Πρόσφατα γεγονότα αποδεικνύουν ότι κάτι βιβλικό συμβαίνει καθώς γινόμαστε μάρτυρες “σημείων στους ουρανούς”

Πρόσφατα γεγονότα αποδεικνύουν ότι κάτι βιβλικό συμβαίνει καθώς γινόμαστε μάρτυρες “σημείων στους ουρανούς”

4 Απριλίου, 2023 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:887
Μοίρασέ το

Μαζικοί θάνατοι ζώων λαμβάνουν χώρα σε όλο τον πλανήτη ενώ η επιστήμη επιβεβαιώνει τα διδάγματα της Βίβλου.

“Εμείς οι άνθρωποι” δεν έχουμε την πολυτέλεια να χάσουμε, γιατί είναι μια μάχη για το μέλλον όλης της ανθρωπότητας.

          Live Free Or Die

Πολλοί μιλούν πιά για τα … ΕΣΧΑΤΑ ΧΡΟΝΙΑ…
Πολλά τα σημάδια, κι εμείς οι άνθρωποι, πορευόμαστε χωρίς πυξίδα… έχοντας μπει σε δρόμους δύσβατους…ζώντας υλικά και όχι πνευματικά…
Άθελά μας ή ηθελημένα κυριευτήκαμε από φόβο, ενώ θα έπρεπε να έχουμε μέσα μας Πίστη… και να αντιστεκόμαστε σε όσα μια κλίκα ψυχοπαθών θέλει να μας επιβάλει…
Γύρω μας όλα δείχνουν πως βαίνουμε στην απόλυτη καταστροφή…
Και σ’ αυτό, έχουμε ευθύνη όλοι μας…
Μπορούμε να αντισταθούμε… μπορούμε να ορθώσουμε το ανάστημά μας…
Και ναι… αυτό προϋποθέτει να αναλάβουμε τις ευθύνες μας και να αλλάξουμε στάση και δρόμο ζωής…
Δεν κάνω κατήχηση… δεν είναι στις προθέσεις μου και ούτε το επιδιώκω…
ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΠΙΣΤΗ θέλω να μεταδώσω σε όσους διαβάζουν αυτή τη μικρή γωνιά του διαδικτύου…
ΕΧΟΥΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΠΟΡΕΙ…
ΑΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ, ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ…
Καλλιόπη Σουφλή

 

Από τον Stefan Stanford – All News Pipeline

Live Free Or Die

Ενώ σήμερα προσπαθώ να αποφεύγω την Washington Post σαν να ήταν η πανούκλα, από καιρό σε καιρό θα πέσω με κάποιο τρόπο πάνω σε μια ιστορία που μου κινεί την περιέργεια και χάρη στο 1ο βίντεο στο κάτω μέρος αυτής της ιστορίας που έπεσα πρώτος, αυτή η ιστορία της 29ης Μαρτίου στην WashPo είναι μια τέτοια ιστορία. 

 

Με τον ανησυχητικό τίτλο “Γιατί θαλάσσια πλάσματα ξεβράζονται νεκρά σε όλο τον κόσμο”, έπρεπε φυσικά να αναφέρουν την “κλιματική αλλαγή” ως έναν από τους λόγους που ορισμένοι επιστήμονες πιστεύουν ότι όλοι αυτοί οι μαζικοί θάνατοι ψαριών και ζώων συμβαίνουν τώρα, αν και εμείς θα ρίξουμε μια ματιά σε αυτές τις ανησυχητικές ιστορίες θανάτου από μια πολύ διαφορετική οπτική γωνία.

Όπως τιτλοφορείται το πρώτο βίντεο που ακολουθεί και αναδεικνύει όλους αυτούς τους μαζικούς θανάτους, “2023: Something Biblical Is Happening Worldwide!”, δεν θα μπορούσαμε να μην παρατηρήσουμε ότι αυτό συμβαίνει σε μια εποχή που σχεδόν το 40% των ενηλίκων των ΗΠΑ πιστεύει ότι η ανθρωπότητα έχει κυριολεκτικά φτάσει στους “έσχατους καιρούς”, ενώ γύρω μας διεξάγεται ένας διαβολικός πόλεμος κατά της ανθρωπότητας, καθώς οι παγκοσμιοποιητές προσπαθούν να μας εξοντώσουν και να καρφώσουν ένα τελευταίο καρφί στην ελευθερία, προετοιμάζοντας να μας επιβάλουν ένα σύστημα “το χάραγμα του θηρίου” που θα μας οδηγήσει σε πλήρη τυραννία. 

Αφού λοιπόν παρακολούθησα το πρώτο βίντεο παρακάτω και έριξα μια ματιά στην ιστορία της Post αποφάσισα να κάνω μια επίσκεψη στην ιστοσελίδα End Times Prophecy και δεν εξεπλάγην όταν βρήκα την πάντα ενημερωμένη σελίδα τους με τους μαζικούς θανάτους ζώων να βρίσκει ένα σωρό νέα “γεγονότα μαζικού θανάτου ζώων” για το 2023 και την άποψή τους για το τι συμβαίνει που φαίνεται ακριβώς παρακάτω. 

Παρακάτω συνδέεται μια λίστα με τους παγκόσμιους μαζικούς θανάτους ζώων για το 2023. Υπάρχουν ζώα που πεθαίνουν σε όλο τον κόσμο σήμερα σε τεράστιους αριθμούς, λόγω της μολυσμένης κατάστασης της θάλασσας και του αέρα. Εκατομμύρια Ψάρια και τεράστιος αριθμός διαφόρων θαλάσσιων πλασμάτων ξεβράζονται στην ακτή νεκρά. Πουλιά πέφτουν νεκρά από τον ουρανό και εκατομμύρια πουλερικά και άγρια ζώα πεθαίνουν από τη γρίπη των πτηνών. 

Τα ζώα της ξηράς πεθαίνουν επίσης σε μεγάλους αριθμούς. Τώρα, αν και τα ζώα και τα ψάρια πεθαίνουν σε όλη τη διάρκεια της ιστορίας, δεν έχουμε δει τους μαζικούς σταθερούς αριθμούς που βλέπουμε σήμερα. Παρακαλώ θυμηθείτε! Αυτό είναι μόνο ένα από τα ΠΟΛΛΑ σημάδια των έσχατων ημερών. Ήρθε η ώρα να ξυπνήσετε! 

Σε πολλά από αυτά τα γεγονότα άνθρωποι από όλα τα κοινωνικά στρώματα λένε ότι “δεν έχουν ξαναδεί κάτι τέτοιο”.

Κάποιοι λένε ότι όλα αυτά είναι ένα μυστήριο. Κάποιοι λένε ότι όλα αυτά είναι φυσικοί θάνατοι. Κάποιοι λένε ότι τα Chemtrails είναι η αιτία. Κάποιοι λένε ότι αυτό προκαλείται από τη Φουκουσίμα. Κάποιοι λένε ότι αυτό οφείλεται στη ρύπανση από τον άνθρωπο. Και άλλοι λένε ότι αυτό είναι η κρίση του Θεού. Όποια και αν είναι η αιτία, ένα πράγμα ξέρουμε σίγουρα, ότι αυτό είχε προφητευτεί να συμβεί στη Βίβλο. 

Ωσηέ 4:1-3 … “Ακούστε τον λόγο του Κυρίου, γιοι Ισραήλ- επειδή, ο Κύριος έχει διαμάχη με τους κατοίκους της γης, επειδή δεν υπάρχει αλήθεια ούτε έλεος ούτε γνώση του Θεού στη γη. Με όρκους, και ψέματα, και φόνους, και κλοπές, και μοιχείες, ξεσπούν, και αίμα αγγίζει αίμα. Γι’ αυτό θα θρηνήσει η γη, και κάθε ένας που κατοικεί σ’ αυτήν θα μαραζώσει, μαζί με τα θηρία του αγρού και με τα πουλιά του ουρανού- ναι, και τα ψάρια της θάλασσας θα αφαιρεθούν”. 

Ζεφανίας 1:2-3 … “Θα εξολοθρεύσω τα πάντα από τη γη, λέει ο Κύριος. Θα καταστρέψω τον άνθρωπο και το ζώο- θα καταστρέψω τα πουλιά του ουρανού και τα ψάρια της θάλασσας, και τα παραπατήματα μαζί με τους ασεβείς- και θα εξολοθρεύσω τον άνθρωπο από τη γη, λέει ο Κύριος”. 

Αποκάλυψη 11:18 … “Και τα έθνη οργίστηκαν, και ήρθε η οργή σου, και ο καιρός των νεκρών, για να κριθούν, και για να ανταμείψεις τους δούλους σου τους προφήτες, και τους αγίους, και όσους φοβούνται το όνομά σου, μικρούς και μεγάλους, και να καταστρέψεις αυτούς που καταστρέφουν τη γη”.

Η ιστοσελίδα End Times Prophecy έχει κάνει θαυμάσια δουλειά παρακολουθώντας αυτούς τους “μαζικούς θανάτους ζώων” που συμβαίνουν σε όλο τον κόσμο και χρονολογούνται εδώ και αρκετά χρόνια. Μπορείτε να δείτε τη λίστα τους για το 2023 εδώ και παρακάτω υπάρχουν σύνδεσμοι για τα έτη 2018-2022, αποδεικνύοντας ότι αυτό έχει αρχίσει να συσσωρεύεται εδώ και χρόνια. 

Δείτε τον κατάλογο του 2022 για τους μαζικούς θανάτους ζώων του 2022. 

Δείτε MASS ANIMAL DEATHS 2021 για τη λίστα του 2021. 

Δείτε MASS ANIMAL DEATHS 2020 για τον κατάλογο του 2020. 

Δείτε MASS ANIMAL DEATHS 2019 για τον κατάλογο του 2019. 

Δείτε MASS ANIMAL DEATHS 2018 για τον κατάλογο του 2018.

Και όπως θα εξερευνήσουμε στην επόμενη ενότητα αυτής της ιστορίας παρακάτω, μπορεί αυτή τη στιγμή να γινόμαστε μάρτυρες τέτοιων “σημείων στον ήλιο, στο φεγγάρι και στα αστέρια” για τα οποία μας προειδοποίησαν στο Λουκά 21:25,26.

Έτσι, ενώ ο Λουκάς 21: 25,26 μας είχε προειδοποιήσει για τις “έσχατες ημέρες”: “Και θα γίνουν σημεία στον ήλιο και στη σελήνη και στους αστέρες, και επάνω στη γη θλίψη των εθνών, με αμηχανία- η θάλασσα και τα κύματα θα βροντούν, ” είμαστε τώρα μάρτυρες τέτοιων “σημείων στους ουρανούς”, με το Science Alert να αναφέρει σε αυτή την ιστορία που ο Steve Quayle είχε συνδέσει στην ιστοσελίδα του ότι μόλις περάσαμε ένα “σπάνιο κοσμικό γεγονός” που είδε 5 διαφορετικά φυτά να ευθυγραμμίζονται στον ουρανό, με τον Δία, τον Ερμή, την Αφροδίτη, τον Ουρανό και τον Άρη να ευθυγραμμίζονται μεταξύ 25ης και 30ης Μαρτίου, μαζί με τη Σελήνη. 
Και ενώ αυτή η ιστορία σίγουρα ΔΕΝ έχει να κάνει με την “αστρολογία”, αλλά με την προσπάθεια να διαβάσουμε σωστά τις προειδοποιήσεις του ίδιου του Ιησού στο Λουκά 21:25,26 σχετικά με τις “έσχατες ημέρες” και τα “σημεία στον ήλιο, τη σελήνη και τα αστέρια”, βρίσκουμε εξαιρετικά ενδιαφέρον ότι ένα άλλο τέτοιο “σημείο” θα μπορούσε να είναι ο πλανήτης Πλούτωνας, ο μεγαλύτερος γνωστός νάνος αστέρας στο ηλιακό μας σύστημα και το ζώδιο που αντιπροσωπεύει τον θάνατο, την αναγέννηση και την αλλαγή και μόλις έκανε μια σημαντική κίνηση στον ουρανό για πρώτη φορά από το 2008. Και δεν έχετε παρά να ελέγξετε τι ακριβώς συνέβη την τελευταία φορά που ο Πλούτωνας βρισκόταν στο ζώδιο στο οποίο μόλις μετακινήθηκε, τον Υδροχόο, στα τέλη της δεκαετίας του 1700. 
Ο Πλούτωνας χρειάζεται 248 χρόνια για να διανύσει τη διαδρομή του στο ζωδιακό κύκλο και δεν έχει βρεθεί σε αυτό το ζώδιο του αέρα από τα τέλη της δεκαετίας του 1700. Ακολουθεί μια σύνοψη μερικών από τα σημαντικότερα ιστορικά γεγονότα που συνέβησαν την τελευταία φορά που ο Πλούτωνας βρισκόταν στον Υδροχόο από το 1778 έως το 1798. 
– Οι αποικίες της Βόρειας Αμερικής και η Μεγάλη Βρετανία διεξήγαγαν τον Πόλεμο της Ανεξαρτησίας από το 1775 έως το 1783. 
– Η Γαλλική Επανάσταση ξεκίνησε το 1789. 
– Η Διακήρυξη των Δικαιωμάτων επικυρώθηκε το 1791. 
– Η βασιλεία της τρομοκρατίας ξεκίνησε το 1793. 
– Το εκκοκκιστήριο βαμβακιού εφευρέθηκε το 1793. 
Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, ο εξελικτικός πλανήτης έφερε την εφεύρεση και την αυτονομία σε πολλούς. 
Πόσο καιρό θα βρίσκεται ο Πλούτωνας στον Υδροχόο; 
Ο Πλούτωνας κινείται στον Υδροχόο από τις 23 Μαρτίου έως τις 11 Ιουνίου, στη συνέχεια από τις 20 Ιανουαρίου 2024 έως την 1η Σεπτεμβρίου 2024 και από τις 19 Νοεμβρίου 2024 έως τις 9 Μαρτίου 2043. 
Ο Πλούτωνας κινείται προς τα πίσω, μέσω ανάδρομης κίνησης, στον Αιγόκερω από τις 11 Ιουνίου έως τις 20 Ιανουαρίου 2024, και στη συνέχεια από την 1η Σεπτεμβρίου 2024 έως τις 19 Νοεμβρίου 2024.
Έτσι, με αυτά τα ενδιαφέροντα “σημάδια στους ουρανούς” που υποδηλώνουν μεγάλες αλλαγές μπροστά μας, αν το ταξίδι του Πλούτωνα στον Υδροχόο αυτή τη φορά μοιάζει καθόλου με την τελευταία φορά που βρέθηκε εκεί πριν από σχεδόν 250 χρόνια, με τον πόλεμο για την ανεξαρτησία της Αμερικής να διεξάγεται κατά τη διάρκεια εκείνης της περιόδου και την επικύρωση της Διακήρυξης των Δικαιωμάτων, η ANP θα συνεχίσει να τονίζει την προετοιμασία για οτιδήποτε και τα πάντα τις επόμενες ημέρες, γνωρίζοντας και κατανοώντας πλήρως ότι τεράστιες αλλαγές λαμβάνουν χώρα μπροστά στα μάτια μας, καθώς περισσότερα σημάδια έρχονται για το ότι βρισκόμαστε στους “έσχατους καιρούς” της Αμερικής.
Και μια άλλη ενδιαφέρουσα ιστορία που δείχνει ότι ζούμε τώρα σε πραγματικά καταπληκτικές εποχές έρχεται σε μας από το MSN με αυτό το μέσο να αναφέρει ότι ένας τεράστιος ωκεανός έχει ανακαλυφθεί βαθιά κάτω από το φλοιό της Γης που περιέχει περισσότερο νερό από ΟΛΟ το νερό στην επιφάνεια του πλανήτη μας, με τον Steve Quayle να αφήνει ένα σημείωμα ενώ συνδέεται με αυτή την ιστορία στην ιστοσελίδα του.: “ΌΠΩΣ ΔΗΛΏΝΕΙ ΤΟ ΒΙΒΛΊΟ ΤΗΣ ΓΈΝΕΣΗΣ ΟΙ ΠΗΓΈΣ ΤΟΥ ΒΥΘΟΎ ΆΝΟΙΞΑΝ ΠΑΡΆΓΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΠΑΓΚΌΣΜΙΟ ΚΑΤΑΚΛΥΣΜΌ ΤΟΥ ΝΏΕ”.
Όπως αναφέρει το “Not the Bee” σε αυτή τη νέα ιστορία, μόλις πήραμε άλλη μια “επιστημονική ανακάλυψη” που μας δείχνει ότι η Βίβλος είχε δίκιο από την αρχή. Μήπως γι’ αυτό οι παγκοσμιοποιητές προσπαθούν να “σβήσουν” τον Χριστιανισμό; Ένα εκτεταμένο απόσπασμα από αυτή την πολύ ενδιαφέρουσα ιστορία.:
Ένα από τα βασικά επιχειρήματα των επιστημόνων κατά της ιστορικότητας της Βίβλου και της διήγησης του κατακλυσμού στη Γένεση ήταν ότι ένας παγκόσμιος κατακλυσμός είναι αδύνατος, επειδή απλά δεν υπάρχει αρκετό νερό στη γη για να κατακλύσει ολόκληρη τη γη. 
Αυτό παρά το γεγονός ότι υπάρχουν στοιχεία αποδεκτά από κοσμικούς επιστήμονες ότι υπήρξε σαφώς ένας παγκόσμιος κατακλυσμός σε κάποιο σημείο της πρόσφατης ιστορίας της γης. 
Αλλά από πού προήλθε το νερό; 
Στο κεφάλαιο 7 της Γένεσης, η Βίβλος αναφέρει τα εξής: 
Εκείνη την ημέρα όλες οι πηγές του μεγάλου βάθους εξερράγησαν, και τα παράθυρα των ουρανών ανοίχτηκαν. 
Όλες οι πηγές του μεγάλου βάθους ξεχείλισαν. 
Σε τι μπορεί να αναφέρεται αυτό; 
Λοιπόν, εδώ είναι μια ιστορία για σας: Επιστήμονες ανακαλύπτουν τεράστιο “ωκεανό” κάτω από την επιφάνεια της Γης μεγαλύτερο από όλες τις θάλασσες πάνω από την ξηρά
Εδώ είναι οι λεπτομέρειες: Ένας τεράστιος ωκεανός, με περισσότερο νερό από ολόκληρη την επιφάνεια της γης, έχει βρεθεί βαθιά μέσα στο φλοιό της γης κοντά στον πυρήνα. 
Ή αλλιώς, οι πηγές του βυθού.
Το νερό υπάρχει. 
Μην τους αφήσετε να σας πουν ότι δεν υπάρχει αρκετό νερό για μια παγκόσμια πλημμύρα. 
Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι οι δημιουργιστές επιστήμονες το υποστηρίζουν αυτό εδώ και δεκαετίες. 
Σκεφτείτε αυτό το άρθρο του 2001 από το Institute for Creation Research, ή αυτό του 2018. 
Εδώ υπάρχουν περισσότερα για τις πηγές του βυθού στη Γένεση 8: 
Οι πηγές του βυθού και τα παράθυρα των ουρανών έκλεισαν, η βροχή από τους ουρανούς περιορίστηκε… 
Η βιβλική περιγραφή του κατακλυσμού περιλαμβάνει νερό από τον ουρανό και νερό θαμμένο βαθιά κάτω από το έδαφος. 
Η Βίβλος τεκμηριώνει ότι το νερό προήλθε από τις πηγές του βυθού, και με αυτό ακριβώς μοιάζει αυτή η ανακάλυψη. 
ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ περισσότερο νερό από τους ωκεανούς! Η Γη καλύπτεται ήδη κατά 70% από νερό, τώρα πολλαπλασιάστε το επί τουλάχιστον τρεις φορές. 
Οι ουρανοί αναγγέλλουν τη δόξα του Θεού. Ίσως να μην υπολογίζετε ακόμα αυτούς τους τρελούς χριστιανούς!
Στο 2ο βίντεο που ακολουθεί, ο Dane Wigington του Geoengineering Watch ρίχνει μια ματιά σε όλη τη γεωμηχανική που συμβαίνει αυτή τη στιγμή, δηλητήρια που πέφτουν βροχή πάνω μας από ψηλά, δηλητήρια που εξαπλώνονται σε όλο τον πλανήτη και τα οποία θα μπορούσαν κάλλιστα να είναι υπεύθυνα για μερικούς από τους μαζικούς θανάτους άγριων ζώων που ακούσαμε στο 1ο βίντεο, ενώ το τελευταίο βίντεο παρακάτω ρίχνει μια ματιά στη μάχη για την Αμερική που “Εμείς οι άνθρωποι” δεν έχουμε την πολυτέλεια να χάσουμε, γιατί είναι μια μάχη για το μέλλον όλης της ανθρωπότητας.

allnewspipeline.com

 

Πηγή

Προβολές : 887


Μοίρασέ το:



Ετικέτες:

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα