Πρόγραμμα “Κοινωνία των Πολιτών 2.0!!!” Μ’ ΑΥΤΟ ΘΑ ΜΑΣ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΩΣ ΕΘΝΟΣ... ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ

Πρόγραμμα “Κοινωνία των Πολιτών 2.0!!!” Μ’ ΑΥΤΟ ΘΑ ΜΑΣ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΩΣ ΕΘΝΟΣ... ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ

3 Ιανουαρίου, 2023 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:591
Μοίρασέ το

«2.0»: Ο αριθμός που συνδέει την κυβέρνηση με τον Σόρος, την Ουκρανία και την ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

Βλέπουμε το περιτύλιγμα και αδιαφορούμε για το περιεχόμενο…

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ 2.0, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

Πίσω από τα μεγάλα λόγια και τα φανταιζί έργα, ο θάνατός μας…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ.1.  Είναι μωρέ δυνατόν να κάνει κάτι καλό ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑΜΙΑΣ ΤΟΥ ΡΟΤΣΙΛΝΤ;;;

 

Υ.Γ.2. Το φωτογραφικό αρχείο των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ, είναι πολύ ενδεικτικό…

Να είναι τόσο τυχαίο;;;

Η Μεγάλη Επανεκκίνηση, η λεγόμενη πανδημία, η τεχνητή ενεργειακή κρίση, ο πόλεμος στην Ουκρανία, όλα ετοιμάζονταν, κατά τα φαινόμενα επιμελώς από την διεθνιστική τάξη πραγμάτων.

Στο παρακάτω βίντεο μιλάει, μεταξύ των άλλων, ο Άλεκ Ρος, ειδικός σε θέματα τεχνολογικής πολιτικής, ο οποίος ήταν Ανώτερος Σύμβουλος καινοτομίας της Υπουργού Εξωτερικών Χίλαρι Κλίντον κατά την διάρκεια της θητείας της ως Υπουργός Εξωτερικών.

Όπως σχολιάζεται, επί Χίλαρι Κλίντον στήθηκαν τα θεμέλια που θα δημιουργούσαν το Maidan στην Ουκρανία το 2014 (ανατροπή φιλορώσου προέδρου Γιανουκόβιτς) και θα οδηγούσαν στην σφαγή ορθοδόξων Ρώσων και Ελλήνων από τους Ναζί, καταλήγοντας στην ρωσική απάντηση και τον πόλεμο που ζούμε στις μέρες μας και καταστρέφει οικονομικά τους πολίτες της Ευρώπης.

Όλα αυτά είναι πάνω-κάτω γνωστά όμως!

Το πιο ενδιαφέρον της όλης ιστορίας είναι πως το πρόγραμμα που χρησιμοποιήθηκε για αυτό το σχέδιο, ονομαζόταν Κοινωνία των Πολιτών 2.0!!!

ΤΙ ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ;;;

ΑΚΡΙΒΩΣ!!!

Το πρόγραμμα της διεθνιστικής κυβέρνησης Μητσοτάκη «Ελλάδα 2.0»: «Το Ελλάδα 2.0 είναι ένας θεμελιώδης οικονομικός και κοινωνικός μετασχηματισμός, που επιδρά στην οικονομική δραστηριότητα, αλλά και στις τεχνολογίες, τις συμπεριφορές και τους θεσμούς».

«Το πρόγραμμα Κοινωνία των Πολιτών 2.0 της Υπουργού Κλίντον είναι ότι έχουμε πάρει ένα από τα αδιαμφισβήτητα ατού της Αμερικής, το ατού της τεχνολογίας μας και των μεταρρυθμιστών μας και τους βάλαμε να εργαστούν στην υπηρεσία των διπλωματικών μας στόχων», ανέφερε τότε ο Ρος!

«Αυτός είναι ένας τρόπος της αμερικανικής κυβέρνησης ώστε να εργάζεται απευθείας με ΜΚΟ, όπως την Διεθνή Αναγέννηση που χρηματοδοτείται απ’ τον George Soros», σχολιάζουν εναλλακτικά μέσα ενημέρωσης.

Τι αντίστοιχο ισχύει για την Ελλάδα;;; Τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται!!!

Απλά δείτε το βίντεο:


Πηγή

Προβολές : 591


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα