ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΗΝ ΠΕΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΤΟΥ “ΕΑΝ” Τό κόμμα αυτό πλέον είναι στά χέρια τού Μητσοτάκη....!!!! 

ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΗΝ ΠΕΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΤΟΥ “ΕΑΝ” Τό κόμμα αυτό πλέον είναι στά χέρια τού Μητσοτάκη....!!!! 

3 Μαΐου, 2023 6 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:757
Μοίρασέ το

 

 ΑΠΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΟΥΣ “ΕΛΛΗΝΕΣ” ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟ “ΕΑΝ”.

 

 

 

 

Όλο αυτό το μπάχαλο θα είχε αποφευχθεί, αν ο Ηλίας Κασιδιάρης, δεν είχε παραδώσει για λίγες μέρες το κόμμα του σ’ ένα πρόσωπο τελείως συστημικό… (δεν φτάνεις στα ψηλά πατώματα αν δεν ανήκεις στο ΣΥΣΤΗΜΑ… αν δεν είσαι εκμεταλλεύσιμος), που εμφανίστηκε από το πουθενά…

Η ευθύνη, είναι αποκλειστικά δική του και των συνεργατών του και …. δείχνει πολλά για όσους μπορούν να σκεφθούν λογικά…

Αλλά θα ταυτιστώ με την ανάρτηση: ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΟΝ “ΔΟΥΡΕΙΟ ΙΠΠΟ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ”… ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΙΚΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ “ΛΑΓΟΥΣ”…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Τά βρώμικα παιχνίδια  τών επαγγελματιών πολιτικών καί ή κίνηση τού Ηλ. Κασιδιάρη  

Η Παγίδα στήθηκε έτοιμη νά δεχθεί….τούς “αγανακτισμένους” ψηφοφόρους πού ήθελαν νά ψηφίσουν “ΕΛΛΗΝΕΣ”

ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΗΝ ΠΕΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΤΟΥ “ΕΑΝ”

Τό κόμμα αυτό πλέον είναι στά χέρια τού Μητσοτάκη….!!!! 

Ο εισαγγελέας Αν.Κανελλόπουλος δέν είναι πολιτικός,καί ώς έκ τούτου ήταν επιρρεπής καί “εύκολο” θύμα στά …γεράκια τής πολιτικής.

Οταν  ανέλαβε τό κόμμα “ΕΛΛΗΝΕΣ” έγινε στόχος όλων αυτών πού μέ κανέναν τρόπο δέν θέλουν νά δούν τήν συγκεκριμένη πολιτική δύναμη μέσα στή Βουλή, καί νά μπλέκεται στά …πόδια τους.

Θέλουν νά έχουν “καθαρό” τό πεδίο δράσης τους, καί νά μήν νοιώθουν τήν ανάσα κανενός στόν σβέρκο τους.

Τό σχέδιο σατανικά απλό…..!!!

Στέλνουμε δυό δικούς μας πολιτικούς,ό ένας πρώην υπουργός καί ζητάνε από τόν κ. Κανελλόπουλο νά τούς συμπεριλάβει στά ψηφοδέλτια.

Ο κατά τ άλλα απονήρευτος πολιτικά πρώην εισαγγελέας τούς  δεχεται.

Τό σχέδιο επετεύχθη…..!!!!

Αλλά ….υπάρχει πάντα ένα αλλά, ό ιδρυτής τού κόμματος Ηλ. Κασιδιάρης δέν “πάτησε” τήν μπανανόφλουδα,καί έτσι χώρησαν οί δρόμοι τούς,καί ό Αν Κανελλόπουλος γύρισε στό δικό του κόμμα.

Ο σχεδιαστής Κ. Μητσοτάκης, καί ό εκτελεστής τού σχεδίου Γ. Καρατζαφέρης τελικά δέν πρέπει νά είναι καί πολύ χαρούμενοι μέ τήν εξέλιξη αυτή….!!!

Τό Κόμμα ΕΑΝ τού “εισαγγελέα” είναι πλέον στά χέρια τού Μητσοτάκη….!!!

Δείτε στό βίντεο, τί αναφέρει ό δημοσιογράφος Λ. Πάσχος :

Ο Αϊβαλιώτης τό “δεξί”χέρι τού Καρατζαφέρη…!!

 

 

 

 

Προβολές : 757


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα