπιτώλιο να αγνοήσει τις ανησυχίες μας; Αυτό συμβαίνει ήδη στην Ευρώπη με την ΕΕ

Η ώθηση να ψηφιοποιήσουν την ανθρωπότητα και να μας κάνουν υπάκουους σκλάβους είναι τελικά μέρος του συστήματος σατανικών θηρίων που καθοδηγείται από τα Ηνωμένα Έθνη, καθοδηγείται από τον ΠΟΥ, το WEF, το οποίο, όταν ωριμάσει πλήρως, θα είναι η εκπλήρωση της Αποκάλυψης 13.

Θα δημιουργηθεί μια παγκόσμια κυβέρνηση και κανείς δεν θα μπορεί να αγοράσει ή να πουλήσει, να εργαστεί, να έχει τραπεζικό λογαριασμό, να λάβει οποιαδήποτε υγειονομική περίθαλψη, να συλλέξει οποιαδήποτε κρατική βοήθεια (ναι, συμπεριλαμβανομένης της κοινωνικής ασφάλισης) κ.λπ., χωρίς να υποταχθεί στο κτήνος Σύστημα. Αυτό θα περιλαμβάνει ψηφιακή σήμανση.

Το σημάδι πιθανότατα δεν θα είναι ορατό, όπως αναμένουν πολλοί Χριστιανοί που έχουν βυθιστεί στα μηνύματα «Left Behind». Μην ξεγελιέστε. Αυτό θα είναι ένα ψηφιακό σήμα αόρατο με γυμνό μάτι, αλλά θα ανιχνεύεται εύκολα από τη σημερινή τεχνολογία σάρωσης, έτσι ώστε το σύστημα να γνωρίζει ποιον κατέχει και ποιον όχι. Αυτά που έχει στην κατοχή του θα αναγνωρίζονται από την τεχνητή νοημοσύνη και θα γίνονται δεκτά σε καταστήματα, κρατικές εγκαταστάσεις, ιατρικά γραφεία κ.λπ., τόσο σε απευθείας σύνδεση όσο και σε τούβλα. Όσους δεν αναγνωρίζει θα αποκλειστούν από την είσοδο, είτε πρόκειται για ιστότοπους είτε για φυσικά καταστήματα.

Κατά τη γνώμη μου, είναι λογικό να πιστεύουμε ότι όσοι από εμάς αρνούμαστε την ψηφιακή σήμανση – και επομένως αρνούμαστε να είμαστε ψηφιακά σκλάβοι του συστήματος – θα μπορέσουμε να ζήσουμε σχετικά αλώβητοι για λίγο σε κάποιο είδος κοινοτήτων εκτός δικτύου που θα ξεπηδήσουν και ίσως ακόμη και να ευδοκιμήσουν. Καθώς περισσότεροι άνθρωποι συνειδητοποιούν ότι είναι δυνατό να ζήσετε αρκετά ευτυχισμένοι και ελεύθεροι έξω από το σύστημα, τότε θα δείτε τις δυνάμεις που αρχίζουν να πηγαίνουν στην επίθεση και να προσπαθήσουν να τις κλείσουν.

Να θυμάστε αυτό: Ενώ ο Σατανάς έχει το σημάδι του, ο ένας και μοναδικός Δημιουργός Θεός και ο Υιός Του Ιησούς Χριστός έχουν επίσης σημαδέψει τους οπαδούς τους.

 

Ποιο θα διαλέξεις;

 

Το σατανικό σημάδι θα φαίνεται σαν ο ασφαλής δρόμος και όλοι εκείνοι οι άνθρωποι που ακολουθούν τη νοοτροπία της αγέλης της σύγχρονης ομαδικής σκέψης θα το πάρουν.

Λίγοι θα το αμφισβητήσουν.

Αυτή η επιτυχημένη βοσκή προβάτων αποδείχτηκε για τους παγκοσμιοποιητές κατά τη διάρκεια της δοκιμής τους το 2020 και το 2021. Πολύ λίγοι ήταν πρόθυμοι να θυσιάσουν μια δουλειά ή την κοινωνική τους θέση για να πάνε ενάντια στο κοπάδι.

Είδαμε τον περασμένο μήνα ότι οι Αμερικανοί, οι Καναδοί και οι Ευρωπαίοι είναι πρόθυμοι να βγουν στους δρόμους σε μεγάλους αριθμούς για να διαμαρτυρηθούν για αυτό που πιστεύουν ότι είναι η καταστροφή των παλαιστινιακών ελευθεριών και της αυτοδιάθεσης.Αλλά πόσοι από αυτούς τους ίδιους Δυτικούς ήταν διατεθειμένοι να συσπειρωθούν για τις δικές τους ελευθερίες όταν τους πέταξαν στο κράσπεδο χονδρικής κατά τη διάρκεια της πανδημίας;

Το μόνο σημάδι που θα δεχτώ θα είναι αυτό του ενός αληθινού Λυτρωτή των ψυχών, του Ιησού Χριστού.

Τώρα είναι η ώρα να έρθετε σωστά με τον Θεό, να εμπιστευτείτε Αυτόν και Αυτόν μόνο για την ευημερία σας και να μπείτε σε μια νοοτροπία μη συμμόρφωσης με το παγκόσμιο σύστημα, το οποίο γίνεται γρήγορα το θηρίο σύστημα της Αποκάλυψης 13.

Αυτό θα χρειαστεί πολλή ψυχική, σωματική και πνευματική προετοιμασία για να «υπομείνουμε μέχρι τέλους», όπως διατάσσεται στις Γραφές.

 

 

Πηγή

Προβολές : 534


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα