Πρόβλεψη: Έρχονται Διαλεκτικοί Πόλεμοι μέσω Αντιπροσώπων

15 Ιουνίου, 2022 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοίρασέ το

 

 

Έρχονται επιθέσεις με σκοπό την αποξένωση και τη φίμωση των αντιφρονούντων που προτιμούν την επιστήμη που βασίζεται στην πραγματικότητα, την ιατρική που βασίζεται στην πραγματικότητα, τις πολιτικές και πρακτικές δημόσιας υγείας που βασίζονται στην πραγματικότητα και την εκπαίδευση που βασίζεται στην πραγματικότητα.

Οι πληρεξούσιοι διαλεκτικοί πόλεμοι αποσπούν την προσοχή από την κύρια επίθεση (τον ακρωτηριασμό και τη δολοφονία ανθρώπων μέσω ανοσολογικών χειρισμών) με άλλα θέματα.

Σημειώστε ότι το πρόσθετο όφελος της αλλαγής του θέματος είναι η αποξένωση και η φίμωση των αγγελιοφόρων.

 

 

 

 

Η προπαγάνδα, μπορεί να γίνεται μόνον από τους τρανς, τους σημίτες, τους λαθρολάγνους, τους λάτρεις της… διαφορετικότητας και της βαθιάς μεσαιωνικής θολοκουλτούρας…

Οι ελεύθεροι άνθρωποι δεν έχουν δικαίωμα άποψης και λόγου…

Να είστε βέβαιοι πως λιαν συντόμως έρχονται και οι διαγραφές πατριωτικών ιστολογίων…

Ότι προλάβουμε, γιατί η νύχτα που ακολουθεί, θα έχει πολύ βαθιά σκοτάδια… ίσως και δολοφονίες προσώπων και χαρακτήρων που αντιστέκονται στην ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΧΑΝΣΕΝΙΚΩΝ ΕΡΠΕΤΩΝ…

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

ΑΠΌ ΤΗΝ ΣΤΙΣ 10 ΙΟΥΝΊΟΥ 2022

“Αντι-τρανς”.,”Αντισημίτης”, “Ρατσιστής”.

Όλοι αυτοί οι ισχυρισμοί έρχονται.

Όλοι τους είναι ψευδείς.

Σημαντικές φωνές σε όλες τις ΗΠΑ και σε όλο τον κόσμο στήνονται για να βαφτιστούν φανατικοί, να παρουσιαστούν ως ένοχοι ρητορικής μίσους.

Πρόσφατα γεγονότα μου λένε ότι η εταιρική ολιγαρχία πρόκειται να ξεκινήσει μια μεγάλη εκστρατεία δυσφήμισης για να δυσφημίσει αυτές τις φωνές. Είναι πραγματικά η μόνη τους τελευταία κίνηση: είναι το κύκνειο άσμα τους.


από τον James Lyons-Weiler

Προτού αρχίσει ο θόρυβος, να ξέρετε αυτό:

Στέκομαι υπέρ της ελευθερίας του λόγου για όλα τα θέματα σε όλα τα φόρουμ. Τελεία και παύλα. Όσοι συμμετέχουν σε ρητορική μίσους δείχνουν τον εαυτό τους με την ομιλία τους. Η φίμωση των ανθρώπων με ψευδείς ισχυρισμούς κάνει τον κόσμο πιο επικίνδυνο, επειδή υποβαθμίζει τους ισχυρισμούς.

Άνθρωποι από όλα τα κοινωνικά στρώματα εκτός από τους μαζικούς δολοφόνους, τους βιαστές και τους παιδεραστές (και παρόμοια) έχουν κάτι να συνεισφέρουν στο διάλογο. Το εύρος των ανθρώπινων συναισθημάτων μπορεί να γίνει γνωστό και να διορθωθεί η πορεία μέσω της επικοινωνίας που βασίζεται στην ακεραιότητα και στην καλύτερη αντικειμενική κατανόηση της αλήθειας. Ορθολογική συζήτηση. Σύγκριση ιδανικών. Σύγκριση αξιών. Μαθαίνουμε μαζί.

Επιτρέψτε μου όμως να σας παρουσιάσω μια νέα έννοια: Διαλεκτικοί πόλεμοι με αντιπρόσωπο (Proxy dialectical wars).

Έρχονται επιθέσεις με σκοπό την αποξένωση και τη φίμωση των αντιφρονούντων που προτιμούν την επιστήμη που βασίζεται στην πραγματικότητα, την ιατρική που βασίζεται στην πραγματικότητα, τις πολιτικές και πρακτικές δημόσιας υγείας που βασίζονται στην πραγματικότητα και την εκπαίδευση που βασίζεται στην πραγματικότητα. Οι πληρεξούσιοι διαλεκτικοί πόλεμοι αποσπούν την προσοχή από την κύρια επίθεση (τον ακρωτηριασμό και τη δολοφονία ανθρώπων μέσω ανοσολογικών χειρισμών) με άλλα θέματα. Σημειώστε ότι το πρόσθετο όφελος της αλλαγής του θέματος είναι η αποξένωση και η φίμωση των αγγελιοφόρων.

Θα διεξαχθούν επίσης με έναν τρόπο με τον οποίο ο κατηγορούμενος θα στερηθεί κάθε ευκαιρία να γνωρίσει τον/τους κατήγορο/ους και ο κατηγορούμενος θα ματαιωθεί στην προσπάθειά του να υπερασπιστεί τον εαυτό του. Οι κατηγορούμενοι θα πρέπει να υποβάλουν μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση και δυσφήμηση, οπότε αν σας ενδιαφέρει η ελευθερία του λόγου και η υπεράσπιση της φήμης εκείνων που θα δεχθούν επίθεση, να είστε έτοιμοι να βοηθήσετε στη χρηματοδότηση της υπεράσπισής τους.

Δεν μιλώ για κάθε άτομο που μιλάει για τους κινδύνους των φαρμακευτικών προϊόντων. Αλλά απ’ ό,τι μπορώ να πω, και στα πρακτικά, και επιτρέψτε μου να είμαι σαφής: όσοι ασχολούνται με την ενημέρωση του κοινού σχετικά με την πραγματικότητα των φαρμακευτικών κινδύνων ενδιαφέρονται εξίσου για την υγεία όλων των ανθρώπων σε όλο τον κόσμο, ανεξαρτήτως φυλής, θρησκείας, θρησκείας, χρώματος, σεξουαλικού προσανατολισμού, μορφωτικού επιπέδου, βιολογικού φύλου (καρυότυπου) ή προτιμώμενων αντωνυμιών.

Περισσότερα για όλα αυτά μόλις απογειωθούν οι συκοφαντίες και οι δυσφημίσεις. Δεν μπορούμε να επιτρέψουμε σε αυτούς που επωφελούνται περισσότερο από την απομόνωσή μας να συνεχίσουν να μας απομακρύνουν μεταξύ μας.

—————–

Δικτυογραφία :

Prediction: Proxy Dialectical Wars are Coming – The Expose

https://expose-news.com/2022/06/10/prediction-proxy-dialectical-wars-are-coming/

 

Πηγή και μετάφραση, ΑΠΟΛΛΟΔΩΡΟΣ

Προβολές : 221


Μοίρασέ το:Ετικέτες: ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα