Προφητικό... και πολύ ανησυχητικό...

Προφητικό... και πολύ ανησυχητικό...

13 Οκτωβρίου, 2023 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:571
Μοίρασέ το

 

Στις 13 Οκτωβρίου, ταραχές και πογκρόμ θα σαρώσουν τον κόσμο.

Στις αρχές Σεπτεμβρίου 2023, παρουσιάσαμε στους αναγνώστες μας ένα τηλεπαθητικό γουάνγκ από μια γυναίκα με το παρατσούκλι HANDMAID OF THE MOST HIGH. Υποσχέθηκε έναν καταρράκτη ανησυχητικών γεγονότων που θα έπλητταν τον κόσμο από τις αρχές Οκτωβρίου και μίλησε για αυτό ως εξής:

Κάτι πολύ σημαντικό θα συμβεί γύρω στις αρχές της δεύτερης εβδομάδας του Οκτωβρίου. Το μόνο που μου έδειξαν ήταν ότι το «γεγονός» θα καλυπτόταν στα ΜΜΕ και θα είχε τεράστιο αντίκτυπο στη ζωή των ανθρώπων. Αυτό θα έχει εκτεταμένες συνέπειες πέρα ​​από τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Φαίνεται λοιπόν ότι η κυρία HANDMAID OF THE MOST HIGH μαζεύει μερικούς αστρικούς ανέμους, οπότε ας ακούσουμε τι της είπαν οι φωνές στο κεφάλι της στις 5 Οκτωβρίου:

Το βράδυ μετά τη δοκιμή της FEMA στις 4 Οκτωβρίου,  το Άγιο Πνεύμα μου είπε ότι η εντολή προς τις ελίτ στις Ηνωμένες Πολιτείες καθώς και σε όλο τον κόσμο ήταν: «Όλα τα συστήματα πάνε, όλα πρέπει να γίνουν σύμφωνα με το σχέδιο».

Αυτό θα περιλαμβάνει την επόμενη πανδημία, κατά την οποία η κυβέρνηση θα επιβάλει αυστηρά περιορισμούς για να κρατήσει τους ανθρώπους μέσα και να μην γίνουν μάρτυρες κυβερνητικών ενεργειών που είναι απαραίτητες για την ύπαρξη και τη λειτουργία της Νέας Παγκόσμιας Τάξης.

Επιπλέον, η φωνή μου είπε ότι την Παρασκευή, 13 Οκτωβρίου, θα υπάρξει «δολοφονία και χάος».

Έτσι, το HANDMAID OF THE MOST HIGH έλαβε το τηλεπαθητικό μήνυμα στις 5 Οκτωβρίου, δηλαδή δύο μέρες πριν την υλοποίηση του πρώτου του μηνύματος. Και δεν είχε κανέναν τρόπο να ξέρει ότι η Χαμάς και άλλοι σαν αυτούς διανέμουν τώρα ένα κάλεσμα για εξέγερση στο Διαδίκτυο , απευθύνοντας έκκληση σε ομοϊδεάτες σε όλο τον κόσμο. Η ημερομηνία της εξέγερσης έχει οριστεί στις 13 Οκτωβρίου.

Το περιποιημένο πρόσωπο αυτού του στελέχους της Χαμάς υποδηλώνει με σιγουριά ότι υπάρχουν κάποιες πολύ σοβαρές δυνάμεις πίσω του, πολύ ανώτερες από τις τρομοκρατικές δυνατότητες του Ιράν. Κάποιος τάιζε και πότιζε αυτή την κόνιδα για πολλά χρόνια, αγόρασε κοστούμια και τον ανέβασε στην εγκληματική ιεραρχία. Επομένως, οι τρομοκρατικοί πυρήνες μπορεί κάλλιστα να αντιδράσουν σε αυτή την «έκκληση».

Δεν ξέρουμε πού ακριβώς θα ξεκινήσουν τα πογκρόμ οι τρομοκράτες, αλλά προς το παρόν βλέπουμε τη Γαλλία, αν και υπάρχουν πολλοί μετανάστες από τη Μέση Ανατολή σε όλη την Ευρώπη. Μπορεί επίσης να υπάρξουν ταραχές στις ΗΠΑ εάν οι μπάτσοι δεν αντιδράσουν έγκαιρα και όλοι οι «επαναστάτες» δεν πυροβοληθούν εγκαίρως – η αμερικανική αστυνομία μπορεί να αρπάξει περίστροφα πολύ γρήγορα.

Στην Κίνα, για ευνόητους λόγους, δεν θα υπάρξουν πογκρόμ, αλλά σε άλλα μέρη μπορεί να εξαπλωθεί παντού, οπότε παρακολουθούμε τις εξελίξεις.

 

thebigtheone.com

 

Πηγή

Προβολές : 571


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα