ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ, ΧΩΡΙΣ ΠΡΩΤΟ-ΜΑΓΕΙΑ. “Όταν ο λαός βρίσκεται μπροστά στον κίνδυνο της τυραννίας, διαλέγει ή τις αλυσίδες, ή τα όπλα” (Αξίζει να διαβαστεί)

5 Μαΐου, 2022 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοίρασέ το

 

1η ΜΑΗ ΛΟΙΠΟΝ……
ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΙΔΕΟΛΟΓΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ.

1η ΜΑΗ Η ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΜΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΜΥΣΤΙΚΟΥ ΤΑΓΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΥ,
ΜΕ ΤΙΜΗΜΑ ΕΚΑΤΟΜΒΕΣ ΑΙΜΑΤΟΣ ΑΘΩΩΝ ΕΡΓΑΤΩΝ.

Φάτε τους λοιπόν στη μάπα δειλοί και μοιραίοι ελληναράδες μου, πάρτε θέση για την τέταρτη δόση του μεταλλαξιογόνου της καμπάλ, πληρώστε τους κεφαλικούς φόρους των βρυκολάκων της πολιτικής και ΣΚΑΣΜΟΣ.

 

 

 

 

Είναι από τα άρθρα που αξίζει να διαβαστεί με πολλή προσοχή…

Δεν μάθαμε την Ιστορία… δεν μάθαμε καν απ’ τα λάθη μας και βαδίζουμε στον αφανισμό μας ως λαός… ως έθνος που κάποτε ήταν περήφανο…

Πάντα θα υπάρχουν όμως οι λίγοι, που με το δικό τους τρόπο θ’ αγωνίζονται, ελπίζοντας πως κάτι θ’ αλλάξει… αλλά μετά από πολύ πόνο και δάκρυ…και τεράστιες απώλειες…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Υ.Γ. Όταν σε ραδιοφωνική εκπομπή, τόλμησα να πω πως ΙΣΡΑΗΛ – ΤΟΥΡΚΙΑ – ΓΕΡΜΑΝΙΑ, είναι ένα και το αυτό γεννετικά, γονιδιακά και ιστορικά, έπεσαν να με φάνε οι οβριοί…

 

“Όταν ο λαός βρίσκεται μπροστά στον κίνδυνο της τυραννίας,
διαλέγει ή τις αλυσίδες, ή τα όπλα”

Μιας που η αριστερά της ροζιασμένης γροθιάς του Τζιμάκου και της χυδαίας καπηλείας του αίματος των εργατών του καπιταλιστικού Σικάγου,
έριξε κι αυτή τις μάσκες και τα σεντόνια με τα τουρκικά-σιωνιστικά αστέρια του σταλινισμού(εξάκτινα-πεντάκτινα ποιος βλέπει τη διαφορά), του σατανισμού και της ισραηλινής σημαίας και τάχθηκε πρώτη πόρνη, πρέσβειρα και μεγάφωνο της Υπερεθνικής Ελίτ του σιωνιστικού κεφαλαίου και του περί παγκοσμιοποίησης και κιμαδοποίησης των λαών ιδεολογήματος του ρατσιστικού φασισμού των δυο αδελφών φυλών, της άριας του ναζισμού και του περιούσιου του σιωνισμού, της καμπάλ και του ταλμουδισμού.
Των αρχαίων εχθρών ελληνισμού και ανθρωπότητας εν γένει.

Πρωτομαγιά λοιπόν, χωρίς Πρωτομαγιά

Και για να ξεσκονίσομε και την ιστορία, την Άγνωστη σε πολλούς μάνα-μητέρα-μαμά ιστορία…


Πρωτομαγιά λοιπόν, ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΗ από τους τέκτονες-αρχιτέκτονες της παγκοσμιοποίησης, της πανδημίας, των εμβολίων, των μπλέ επαναστάσεων, των τιμονιέρηδων της κατασκευής της παγκόσμιας κυβέρνησης με τον παγκόσμιο βασιλιά, γνωστό ως ψευτομεσία των εβραίων.

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΗ όπως και η περίφημη μπλέ οκτωβριανή επανάσταση των μπολσεβίκων, που έσωσε από το στραγγαλισμό την Γερμανία του κάιζερ με το πρώτο διάταγμα του πρώτου σοβιέτ που ονομάστηκε «διάταγμα για την…. ειρήνη».

ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΗ ?

ΤΙ ΠΡΟΫΠΗΡΧΕ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΤΗΝ 1η ΜΑΙΟΥ ΤΗΣ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΣΙΚΑΓΟ?

Ξεσκονίζοντας την ιστορία, ανακαλύπτουμε ότι το πρώτο καθαρά σιωνιστικό μυστικό τάγμα ιδρύθηκε από τον Άνταμ Βάϊσχαουπτ
Ποιο ήταν ?
Το όνομα συτού, ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ.
Πότε ιδρυθηκε?
Την 1η ΜΑΪΟΥ ΤΟΥ 1776.

Και αφού πρώτα διέλυσαν τις οργανώσεις των ιησουιτών των οποίων το έδαφος εκμεταλλεύτηκαν.
Πού ?
Στο Ίνγκολνσταντ της Γερμανίας αφού το αίμα νερό δεν γίνεται ανάμεσα στις αρχαίες φυλές όπως επανελημένα έχομε αναφερθεί στους δεσμούς αίματος ανάμεσα σε Ισραήλ, Τουρκία και Γερμανία.

Όπως ξέρομε, πάγια τακτική τους ήταν η διείσδυση στα εργατικά συνδικάτα για την εξάπλωση τους στις κοινωνίες και τα κράτη.

Παράδειγμα ζωντανό, η Φεντερασιόν της Θεσσαλονίκης που άνοιξε το δρόμο για την ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ του ΚΚΕ το 1922.

Ο έλεγχος και η οικειοποιηση όλων των συνδικάτων όπως οι τεκτονικές στοές των κτιστών μεγάλων κτηρίων και καθεδρικών ναών του 16ου και 18ου αιώνα, ΚΑΜΙΑ απολύτως σχέση έχοντες πριν με τον εβραιοσιωνισμό.

Έτσι αποδομεί ύπουλα σήμερα η προπαγάνδα τους έλληνες τέκτονες όπως ο Καποδίστριας και κάποιοι πολαρχηγοί του 1821, που φυσικά ουδεμία σχέση δεν είχαν με το σιωνισμό, αλλά το αντίθετο, ήταν απηνείς εχθροί του.

Ο έλεγχος όλων των μυστικιστικών οργανώσεων και μυστικών ταγμάτων των αποκρυφιστών της εποχής, που σχετίζονταν με την ανατολίτικη και αιγυπτιακή μαγεία, όπως οι Ροδόσταυροι, οι Ναϊτες ιππότες και άλλοι.

Ελέγχοντας λοιπόν το συνδικάτο τω εργατων στο Σικάγο, τρια χρόνια μετά το θάνατο του Καρόλου Μάρξ ο οποίος είχε φροντίσει να το αλώσει από νωρίς,
έριξαν στη φωτιά τους αναλώσιμους εργάτες προφανώς με την συνενόηση ΚΑΙ με τις αρχές,


ΤΗΝ 1η ΜΑΪΟΥ ΤΟΥ 1886.
Και ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΚΕ ΠΟΤΙΣΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΑΘΩΩΝ Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΓΙΟΡΤΗΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΚΑΜΠΑΛΙΣΤΩΝ,
Η ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΩΝ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ
ΣΤΙΣ 1 ΜΑΗ ΤΟΥ 1776 ΣΤΗ ΜΑΜΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ.

Και η ιστορία συνεχίζεται, περνώντας αυτοί καλά κι εμείς χειρότερα.

— 1 ΜΑΗ ΛΟΙΠΟΝ……
ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΙΔΕΟΛΟΓΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ.

— 1η ΜΑΗ Η ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΜΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΜΥΣΤΙΚΟΥ ΤΑΓΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΥ,
ΜΕ ΤΙΜΗΜΑ ΕΚΑΤΟΜΒΕΣ ΑΙΜΑΤΟΣ ΑΘΩΩΝ ΕΡΓΑΤΩΝ.


Πρωτομαγιά λοιπόν……. Χωρίς πρωτομαγιά
και εν μέσω στυγνής κατοχής απο τα χειρότερα μιλέτια που γνώρισε ποτέ η ανθρωπότητα.

Με νέας κοπής και ραφής πεμπτοφαλαγγίτες δοσίλογους, αυτή τη φορά χωρίς κουκούλες κατοχικές, μα με απαστράπτοντα επιστημονικά πτυχία.

Τη θέση της κουκούλας σήμερα πήρε η επιστήμη, το πτυχίο.

Και ο αριβισμός φτηνών χαμερπών συνειδήσεων, νέων χυδαίων Μέγγελε και ζηλωτές του Δρ. Θάνατος, του Δρ Χάπιας, Δρ. Λοβοτομή, Δρ Ηλεκτροσόκ και άλλων επιφανών φιλάνθρωπων επιστημονικών δολοφόνων του 20ου αιώνα, του αιώνα ανάδειξης και επέλασης του αιμοβόρου τέρατος του εβραιοναζισμού, εναντίον του ανθρώπου,

Πρωτομαγιά λοιπόν, χωρίς Πρωτομαγεία

Με δυο εν σειρά παγκοσμίους πολέμους, με άπειρες γενοκτονίες με πρώτα θύματα έλληνες, αρμένιους και παλαιστίνιους και…που στις μέρες μας παίρνει τη μορφή μιας χολερικών διαστάσεων γενοκτονίας όλων των λαών της γης, για την επικράτηση των δυο αδελφών φυλών του ναζισμού και του καμπαλισμού.

Με όπλο την επιστήμη και τον έλεγχο της πληροφορίας.

Μέσα απο πετσωμένες δημοσιογραφικές πόρνες και διεστραμμένους και ασήμαντους επιστημονικά, ακαταδίωκτους.


Πρωτομαγιά χωρίς Πρωτομαγιά και με μια χαμένη πατρίδα

O Tράγκας ως επαγγελματίας αποκαλυπτής εκτός απο διακεκριμένος φραγκοφονιάς και αδέρφι δηλωμένο του εβραϊκού ιδεολογήματος,
είχε δημοσιοποιήσει όλα τα ποσά που παίρνει ο καθένας ακαταδίωκτος δολοφόνος και απο ποια φαρμακευτική.

Αλλά δεδομένου οτι όλοι αυτοί οι συμμορίτες κοινοί δολοφόνοι αποτελούν σήμερα την πέμπτη φάλαγγα του 4ου Ράιχ και της μασονίας,
δεν συγκινήθηκε ποτέ ούτε η πετσωμένη δημοσιογραφική πορνεία, ούτε κανείς αφοσιωμένος στις σκληρές επικύψεις εισαγγελέας, ούτε κανενός είδους λαϊκή οργή εκδηλώθηκε, μιας και οι επαναστάτες βρέθηκαν απασχολημένοι στα κοινωνικά δίκτυα, να κόβουν φλέβες για κάτι Πισπιρίγγες, κάτι βιασμένες παρθένες προ πεντηκονταετίας, για το μήκος των βυζιών της Βανδή και για το μωράκι που υιοθέτησε σε ρόλο μανούλας, ο ομοφυλόφιλος της πετσωμένης TV.

Η οποία βεβαίως βεβαίως Λαική Οργή, έχει περιοριστεί τα τελευταία 20 εν Κυρίω έτη, στα ψηφιακά πορνομάγαζα της Υ.Ε. του νεοταξικού άξονα.

Αντί για το γιαταγάνι και την πιστόλα, κραδαίνει σήμερα γεμάτη επαναστατική υπερηφάνεια, ΝΕΑ ΟΠΛΑ. Μοντέρνα….. λέει.

Δώρα απο τους καλούς εταίρους, τοκογλύφους και στρατηγικούς συμμάχους μας.

Κοντέινερ απο το Βερολίνο κι απο το Ισραήλ, με τη μεγάλη της Καμπάλ και του ταλμουδισμού σφραγίδα επάνω, αποτυπωμένης με το χρώμα της φτώχειας και του αίματος.

Τόνους απο like, share, block, εκεί να δεις θανατικό ο εχθρός με τις βόμβες των block!

Kαι ένα σκασμό απο άλλες χάντρες πλουμιστές, καθρεπτάκια, γυαλάκια πολύχρωμα και άλλες μαλακίες για άχρηστους και για κακομοίρηδες που είναι ανάξιοι και δειλοί να σηκώσουν το βάρος του ιστορικού τους πεπρωμένου.

Καταδικασμένοι απο τον εαυτό τους να χαθούν οριστικά μέσα στη σκόνη του χρόνου και της δειλίας τους.

Πρωτομαγιά, Αριστερά και ΜΑΤ. 2012 Σύνταγμα και εργατική υπερηφάνεια.

Σαν τους χεταίους, τους σουμέριους, άβαρες και άλλους εξαφανισμένους λαούς.

Φάτε τους λοιπόν στη μάπα δειλοί και μοιραίοι ελληναράδες μου, πάρτε θέση για την τέταρτη δόση του μεταλλαξιογόνου της καμπάλ, πληρώστε τους κεφαλικούς φόρους των βρυκολάκων της πολιτικής και ΣΚΑΣΜΟΣ.

Φροντίστε μόνο να εξασφαλίσετε μπόλικη βαζελίνη γιατί θα γίνει είδος υπο εξαφάνιση μαζί με το ηλεκτρικό και το λάδι της αειφόρου ελιάς,

Και αφήστε κατα μέρος τις πεθαμένες πια στερεότυπες και κενές περιεχομένου φράσεις της ιστορικά ύπουλης εβραικής αριστεράς, μιας που σήμερα ζούμε επάξια, άλλη μια Πρωτομαγιά, χωρίς Πρωτομαγιά.

Χωρίς ουσιαστικούς, αλλά με δοσμένους αγώνες και
χωρίς καμία απολύτως προοπτική για Λευτεριά και αξιοπρέπεια του ανθρώπινου είδους, συνολικά.

Μα πάραυτα, η εβραική κατα Νικόλαο Γιαννιό και ιστορική καταγραφή αριστερά, θα ξανασηκώσει τη ροζιασμένη γροθιά του δολοφονημένου απο την ίδια εργάτη και θα ξαναμιλήσει χυδαία όπως πάντα, για Εργατική Πρωτο-μαγεία και για το δίκιο του εργάτη.

Του προδομένου απο την ίδια και δολοφονημένου απο τα αφεντικά της εργάτη.

Μέσα σε ένα περιβάλλον, που το συνθέτει η κοινωνία του σύγχρονου, τηλεκατευθυνόμενου, γονατισμένου, αποστεωμένου και απαξιωμένου ΚΑΙ απο τον ίδιο, μαζάνθρωπου.

Βυζαντινός Αντίλαλος

 

Πηγή

Προβολές : 326


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα