Προ των πυλών η παγκόσμια οικονομική κατάρρευση (και ο ΠΥΡΗΝΙΚΟΣ ΟΛΕΘΡΟΣ). Ακυρώνεται η συμφωνία του 1974

Προ των πυλών η παγκόσμια οικονομική κατάρρευση (και ο ΠΥΡΗΝΙΚΟΣ ΟΛΕΘΡΟΣ). Ακυρώνεται η συμφωνία του 1974

21 Οκτωβρίου, 2022 4 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:523
Μοίρασέ το

 

Αυτό το αίτημα της Σ. Αραβίας που λογικό είναι να εγκριθεί άμεσα, σημαίνει πως η διεθνές αγορά πετρελαίου θα βασίζεται πλέον στο κινεζικό Γουάν.

Ας αναρωτηθεί κάποιος, τότε αποφεύχθηκε ο πυρηνικός πόλεμος για τον ίδιο λόγο, σήμερα γιατί να αποφευχθεί εφόσον δεν έμειναν στα λόγια αλλά το έκαναν πράξη;

 

 

 

 

 

Ο διεθνής ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ τραβάει το χαλί κάτω από τα πόδια των ΗΠΑ, και στρώνει χαλί στους… BRICS…

Να το ξαναπώ πως ΤΙΣ  ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ, ΤΙΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΛΑΖΑΡΕΙΟΙ ΛΕΠΡΟΙ…

ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ…

ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

>Ακυρώνεται η συμφωνία του 1974: Προ των πυλών η παγκόσμια οικονομική κατάρρευση
Οι παγκόσμιες εξελίξεις σε όλους τους τομείς δεν έχουν τέλος ως προς τον βαθμό επιδείνωσης τους.
Κάτι που παραβλέπεται συστηματικά από τα μεγάλα διεθνή ΜΜΕ είναι πως η Σ.Αραβία έκανε επίσημο αίτημα ένταξης στις χώρες BRICS και σύντομα το παγκόσμιο οικονομικό σύστημα που βασίζεται στο δολάριο, δηλαδή οι δυτικές χώρες, όχι απλώς θα καταρρεύσει αλλά θα είναι ανύπαρκτο.
Αυτό συνεπάγεται με την ακύρωση της συμφωνίας του 1973, όταν η ανθρωπότητα ήρθε πολύ κοντά σε έναν πυρηνικό πόλεμο στο βωμό των πετρελαίων, καθώς τότε αποφασίστηκε πως οι έλεγχοι τιμών του πετρελαίου θα βασίζονται στο δολάριο, με άλλα λόγια το επίσημο νόμισμα του πετρελαίου στην παγκόσμια αγορά έως σήμερα την καθόριζε το δολάριο.

Μέσα στο γενικότερο κλίμα ανασφάλειας ο πρίγκιπας διάδοχος της Σαουδικής Αραβίας Μοχάμεντ μπιν Σαλμάν και ο σεΐχης των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, Μοχάμεντ μπεν αλ Ναχιάν, απέρριψαν αμφότεροι τo αμερικανικό αίτημα για συνομιλίες με τον πρόεδρο των ΗΠΑ και έκαναν αίτημα ένταξης στις χώρες ΒRICS.

Οι BRICS είναι ένας διεθνής πολιτικός οργανισμός των κορυφαίων αναδυόμενων αγορών, που αποτελείται από πέντε χώρες: τη Βραζιλία, τη Ρωσία, την Ινδία, τη Λαϊκή Δημοκρατία της Κίνας και τη Νότια Αφρική. Ο όρος προέρχεται από τα αρχικά γράμματα των ονομάτων των χωρών,(Brazil, Russia, India, China, and South Africa).

Το 2009 οι BRICS δήλωσαν ότι υπήρχε ανάγκη για ένα νέο παγκόσμιο αποθεματικό νόμισμα που να είναι διαφοροποιημένο, σταθερό και προβλέψιμο. Στην ουσία ο συγκεκριμένος οργανισμός δημιουργήθηκε για να σπάσει την «κυριαρχία» του αμερικανικού δολαρίου.

Αυτό το αίτημα της Σ. Αραβίας που λογικό είναι να εγκριθεί άμεσα, σημαίνει πως η διεθνές αγορά πετρελαίου θα βασίζεται πλέον στο κινεζικό Γουάν.

Ας αναρωτηθεί κάποιος, τότε αποφεύχθηκε ο πυρηνικός πόλεμος για τον ίδιο λόγο, σήμερα γιατί να αποφευχθεί εφόσον δεν έμειναν στα λόγια αλλά το έκαναν πράξη;

Στον παγκόσμιο πόλεμο είμαστε, τα πυρηνικά αναμένουμε.

Αυτή η κίνηση της Σ Αραβίας δείχνει πως ο πυρηνικός πόλεμος που θα ξεκινήσει σε λίγες ημέρες από πάνω, θα επεκταθεί και στα βάθη της Ανατολής.

Επίσης άλλη μια κίνηση που δείχνει ότι τα πράγματα είναι επικίνδυνα σοβαρά είναι πως Σαουδάραβας πρίγκηπας ο οποίος βρίσκεται πολύ κοντά στον MBS (Μοχάμεντ μπιν Σαλμάν μπιν Αμπντουλαζίζ αλ Σαούντ) δήλωσε πριν λίγο για τις ΗΠΑ:

Θα επαναλάβω το μήνυμα μου στα αγγλικά. Όποιος απειλεί την ύπαρξη αυτής της χώρας και του Βασιλείου, όλοι μας είμαστε μάρτυρες του τζιχάντ.

Αυτό είναι το μήνυμα μου σε όποιον πιστεύει ότι μπορεί να μας απειλεί.

 

 

Πηγή

Προβολές : 523


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα