ΠΡΟΣΟΧΗ στους απατεώνες ”οργανωμένης Ομογένειας” ΗΠΑ. Εξαπατούν Ελλάδα και Ομογένεια

ΠΡΟΣΟΧΗ στους απατεώνες ”οργανωμένης Ομογένειας” ΗΠΑ. Εξαπατούν Ελλάδα και Ομογένεια

28 Μαρτίου, 2022 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:695
Μοίρασέ το

Επειδή «έχουν φτάσει στο ταβάνι, τα μηδενικά και οι νάνοι»

Εξαπατούν Ελλάδα και Ομογένεια, συνειδητά, εμφανιζόμενοι ως δήθεν ”παράγοντες” μίας ουσιαστικά διαλυμένης (πριν 10 χρόνια) Οργάνωσης, που δεν έχει ενεργά μέλη (οργανώσεις), που δεν κάνει εκλογές, Συνελεύσεις, που δεν έχει δραστηριότητες, που εξαπατεί και την φορολογική Υπηρεσία ΗΠΑ κλπ, με όνομα ”Ελληνοαμερικάνικο Εθνικό Συμβούλιο”.

Τελευταία φρόντισε να τρυπώσει και στην παρέλαση Φλόριδα (εκεί, διαχρονικά και ο… Γιώργος Μέρμελας), επειδή ”λαδώνει” έναν ακροδεξιό – φανατικό θαυμαστή ”Χρυσής Αυγής”- ραδιοεκφωνητή (”Φωνή των Ελλήνων”).

 

 

 

Διαβάζεις και σου σηκώνεται η τρίχα με το ξεφτιλίκι της ομογένειας… από την ρασοφόρα κορυφή ως τις ομογενειακές ενώσεις…

Πολλά και τα λαμόγια και τα ναζίδια (χρυσαυγήτες) στις ΗΠΑ και δη στην Φλώριδα…

Ξεφτιλίζουν την Ελλάδα… εκτός και … εντός…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Υ.Γ. Ο ρασοφόρος πισωγλέντης πολιτικάντης – καραγκιόζης, δεν είναι ελληνικής καταγωγής αλλά τουρκικής…

 

 

 

ΔΕΝ εκπροσωπεί την Ομογένεια ΗΠΑ ο αρχιεπίσκοπος Ελπιδοφόρος… Εκπροσωπεί ΜΟΝΟ -τυπικά- τα μέλη των ενοριών-κοινοτήτων της Αρχιεπισκοπής, δηλ. ποσοστό 13 – 15% του Ελληνισμού ΗΠΑ.

……………

”Λύσσαξε” με Ουκρανία ο αρχιεπ. Ελπιδοφόρος

 

Πολύ μας ζάλισε ο ”άνθρωπος της Τουρκίας” στις ΗΠΑ, αρχιεπίσκοπος Ελπιδοφόρος. Επέτειος, εθνική, γιά 25η Μαρτίου, εκδηλώσεις Ομογένειας ΗΠΑ και (σχεδόν) ΜΟΝΟ γιά Ουκρανία μιλάει. Τα ίδια και στην ”εγκύκλιό” του.

Η εθνική μας επέτειος, υποτιμάται και χρησιμοποιείται από τον ρασοφόρο ”πολιτικάντη-καραγκιόζη”.

Και μας βάζει σε υποψίες αν ήταν και αυτός πριν -ως μητροπολίτης Προύσης- στο κόλπο της ‘κονόμας των διαπλεκόμενων, ξεπουλημένων ”φαναριωτών”, όταν ο εξαγοράσιμος, εκβιαζόμενος πατριάρχης Κων/πολης, έδωσε ”αυτονομία στην εκκλησία Ουκρανίας”, με αντάλλαγμα εκατ. δολάρια.

Να δούμε τι άλλο θα κάνει γιά να μας προσβάλει, μαζί και την εθνική μας επέτειο, ο αποτυχημένος, διαπλεκόμενος αρχιεπίσκοπος.

Σημ. : Λέγεται ότι οι χαζοδιπλωμάτες-τουρίστες Ελλάδας στις ΗΠΑ, έχουν εντολή από την θλιβερή κυβέρνηση, να ομιλούν, ακόμα και στις εκδηλώσεις Ομογένειας -γιά 25 Μαρτίου- γιά… Ουκρανία!!!

….

Οι ”βρωμιές” οικογένειας Μπάϊντεν στην Ουκρανία. Αποκαλυπτικό δημοσίευμα

…..

Η παρέλαση Αρχιεπισκοπής-Φαναριωτών (γιά 25 Μαρτίου) στην Νέα Υόρκη

Η ”εμποροπανήγυρη” (παρέλαση γιά 25η Μαρτίου, 5η Λεωφόρο Νέα Υόρκη), θα γίνει… 5 Ιουνίου ’22 και όχι… Αύγουστο. Ο ”λόγος” που γίνεται Ιούνιο, είναι ο… χειμώνας, το… κρύο. Βορειότερα, Τορόντο και Μόντρεαλ, Καναδά, με περισσότερο κρύο, η παρέλαση γίνεται την πλησιέστερη Κυριακή με 25 Μαρτίου.

Μετά τις γελοιότητες στην Φιλαδέλφεια (20 Μαρ. ’22) με την χρησιμοποίηση των ευζώνων της προεδρικής φρουράς από Ελλάδα, ελπίζουμε ότι, στην προεδρία Δημοκρατίας στην Αθήνα, θα επιδείξουν σοβαρότητα και δεν θα στείλουν εύζωνες στην ”εμποροπανήγυρη” Νέας Υόρκης, που ονομάζεται ”παρέλαση γιά 25η Μαρτίου”.

Ειδικά εφέτος, που η παρέλαση ”παραχωρήθηκε” στην Αρχιεπισκοπή των διαπλεκόμενων Φαναριωτών, από τους ”χρήσιμους ηλίθιους”, τους άχρηστους της διαλυμένης Ομοσπονδίας ελληνικών σωματείων. Και θα χρησιμοποιηθεί, όχι γιά να τιμηθεί η Επανάσταση 1821, αλλά οι ”νεογενίτσαροι του αφελληνισμού” της ΑΧΕΠΑ γιά τα 100 χρόνια της και η απατεωνίστικη, εξευτελισμένη Αρχιεπισκοπή, γιά τα 100 χρόνια της.

Ο ”άνθρωπος της Τουρκίας στις ΗΠΑ”, ο Φαναριώτης αρχιεπ. Ελπιδοφόρος, γιά να εξευτελίσει την Ομογένεια, αφού χώρισε στα δύο τους ηλίθιους της Ομοσπονδίας και πήρε την παρέλαση, ”διόρισε” πρόεδρο ”επιτροπής παρέλασης”, τον ανιστόρητο, ανεπαρκή και γραφικό, Γιάννη Κατσιματίδη, που είναι και ”μόνιμος” αντιπρόεδρος αρχιεπισκοπικού συμβούλιου. Ως εγγύηση ότι η ”εμποροπανήγυρη”, δηλ. η παρέλαση-καρνάβαλος, θα ευτελίσει την εθνική μας εορτή.

Εξυπακούεται ότι κατά την διάρκεια της παρέλασης-καρνάβαλου, στην εξέδρα που στήνει απέναντι από την εξέδρα επισήμων ο ”πρόεδρος” Κατσιματίδης, γιά διαφήμιση αυτού και των ”μπακάλικων” (ως γνήσιος ”μπακαλόγατος”) μαζί με μπουζούκια, τραγουδιστές κλπ, θα υπάρχουν και ”χορεύτριες κοιλιάς” (belly dancers), υποθέτουμε με την συμμετοχή και της κόρης του, η οποία διαφημίζει τα προσόντα της στα ”κοινωνικά ιντερνετικά δίκτυα”.

Nα τιμηθεί ο φΑΚ

Στην παρέλαση-καρνάβαλο στην 5η Λεωφόρο Νέας Υόρκης, τιμήθηκαν ”αξιόλογοι” στο παρελθόν, ως ”μεγάλοι τελετάρχες”. ‘Οπως μέλη οικογένειας Μητσοτάκη (και ο Κούλης), ο πρ. υφυπουργός μας Αντ. Διαματάρης κ.ά.

Τώρα που την παρέλαση-εμποροπανήγυρη άρπαξε η Αρχιεπισκοπή Φαναριωτών, οφείλουν, ο αρχιεπ. Ελπιδοφόρος και ειδικά ο διορισμένος ”πρόεδρος παρέλασης” Γιάννης Κατσιματίδης, να επιβάλουν ως ”μέγα τελετάρχη” τον φΑΚ (φάδερ ‘Αλεξ Καρλούτσο).

Τώρα που συνταξιοδοτήθηκε, γιά να τιμηθεί η προσφορά του στην εκκλησία και ομογένεια, που χαραχτηρίζεται από δολοπλοκίες, ανηθικότητα, αρπαχτές, μίζες, κονόμες κλπ. Ο κουμπάρος του, ο Κατσιματίδης, ως πρόεδρος επιτροπής παρέλασης και αντιπρόεδρος αρχιεπισκοπικού συμβούλιου, οφείλει να τον τιμήσει.

….

ΠΡΟΣΟΧΗ στους απατεώνες ”οργανωμένης Ομογένειας” ΗΠΑ.

Εξαπατούν Ελλάδα και Ομογένεια, συνειδητά, εμφανιζόμενοι ως δήθεν ”παράγοντες” μίας ουσιαστικά διαλυμένης (πριν 10 χρόνια) Οργάνωσης, που δεν έχει ενεργά μέλη (οργανώσεις), που δεν κάνει εκλογές, Συνελεύσεις, που δεν έχει δραστηριότητες, που εξαπατεί και την φορολογική Υπηρεσία ΗΠΑ κλπ, με όνομα ”Ελληνοαμερικάνικο Εθνικό Συμβούλιο”.

Μία νεκρή, απατεωνίστικη, υποτίθεται ”τριτοβάθμια οργάνωση”.

Με ”συμβούλιο” ψευτών, από μη νόμιμες (χωρίς απαρτία), μη καταστατικές εκλογές (2015).

Είναι ψεύτες και απατεώνες, ειδικά οι παρουσιαζόμενοι ως ”πρόεδρος” και ”γεν. γραμματέας” και να τους φέρεστε ανάλογα.

….

Η Ελλάδα ιδρύει ”Παγκόσμια Εθνοσυνέλευση Ομογενειακών Συλλόγων” (Αποκλειστικό)

Αξιωματούχος του υπουργείου Εξωτερικών Ελλάδας, έστειλε στο ”ΚΑΛΑΜΙ”, με email, κατά λάθος (ή εξεπίτηδες;;;) μέρος εμπιστευτικού έγγραφου, που έβγαλε την ”βαρβάτη” είδηση.

Η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη και ετοιμάζεται να αναγγείλει άμεσα (μέσα στον Απρίλιο, επειδή φαίνεται να έρχονται και πρόωρες εκλογές) την δημιουργία ”Παγκόσμιας Εθνοσυνέλευσης Ομογενειακών Συλλόγων”, κάτι σαν διάδοχη κατάσταση του ”Συμβούλιου Απόδημου Ελληνισμού” (ΣΑΕ), που το ”πέθαναν” -εξαιτίας απειλής εισαγγελέα- πριν 12 χρόνια.

Η ‘΄παγκόσμια Εθνοσυνέλευση” θα είναι αντπροσωπευτική. Το σχέδιο προβλέπει από αμερικάνικη ήπειρο, 25 αντιπροσώπους. Οι 16 από ΗΠΑ, οι 7 από Καναδά και 2 από κεντρική και νότια Αμερική.

Απογοήτευση (έπαρση ελληνικής σημαίας, Μανχάτταν Νέα Υόρκη)
Παρασκευή 25 Μαρτίου, στο πάρκο του Μπόουλινγκ Γκριν.

Ούτε 50 άτομα. Σχεδόν όλοι/όλες ”προεδροπαράγοντες” της απατεωνίστικης, διαλυμένης ”Ομοσπονδίας Σωματείων”

Κερδισμένες μόνο οι ΗΠΑ από πόλεμο Ουκρανία

 

Τι ωραία τι καλά, ο πρόεδρος Μπάϊντεν πούλησε υγροποιημένο φυσικό αέριο και γεωργικά προϊόντα στους Ευρωπαίους. Λες και η εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία έγινε γιά να κερδίσουν οικονομικά οι ΗΠΑ.

‘Η μήπως έγινε γι’ αυτό, αφού οι ΗΠΑ προκαλούσαν τους Ουκρανούς να προκαλούν την Ρωσία, φουσκώνοντας τα μυαλά τους με ”υποσχέσεις” ότι δήθεν θα φροντίσουν γιά να γίνουν ”μέλη” ΝΑΤΟ και Ευρωπαϊκής ‘Ενωσης;;;

Το ερώτημα είναι ένα… Το σκάνδαλο με ”λαμογιές” οικογένειας Μπάϊντεν (υιός πρόεδρου) με Ουκρανούς ολιγάρχες πριν, ΠΩΣ θα εξελιχθεί;;;

Σημ.: Ο ”φευγάτος γεροξεκούτης” πρόεδρος Τζο Μπάϊντεν, συνηθίζει να κάνει χαζοδηλώσεις γιά… ”μαγκιές”,, δημιουργώντας προβλήματα.

Βαρυσήμαντη αρχιερατική εγκύκλιος, γιά 25 Μαρτίου (ΗΠΑ 2022)

«Τῇ ὑπερμάχῳ στρατηγῷ τὰ νικητήρια, ὡς λυτρωθεῖσα τῶν ρασοφόρων εὐχαριστήρια» (Κοντάκιον τῆς Θεοτόκου).

Αδελφοὶ, αδελφὲς και αδελφίζοντες εν Κυρίω,
Κατὰ τὴ σημερινὴ ημέρα, καθὼς ψάλλουμε νικητήριους καὶ εὐχαριστηριακοὺς ὕμνους, προσευχόμαστε γιὰ τοὺς ἀδελφούς μας στην Αμερική, οἱ ὁποῖοι ἀγωνίζονται αὐτὴ τὴν ὥρα ἐναντίον μιᾶς ὡμῆς καὶ ἀπάνθρωπης ἐπίθεσης συμφερόντων γιά κερδοσκοπία, με πληθωρισμούς, ακρίβειες, μεγάλο κόστος ζωής κλπ, με την αδιαφορία ή και σύμπραξη ενός διαπλεκόμενου γεροξεκούτη, που υποδύεται τον πρόεδρο της χώρας.

Σήμερα, ημέρα του Εὐαγγελισμοῦ τῆς Θεοτόκου καὶ τῆς ἔναρξης τῆς ἐπανάστασης τοῦ 1821 κατά των Οθωμανών, γιὰ τὴν ἐλευθερία, κρατώντας εγκυμονούντες κρίνους, εἶναι μία εὐκαιρία νὰ στείλουμε τὴν ἀγάπη καὶ τὶς προσευχές μας καὶ νὰ συμπαρασταθοῦμε σὲ ὅλους ἐκείνους τοὺς ἀδελφούς μας ποὺ συνεχίζουν νὰ ἀγωνίζονται γιὰ να ζήσουν.

Μὲ βαθειὰ περισυλλογή, ἀδιάλειπτη προσευχὴ καὶ πνευματικὴ ἐγρήγορση ἂς τιμήσουμε τοὺς ἀγῶνες αρχόντων και καρλούτσων ὑπὲρ δολαρίου και Βοθρολομαίου, εὐχαριστώντας τους γιὰ τον διασυρμό μας. Ας παρακαλέσουμε θερμὰ την υπεραγία Θεοτόκο και ειδικά τον Κύριο -η εικόνα τoυ οποίου στην Αρχιεπισκοπή στην Νέα Υόρκη, τον δείχνει αλλήθωρο- να μεσιτεύσουν ὑπὲρ τῆς εἰρήνης.

Μετὰ πατρικῆς ἐν Κυρίῳ ἀγάπης και ευχές γιά καλά μυαλά.
† ὁ Ἀμερικῆς Καλάμιος
(μόνος υπέρτιμος και έξαρχος Ωκεανών, Ατλαντικού τε και Ειρηνικού… μέσα και Αλεούτιες νήσοι)


Σημ.: Πληροφορηθήκαμε ότι κι ένας ”αρχιεπίσκοπος”, διαπλεκόμενος περιφερειάρχης στις ΗΠΑ, της εκβιαζόμενης (από Ουάσιγκτον) ως εξαγοράσιμης εμπορικής επιχείρησης ”Πατριαρχείο Κων/πολης”, έβγαλε εγκύκλιο γιά την ημέρα, αναφερόμενος σε… Ουκρανία.

Δηλ., ως Τούρκος πολίτης, φυσικό είναι να μην τιμά την επανάσταση των Ελλήνων, ούτε το ράσο του.

Η διακήρυξη (proclamation) του πρόεδρου ΗΠΑ γιά την εθνική ημέρα Ελλάδας (25 Μαρτίου)

 

Kαι άλλη αγωγή (διαλυμένη Ομοσπονδία Ελληνικών Σωματείων Νέας Υόρκης)
Μόνο ”εγκεφαλικά ανάπηροι” ή ”γεροξεκούτηδες προεδροπαράγοντες” ή ”λαμόγια” ή διαπλεκόμενοι σαν τον αρχιεπ. Ελπιδοφόρο και τον Αντ. Διαματάρη ασχολούνται σήμερα με την εξευτελισμένη και ουσιαστικά διαλυμένη ”Ομοσπονδία Ελληνικών Σωματείων Μείζονος Νέας Υόρκης”, με έδρα την Αστόρια.

Χάσαμε το μέτρημα, σε ότι αφορά αριθμό αγωγών, από τα ”αφηνιασμένα ψώνια”, τους άχρηστους πρώην προέδρους, τον τελευταίο χρόνο.. Η νέα αγωγή (22 Μαρ. ’22), από τους μισούς εναντίον των άλλων μισών.

Το χρήμα Ομογένειας στον φιλοχρήματο πατριάρχη

Μόνο από τους ”άρχοντες” του ”τάγματος Αποστόλου Ανδρέα” δόθηκαν στον πατριάρχη 53.2 εκατ. δολάρια τα τελευταία 20 χρόνια.

Μαζεύτηκαν ήδη και από το ”λαμόγιο” και ”εισπράκτορα Βαρθολομαίου” (με το αζημίωτο) τον φ.Α.Κ., άλλα 20 εκατ. γιά το ”ίδρυμα Βαρθολομαίου”.

Αν προσθέσουμε και το χρήμα από το επίσημο και ανεπίσημο ”χαράτσι” (Αρχεπισκοπή, μητροπόλεις, ενορίες στις ΗΠΑ) γιά το πατριαρχείο, τα τελευταία 20 χρόνια, ο αριθμός αγγίζει τα 200 εκατ. δολ.

Στο ίδιο διάστημα, 5-6 ελληνικά σχολεία έκλεισαν στην Νέα Υόρκη, εξαιτίας έλλειψης χρήματος.

ΠΟΥ και ΠΩΣ ξοδεύτηκαν αυτά τα χρήματα;;; ΠΟΙΟ το ”έργο” του Βαρθολομαίου, που ‘κονομάει και από την ελληνική κυβέρνηση 12+ εκατ. ευρό κάθε χρόνο, χώρια το χρήμα από τα ”μαγαζιά” του, μητροπόλεις και αρχιεπισκοπές του σε Ευρώπη, Ωκεανία, Ν. Αμερική, Καναδά κλπ;;; ‘

Ολο το χρήμα γιά τον φιλοχρήματο, εξαγοράσιμο, νεογενίτσαρο, που υποδύεται τον… ”οικουμενικό πατριάρχη” στην Κων/πολη. ”Μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι (άρχοντες και μη)”…
Διαβάστε: Χρήματα γιά ανοικοδόμηση αγ. Νικολάου (Μανχάτταν) κατάληξαν στον… πατριάρχη Βαρθολομαίο.

Ζωντάνεψε το γεν. Προξενείο (Σικάγο)

 

Είχαμε την εντύπωση ότι είχε κλείσει, εξαιτίας αφασίας, απραξίας. Τώρα, με την παρουσία εκεί του δραστήριου και ικανού Μανώλη Κουμπαράκη ως γεν. πρόξενου, άλλαξαν τα πάντα.

Συμπεριφορές, εργασίες, εξυπηρέτηση Ομογενών κλπ.

Και γιά πρώτη φορά εορτάζεται 25 Μαρτίου η εθνική μας επέτειος στο γεν. προξενείο, στο Σικάγο, με τις πόρτες ανοιχτές στην Ομογένεια, χωρίς ”προσκλήσεις” σε ολίγους και διαπλεκόμενους, χαζοπροέδρους κλπ.

Ερώτηση γιά… ”έξυπνους”

ΠΟΙΟΣ πρώην πρωθυπουργός Ελλάδας, μακαρίτης (όχι ο Ανδρέας), ήταν ΕΜΜΙΣΘΟΣ πράκτορας CIA ;;;

Και μιά καλή κουβέντα γιά Ελπιδοφόρο

Να τον ευχαριστήσουμε που κυνήγησε από την εμπορική επιχείρηση ”Αρχιεπισκοπή”, την μεγαλύτερη ”λέρα” που πέρασε ποτέ από την Ομογένεια ΗΠΑ, τον ”εισπράκτορα Βαρθολομαίου”, τον διεφθαρμένο, ραδιούργο ”πρωτοπρεσβύτερο” φΑΚ.

Αλλά οφείλει να μας πει ο Ελπιδοφόρος ΠΟΣΑ ‘κονόμησε ως ”μίζα” το ”ρασοφόρο λαμόγιο”, από το χρήμα γιά ανοικοδόμηση αγίου Νικολάου, κάτω Μανχάτταν.

”Πρόεδρος-απάτη” στην παρέλαση Τάρπον Σπρινγκς, Φλόριδα

Ο ψεύτης και μεγαλύτερος πολιτικός απατεώνας όλων των εποχών στην Ομογένεια ΗΠΑ, που εξαπατεί συστηματικά Ομογένεια και Ελλάδα παρουσιαζόμενος ως δήθεν πρόεδρος μίας μη ενεργής (από 2010) , δηλ. ουσιαστικά ανύπαρκτης Οργάνωσης, με όνομα ”Ελληνοαμερικάνικο Εθνικό Συμβούλιο” (ΗΑΝC), εμφανίστηκε στην Φλόριδα και αφού πλήρωσε και ”λάδωσε”, τον έβαλαν και στην εξέδρα επισήμων στην παρέλαση 20 Μαρτίου στο Τάρπον Σπρινγκς, γιά να διασύρουν την παρέλαση!!!

Του επέτρεψαν να εκφωνήσει και λόγο παραμονή, στο επίσημο δείπνο!!!

Εκεί που οι διοργανωτές ”τίμησαν” και τον ”μεγάλο” Γιώργο Μέρμελα, παρουσία του άσχετου και ”φελλού” γεν. πρόξενου στην Τάμπα.

Η δήθεν ”τριτοβάθμια” οργάνωση-απάτη ουσιαστικά δεν υπάρχει και ο ”πρόεδρος” Βασίλης Ματαράγκας, εκλέγηκε παράνομα Οκτ. 2015.

Από τότε παραμένει ”πρόεδρος” χωρίς συνελεύσεις, χωρίς εκλογές, χωρίς ενεργά μέλη (έφυγαν οι Ομοσπονδίες και πανΕνώσεις), χωρίς έργο, χωρίς δραστηριότητες, αλλά με ψευτιές.

Το κωμικό είναι ότι ο ”πρόεδρος” και οι λοιποί, δήθεν μέλη του ”Συμβούλιου”, ΔΕΝ εκπροσωπούν -ούτε ένας από αυτούς- ενεργή ομογενειακή Οργάνωση!!!

Κατά συνέπεια, όλοι αυτοί ΕΞΑΠΑΤΟΥΝ, συνειδητά.

Τελευταία φρόντισε να τρυπώσει και στην παρέλαση Φλόριδα (εκεί, διαχρονικά και ο… Γιώργος Μέρμελας), επειδή ”λαδώνει” έναν ακροδεξιό – φανατικό θαυμαστή ”Χρυσής Αυγής”- ραδιοεκφωνητή (”Φωνή των Ελλήνων”).

O ακροδεξιός ραδιοεκφωνητής, παρουσίασε και την παρέλαση, ως εκφωνητής!!!

Μεγάλη η ευθύνη στα αίσχη και του ανίκανου πρόεδρου της ”ιδιωτικής” επιτροπής παρέλασης (Κώστα Σισόη), που ανέχτηκε ”χορηγούς” και τα ”καραγκιοζιλίκια”.

Φυσικά όλα αυτά τα αίσχη τα προβάλει η -μικρής κυκλοφορίας- ανυπόληπτη εημερίδα της εξαγοράσιμης παραδημοσιογραφίας ”Εθνικός Κήρυξ” Νέας Υόρκης, που φροντίζει- επί πληρωμή- γιά την ”προβολή” φελλών και ”λαμόγιων”… (ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ γιά την οργάνωση-”μαϊμού” και τον πολιτικό απατεώνα ”πρόεδρο”)

Aργεί η πρόσκληση Μπάϊντεν στον Κούλη

Ο Κούλης, με την γνωστή του δουλοπρέπεια, κάνει μεγάλες προσπάθειες γιά να φανεί αρεστός στην Ουάσιγκτον, ώστε να εξασφαλίσει πρόσκληση γιά φωτογραφία στον Λευκό Οίκο.

Δίνει βάσεις, ουκρανικά όπλα στους… Ουκρανούς, είναι φανατικός αντιρώσος κλπ

Ο Λευκός Οίκος αργεί να στείλει την πρόσκληση, γιατί δεν του πολυαρέσουν όσοι ”κατεβάζουν παντελόνια” με ευκολία, δίνοντας ότι τους ζητηθεί, γιά να είναι αρεστοί στις ΗΠΑ π.χ. Μητσοτάκης, Τσίπρας.

 

Ακροδεξιό ραδιο-πρόγραμμα, συγκεντρώνει τα… ”λουλούδια”

 

Ακροδεξιοί, ”χρυσαυγίτες”, φανατικοί του Τραμπ, χουντικοί κλπ από ΗΠΑ και μερικοί από Ελλάδα, βρήκαν στέγη σε ραδιοπρόγραμμα (”Φωνή των Ελλήνων”), απογεύματα στην δυτ, Φλόριδα.

Μικρής απήχησης και ακροαματικότητας, αλλά ”βήμα” γιά ακροδεξιούς. Ασχολείται και με… εξωγήινους. Εκεί κατάφυγε και ο α-παίδευτος πολιτικός απατεώνας, ψευτοπρόεδρος της οργάνωσης-”μαϊμού” με το όνομα ”Ελληνοαμερικάνικο Εθνικό Συμβούλιο” (που εξαπατεί Ελλάδα και Ομογένεια).

”Μπράβο” στον γεν. πρόξενο (Τάμπα)
Πολύ καλά τα πάει με ”χρυσαυγίτες”, με ”χουντικούς” και λοιπούς ακροδεξιούς… Και σε ανώτερα.

 

”Ταρίφα”: 50 χιλ. δολ. το κόστος γιά εύζωνες σε παρελάσεις

Υπάρχει η ”ταρίφα”…. Το ελάχιστο 50 χιλ. δολ. πρέπει να πληρώσουν Οργανώσεις αν θέλουν τους εύζωνες από Ελλάδα στις παρελάσεις γιά την εθνική μας επέτειο. Η αρχή έγινε εφέτος στην Φιλαδέλφεια, όπου γιά την εκεί παρουσία 12 ευζώνων (παρέλαση 20 Μαρτίου ’22) λέγεται ότι ο πρώην πρόεδρος ΑΧΕΠΑ (Γ. Χωριάτης, με αντάλλαγμα να τον ”τιμήσουν”) πλήρωσε τις 50 χιλ. δολ. Εξυπακούεται ότι έπεσε χρήμα και στην ”χαβούζα Α. Διαματάρη” (εφημερίδα ”Εθνικός Κήρυξ”) γιά τα σχετικά ”υμνολόγια”, τα σχετικά με την αποτυχημένη παρέλαση και τα χαζά στις εκδηλώσεις..

 

Χάσαμε την ”Μανώλαινα” (Χαλκηδόνος)… στοπ

Μα να πηγαίνει ολόκληρος πρωθυπουργός στο ”Φανάρι” -πρώτη φορά- γιά Κυριακή Ορθοδοξίας (13 Μαρτίου ’22) και να ”απουσιάζει” ο φερόμενος ως διάδοχος του πατριάρχη, ιερουργώντας σε άλλη εκκλησία;;; Ενώ ΠΑΝΤΑ ήταν δίπλα του, από τότε που έγινε Χαλκηδόνος;;; Η πλευρά του Μητσοτάκη ζήτησε να μην είναι εκεί, μετά όσα έγιναν με το ”ΚΑΛΑΜΙ” ή το πατριαρχείο φρόντισε να τον ”εξαφανίσει”;;;

 

Ομογένεια ΗΠΑ, παρελάσεις, καραγκιοζιλίκια κ.ά.

Οι ανιστόρητοι και ανίκανοι διοργανωτές των παρελάσεων, όργανα Αρχιεπισκοπής, χρησιμοποιούν την εθνική μας επέτειο γιά να προβάλουν τα 100 χρόνια Αρχιεπισκοπής και ΑΧΕΠΑ, ατιμώντας την επανάσταση του ’21.

 

Η δυστυχία (ΗΠΑ) και ο αστείος Μπάϊντεν

Νομίζαμε ότι γλυτώσαμε από έναν ”γραφικό” (Τραμπ) και δυστυχώς, εκλέξαμε έναν άχρηστο ”επαγγελματία πολιτικό”. Ο λαός υποφέρει από ανήθικους κερδοσκόπους και από έναν γραφικό, αποτυχημένο ”γεροξεκούτη”, που υποδύεται τον πρόεδρο. Η τιμή π.χ. πρώτης ύλης έπεσε, αλλά η τιμή βενζίνης παραμένει στα ύψη. Η άγρια, ανήθικη κερδοσκοπία σε όλο της το μεγαλείο. Η εισβολή στην Ουκρανία ΔΕΝ δικαιολογεί τέτοια  κερδοσκοπία, ούτε είναι η βασική αιτία της υπερβολικά και αδικαιολόγητα μεγάλης αύξησης τιμών καυσίμων. Οι εταιρίες πετρελαιοειδών με αδικαιολόγητα υπερκέρδη-ρεκόρ όλων των εποχών.
Ο κόσμος πληρώνει και ο αποτυχημένος, γραφικός πρόεδρος μας λέγει ”φταίει ο Πούτιν”. Αλλά οι τιμές καυσίμων και τροφίμων, είχαν αρχίσει να αυξάνονται ανησυχητικά στις ΗΠΑ 6 μήνες ΠΡΙΝ την εισβολή Ρωσίας, στην Ουκρανία.
Μεγάλη ακρίβεια (τρόφιμα και λοιπά βασικά είδη), πληθωρισμός από τότε που ανάλαβε πρόεδρος πριν 14 μήνες και γιά όλα ”φταίει ο Πούτιν”… Μπάϊντεν: Θλιβερός, γραφικός, αποτυχημένος, ΑΧΡΗΣΤΟΣ ”επαγγελματίας” πολιτικός, που ”ζει στον κόσμο του”.

Σημ.: Ο ”φευγάτος” πρόεδρος Μπάϊντεν, συνηθίζει να κάνει χαζοδηλώσεις, δημιουργώντας προβλήματα.

 

Καταργείται η εκδήλωση γιά 25 Μαρτίου στον Λευκό Οίκο;

Μία εβδομάδα πριν την εθνική μας επέτειο και ούτε κουβέντα περί εκδήλωσης-τουρκομπαρόκ στον Λευκό Οίκο, γιά την 25η Μαρτίου.

Καλύτερα, γιατί έτσι όπως γινόταν, με την ξεφτίλα, δηλ. το εμπόριο προσκλήσεων από τον φΑΚ (φάδερ ‘Αλεξ Καρλούτσο) και τους ανθρώπους του, με προσκεκλημένους γραφικούς, ”καραγκιόζηδες” λεφτάδες κλπ (μαζί και γραφικοί πολιτικοί-”ψώνια” από Αθηνα), αντί γιά προβολή Ελλάδας, είχαμε δυσφήμιση.

 

Μαριούπολη, Ομογενείς

«Οπλισμένοι σαν αστακοί, τα ένοπλα τμήματα των (νεοναζιστικών) ταγμάτων Αϊντάρ και Αζόφ έχουν εγκατασταθεί μέσα στα σπίτια των πολιτών, κάνοντας αδύνατη οποιαδήποτε προσπάθεια των πολιτών να διαφύγουν.

Οι συμπατριώτες μας είτε βρίσκονται στα υπόγεια είτε στα πατώματα των διαμερισμάτων τους, αναγκασμένοι να παίρνουν πλέον νερό από τα σώματα των καλοριφέρ», λέει (15 Μαρ. ”22) ο κ. Αλέξανδρος Ιωσηφίδης, πρόεδρος της Πανελλήνιας Συντονιστικής Επιτροπής Επαναπατρισθέντων Ελλήνων Ποντίων.

 

Κυβέρνηση άχρηστων, ψευτών

Με την ρωσική εισβολή στην Ουκρανία (24 Φεβ.), άρχισαν και οι ”ψυτομαγκιές” της ελληνικής κυβέρνησης ”άριστων”, σε ότι αφορά την μεγάλη ελληνική Ομογένεια στην Μαριούπολη και γύρω περιοχές.

Η ελληνική κυβέρνηση, ”ΘΑ” προστάτευε τους Ομογενείς, ”ΘΑ” φρόντιζε γιά την ασφαλή απoμάκρυνσή τους από την περιοχή.

Και όπως πάλι αποδείχτηκε, οι του υπουργείου Εξωτερικών και ο πρωθυπουργός, εξαπατούσαν, γιά επικοινωνιακούς λόγους

Τώρα, με την Μαριούπολη σχεδόν κατεστραμένη, φάνηκε και η νεοελληνική κυβερνητική αχρηστία, φάνηκε η ψευτιά-απατεωνιά μιάς κυβέρνησης άχρηστων καραγκιόζηδων.

Οι κυβερνήσεις άλλων χωρών που έχουν πολίτες τους στην περιοχή, φρόντισαν γιά την απομάκρυνσή τους. Με εξαίρεση την Ελλάδα.

 

ΗΠΑ: Αγωγή εις βάρος Αρχιεπισκοπής… Γιά σεξουαλική κακοποίηση ανήλικου, από τον ”επίσκοπο Φασιανής, Αντώνιο”.

Ο επίσκοπος παραμένει ακόμα στην θέση του (Η ΑΓΩΓΗ).

 

Ελληνική υπηκοότητα μετά…θάνατον

Ο παράγοντας Ομογένειας, με πλούσιο έργο, Μιχάλης Σέρβος, πρόεδρος σε Οργανώσεις (ελληνική Ομοσπονδία Φλόριδας κ.ά.), κατάφερε να αποκτήσει την ελληνική υπηκοότητα, με απόφαση υπουργείου Εσωτερικών, δύο ημέρες μετά τον… θάνατό του (24 Ιανουαρίου 2022). Μετά από αγώνες 30 χρόνων. Η καταγωγή του, Σωπική Β. Ηπείρου. Η τελετή απόδοσης της υπηκοότητας, έγινε στο γεν. προξενείο, Τάμπα Φλόριδα, 2 Μαρτίου ’22.

Ελπιδοφόρος στο άγιον ‘Ορος

Μία ακόμα είδηση: «Στην Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου ( 28 Φεβ. ’22) πήγε ο αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος, ο οποίος έγινε δεκτός από τον Καθηγούμενο της Μονής Αρχιμανδρίτη Εφραίμ τον Βατοπαιδινό. Την Τρίτη 1 Μαρτίου, ο Ελπιδοφόρος τέλεσε, σύμφωνα με την αγιορείτικη τάξη, την Θεία Λειτουργία στο Καθολικό της Μονής, πλαισιούμενος από Βατοπαιδινούς παπάδες».

Στο Βατοπαίδι, ο Ελπιδοφόρος, είχε σημαντικές συνομιλίες με τον Εφραίμ, που είναι ειδικός στις ”θρησκευτικές μπίζνες”. Οι δύο χριστιανέμποροι, αντάλλαξαν ιδέες γιά την καλύτερη οργάνωση και λειτουργία των επιχειρήσεών τους.

Eίναι θετικό το γεγονός ότι ο Ελπιδοφόρος πήγε στο άγιον ‘Ορος.

Το αρνητικό είναι ότι δεν θα μείνει εκεί, μόνιμα, αφιερωμένος στον Κύριο.

Ευτράπελα: Στην Κομοτηνή, σε επίσημο δείπνο μετά την αναγόρευση του Ελπιδοφόρου σε ”επίτιμο διδάκτορα” Πανεπιστήμιου Θράκης, προσκεκλημένος ήταν και ο γεν. πρόξενος της Τουρκίας, αφού ο αρχεπίσκοπος είναι Τούρκος πολίτης.

Ο γεν. πρόξενος έφυγε ενοχλημένος εξαιτίας παρουσίας μουφτήδων επιλογής Ελλάδας και ο Ελπιδοφόρος έτρεχε πίσω του να μάθει τον λόγο.

Στην Ελλάδα και στην Πόλη, ”καλαμο-ιππεύοντας”, ο επόμενος πατριάρχης

Ο αρχιεπίσκοπος δήθεν Αμερικής, αλλά ουσιαστικά μόνο ΗΠΑ και κάτω (ο Καναδάς μαζί και ο… βόρειος πόλος, η Αρκτική, έχουν δική τους Αρχιεπισκοπή, με αρχιεπίσκοπο τον βόρειο κ…, με το όνομα ”Σωτηρούλα”), ο Ελπιδοφόρος, μαζί με 25 θεοφοβούμενους από ΗΠΑ, είναι στην Ελλάδα, πριν πάνε στο Φανάρι.

Οι 25, θα τύχουν της ευλογίας -με το αζημίωτο- του πανδολαριότατου Βαρθολομαίου.

Επόμενος πατριάρχης, επειδή έχει τα ”προσόντα”, σύμφωνα με τους όρους που θέτει η κυβέρνηση της Τουρκίας, γιά τον διορισμό, μέσω… εκλογής, πατριάρχη: Είναι γεννημένος στην Τουρκία, από γονείς με τουρκική υπηκοότητα, υποστηρικτής Ερντογάν κλπ.

Οι άλλοι, ναι μεν απόκτησαν τουρκική υπηκοότητα, αλλά δεν γεννήθηκαν στην χώρα και δεν έχουν Τούρκους γονείς.

Ο Ελπιδοφόρος, μπορεί τα δύο πρώτα χρόνια αρχιεπισκοπίας του, να τα έκανε ”σαν τα μούτρα του”, αλλά μετά το ”κράξιμο” φαίνεται ότι επιφανειακά ”ήρθε στα ίσα του”.

Τώρα στην Ελλάδα (Θεσσαλονίκη και αλλού) κυκλοφορεί ως μεγάλος ηγέτης, με υπερβολικά ”μέτρα ασφαλείας”, γιά εντυπωσιασμό και ”φιγούρα”.

Μεγάλη αυτοκινητοπομπή με αστυνομικούς, ακόμα και ασθενοφόρο σε αυτήν.

Τέτοια συνοδεία μόνο με αυτήν του πρωθυπουργεύοντα Κούλη (gfy) Μητσοτάκη μπορεί να συγκριθεί. (ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ).

Υποθέτουμε ότι τα υπερβολικά ”μέτρα ασφαλείας”, εκτός από την ”φιγούρα”, λήφθηκαν μετά από αίτημα του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών, γιά την προστασία του Τούρκου πολίτη, αρχιεπίσκοπου Ελπιδοφόρου.

Ευτυχώς, στις τελετές, δεν του απόδωσαν τιμές και εύζωνες της προεδρικής φρουράς.

Εξυπακούεται ότι στην Ελλάδα της ξενομανίας, γελοιότητας και υπερβολής όλα είναι πιθανά, όταν υπάρχουν υπουργοί σαν το διαπλεκόμενο ”βλήμα”, του Προ.Πο.

Φυσικά, αρκετοί σχολίασαν, λέγοντας το αυτονόητο: ”Ελπιδοφόρε, πάλιν τον κάλαμον ίππευσες, πάλιν τον νουν απώλεσας”.

Οι ”κακόγλωσσοι” λένε ότι ο Ελπιδοφόρος απόφυγε την Αθήνα, επειδή δεν θα γινόταν δεκτός από πρωθυπουργό και πολιτικούς αρχηγούς, μετά το ”φιάσκο” με την παρουσία του στα εγκαίνια του ”τουρκικού Σπιτιού”, στην Νέα Υόρκη, τέλη Σεπτέμβριου ’21.

Και επειδή λογικά έχουμε να ανεχτούμε νέο πατριάρχη, το ένα από τα δύο κακά, προτιμώντας το λιγότερο κακό, μεταξύ ”Μανώλαινας” (πρώην Γαλλίας) που στηρίζουν στις ΗΠΑ οι διαπλεκόμενοι της αρπαχτής, φΑΚ (φάδερ ‘Αλεξ Καρλούτσος) και Α. Διαματάρης και Ελπιδοφόρου, επιλέγουμε σίγουρα Ελπιδοφόρο.

Με Ελπιδοφόρο δεν θα γίνει το Φανάρι επίσημα ”κέντρο οργίων αλα Παρίσι”, με επιβήτορες και λοιπούς.

Ναι μεν θα γίνουν οι ”επαρχίες” (αρχιεπισκοπές ανά την υφήλιο) κρυφο-τουρκικά ιδρύματα νεογενίτσαρων, αλλά ποιά η διαφορά με το σήμερα που είναι ανεπίσημα κρυφο-τουρκικά ιδρύματα νεογενίτσαρων της κονόμας;;;

 

Ουκρανία και το γελοίο υπουργείο Εξωτερικών

”Αγανάκτηση” γιά τον πρέσβη της Ελλάδας στην Ουκρανία (Β. Μπορνόβα), που εγκατέλειψε το Κίεβο γιά να… σωθεί από την ρωσική επίθεση, αδιαφορώντας γιά τους εκεί ευρισκόμενους 25 ‘Ελληνες, αγνοώντας τις εντολές της Αθήνας, που υποτίθεται ”ενδιαφερόταν” γιά την ασφαλή αποχώρηση των Ελλήνων πολιτών. Το είπε και ο υφυπουργός Εξωτερικών, Κατσανιώτης: ”Είμαστε δίπλα στους Ελληνες της Ουκρανίας”, αλλά… ”φευγάτοι”.
‘Eλληνας εργαζόμενος στο Κίεβο, που προσπαθούσε να διαφύγει γιά να επιστρέψει στην Ελλάδα την πρώτη ημέρα των εχθροπραξιών, δεν μάσησε τα λόγια του: ”Ο πρέσβης μας εγκατέλειψε και την κοπάνησε… Ευτυχώς, ενδιαφέρθηκε η πρεσβεία της Κύπρου”.

Ζήσαμε και την νεοελληνική ”διπλωματική” φαιδρή περίπτωση, ενώ έκλεισε η πρεσβεία και έφυγε ο ευθυνόφοβος πρέσβης, ελληνικά προξενεία έμειναν ανοιχτά σε περιοχές με Ομογενείς, όπως στην Μαριούπολη και στην Οδησσό.
Υπουργείο Εξωτερικών Eλλάδας, της διαχρονικής γελοιότητας και αχρηστίας, με διπλωμάτες-τουρίστες.

Το ”μεγάλο ενδιαφέρον” γιά τους Ομογενείς Ουκρανίας, εκδηλώνεται από τον πρωθυπουργό Μητσοτάκη και υπουργούς του, με λόγια μόνο.

Πολιτική αντιπαράθεση , Ελλάδα: Μία διαρκής -χωρίς τέλος- θεατρική κωμική παράσταση.

Ο φιλότουρκος δήμαρχος Ν. Υόρκης και οι ψευτο-”ηγέτες Ομογένειας”

Ο νέος δήμαρχος της μεγαλούπολης (από 1η Ιανουαρίου) ‘Ερικ ‘Ανταμς, είναι θερμός υποστηρικτής της Τουρκίας. ‘Εχει κάνει πολλαπλά ταξίδια στην χώρα και έχει στενές σχέσεις με Αμερικανούς τουρκικής καταγωγής στην Νέα Υόρκη και αλλού. Επιλογή του και δικαίωμά του.

Στις 15 Φεβρουαρίου ’22, επέλεξε να συναντηθεί με δήθεν ”ηγέτες της Ομογένειας” Νέας Υόρκης.
H ”πρόσκληση” του δήμαρχου στους… ”ηγέτες”, ήταν ”αυστηρά προσωπική”.
Η συνάντηση έγινε με τον αρχιεπίσκοπο, εκκλησιαστικούς παράγοντες και ”όργανα της Αρχιεπισκοπής”. Αλλά χωρίς πραγματικούς, υπαρκτούς εκπρόσωπους της Ομογένειας.
Είναι προσβλητικό και υποτιμητικό γιά τον Ελληνισμό ΗΠΑ, να ονομάζονται ”ηγέτες Ομογένειας” (ή ”Ελληνοαμερικανοί ηγέτες”, σύμφωνα με τον ”εθνικό κόρακα, Διαματάρη”), ο Ελπιδοφόρος, ο αστείος ”μπακαλόγατος” (Κατσιματίδης), το ”ψώνιο” ΑΧΕΠΑ-τζης Λου Κάτσος, ο γραφικός Δημ. Καλαμαράς (πρ. πρόεδρος Ομοσπονδίας).
Το κωμικό στην υπόθεση είναι ότι η συνάντηση έγινε ”κεκλεισμένων των θυρών” με αποκλεισμό των ομογενειακών ΜΜΕ, τα οποία ομαδικά αποκαλούν τον δήμαρχο ”φιλότουρκο”, δηλαδή, τον αποκαλούν αυτό που είναι (γι’ αυτό είναι φίλος του Ελπιδοφόρου)… Βαρθολομαίος και Ελπιδοφόρος -με εντολή τουρκικής κυβέρνησης;;;- ”δέχτηκαν” τον μόλις εκλεγέντα δήμαρχο όταν ο πατριάρχης ήταν στην Νέα Υόρκη, αρχές Νοέμβριου ’21.
Το ερώτημα που τίθεται είναι το ακόλουθο: Με τέτοιον αποκλεισμό ΜΜΕ σε μιά ”ιδιωτική” ουσιαστικά συνάντηση, ΤΙ προσπαθούν να κρύψουν;;; Και πως ανέχτηκαν τέτοιον αποκλεισμό οι ψευτο- ”ηγέτες Ομογένειας”, δηλ. τα ”όργανα” Αρχιεπισκοπής;;; Εκτός από τον εαυτόν τους, τι άλλο εκπροσωπούν;;;
Και ο αρχιεπ. Ελπιδοφόρος, που εκπροσωπεί μόνο ποσοστό 13-15% του Ελληνισμού ΗΠΑ, όσα και τα μέλη των ενοριών του, ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ έχει σε υποτιθέμενη συνάντηση του δήμαρχου με τους υποτιθέμενους ”ηγέτες” (έστω ”καραγκιόζηδες”) Ομογένειας”;;;
Διαβάστε κι άλλα ξεφτιλίκια της ομογένειας στις ΗΠΑ, πατώντας εδώ

 

Πηγή

Προβολές : 695


Μοίρασέ το:



Ετικέτες:

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα