Πρωτοφανής προβοκάτσια της Κυβέρνησης λίγο πριν ανοίξουν οι κάλπες!

Πρωτοφανής προβοκάτσια της Κυβέρνησης λίγο πριν ανοίξουν οι κάλπες!

21 Μαΐου, 2023 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:491
Μοίρασέ το

 

Μια χαρακτηριστική προβοκατόρικη ανάρτηση είναι αυτή του χρήστη «zhukov», ο οποίος έχει αναγνωριστεί ως τρολ της δεξιάς προπαγάνδας (σ.σ. ως Ζούκωφ αρθρογραφεί στο Μανιφέστο).

Δηλαδή, για να ‘χουμε καλό ρώτημα, τι άλλο εκτός από ΡΕΜΟΥΛΕΣ, ΑΠΑΤΕΣ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ, περιμένατε από την συγκεκριμένη κυβέρνηση;;;
Ο γνωστός αυτός κυριούλης, αποκαλύπτεται για την προβοκάτσια του, από τους σχολιαστές της ανάρτησής του… εδώ
Στο παρελθόν όμως, και κατά την περίοδο κυβερνήσεως Τσίπρα – Καμμένου, έχει δώσει πολλές πληροφορίες για το δίδυμο, αλλά και αναρτήσεις, που τελικά έπεσε και ο ίδιος στον λάκκο που άνοιγε, όταν έγινε κυβέρνηση η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ…έτσι δεν είναι “στρατηγέ”;;;
Καλλιόπη Σουφλή
email sharing button

Με κάθε μέσο, θεμιτό και αθέμιτο, γίνεται προσπάθεια από τα τρολ της Νέας Δημοκρατίας να παραπλανήσουν τους πολίτες και να τους οδηγήσουν σε λάθος κινήσεις κατά την εκλογική διαδικασία.

Το διαδίκτυο, μετά την παραίτηση του Γιώργου Κατρούγκαλου από τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ λόγω των δηλώσεων που έκανε για τις εισφορές των ελεύθερων επαγγελματιών, γέμισε με fake news τα οποία κυκλοφόρησαν ξεκάθαρα για προβοκάτσια.

Γνωστά «γαλάζια» τρολ κυκλοφόρησαν ότι για να είναι έγκυρο το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, θα πρέπει οι ψηφοφόροι πρώτα να… σβήσουν το όνομα του κ.Κατρούγκαλου και κατόπιν να επιλέξουν τους υποψήφιους που θέλουν να ψηφίσουν!

Εννοείται ότι σε κανένα εκλογικό σύμπαν δεν ισχύει αυτό, καθώς μια τέτοια κίνηση βγάζει αυτομάτως άκυρο το ψηφοδέλτιο.

Μια χαρακτηριστική προβοκατόρικη ανάρτηση είναι αυτή του χρήστη «zhukov», ο οποίος έχει αναγνωριστεί ως τρολ της δεξιάς προπαγάνδας (σ.σ. ως Ζούκωφ αρθρογραφεί στο Μανιφέστο).

 

 

Πηγή

Προβολές : 491


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα