Προσοχή στους μεσσιανιστές και στα ψυχολογικά πειράματα των ΗΠΑ!

Προσοχή στους μεσσιανιστές και στα ψυχολογικά πειράματα των ΗΠΑ!

14 Ιουνίου, 2023 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:491
Μοίρασέ το

 

Ο Ντε Σάντις αποτελεί την μόνη ευκαιρία να αποκαλυφθούν τα εγκλήματα της ατζέντας Covid και κάποιοι θα κάνουν τα πάντα για να μην συμβεί αυτό, ξαναφέρνοντας στην εξουσία τον Ντόναλντ Τραμπ.

Αν ο Τραμπ ξαναπάρει την εξουσία του προέδρου της αμερικής ΠΟΤΕ δεν πρόκειται να αναγνωριστούν τα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.

Προσοχή στους μεσσιανιστές και στα ψυχολογικά πειράματα των ΗΠΑ!

Πόση αφέλεια υπάρχει, ώστε ακόμα και σήμερα να πιστεύουν κάποιοι σε … “σωτήρες”;;;
ΟΣΟ ΣΙΩΝΙΣΤΗΣ ΗΤΑΝ Ο ΤΡΑΜΠ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΙΩΝΙΣΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΝΤΕ ΣΑΝΤΙΣ.
Πόσοι αφελείς επενδύουν ακόμα σε πιόνια τύπου Τράμπ, Ντε Σάντις, Μπάιντεν και λοιπής προηγούμενης συμμορίας που είναι υποταγμένοι όλοι τους στους εβραίους σιωνιστές του βαθέως παρακράτους…
ΟΛΟΙ ΣΧΕΔΟΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ, ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΟΙ, ΕΙΤΕ ΠΙΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΓΛΕΙΦΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΩΛΟΣΚΑΤΟΥΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ…
Αδιάψευστος μάρτυρας, οι δυο παρακάτω φωτογραφίες από το αρχείο των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ.
Καλλιόπη Σουφλή

Μια είδηση που παίζει πολύ τελευταία δίνοντας ξανά ψεύτικες ελπίδες, δυστυχώς, όχι μόνο στον λαό της αμερικής αλλα και σε μεγάλη μερίδα ελλήνων, είναι πως ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος σήμερα, κλείνει τα 77 του χρόνια, λίγο μετά την δήθεν σύλληψη του και αφότου αφέθηκε ελεύθερος, δήλωσε πως «η Δικαιοσύνη θα αποδοθεί στις εκλογές του 2024» και απευθυνόμενος στο συγκεντρωμένο πλήθος έξω από το δικαστήριο είπε ότι όλα αυτά που γίνονται εναντίον του στο τέλος έχουν στόχο τους ίδιους τους πολίτες και τα δικά τους δικαιώματα.

Μάλιστα είπε και τη γνωστή ατάκα του psy op Q «Στο τέλος- τέλος, δεν έρχονται για εμένα. Έρχονται για εσάς».

Πολύ φοβάμαι ότι αυτά γίνονται με δόλο και έχουν σκοπό να συσπειρώσουν τους ρεπουπλικανους γύρω από τον Trump, ούτως ώστε ο Desantis να μην καταφέρει να διεκδικήσει το χρίσμα στους προκριματικους του κόμματος.

Οι πρώτες μετρήσεις δείχνουν ότι ο Trump έχει ανοδική πορεία στις προτιμήσεις των ρεπουπλικανων λόγω των δήθεν διώξεων και ο Desantis συνεχίζει να πέφτει.

Η μόνη περίπτωση να ξαναβγούν οι δημοκρατικοί είναι να είναι ο Trump υποψήφιος γιατί κανένας ανεξάρτητος δεν θα τον ψηφίσει αντίθετα με τον Desantis που θα πάρει παραμαζομα τις ψήφους των ανεξάρτητων.

Ο Trump σε συνδυασμό με το ότι ο Robert Kennedy των δημοκρατικων δεν υπάρχει ούτε μια στο εκατομμύριο να του επιτρέψουν να πάρει το χρίσμα για την προεδρία, εξασφαλίζει άλλη μια τετραετία καταστροφής του πλανήτη με τους δημοκρατικους στην ηγεσία.

Γιατί καταστροφή τους πλανήτη;

Ο Τραμπ εμπαίζει ξανά τους ίδιους τους υποστηρικτές του, λέγοντάς τους ότι αν αμφιβάλλουν για το εμβόλιο, «παίζετε το παιχνίδι τους». Ποιανού τα παιχνίδι; Μα φυσικά το παιχνίδι του φαρμακευτικού καρτέλ που πλούτισε ο Τραμπ με το Operation Warp Speed.

Ο Τραμπ είναι μια αμετανόητη μαριονέτα της Big pharma, πρόσφατα αναφέρθηκε στην αποτελεσματικότητα της Επιχείρησης Warp Speed, του προγράμματος της κυβέρνησής του για την επιτάχυνση της ανάπτυξης εμβολίων και θεραπευτικών μέσων κατά του COVID-19 στο συντηρητικό podcast The Water Cooler.

Ακόμα κι όταν ο Ντέιβιντ Μπρόντι ρώτησε τον πρώην πρόεδρο αν θα «αναγνώριζε» ότι τα εμβόλια «δεν ήταν και τόσο ασφαλή ή αποτελεσματικά όσο μας έλεγε η ιατρική κοινότητα εκείνη την εποχή» και αφού του επανέλαβε μια σειρά από αβάσιμους ισχυρισμούς κατά των εμβολίων.

Ο Τραμπ του απάντησε «έσωσα 100 εκατομμύρια ζωές παγκοσμίως».

«Κατάφερα να πάρω έγκριση κάτι που, ξέρετε, έχει αποδειχθεί ότι έχει σώσει εκκατομύρια ζωές…», είπε ο Τραμπ, αγνοώντας τις προσπάθειες του Μπρόντι να σταθμίσει το αφήγημα κατά των εμβολίων. «έσωσα 100 εκατομμύρια ζωές παγκοσμίως».

Ο Τραμπ αναφέρθηκε στην ταχύτητα ανάπτυξης εμβολίων στο πλαίσιο του προγράμματός του, λέγοντας ότι «μπόρεσε να κάνει [τα εμβόλια] σε εννέα μήνες», σε αντίθεση με αυτό που προβλέπεται πως θα έπρεπε να γίνει, δηλαδή να περάσουν «5 έως 12 χρόνια» δοκιμών ασφάλειας.

Ο Μπρόντι συνέχισε να ρωτάει τον Τραμπ εάν είχε «ανησυχίες για την ασφάλεια των εμβολίων».

«Πρέπει να καταλάβετε, υπάρχουν τα υπέρ και τα κατά», είπε ο Τραμπ. «Ορισμένες αναφορές [λένε] ότι είναι το καλύτερο πράγμα που έχει συμβεί ποτέ και σώσαμε δεκάδες εκατομμύρια ζωές. Στη συνέχεια, θα διαβάσετε άλλες αναφορές [που] λένε ότι υπήρχαν κάποια προβλήματα με το εμβόλιο… αλλά αυτό αφορά αβάσιμα και ελλάχιστα περιστατικά.

«Τα εμβόλια σώζουν δεκάδες εκατομμύρια ζωές», συνέχισε. «Χωρίς τα εμβόλια θα είχατε πεθάνει… ίσως πέθαναν 100 εκατομμύρια άνθρωποι».

Επιχείρηση Warp Speed

 

«Ο πρόεδρος Τραμπ και η κυβέρνησή του εργάστηκαν ακούραστα για να εξασφαλίσουν το θαυματουργό εμβόλιο και να σώσουν τις ζωές Αμερικανών που μολύνθηκαν», δήλωσε ο εκπρόσωπος του Τραμπ Στίβεν Τσέουνγκ στο Newsweek.

«Αντίθετα, ο Τζο Μπάιντεν απέτυχε να συνεχίσει τις επιτυχίες της Κυβέρνησης Τραμπ που κληρονόμησε, με περισσότερους θανάτους από COVID επί Μπάιντεν από τον πρόεδρο Τραμπ στο ίδιο χρονικό διάστημα».

Δείτε να τα λέει κι ο ίδιος στο βίντεο… [και όχι δεν μιλάει με υποννοούμενα, ούτε είναι κλώνος με μάσκα κτλ…]

Έβαλε δικούς του ανθρώπους σε θέσεις κλειδιά ώστε να προωθήσουν τα εμβόλια.

Οι τρεις εταιρείες Johnson & Johnson, Pfizer και Moderna προωθήθηκαν απο την «Επιχείρηση Warp Speed» που δημιούργησε ο Τραμπ, με σκοπό να πάρουν άδεια έκτακτης ανάγκης τα εμβόλια για τον κοροναϊό. Αυτό έγινε απο μια ομάδα διευθαρμένων προσώπων που εναλλάσωνται σε καίριες θέσεις, μεταξύ της διοίκησης του (FDA), των τριών φαρμακευτικών και της παρουσίας τους στα ΜΜΕ για την πρόωθηση τους.

Πρώτος στη λίστα, είναι ο πρώην επίτροπος του FDA  Scott Gottlieb. Ο Σκοτ Γκότλιμπ, είναι ένας διεφθαρμένος αμερικανός γιατρός και επενδυτής που διορίστηκε από τον Ντόναλντ Τραμπ ως επικεφαλής του FDA από το 2017-2019. Σήμερα είναι μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Pfizer.

Ο Γκότλιμπ εμφανίζεται τακτικά στα μέσα μαζικής ενημέρωσης κυρίως στο CNBC μιλώντας για την ασφάλεια των εμβολίων, την ίδια στιγμή που κατέχει αρκετές χιλιάδες μετοχές της Pfizer, η οποία είναι πάνω από την εξαψήφια αποζημίωση που λαμβάνει από την εταιρεία ετησίως. Ο Γκότλιμπ συμμετέχει επίσης στα διοικητικά συμβούλια των Illumina, Tempus Labs και Aetion, τα δύο πρώτα τυχαίνει να πωλούν τεστ κατά του Covid-19, εγκεκριμένα φυσικά απο τον FDA… Το αστείο είναι πως η Aetion, διεξάγει αυτή τη στιγμή “έρευνα” για τις πολιτικές που επικράτησαν στη πανδημία του Covid-19.

Ένας άλλος κερδοσκόπος που συνήθιζε να ηγείται του FDA είναι ο Stephen Hahn, ο οποίος υπό τον Τραμπ ενέκρινε την κυκλοφορία των εμβολίων της Moderna. Ο Χαν αποδέχθηκε πρόσφατα την θέση “εκτελεστικού οργάνου” στην Flagship Pioneering, την εταιρεία που ξεκίνησε την Moderna.

Η Flagship κατέχει 20 εκατομμύρια μετοχές της Moderna, η αξία της οποίας στις 16 Οκτωβρίου 2021 ήταν 6,5 δισεκατομμύρια δολάρια, δηλαδή με κέρδος 1,4 δισεκατομμύρια δολάρια μέσω της πώλησης των μετοχών της Moderna.

Δεν υπάρχει ουσιαστικά διαχωρισμός μεταξύ Flagship και Moderna. Ο CEO της Flagship Noubar Afeyan, συνίδρυσε τη Moderna και κατέχει πάνω από 2 εκατομμύρια μετοχές της. Σήμερα έχει την θέση του πρόεδρου της Moderna. Επιπλέον, τον Σεπτέμβριο, ο Hahn  διορίστηκε  Επικεφαλής Ιατρικός Διευθυντής της εταιρείας YourBio Health, μιας εταιρείας που πουλά τα self test για τον COVID-19.

Ένας ακόμη κερδοσκόπος, είναι o Γάλλος δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας Stéphane Bancel, όπου είναι και ο διευθύνων σύμβουλος (CEO) και ιδιοκτήτης κατά 9% της αμερικανικής φαρμακευτικής εταιρείας Moderna. Από τον Αύγουστο του 2021, η καθαρή περιουσία του υπολογιζόταν σε 12,5 δισεκατομμύρια δολάρια.

Πότε βλέπει ο διευθύνων σύμβουλος της Moderna το τέλος της πανδημίας - ΤΑ ΝΕΑ

Ο Bancel, στηρίχθηκε από τον Τραμπ, ο οποίος ώθησε επίσης τη Moderna στο προσκήνιο της κερδοσκοπίας, σε μια εποχή που η Moderna δεν είχε ακόμη κυκλοφορήσει ούτε ένα επιτυχημένο φάρμακο. Ο Τραμπ έδωσε στην άλλοτε αποτυχημένη Moderna μια ανάσα, αφού την κατέταξε στην κορυφαία θέση στο “Operation Warp Speed”, επιτρέποντας στην εταιρεία να κερδίζει δισεκατομμύρια δολάρια.

Ο Τραμπ ήταν αυτός που τοποθέτησε υπεύθυνο τον Φάουτσι στην εξουσία για την αντιμετώπιση της πανδημίας στην Αμερική, έναν πραγματικό εγκληματία. Αν ήθελε, θα μπορούσε να τον απολύσει ανά πάσα στιγμή και θα μπορούσε να είχε δώσει εντολή στον FDA να επικεντρωθεί στην ασφάλεια των εμβολίων και όχι στην ταχύτητα με κάθε κόστος, όπως έκανε.

Αλλά το μόνο που τον ένοιαζε ήταν να στηρίξει τη χρηματιστηριακή αγορά της φούσκας και μετά να ισχυριστεί ότι όσο μεγαλύτερη είναι η φούσκα, τόσο καλύτερη είναι η οικονομία. Αυτό ήταν το σχέδιο της επανεκλογής του με λίγα λόγια, οικονομική καταστροφή και γελοία προπαγάνδα Qanon…

Είναι υπερ των “έξυπνων” πόλεων!

Ένα πολύ ωραίο άρθρο απο το leohohmann.com με τίτλο “Η έκκληση του Τραμπ για την οικοδόμηση των «Πόλεων Ελευθερίας» συνδυάζεται τέλεια με το σχέδιο των παγκοσμιοποιητών για τον έλεγχο της Τέταρτης Βιομηχανικής Επανάστασης” ( με κάποιες δικές μου παρατηρήσεις).

Ο Trump υπόσχεται να οικοδομήσει μια νέα γενιά πόλεων σε ομοσπονδιακά εδάφη, όπου όλοι θα είναι όλοι ευημερούμνοι, ασφαλείς και προστατευμένοι με μπόλικη αστυνομία και ιπτάμενα αυτοκίνητα. Όποιος είναι ξύπνιος τρία χρόνια τώρα, γνωρίζει ότι όλες οι σύγχρονες πόλεις αναπτύσσονται ή αναδιαμορφώνονται ως “έξυπνες πόλεις, είναι τα σχέδια των παγκοσμιοποιητών.”; Ίσως ο Trump να μην ξέρει

Ο Trump ακούγεται σαν να προσπαθεί όχι μόνο να ξεπεράσει την Κίνα, αλλά και τη Σαουδική Αραβία, όπου ο πρίγκιπας Muhammed bin Salman εργάζεται πάνω σε ένα πολύ παρόμοιο όνειρο για την οικοδόμηση μιας φουτουριστικής πόλης που ονομάζεται “Neom” (δείτε το άρθρο μας για το Neom από τον περασμένο Αύγουστο).

Την ώρα που οι άνθρωποι ξυπνούν και αρχίζουν να καταλαβαίνουν ότι οι πόλεις θα γίνουν το επίκεντρο του παγκοσμιοποιητικού ελέγχου και ότι αυτό που αποκαλούν “βιώσιμη ανάπτυξη” είναι στην πραγματικότητα ένα τέχνασμα που σκοπό έχει να μας υποδουλώσει στην ολοένα και πιο επεμβατική τεχνολογία τους, έρχεται ο Trump με ένα νέο τέχνασμα για να πείσει τους ανθρώπους ότι ίσως οι πόλεις μπορούν και πάλι να είναι αυτό που ήταν κάποτε, κέντρα δημιουργικότητας και έμπνευσης για την “ελευθερία”.

Για τον Trump το WEF αποτελείται από “τους πιο σημαντικούς ανθρώπους στον κόσμο”.

 

Ο Trump, ενώ βρισκόταν στο Νταβός, ρωτήθηκε από έναν δημοσιογράφο για τη στάση του σχετικά με την “κλιματική αλλαγή” και αναμάσησε τα ψεύτικα σημεία συζήτησης του WEF. Απάντησε λέγοντας: “Είμαι μεγάλος υποστηρικτής του περιβάλλοντος. Το περιβάλλον για μένα είναι πολύ σημαντικό”.

Ο ίδιος ο Schwab επαίνεσε τον Trump στο τέλος της ομιλίας του Trump το 2020 προς τους παγκοσμιοποιητές που συγκεντρώθηκαν στο Νταβός, δηλώνοντας:

“Κύριε Πρόεδρε, σας ευχαριστώ για την ομιλία σας και συγχαρητήρια για όσα έχετε επιτύχει για την οικονομία σας, αλλά και για την κοινωνία σας – συζητάμε εδώ πολύ εντατικά το ζήτημα της συμμετοχικότητας, αλλά όλη η πολιτική σας (του Trump) σίγουρα στοχεύει στη δημιουργία καλύτερης συμμετοχικότητας για τον αμερικανικό λαό.

“Θέλω να σας ευχαριστήσω ιδιαίτερα για την εισαγωγή αισιοδοξίας στις συζητήσεις μας. Έχουμε πολλά προβλήματα στον κόσμο, αλλά νομίζω ότι χρειαζόμαστε, όπως είπατε, χρειαζόμαστε όνειρα. Και έχουμε όλες τις δυνατότητες, την τεχνολογία, την ηγεσία, για να πραγματοποιήσουμε αυτά τα όνειρα”.

Η κόρη του Trump, Ivanka, και ο γαμπρός του Jared Kushner, είναι προϊόντα των προγραμμάτων του WEF για νέους ηγέτες.

Οι υποστηρικτές του Τραμπ αρνούνται μέχρι και σήμερα να πιστέψουν πως έπεσαν θύματα παραπληροφόρησης από ένα ψυχολογικό πείραμα, το PsyOp “Q” ή Qanon. Με αποτέλεσμα να προτιμούν να παρουσιάζουν τον μέχρι πρότινος ηγέτη και σωτήρα τους, ως “ηλίθιο” που ποτέ δεν γνωρίζει τι πραγματικά συμβαίνει, ή με κάποιο τρόπο κάνει πάντα λάθος… Αυτό όμως κάποτε πρέπει να σταματήσει, γιατί ο Τραμπ όχι μόνο είναι ένας απο αυτούς αλλα είναι και ο χειρότερος τους!

Ο Τραμπ έλαβε το Χρυσό Μετάλλιο Theodor Herzl από τη Σιωνιστική Οργάνωση Αμερικής και επέκρινε όσους ψήφισαν Δημοκρατικούς ότι «δεν κάνουν το σωστό για το Ισραήλ».

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ επέκρινε τους Αμερικανοεβραίους ότι «δεν έκαναν το σωστό για το Ισραήλ» και ότι ψήφισαν Δημοκρατικούς στις πρόσφατες ενδιάμεσες εκλογές, στις οποίες οι Δημοκρατικοί κατάφεραν να διατηρήσουν τον έλεγχο της Γερουσίας.

«Οι Ηνωμένες Πολιτείες και το Ισραήλ δεν είναι σύμμαχοι μόνο σε στρατιωτικό επίπεδο, αλλά και σε οικονομικό και πολιτικό επίπεδο. Είμαστε ηθικοί, πολιτιστικοί και πνευματικοί σύμμαχοι και θα είμαστε πάντα, τουλάχιστον αν κάτι εξαρτάται από εμένα», είπε ο Τραμπ αυτή την Κυριακή κατά τη διάρκεια βραβείου της Σιωνιστικής Οργάνωσης της Αμερικής.

Επιπλέον, ο Τραμπ έχει επικρίνει τον σημερινό πρόεδρο, Τζο Μπάιντεν, για τις φιλικές σχέσεις «με την Ιρανική δικτατορία όπως αποκάλεσαι» από την οποία ο Τραμπ αποφάσισε μονομερώς να αποχωρήσει το 2018.

«Όταν βλέπεις όλα αυτά τα φρικτά πράγματα που συνέβησαν κατά τη διάρκεια της θητείας του Μπάιντεν και του Μπαράκ Χουσεΐν Ομπάμα και μετά βλέπεις την ψήφο των εβραίων στο 75%… Τι στο διάολο συμβαίνει εδώ; Αλλά θα το αλλάξουμε», είπε αναφερόμενος στη «μεγάλη ανακοίνωση» που έχει προγραμματιστεί για αυτήν την Τρίτη και αυτή θα μπορούσε να είναι η υποψηφιότητα του ίδιου του Τραμπ για τις προεδρικές εκλογές του 2024.

«Ο Μπάιντεν έχει διορίσει πολλούς αντι-ισραηλινούς αριστερούς ριζοσπάστες σε βασικές κυβερνητικές θέσεις, συμπεριλαμβανομένων ορισμένων που υποστήριξαν το αντισημιτικό μποϊκοτάζ και το κίνημα αποεπένδυσης που καλεί σε οικονομικό πόλεμο εναντίον του Κράτους του Ισραήλ», είπε ο Τραμπ.

Η Σιωνιστική Οργάνωση των Ηνωμένων Πολιτειών, η οποία γιορτάζει τα 125 χρόνια ύπαρξής της, απένειμε στον Τραμπ το Χρυσό Μετάλλιο Theodor Herzl σε αναγνώριση της υποστήριξής του στο Ισραήλ και τους Εβραίους, εξήγησε ο πρόεδρος της, Ντέιβιντ Σόεν.

Ο Schoen ανέφερε τις Συμφωνίες του Αβραάμ και τη μεταφορά της ισραηλινής πρεσβείας στην Ιερουσαλήμ ως τα σημαντικότερα επιτεύγματα της κυβέρνησης Τραμπ.

Δείτε ακόμα: Το σκοτεινό πρόσωπο του Ντόναλτ Τραμπ κι όλα όσα δεν “έτυχε” να ακούσετε ποτέ!

Αντίθετα, ο Ρον Ντεσάντις έχει ορκιστεί να φέρει ενώπιων της δικαιοσύνης όσους εγκλημάτισαν με τα εμβόλια και την απάτη του Covid.

Ο κυβερνήτης της Φλόριντα ήταν ο μόνος που αμφισβήτησε με αποδείξεις τις πολιτικές του COVID-19, απορρίπτοντας τα lockdowns και τον υποχρεωτικό εμβολιασμό. Με την βοήθεια της ανεξάρτητης και μη χρηματοδοτούμενης από τις φαρμακευτικές εταιρείες επιστήμης, υποσχέθηκε να φέρει τις κατασκευάστριες εταιρείες προ των ευθυνών τους.

Σε μελέτη που έγινε στη Φλόριντα βρέθηκε να υπάρχει αύξηση σε καρδιολόγικες παρενέργειες της τάξης του 86% για τις ηλικίες 18 με 39! Ο κυβερνήτης της Φλόριντα είπε πως αυτό δεν θα μείνει ατιμώρητο!

Ο Ντε Σάντις είναι εντελώς αποκλεισμένος απο το μιντιακό σύστημα που ελέγχεται απο το καθεστώς του Μπάιντεν. Η υποστήριξη του Μασκ μέσω της πλατφόρμας του Twitter ήταν η μόνη που έδωσε στον Ντε Σάντις, την δήλωση της υποψηφιότητας του απο τον τεράστιο αριθμό ακολούθων του στο Twitter, που ξεπερνά τα 140 εκατομμύρια ακολούθους. Αντίθετα ο Τραμπ μονοπωλεί την επικαιρότητα είτε ως διωκόμενος απο το σύστημα, είτε ως σπουδαίος πολιτικός.

Τρομοκράτης για τον Λευκό Οίκο

 

O Ντε Σάντις έχει κατηγορήσει ευθέως απο τον Λευκό Οίκο ότι είπε ψέματα σχετικά με τις πολιτικές για τα εμβόλια με mRNA COVID-19 και ότι τα μεγάλα μέσα ενημέρωσης επέλεξαν να ενισχύσουν αυτό το ψέμα.

Μάλιστα μετά την προσπαθειά του να αφαιρέσει απο τα σχολεία της Φλόριντα πάνω από 100 βιβλία λόγω ακατάλληλου υλικού για την ηλικία», έκανε τους Δημοκρατικούς να χαρακτηρίσουν την πολιτεία της Φλόριντα με τον τελείως αβάσιμο ισχυρισμό πως είναι μια «τρομοκρατική πολιτεία» όσον αφορά τους μαύρους και τους LGBTQ.

Πως λειτούργησε αυτή η προπαγάνδα

 

Τα βιβλία αυτά περιέχουν μέσα αντιρατσιστική προπαγάνδα, ώστε κάθε φορά που ένα βιβλίο αποκλείεται απο τις σχολικές αίθουσες, τα ΜΜΕ αναφέρουν ψευδώς, πως έγινε με ρατσιστικό χαρακτήρα!

Το NBC News ανέφερε ότι το «Roberto Clemente: και άλλα «βιβλία με έγχρωμους ανθρώπους» απαγορεύτηκαν και έχουν τεθεί σε παύση για χρήση από μαθητές στα σχολεία της κομητείας Duval και εμφάνησαν βίντεο σε μια σχολική βιβλιοθήκη της κομητείας Duval χωρίς βιβλία στα ράφια.

Αξιωματούχοι από το γραφείο του κυβερνήτη αντέδρασαν αμέσως και είπαν ότι η διοίκηση δεν υπαγόρευσε ποτέ την αφαίρεση βιβλίων όπως του Ρομπέρτο ​​Κλεμέντε ούτε αφαίρεσε τα τα βιβλία απο τα ράφια, αποκαλώντας το πολιτικό θέατρο.

Ο DeSantis αναφέρθηκε σε αυτό σε μια συνέντευξη Τύπου, λέγοντας ότι τα βιβλία αυτά απαγορεύτηκαν επειδή περιέχουν πορνογραφία, κι όχι για την βιογραφία του Clemente.

Ζήτησε από το Ανώτατο Δικαστήριο το πράσινο φως να ερευνήσει «οποιαδήποτε παράνομη πράξη σε σχέση με τα εμβόλια Covid-19»!

Ο κυβερνήτης της Φλόριντα Ρον ΝτεΣάντης ζήτησε από το Ανώτατο Δικαστήριο της πολιτείας του να δώσει το πράσινο φως σε μια έρευνα για «οποιαδήποτε παράνομη πράξη στη Φλόριντα σε σχέση με τα εμβόλια Covid-19»!

Στην αναφορά που κατατέθηκε στο Ανώτατο Δικαστήριο της Φλόριντα, ο Ρεπουμπλικανός κυβερνήτης ζητά την εξουσιοδότηση μιας μεγάλης κριτικής επιτροπής για να ερευνήσει μια ευρεία γκάμα κατηγοριών που σχετίζονται με την ανάπτυξη, τη διανομή και την προώθηση των εμβολίων, συμπεριλαμβανομένων των κατασκευαστών φαρμακευτικών προϊόντων και των εκτελεστικών στελεχών τους, καθώς και ιατρικούς συλλόγους.

 


Ο DeSantis είπε επίσης ότι εγκαινιάζει την επιτροπή ακεραιότητας δημόσιας υγείας – μια επιτροπή που θα αντιμετωπίζει τις αποφάσεις των Κέντρων Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων των ΗΠΑ, τα οποία ο DeSantis χαρακτήρισε ότι «Δεν εξυπηρετούν καμία χρήσιμη λειτουργία. χρησιμεύουν μόνο για την προώθηση αφηγήσεων παρά για ιατρική βασισμένη σε στοιχεία». Η επιτροπή θα αξιολογήσει τις οδηγίες και τις ενέργειες από ομοσπονδιακούς φορείς, όπως τα Εθνικά Ινστιτούτα Υγείας, την Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ και το CDC.

Έχει ταχθεί ανοιχτά κατά του WEF σε αντίθεση με τον Τραμπ που έχει μιλήσει με τα καλύτερα λόγια.

Ο κυβερνήτης της Φλόριντα, Ρον ΝτεΣάντης, αντέδρασε έντονα στην εμφάνιση του Κλάους Σουάμπ στους G20 στην Ινδονησία, και διαβεβαίωσε τους ψηφοφόρους του, ότι πολιτικές σαν του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ «δεν είναι αποδεκτές» στη Φλόριντα.

«Τέτοιες πολιτικές όπως του Παγκόσμιου Οικονομικόυ Φόρουμ, αυτές οι πολιτικές πεθαίνουν κατά την άφιξή τους στην πολιτεία της Φλόριντα. Δεν πρόκειται να ακολουθήσουμε ποτέ αυτόν τον δρόμο» είπε ο DeSantis.

Επέβαλε πρόστιμα 200 εκατομμυρίων δολαρίων απο κονδύλια για την εκπαίδευση, σε σχολεία δώδεκα κομητειών που δεν υπάκουσαν στην απαγόρευση τις υποχρεωτικής μάσκας

Ο DeSantis το περασμένο καλοκαίρι υπέγραψε ένα εκτελεστικό διάταγμα που καθιστούσε όλες τις σχολικές περιφέρειες στην πολιτεία να φοράνε «προαιρετικές μάσκες» για ‘ολη τη σχολική περίοδο, αλλά πολλές σχολικές περιφέρειες αγνόησαν την εντολή και συνέχισαν να ζητούν απο τους μαθητές υποχρεωτική μάσκα .

Το νομοθετικό σώμα ενίσχυσε την απαγόρευση το Νοέμβριο περνώντας ένα νομοσχέδιο που έλεγε ότι μόνο οι γονείς μπορούν να αποφασίσουν εάν τα παιδιά θα φορούν μάσκες στο σχολείο, το οποίο υπέγραψε ο DeSantis ως νόμο. Οι περιφέρειες που είχαν ακόμη εντολές τις απέσυραν, μόνο αφού τέθηκε σε ισχύ ο νόμος. Τώρα καλούνται να πληρώσουν για το διάστημα που δεν εφάρμοσαν το εκτελεστικό διάταγμα και προκάλεσαν βλάβες στα παιδιά.

 


Ο Ντε Σάντις αποτελεί την μόνη ευκαιρία να αποκαλυφθούν τα εγκλήματα της ατζέντας Covid και κάποιοι θα κάνουν τα πάντα για να μην συμβεί αυτό, ξαναφέρνοντας στην εξουσία τον Ντόναλντ Τραμπ. Αν ο Τραμπ ξαναπάρει την εξουσία του προέδρου της αμερικής ΠΟΤΕ δεν πρόκειται να αναγνωριστούν τα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.

 

 

 

Πηγή

Προβολές : 491


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα