Προφυλακίστηκε η Ρούλα Πισπιρίγκου

Προφυλακίστηκε η Ρούλα Πισπιρίγκου

4 Απριλίου, 2022 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:202
Μοίρασέ το

 

Ανακρίτρια και Εισαγγελέας συναποφάσισαν μετά το τέλος της απολογητικής διαδικασίας ότι η γυναίκα, σε βάρος της οποίας εκδόθηκε την Τετάρτη ένταλμα σύλληψης, είναι επικίνδυνη για τη διάπραξη νέων αδικημάτων και πρέπει να κρατηθεί προσωρινά.

 

 

 

 

ΟΥΔΕΝ ΜΟΝΙΜΟΤΕΡΟΝ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΥ…

Θα ξαναβγεί μετά από καμιά δεκαπενταριά χρόνια, ακόμα κι αν αποκαλυφθεί πως δολοφόνησε και τα άλλα δυο παιδιά της, ενδεχομένως και την σπιτονοικοκυρά της,  για να συνεχίσει το εγκληματικό της έργο…
Δυστυχώς και στην Ελλάδα, ως χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, καταργήθηκε η ΕΚΤΕΛΕΣΗ καθώς και τα ισόβια…
Τον λόγο, θα τον μάθετε σε επόμενη ανάρτηση…
Καλλιόπη Σουφλή
Προφυλακίστηκε η Ρούλα Πισπιρίγκου

Στη φυλακή οδηγείται η 33χρονη Ρούλα Πισπιρίγκου, μητέρα της Τζωρτζίνας,  μετά την πολύωρη απολογία που έδωσε για όσα της καταλογίζονται στη δικογραφία για τον θάνατο της πρωτότοκης κόρης της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Ρούλα Πισπιρίγκου αναμένεται να μεταφερθεί στις φυλακές Κορυδαλλού.

Οδηγήθηκε με ισχυρή αστυνομική δύναμη στη ΓΑΔΑ, από όπου θα μεταχθεί – το πρωί πλέον- στο σωφρονιστικό ίδρυμα.

Η 33χρονη από την Πάτρα παρέμεινε για περισσότερες από τέσσερις ώρες ενώπιον της δικαστικής λειτουργού αρνούμενη ότι είναι η υπαίτια της δολοφονίας του 9χρονου παιδιού.   

Σύμφωνα με πληροφορίες η κατηγορούμενη ισχυρίζεται πως ο θάνατος της Τζωρτζίνας οφείλεται πιθανότατα σε ιατρικό λάθος επιρρίπτοντας ευθύνη για την θανατηφόρα ποσότητα κεταμίνης στους γιατρούς που έκαναν ανάνηψη στο παιδί το μεσημέρι της 29ης Ιανουαρίου 2022 οπότε και κατέληξε.   

Ανακρίτρια και Εισαγγελέας συναποφάσισαν μετά το τέλος της απολογητικής διαδικασίας ότι η γυναίκα, σε βάρος της οποίας εκδόθηκε την Τετάρτη ένταλμα σύλληψης, είναι επικίνδυνη για τη διάπραξη νέων αδικημάτων και πρέπει να κρατηθεί προσωρινά.

Το μεσημέρι της Δευτέρας, υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας έγινε η προσαγωγή της στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων, καθώς πολίτες που βρέθηκαν στα δικαστήρια την αποδοκίμασαν και ορισμένοι κινήθηκαν σε βάρος της με απειλητικές διαθέσεις.

Το κατηγορητήριο στηρίζεται σε δύο τοξικολογικές εξετάσεις σε εργαστήρια της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης. Υπενθυμίζεται πως σύμφωνα με τις έρευνες των Αρχών, ο θάνατος της εννιάχρονης προήλθε από χορήγηση πολύ μεγάλης ποσότητας κεταμίνης, η οποία δόθηκε στο παιδάκι από την ίδια την μητέρα του.

Διαβάστε επίσης:

 

Πηγή

Προβολές : 202


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα