ΠΡΟΣΟΧΗ : ΔΕΝ είναι Έλληνες Χάκερς (Hackers) αυτοί που σας προτρέπουν να πάρετε την «νέα ταυτότητα». Είναι ΠΑΓΙΔΑ του συστήματος.

ΠΡΟΣΟΧΗ : ΔΕΝ είναι Έλληνες Χάκερς (Hackers) αυτοί που σας προτρέπουν να πάρετε την «νέα ταυτότητα». Είναι ΠΑΓΙΔΑ του συστήματος.

29 Σεπτεμβρίου, 2023 5 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,187
Μοίρασέ το

 

Προς όλους τους νέους Έλληνες και Ορθόδοξες μαχητές που δρουν ή κάνουν τα πρώτα βήματα στο hacking.

ΜΗΝ εμπιστεύεστε καθέναν, απλά επειδή δηλώνει Έλληνας πατριώτης.
Το ίδιο θα δήλωνε και ένας εκπαιδευμένος πράκτορας με αποστολή να αποκαλύψει μελλοντικούς επίδοξους χάκερς. Θα έβαζε 4-5 φωτογραφίες και θα σχολίαζε παριστάνοντας τον πατριώτη.

Για όσους γνωρίζουν έστω και ελάχιστα από hacking, ξέρουν ότι κανείς αληθινός hacker δεν θα έκανε ποτέ προφίλ στο facebook (στο οποίο τα πάντα φακελώνονται), αφού αυτό θα ισοδυναμούσε με την  αποκάλυψη και τη σύλληψή του.

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ… ΟΣΑ ΔΙΠΟΔΑ ΒΡΕΦΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΖΩΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΝ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ…
ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΖΩΑ, ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ.
Καλλιόπη Σουφλή
Υ.Γ. Βρε … τι μου θυμίζει…; Τι μου θυμίζει η προβολή χακερά…
Αααααααααααααααααααα!!! ΤΟ ΒΡΗΚΑ…
ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ…
ΑΡΑ;;;
Δεν λέω τιποτε άλλο… απλά, γνωρίζω…ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ!!!

 

 

Αναδημοσιεύουμε από το παλιό ιστολόγιο Αντιπαρακμή (εδώ) για την Greek Hacking Scene (GHS):

«Ήταν η ομάδα Ελλήνων χάκερς που σε κάθε εθνική μας επέτειο (28η Οκτωβρίου, 25η Μαρτίου) μας έκανε περήφανους με “χτυπήματα” σε Σκοπιανές, Βουλγάρικες και Τουρκικές Ιστοσελίδες.
Άφηναν παντού τα σημάδια τους, την Ελληνική σημαία και όμορφα φωτογραφικά εφέ.
Είχαν γίνει ο φόβος και ο τρόμος των εχθρών μας»

Εδώ και καιρό εμφανίστηκε στο facebook σελίδα που παριστάνει ότι είναι η συνέχεια της ένδοξης «Greek Hacking Scene», 

σελίδα που προτρέπει τους Έλληνες να πάνε να πάρουν την «νέα ταυτότητα» με το τσιπάκι !!! (για την ακρίβεια με τα δύο τσιπάκια).
Δείτε τι γράφουν:«ΝΕΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ | Χωρίς πολλές εξηγήσεις, η Ελληνική Χάκινγκ Σκηνή (…)σας ενημερώνει:
Οι νέες ταυτότητες είναι checked material και δεν υπάρχει κανένα θέμα.   Μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε και δεν διαφέρουν ουσιαστικά σε τίποτα από τις παλιές πέρα του ότι μπορούν να διαβαστούν από readers (όπως και με όλες οι κάρτες), γιατί μέχρι τώρα εν έτη 2023 ο έλεγχος γίνετε χειροκίνητα! Δηλαδή πρέπει ο άλλος να γράψει τα στοιχεία στο σύστημα και να πατήσει enter, αντί απλά να το scanάρει» Ισχυρίζονται δηλαδή ότι απλά για λόγους ταχύτητας υπάρχουν τα τσιπάκια Για να εξοικονομούν χρόνο από την πληκτρολόγηση!!!Σε προηγούμενη δημοσίευση (28/2/2022) στο ίδιο προφίλ, γίνεται έκκληση για «ευρεία επίθεση» κατά της  «ιμπεριαλιστικής Μόσχας»!!!
Δείτε:

Ένα μήνα μετά (17/3/2022) ανακοινώνουν ότι :
«Η Ελληνική Χάκινγκ Σκηνή GHS σφυροκοπάει ασταμάτητα τη Μόσχα»!!! Ότι κάνει και το ΝΑΤΟ δηλαδή!

 

Λίγους μήνες αργότερα (12/11/2022) οι «επιθέσεις» απέκτησαν επιτέλους και ιδεολογικό υπόβαθρο!
Γράφουν:
 «Επίθεση προς την Ουκρανία και την Μαριούπολη είναι προδοσία της Ορθοδοξίας και της Ελλάδας … κάτι που έκανε η Μόσχα»!  
Τώρα το πόσο Ορθόδοξοι είναι οι Ναζιστές του Αζόφ ή οι αχειροτόνητοι σχισματικοί της Ουκρανίας, αν είχαν στοιχειώδη γνώση θεμάτων της Ορθοδοξίας, θα το ήξεραν.
Για όσους γνωρίζουν έστω και ελάχιστα από hacking, ξέρουν ότι κανείς αληθινός hacker δεν θα έκανε ποτέ προφίλ στο facebook (στο οποίο τα πάντα φακελώνονται), αφού αυτό θα ισοδυναμούσε με την  αποκάλυψη και τη σύλληψή του.
 
Όσο η Νέα Τάξη και τα εγχώρια τσιράκια της,
βλέπουν αυθόρμητα κινήματα πολιτών ή και οργανωμένες ομάδες Ελλήνων με ιδανικά (πχ πιστούς με ευλαβείς ιερείς, αγωνιστικά ελληνορθόδοξα σωματεία, αξιόλογες προσωπικότητες, ιστολόγια κλπ) να αγωνίζονται κόντρα στα σχέδιά τους, 
όσο δημιουργούνται αυθόρμητα εκατοντάδες ομάδες αντισυστημικής ενημέρωσης σε διάφορα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, διαδίδοντας την αλήθεια κόντρα στην πληρωμένη δημοσιογραφική προπαγάνδα, 
τόσο θα επιστρατεύουν τέτοιους μηχανισμούς για να προκαλούν σύγχυση και υποταγή. 
 
Δεν ξέρουμε αν κάποιο μέλος της GHS αποφάσισε να «εξαργυρώσει» τις νεανικές ακτιβιστικές του δράσεις στο hacking πηγαίνοντας με την «σωστή μεριά της ιστορίας» (δεν θα ήταν ούτε ο πρώτος, ούτε ο τελευταίος, μια ζωή αγώνες, είδαμε πολλούς να «πέφτουν» ελπίζοντας σε μια βουλευτική ή υπουργική καρέκλα ή σε μια δεσποτική μήτρα, ή έστω για να μην χάσουν την ευμένεια της εξουσίας ή του δεσπότη τους) ή αν απλά με οποιοδήποτε τρόπο κάποιος πήρε τον έλεγχο από το προφίλ αυτό.

Προς όλους τους νέους Έλληνες και Ορθόδοξες μαχητές που δρουν ή κάνουν τα πρώτα βήματα στο hacking.

ΜΗΝ εμπιστεύεστε καθέναν, απλά επειδή δηλώνει Έλληνας πατριώτης.
Το ίδιο θα δήλωνε και ένας εκπαιδευμένος πράκτορας με αποστολή να αποκαλύψει μελλοντικούς επίδοξους χάκερς. Θα έβαζε 4-5 φωτογραφίες και θα σχολίαζε παριστάνοντας τον πατριώτη.
Με δεδομένο ότι το hacking είναι μια παράνομη πράξη, κανένας αληθινός χάκερ δεν έχει προφίλ στο Facebook, πόσο μάλλον με το ίδιο το όνομα που έχει και ως hacker!
Το πιο πιθανό είναι ότι πίσω από αυτό και αντίστοιχα προφίλ να βρίσκονται ασφαλίτες που ψάχνουν να εντοπίσουν πιτσιρικάδες που μελλοντικά θα αποτελούσαν κίνδυνο για την Νέα Τάξη. Τους ενδιαφέρει να γνωρίζουν τους «επικίνδυνους» και αποφασισμένους αγωνιστές πριν συγκροτήσουν ομάδες και μαζικοποιήσουν τα χτυπήματά τους.
Και μην αποκλείετε, την κατάλληλη στιγμή, οι ίδιοι οι ασφ-αλήτες να τους καθοδηγήσουν να κάνουν μία παράνομη πράξη, για να τους συλλάβουν και να ανακοινώσουν περήφανοι την σύλληψή τους από την ΕΛΑΣ.
Οι αληθινοί χάκερς γνωρίζουν τους κινδύνους από το ηλεκτρονικό φακέλωμα
Δεν παριστάνουν ότι δεν υπάρχουν κίνδυνοι, ούτε ότι τα τσιπάκια είναι θέμα εξοικονόμησης χρόνου στην πληκτρολόγηση (!) για να πείσουν τους ανίδεους.
Στηρίζουμε κάθε αγνή, σοβαρή και ανιδιοτελή πρωτοβουλία που ενημερώνει, αφυπνίζει και αντιστρατεύεται στα «σχέδιά τους».
Συντονιζόμαστε με πρόσωπα (πχ ιερωμένους, ορθόδοξες ή πατριωτικές ομάδες) που έχουν διωχθεί και έχουν αποδείξει στην πράξη το ασυμβίβαστο φρόνημά τους.
Σε κάθε πόλη, παντού υπάρχουν ακέραιοι άνθρωποι, αληθινοί Έλληνες πατριώτες και ορθόδοξοι πιστοί που ΔΕΝ έσκυψαν το κεφάλι.
 
Επιμέλεια: Ομάδα εκπαιδευτικών «Ο Παιδαγωγός»

ΥΓ.  Αξίζει να διαβάσετε το δημοσίευμα:

«Ποιος πρόδωσε την Greek Hacking Scene;»

Σχετικές αναρτήσεις στην ετικέτα Greek Hacking Scene (10 αναρτήσεις) από το ιστολόγιο Αντιπαρακμή, εδώ:

 

Πηγή

Προβολές : 1,187


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα