(ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ) Πρόεδρος ΛΟΥΛΑ ντα Σίλβα: “Η Βραζιλία ζητά Παγκόσμια Διακυβέρνηση από τον ΟΗΕ” (Άλλη μια αποκάλυψη για τον ρόλο των BRICS)

(ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ) Πρόεδρος ΛΟΥΛΑ ντα Σίλβα: “Η Βραζιλία ζητά Παγκόσμια Διακυβέρνηση από τον ΟΗΕ” (Άλλη μια αποκάλυψη για τον ρόλο των BRICS)

17 Σεπτεμβρίου, 2023 7 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:738
Μοίρασέ το

Σε ομιλία του, ο πρόεδρος Λούλα εκφράζει την ανάγκη για “μια νέα Παγκόσμια Διακυβέρνηση”, προκειμένου να μπορεί να δράσει κατά της κλιματικής αλλαγής.

Να λοιπόν και που ο κος Πρόεδρος της Βραζιλίας Λούλα ντα Σίλβα, μέλος των BRICS, ζητά ευθαρσώς μία Παγκόσμια Διακυβέρνηση.

Αυτοί οι BRICS θα μας σώσουν ?

Τόσα ντοκουμέντα για τον πραγματικό ρόλο των BRICS, και υπάρχουν ακόμα κάποιοι που πιστεύουν πως … θα μας σώσει κάποιος από τους συμμετέχοντες;;;
Πιστεύουν σε σωτήρα Πούτιν;;;
Αλλά θα μου πείτε, άλλοι πιστεύουν πως θα τους σώσει ο Κινέζος…
Καλλιόπη Σουφλή
Υ.Γ. Εδώ ταιριάζει ο αείμνηστος Σταυρίδης… από την ταινία “Κορόϊδο γαμπρέ”… εδώ

Σε μια πρόσφατη συνομιλία-συνέντευξη στις 8 Αυγούστου 2023, ο Πρόεδρος της Βραζιλίας Λουίς Ινάσιο Λούλα ντα Σίλβα απαντά ανοιχτά σε ορισμένα σημαντικά ζητήματα και εκφράζει την ανάγκη για “μια νέα Παγκόσμια Διακυβέρνηση”, προκειμένου να μπορεί να δράσει κατά της κλιματικής αλλαγής, για παράδειγμα, και να διασφαλίσει ότι όλα τα κράτη θα συμμορφωθούν.

“Αυτό που θέλουμε είναι να ληφθεί μια σημαντική απόφαση, γι’ αυτό και η Βραζιλία ζητά μια νέα Παγκόσμια Διακυβέρνηση”, δηλώνει ο Πρόεδρος της Βραζιλίας, Λούλα ντα Σίλβα.

“Γιατί νέα Παγκόσμια Διακυβέρνηση;”

“Επειδή αν λάβετε μια απόφαση εδώ στο Μπελέμ για το ζήτημα του κλίματος και δεν υπάρξει απόφαση συμμόρφωσης, αυτή επιστρέφει στο εθνικό κράτος και το Κογκρέσο δεν την εγκρίνει πάντα και έτσι τα πράγματα δεν λειτουργούν. Χρειαζόμαστε λοιπόν μια Παγκόσμια Διακυβέρνηση.

Τα Ηνωμένα Έθνη πρέπει να αναδιαμορφωθούν. Τα Ηνωμένα Έθνη δεν μπορούν να συνεχίσουν με την ίδια δομή που δημιουργήθηκε το 1945.”

Η Βραζιλία ανήκει στους BRICS και ὀπως είδαμε στο βίντεο: BRICS – Επιβεβαιώνουν τη δέσμευσή τους να εφαρμόσουν την Ατζέντα 2030 του ΟΗΕ.

BRICS – Επιβεβαιώνουν τη δέσμευσή τους να εφαρμόσουν την Ατζέντα 2030 του ΟΗΕ

·
12 Σεπ
BRICS - Επιβεβαιώνουν τη δέσμευσή τους να εφαρμόσουν την Ατζέντα 2030 του ΟΗΕ

Watch now (33 mins) | Το 1996, ο Henry LAMB, πρόεδρος της “Sovereignty International Incorporated”, ιδρυτής της “Environmental Conservation Organisation”, αρθρογράφος, συγγραφέας και ένας από τους σημαντικότερους ειδικούς στην προσπάθεια του ΟΗΕ για παγκόσμια διακυβέρνηση,

Read full story

Οι χώρες BRICS, από σύνοδο κορυφής σε σύνοδο κορυφής, επιβεβαιώνουν τη δέσμευσή τους να εφαρμόσουν την Ατζέντα 2030 του ΟΗΕ. Η γλώσσα και το περιεχόμενο ακολουθούν κατά γράμμα τις επιταγές του Klaus Schwab και του WEF.

Καθώς επίσης στο βίντεο:

Shahid BOLSEN: “Το σχέδιο BRICS σχεδιάζεται εδώ και δεκαετίες από την παγκόσμια οικονομική ελίτ”

·
11 Σεπ
Shahid BOLSEN: "Το σχέδιο BRICS σχεδιάζεται εδώ και δεκαετίες από την παγκόσμια οικονομική ελίτ"

Watch now (8 mins) | Σε αυτό το βίντεο θα ακούσουμε μια ενδιαφέρουσα εναλλακτική άποψη για τους BRICS και τον ρόλο τους στην παγκόσμια σκηνή. Η σελίδα που γράφτηκε προσφάτως από τους BRICS είναι μια από αυτές που ενδεχόμενα να αλλάξουν πραγματικά την ιστορία των διεθνών σχέσεων.

Read full story

Ο Shahid Bolsen υπενθυμίζει ότι τόσο η ιδέα των BRICS όσο και ο όρος BRICS, δημιουργήθηκαν από την Goldman Sachs το 2001 από τον οικονομολόγο Jim O’Neill, επικεφαλής της Goldman Sachs εκείνη την εποχή, ο οποίος επινόησε το όνομα.

Να λοιπόν και που ο κος Πρόεδρος της Βραζιλίας Λούλα ντα Σίλβα, μέλος των BRICS, ζητά ευθαρσώς μία Παγκόσμια Διακυβέρνηση.

Αυτοί οι BRICS θα μας σώσουν ?

Τον τελευταίο καιρό εμφανίζονται όλο και περισσότερες δηλώσεις σχετικά με μια “μεταρρυθμισμένη” Παγκόσμια Διακυβέρνηση υπό την ηγεσία του ΟΗΕ με ευρείες εξουσίες λήψης αποφάσεων.

Γράψτε τις απόψεις σας για το θέμα.

 


 


Το Substack του Nioland είναι μια έκδοση που υποστηρίζεται από τους αναγνώστες. Για να λαμβάνετε νέες δημοσιεύσεις υποστηρίξτε το έργο μου. Γίνετε συνδρομητές δωρεάν ή επί πληρωμή με πλεονεκτήματα.

Λεπτομέρειες για το κόστος και τα πλεονεκτήματα πληρωμένης συνδρομής (μηνιαία ή ετήσια) εδώ:

Επιλέξτε Συνδρομητικό Πρόγραμμα

 

Πηγή https://nioland.substack.com/p/e84Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα