Πρωτοφανές!!!!!!!!!!!!!!!!!! Η Κατίγκω, πήγε στο πολυτεχνείο, άνευ του επιβήτορά της...

Πρωτοφανές!!!!!!!!!!!!!!!!!! Η Κατίγκω, πήγε στο πολυτεχνείο, άνευ του επιβήτορά της...

17 Νοεμβρίου, 2022 5 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:559
Μοίρασέ το

 

Αααα… όλα κι όλα… τα πράγματα θα πρέπει να είναι πολύ σοβαρά…

 

Αυτό, δεν ξανάγινε…

Να σέρνει και να επιβάλει τον επιβήτορά της η ένοικος του προεδρικού μεγάρου σε κάθε επίσημη τελετή με αρχηγούς κρατών και βασιλείς, επίσημες Εθνικές Εορτές, και στο πολυτεχνείο, να πάει άνευ αυτού!!!

Αααα… όλα κι όλα… τα πράγματα θα πρέπει να είναι πολύ σοβαρά… είχε και μια θλίψη στο βλέμα της… μαχαίρι στην ψυχή μου ήταν το βλέμα της… την λυπήθηκα την δύστυχη…

Λέτε να προηγήθηκε ερωτικό καυγαδάκι;;;

Ακόμα και η κόμμωσή της, ήταν … της λαϊκής αγοράς… φαινόταν η κεφάλα της…

Όποιος γνωρίζει κάτι, παρακαλώ να μ’ ενημερώσει, γιατί δεν θα κοιμηθώ όλο το βράδυ από την αγωνία μου…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Έφαγε τέτοιο γιουχάϊσμα, που στοιχηματίζω πως κόντεψε να την πιάσει κόλπος… την κοντή…

 

 

Προβολές : 559


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα