Πρώην γερουσιαστής: Εκλέξτε όποιον θέλετε, η ενιαία παγκόσμια κυβέρνηση, το ένα ψηφιακό νόμισμα και η μια θρησκεία δεν αποτρέπεται

Πρώην γερουσιαστής: Εκλέξτε όποιον θέλετε, η ενιαία παγκόσμια κυβέρνηση, το ένα ψηφιακό νόμισμα και η μια θρησκεία δεν αποτρέπεται

15 Μαΐου, 2023 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,089
Μοίρασέ το

 

 

Θα υπάρξουν τρομεροί καιροί στις έσχατες ημέρες.

Ο Shirkey είπε ότι υπάρχει μια ώθηση για να επιτευχθεί «μία παγκόσμια διακυβέρνηση, μια παγκόσμια θρησκεία, μια παγκόσμια υγειονομική περίθαλψη, ένα παγκόσμιο νόμισμα και ένας παγκόσμιος έλεγχος».

Μαζεύονται τα σημάδια για το ΚΑΚΟ που θ’ απλωθεί στη γη… οι σατανιστές που κυβερνούν,  θα τα δώσουν όλα, για να υποτάξουν την ανθρωπότητα …

Ας είμαστε προετοιμασμένοι… όποιος και να βγει σ’ αυτές τις εκλογές, όσα μπατριωτικά κόμματα και να εισέλθουν στο κοινοβούλιο, ΟΛΟΙ ΘΑ ΥΠΟΤΑΧΘΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΤΑΓΕΣ ΤΩΝ ΣΑΤΑΝΙΣΤΩΝ…

ΟΛΟΙ ΘΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΨΗΦΙΑΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ… ΚΑΙ ΠΡΩΤΗ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ…

Δεν αναρωτιέστε γιατί η εκκλησία σιωπά;;;

Έτσι θα σιωπήσουν και οι ΧΡΙΣΤΕΜΠΟΡΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

>Πρώην γερουσιαστής: Εκλέξτε όποιον θέλετε, η ενιαία παγκόσμια κυβέρνηση, το ένα ψηφιακό νόμισμα και η μια θρησκεία δεν αποτρέπεται
Ο Mike Shirkey, ηγέτης της πλειοψηφίας της Γερουσίας, απευθύνεται στα μέσα ενημέρωσης κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου με άλλους νομοθετικούς ηγέτες ανακοινώνοντας μια συνεργασία μεταξύ της Πολιτείας του Μίσιγκαν και της Ford Motor Company στο Grand Hotel το πρωί της Πέμπτης, 2 Ιουνίου 2022.
Οι νομοθέτες που αποχωρούν από τα καθήκοντά τους στο Μίσιγκαν δίνουν παραδοσιακά μια αποχαιρετιστήρια ομιλία. Η ομιλία του Shirkey έγινε την ημέρα που αναμενόταν να είναι η τελευταία ημέρα της εκλογής του.
Οι Δημοκρατικοί σημείωσαν τον ασυνήθιστο χαρακτήρα της ομιλίας του Shirkey, πράγμα που κανείς δεν περίμενε. «Λοιπόν, αυτό που έγινε ήταν πολύ περίεργο», έγραψε στο Twitter ο γερουσιαστής Jeremy Moss, D-Southfield.
Ο ηγέτης της πλειοψηφίας στη Γερουσία του Μίτσιγκαν Μάικ Σίρκι, Ρεπουμπλικανός από το Κλάρκλεϊκ, χρησιμοποίησε την αποχαιρετιστήρια ομιλία του για να προειδοποιήσει ότι οι δυνάμεις που κυβερνούν τον κόσμο όπως λέει, θα αμφισβητήσουν την ίδια τη δομή των ελευθεριών, της ανεξαρτησίας, της κυριαρχίας μας, των αξιών μας και ακόμη και του Θεού. 
Βλέπουμε  να εξελίσσετε το 2ο και 3ο Κεφάλαιο του τιμόθεου μπροστά στα μάτια μας», είπε ο Shirkey στους συναδέλφους του. “Ο COVID ήταν μια δοκιμή. Αυτές οι επόμενες προκλήσεις θα είναι πολύ περισσότερο από μια δοκιμή.”
Αυτό το κεφάλαιο της Βίβλου που αναφέρει τις έσχατες ημέρες αρχίζει, αλλά σημειώστε αυτό: θα υπάρξουν τρομεροί καιροί στις έσχατες ημέρες.
Ο Shirkey είπε ότι υπάρχει μια ώθηση για να επιτευχθεί «μία παγκόσμια διακυβέρνηση, μια παγκόσμια θρησκεία, μια παγκόσμια υγειονομική περίθαλψη, ένα παγκόσμιο νόμισμα και ένας παγκόσμιος έλεγχος».
Ο Shirkey, ένας επιχειρηματίας στο εμπόριο, ολοκληρώνει τη δεύτερη τετραετή θητεία του στη Γερουσία και δεν μπόρεσε να διεκδικήσει επανεκλογή λόγω των ορίων της θητείας του.
Είναι ο ιδρυτής και ιδιοκτήτης της Orbitform, μιας εταιρείας μηχανικών που κατασκευάζει εξοπλισμό διαμόρφωσης, στερέωσης, ένωσης και συναρμολόγησης. Ο Shirkey εξελέγη στην πολιτειακή Γερουσία το 2014. Προηγουμένως είχε υπηρετήσει στην Βουλή των ΗΠΑ.
Στις εκλογές της 8ης Νοεμβρίου, οι Δημοκρατικοί του Μίσιγκαν κέρδισαν τον έλεγχο της Γερουσίας για πρώτη φορά μετά από 40 χρόνια.
Κατά τη διάρκεια της θητείας του ως κορυφαίος ηγέτης της Γερουσίας, ο Shirkey αντιμετώπισε μια σειρά από διαμάχες σχετικά με τα σχόλιά του, συμπεριλαμβανομένης της περιγραφής του αγώνα του με τον COVID-19 ως μάχης με τον “κινεζικό στρατό της γρίπης” και τη δημοσιοποίηση ενός βίντεο στο οποίο περιέγραψε την εξέγερση στο Καπιτώλιο των ΗΠΑ ως στημένη φάρσα.
Η δεύτερη θητεία του Shirkey ορίστηκε από τη σύγκρουσή του με τον Whitmer για τον COVID-19. Ενώ η Whitmer αρχικά χρησιμοποίησε περιορισμούς στις συγκεντρώσεις και τις επιχειρήσεις για να προσπαθήσει να ελέγξει την εξάπλωση του ιού το 2020, ο Shirkey την προέτρεψε να ενθαρρύνει και να εκπαιδεύσει αντί να θεσπίσει απαιτήσεις.
“Η ηγεσία που βασίζεται στο βασικό μήνυμα του φόβου θολώνει τη σκέψη όλων”, είπε ο Shirkey.
Ο Shirkey είπε ότι αν κάποιος είχε πει στους ανθρώπους πριν από τρία χρόνια τι επρόκειτο να συμβεί με τον COVID-19, θα είχαν απαντήσει “αυτό δεν θα μπορεί ποτέ να συμβεί, είναι τρελό¨.
 Οι αναδυόμενες απειλές που αντιλαμβάνομαι είναι πραγματικές και επικίνδυνες, είπε, αναφέροντας το ψηφιακό νόμισμα της κεντρικής τράπεζας και την τεχνητή νοημοσύνη.

Πηγή

Προβολές : 1,089


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα