Πρώην σύμβουλος του Τραμπ περιγράφει το εμβόλιο mRNA ως «βιολογικό όπλο»!

22 Σεπτεμβρίου, 2022 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοίρασέ το

 

Ο Dr.Alexander επέκρινε τον FDA για την έγκριση που υποστηρίχθηκε από έρευνα σε «οκτώ ποντίκια, μια μελέτη τρωκτικών με οκτώ ποντίκια έχει αποφασίσει τη μοίρα των Ηνωμένων Πολιτειών… θέλουν να εμβολιάσουν 200 εκατομμύρια Αμερικανούς με βάση τα δεδομένα από οκτώ ποντίκια».

Ο ίδιος απαρίθμησε μια σειρά από δυσμενείς εκβάσεις, πολλές από τις οποίες αφορούσαν παιδιά «που έχουν μηδενικό κίνδυνο» να πεθάνουν μετά από διάγνωση COVID «Γνωρίζουμε την περικαρδίτιδα, τη μυοκαρδίτιδα, την πήξη του αίματος… κλπ.»

Οταν ρωτήθηκε γιατί έδωσε ο Τραμπ την άδεια στα εμβόλια, δεν έπεισε και πολύ με τις απαντήσεις…

 

 

Το φωνάζουμε και το γράφουμε ενάμισυ χρόνο τώρα…

Δυστυχώς στην Ελλάδα η πλειοψηφία δεν διαβάζει ώστε να προστατευθεί…

 

Καλλιόπη Σουφλή

Πρώην σύμβουλος του Τραμπ περιγράφει το εμβόλιο mRNA ως «βιολογικό όπλο»!

O Dr. Paul Alexander επιδημιολόγος και πρώην σύμβουλος HHS της κυβέρνησης Τραμπ, είπε στο Infowars ότι οι ενέσεις με mRNA COVID ήταν ένα «βιολογικό όπλο… που κυκλοφόρησε».

Επέκρινε τον Δρ Άντονι Φάουτσι και την αμερικανική απάντηση στην κηρυγμένη πανδημία COVID-19 σε όλη τη μακροσκελή συνέντευξη. Οι δυο τους μίλησαν για διάφορα θέματα, όπως ο πρώην Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, οι ενισχυτές που μπορεί να μην σταματήσουν ποτέ και η βλάβη που επέφεραν τα lockdown στα παιδιά.

Δείτε το βίντεο κλικάροντας στον παρακάτω σύνδεσμο

Ο Dr.Alexander επέκρινε τον FDA για την έγκριση που υποστηρίχθηκε από έρευνα σε «οκτώ ποντίκια, μια μελέτη τρωκτικών με οκτώ ποντίκια έχει αποφασίσει τη μοίρα των Ηνωμένων Πολιτειών… θέλουν να εμβολιάσουν 200 εκατομμύρια Αμερικανούς με βάση τα δεδομένα από οκτώ ποντίκια».

Ο ίδιος απαρίθμησε μια σειρά από δυσμενείς εκβάσεις, πολλές από τις οποίες αφορούσαν παιδιά «που έχουν μηδενικό κίνδυνο» να πεθάνουν μετά από διάγνωση COVID «Γνωρίζουμε την περικαρδίτιδα, τη μυοκαρδίτιδα, την πήξη του αίματος… κλπ.»

Ο Τζόουνς του είπε ότι χώρες όπως η Δανία έχουν σταματήσει την ενίσχυση για άτομα κάτω των 50 ετών, καθώς έχουν γίνει διαθέσιμες στο κοινό περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ανάλυση κινδύνου-οφέλους των εμβολίων.

Επιπλέον, οι υγειονομικές αρχές της Δανίας ενημέρωσαν το καλοκαίρι ότι τα παιδιά ηλικίας κάτω των 18 ετών δεν πρέπει να εμβολιάζονται κατά του COVID για συγκεκριμένους λόγους υγείας.

Να θυμήσουμε πως ο Έλληνας πρωθυπουργός δωροδόκησε τους νέους με πακέτο δεδομένων 50GB για 5 μήνες (Freedom Pass/Data) και με προπληρωμένη ψηφιακή κάρτα αξίας 150 ευρώ για να κάνουν το επικίνδυνο γιαυτούς εμβόλιο Covid19, που σήμερα πολλές χώρες απαγορεύουν σε αυτές τις ηλικίες…

Τα lockdown επιμήκυναν τα δεινά

Σύμφωνα με τον Dr. Alexander, οποιοιδήποτε κίνδυνοι συνδέονται με την ύπαρξη COVID εξαρτώνται από τη «στρωμάτωση κινδύνου», με τα μόνα άτομα που κινδυνεύουν να είναι τα εξαιρετικά αδύναμα και ευάλωτα σε ιογενούς κινδύνους πάνω από το μέσο όρο.

«Aυτό ήταν γνωστό από τον «Φεβρουάριο, τον Μάρτιο και τον Απρίλιο» και οι υγειονομικοί αξιωματούχοι θα έπρεπε να είχαν εργαστεί για να «προστατέψουν σωστά μόνο τους ευάλωτους στην κοινωνία» παρέχοντας «πρώιμες θεραπείες όπως απαιτείται» αφήνοντας παράλληλα ελέυθερη την υπόλοιπη κοινωνία , στο 99,9%».

Αν οι πολιτικοί «τους άφηναν να ζήσουν μια κανονική ζωή και να αντιμετωπίσουν τον παθογόνο παράγοντα, θα είχαν αναπτύξει φυσική ανοσία και θα είχαμε αποκτήσει ανοσία πολύ νωρίς».

Τα βρέφη γεννιούνται με μια έμφυτη ανοσία λόγω των αντισωμάτων που αποκτούν από τις μητέρες τους, αλλά καθώς μεγαλώνουν, το ανοσοποιητικό τους σύστημα πρέπει να αναπτύσσεται μέσω της κοινωνικής αλληλεπίδρασης με άλλα παιδιά. Σύμφωνα με τον ίδιο, τα φερόμενα ως «διπλά» σχόλια του Fauci για τους εμβολιασμούς και την έμφυτη ανοσία ήταν ένας σημαντικός παράγοντας για τη βλάβη που προκλήθηκε στα παιδιά.

«Ήξερε ότι τα παιδιά είναι πολύ σημαντικοί παίκτες στο ανοσολογικό τοπίο και ότι αν εμβολιάσεις τα παιδιά με αυτά τα εμβόλια, διατρέχεις τον κίνδυνο να ανατρέψεις την φυσική απόκριση απέναντι στο Covid19», είπε.

Ο Dr.Alexander πρόσθεσε ότι πιστεύει πως η ευρεία χορήγηση του πειραματικού εμβολίου σε παιδιά έχει συμβάλει στην επανεμφάνιση της πολιομυελίτιδας και της ηπατίτιδας. Σύμφωνα με τον ίδιο, πρόκειται για «ασθένειες που δεν υπήρχαν πριν».

Οταν ρωτήθηκε γιατί έδωσε ο Τραμπ την άδεια στα εμβόλια, δεν έπεισε και πολύ με τις απαντήσεις…

Ο Δρ Αλεξάντερ είπε στον Τζόουνς ότι ο Τραμπ παραπλανήθηκε άσχημα από τον Φάουτσι, και την Μπιρξ «Κατέστρεψαν την προεδρία του», πρόσθεσε. «Δεν κατηγορώ τον Πρόεδρο Τραμπ, πρέπει όμως να σηκωθεί όρθιος και να δηλώσει ξεκάθαρα ότι αυτά τα lockdown ήταν λάθος κίνηση. Πήρε κακή καθοδήγηση από τους ανθρώπους… πρέπει να σταθεί ενάντια σε αυτές τις ενέσεις γονιδίων COVID… χρειαζόμαστε τη φωνή του, ιδιαίτερα για να προστατεύσουμε τα παιδιά».

Ο Alexander ολοκλήρωσε τη συζήτηση υποστηρίζοντας ότι η Pfizer ενήργησε «δόλια» διεκδικώντας 95% μείωση σχετικού κινδύνου.

«Όταν η Pfizer υπέβαλε τα δεδομένα στον FDA για έγκριση, είχε στην πραγματικότητα παραλείψει 3.000 άτομα… Όταν εκτελέσαμε τους αριθμούς, αυτή η μείωση κινδύνου απο 95% έπεσε κάτω από 20%. Με άλλα λόγια, δεν πληρούσε το όριο του 50% που είχε τεθεί».

 

Πηγή

Προβολές : 382


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα