ΠΡΟΣΟΧΗ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΡΔΙΑ ΚΑΙ ΠΙΕΣΗ... ΜΗΝ ΔΙΑΒΑΣΤΕΙ!!! ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ και ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ. Η σχέση παιδεραστίας και ελέγχου του νου! (βίντεο)

ΠΡΟΣΟΧΗ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΡΔΙΑ ΚΑΙ ΠΙΕΣΗ... ΜΗΝ ΔΙΑΒΑΣΤΕΙ!!! ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ και ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ. Η σχέση παιδεραστίας και ελέγχου του νου! (βίντεο)

27 Οκτωβρίου, 2022 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,947
Μοίρασέ το

 

 

Όλη αυτή η ατζέντα της παιδοφιλίας που βλέπουμε να εξελίσσεται στην κοινωνία, που προωθείται στα σχολεία μας, όλη αυτή η διεμφυλική σεξουαλικοποίηση, η αποκαλούμενη σύγχυση φύλου, είναι όλα ένα εγχείρημα ελέγχου του νου, για να δημιουργήσει μια πιο υπάκουη κοινωνία που θα κάνει ό,τι της λένε…

 

 

 

Δεν γνωρίζω πόσοι έχετε προβλήματα πίεσης και καρδιάς…

Παρακαλώ μην το διαβάσετε και μην δειτε το βίντεο…

 

Καλλιόπη Σουφλή

Τα περιστατικά παιδεραστίας έχουν συγκλονίσει τις τελευταίες μέρες την ελληνική κοινωνία.

Στην παρακάτω συνέντευξη, με την Cathy O’Brien, πληροφοριοδότη, θύμα παιδεραστίας και επιζώσα του προγράμματος πλύσης εγκεφάλου της CIA MK Ultra, θα δείτε όχι μόνο πως η παιδεραστία ζει και βασιλεύει στα πιο υψηλά σαλόνια της πολιτικής, αλλά και πως συνδέεται με τον έλεγχο του νου και χρησιμοποιείται για ΕΛΕΓΧΟ ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.

Εκείνοι που προωθούν την Μεγάλη Επανεκκίνηση μοιάζουν να την εγκρίνουν.

Όπως ειπώνεται από την O’ Brien στην συγκλονιστική μαρτυρία :

«Χρησιμοποιούν τον έλεγχο του νου ως ένα μέσο αναγγελία όπως η Μεγάλη Επανεκκίνηση που βλέπουμε αυτή την στιγμή».

«Αυτή η παγκοσμιοποίηση, αυτή η παγκοσμιοποιητική ατζέντα όπου μια χούφτα μεγάλων κερδίζουν όλα τα χρήματα κι εμείς κάνουμε όλη την δουλειά (σ.σ. Το κέρδος δεν είναι ο σκοπόςτης Μεγάλης Επανεκκίνησης, καθώς οι διεθνιστές ελέγχουν όλα τα λεφτά. Τα χρήματα είναι μέσον ΛΑΔΩΜΑΤΟΣ, προκειμένου πολιτικοί να προδίδουν λαούς και να προχωρούν τα όποια προδοτικά σχέδια). Κι αυτή είναι μια πολύ δύσκολη κατάσταση.

Η γνώση, που είναι η άμυνά μας ενάντια στον έλεγχο του νου, έχει αποσιωπηθεί πολύ σκόπιμα υπό το πρόσχημα της Εθνικής Ασφάλειας.

Επειδή μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, οι δουλικοί στους Ναζί επιστήμονες μεταφέρθηκαν στις ΗΠΑ υπό το «Εγχείρημα Συνδετήρας» (Operation Paperclip) και μαζί τους ήρθε το πρότυπο για τον έλεγχο του νου μέσω του MK Ultra.

Αυτή η γνώση απεκρύβη από το κοινό, ενώ η CIA ενεπλάκη ενεργά στην χρήση της σε παιδιά ειδικά που είχαν κακοποιηθεί σεξουαλικά. Το τραύμα είναι η βάση του ελέγχου του νου. Και δεν υπάρχει πιο φρικτό τραύμα απ’ την σεξουαλική κακοποίηση ενός παιδιού πριν την ηλικία των 5 ετών όταν ακόμη διαμορφώνεται ο εγκέφαλός του.

Γεννήθηκα μέσα σε μια οικογένεια βασισμένη στην αιμομιξία επί πολλές γενιές και ο πατέρας μου με κακοποιούσε σεξουαλικά απ’ την βρεφική ηλικία.

Και παρόλο που δε μπορούσα να γνωρίζω ότι αυτό που έκανε ήταν λάθος, ο εγκέφαλός μου γνώριζε επειδή διαθέτουμε αυτόν τον εκπληκτικό μηχανισμό άμυνας μέσα στους εγκεφάλους μας όταν κατανοούμε την πνευματική-εγκεφαλική μας λειτουργία.

Κι έτσι έχουμε τόσα πολλά μέσα μας, τόσο πολύ σθένος και ικανότητα αλλά διαθέτουμε επίσης αυτόν τον μηχανισμό άμυνας όπου τα νευρωνικά μονοπάτια του εγκεφάλου στην πραγματικότητα κλείνουν γύρω από το τραύμα, ώστε ο υπόλοιπος νους να μπορεί να λειτουργεί φυσιολογικά.

Είναι λες και ο εγκέφαλος παγώνει τον φόβο κι έπειτα εύκολα μας καθοδηγούν και μας χειραγωγούν ενίοτε. Είμαστε πολύ ευεπηρέαστοι. Κι έτσι έπειτα ακολουθούμε τις Αρχές σ’ οτιδήποτε μας λένε να κάνουμε.

Και υπήρχε μια χούφτα εξουσιοκάπηλων, ατόμων που στην πραγματικότητα δεν μας μοιάζουν καθόλου, που ήθελαν να χειραγωγήσουν ολόκληρο τον πλανήτη χρησιμοποιώντας αυτό το πρότυπο ελέγχου του νου.

Έτσι, λόγω της σεξουαλικής κακοποίησης που βίωνα, ήμουν πολύ ευεπηρέαστη, ο πατέρας μου με χρησιμοποιούσε σε παιδική πορνογραφία -συνεπώς είχα διαμερίσματα γι’ αυτό- και με εξέδιδε.

Κι έτσι μια κλίκα της κυβέρνησης, η CIA σκέφτηκε: Ποιο το ιδανικότερο μέρος να κρύψουμε κυβερνητικά μυστικά πέρα απ’ τον νου κάποιου που αδυνατεί να σκεφτεί ώστε να τα φέρει στον νου εκτός κι αν αυτός πυροδοτηθεί να ανοίξει;

Έτσι λοιπόν λειτουργεί ο έλεγχος του νου. Και πρόκειται για ένα πολύ επιστημονικό, πολύ ηθελημένο πρότυπο που αξιοποιεί τις φυσικές αντιδράσεις των εγκεφάλων μας στο τραύμα. Κι αυτή η χειραγώγηση ήταν τόσο ισχυρή μέσω της CIA.

Αυτή η μυστικότητα, αυτό το μυστικό συζητιόταν, όπως στις μασονικές συναντήσεις του παππού μου, όπου η μυστικότητα είναι το παν σ’ αυτή τη συνάντηση.

Και υπήρχαν πολιτικοί σ’ εκείνη τη συνάθροιση, πολλοί ντόπιοι πολιτικοί. Κι ένας απ’ τους ντόπιους πολιτικούς προσέγγισε τον πατέρα μου και του είπε πως μπορούσε να λάβει ασυλία από διώξεις. Είχε συλληφθεί να στέλνει παιδική πορνογραφία μέσω ταχυδρομείου.

Μπορούσε να λάβει ασυλία από διώξεις αν με ξεπουλούσε στο εγχείρημα ελέγχου του νου MK Ultra της CIA…

Ο πατέρας μου σκέφτηκε πως αυτή ήταν μια θαυμάσια ιδέα.

Αυτό χρονολογείται στις αρχές της δεκαετίας του ’60.

Βλέπατε ήδη πως χειραγωγούνται τα δικαστήριά μας να επιτρέπουν την εξάπλωση της παιδοφιλίας…

Επειδή ξαναλέω, η σεξουαλική κακοποίηση ενός παιδιού, η σεξουαλικοποίηση παιδιών είναι η πιο ισχυρή μορφή ελέγχου του νου.

Συνεπώς, όλη αυτή η ατζέντα της παιδοφιλίας που βλέπουμε να εξελίσσεται στην κοινωνία, που προωθείται στα σχολεία μας, όλη αυτή η διεμφυλική σεξουαλικοποίηση, η αποκαλούμενη σύγχυση φύλου, είναι όλα ένα εγχείρημα ελέγχου του νου, για να δημιουργήσει μια πιο υπάκουη κοινωνία που θα κάνει ό,τι της λένε».

Δείτε το βίντεο εδώ

 

Πηγή

Προβολές : 1,947


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα