Πρωτοφανής επίθεση της γερμανικής κρατικής τηλεόρασης κατά Μητσοτάκη

Πρωτοφανής επίθεση της γερμανικής κρατικής τηλεόρασης κατά Μητσοτάκη

8 Σεπτεμβρίου, 2022 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:403
Μοίρασέ το

 

 

Σήμερα λοιπόν ο διεθνής τύπος παρουσιάζει τον Μητσοτάκη ως έναν αυταρχικό δικτατορίσκο, που όμως χειροκροτήθηκε φανατικά από τους βουλευτές του, όταν αλλοίωνε τους βασικούς πυλώνες του δημοκρατικού μας πολιτεύματος.

Τι αλλοίωσε ο Μητσοτάκης;;; Τους πυλώνες του δημοκρατικού μας πολιτεύματος;;;

ΑΣΤΕΙΟΤΗΤΕΣ…

Για ποιό… “δημοκρατικό πολίτευμα” μιλάμε σε μια χώρα προτεκτοράτο των σιωνιστών της Αγγλίας και των ΗΠΑ;;;

Μα και η Γερμανία, προτεκτοράτο των ΗΠΑ είναι… ακόμα δεν το έχετε αντιληφθεί;

Απλά παίζουν άλλο ένα επικοινωνιακό παιχνίδι σε βάρος του πόπολου, ώστε να πιστέψει πως μετά τις εκλογές, θα έχουμε… “δημοκρατία”…

Εδώ, γελάνε…

Μάλλον πρέπει να διαβάσουμε λίγο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ, λίγο ΠΛΑΤΩΝΑ και λίγο ΙΣΟΚΡΑΤΗ, μπας και αντιληφθούμε τι σημαίνει ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ…

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Η Κοινοβουλευτική δημοκρατία, είναι το πολίτευμα που επέβαλε ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, Ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ…

 

 

 

Συνεχίζονται με αμείωτη ένταση οι επιθέσεις προσωπικά στον πρωθυπουργό από μεγάλα μέσα του εξωτερικού.

Σε Podcast της γερμανικής κρατικής τηλεόρασης, ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποδοκιμάζεται για την προσπάθειά του να μετατρέψει το υπαρκτό σκάνδαλο Novartis σε σκευωρία, στοχοποιώντας μάλιστα τους δημοσιογράφους που τον ανέδειξαν.

Πρόκειται όντως για μία από τις πιο μαύρες στιγμές της μεταπολίτευσης, όταν ο πρωθυπουργός στοχοποίησε όλους όσους αγωνίστηκαν για να αποκαλυφθεί το μεγάλο σκάνδαλο που ζημίωσε το ελληνικό Δημόσιο κατά εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ επιφέροντας ένα τεράστιο χτύπημα στο έθνικό σύστημα υγείας το οποίο εντέλει κόστισε χιλιάδες ανθρώπινες ζωές.

Το γεγονός όμως ότι η γερμανική τηλεόραση ασχολείται με το συγκεκριμένο συμβάν, είναι ενδεικτικό για την εικόνα που έχει πλέον ο Μητσοτάκης ακόμα και στην Γερμανία, που τόσο τον έχει στηρίξει.

Είναι αυτό για το οποίο προειδοποιούσε ο ευρωβουλευτής Γιώργος Κύρτσος, λέγοντας ότι η ενέργεια του Κυριάκου Μητσοτάκη να στοχοποιήσει ερευνητές δημοσιογράφους, χαρακτηρίζοντας τους «συμμορία», δεν πρόκειται να γίνει αποδεκτή από την ΕΕ.

Η συγκεκριμένη αναφορά μάλιστα θεωρείται ευθεία παρέμβαση στο έργο της ελληνικής δικαιοσύνης που τότε διερευνούσε τους συγκεκριμένους ισχυρισμούς. Εντέλει, η ελληνική δικαιοσύνη απεφάνθη ότι δήθεν σκευωρία συνιστούσε ένα μύθευμα, αθωώνοντας αμετάκλητα, σε ανώτατο επίπεδο, τους δημοσιογράφους και εκδότες που στοχοποίησε ο πρωθυπουργός.

Σήμερα λοιπόν ο διεθνής τύπος παρουσιάζει τον Μητσοτάκη ως έναν αυταρχικό δικτατορίσκο, που όμως χειροκροτήθηκε φανατικά από τους βουλευτές του, όταν αλλοίωνε τους βασικούς πυλώνες του δημοκρατικού μας πολιτεύματος.

 

Πηγή

Προβολές : 403


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα