Πρώτα πειραματόζωα,  οι πλημμυροπαθείς στα ... στρατόπεδα συγκέντρωσης...

Πρώτα πειραματόζωα, οι πλημμυροπαθείς στα ... στρατόπεδα συγκέντρωσης...

27 Σεπτεμβρίου, 2023 10 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:682
Μοίρασέ το

 

Διαβάζω και ΑΓΑΝΑΚΤΩ!!! Όχι πια με τους σατανιστές που μας κυβερνούν, αλλά ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΛΗΜΜΥΡΟΠΑΘΕΙΣ ΡΑΓΙΑΔΕΣ…

“Στρατόπεδο συγκέντρωσης” στο Κουτσόχερο για τους πλημμυροπαθείς

Δεσμοφύλακες τους ζητάνε στοιχεία για να μπουν και να βγουν

Αντιλαμβάνομαι πως το να χάνεις τα πάντα από τη μια στιγμή στην άλλη, δεν είναι απλά τραγικό… είναι ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ… Είναι σαν να τέλειωσε η ζωή σου…

Γνωρίζω τι σημαίνει να χάνεις τα πάντα… και να ξεκινάς από το ΜΗΔΕΝ… Το έχω βιώσει…

ΕΚΕΙ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΡΑΓΙΑ, ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ…

Δεκαετίες πληρώνετε φόρους σ’ ένα κράτος Μινώταυρο…

Και τώρα που το χρειάζεστε, είναι ΑΠΟΝ…

ΣΑΣ ΠΕΤΑΞΕ ΣΑΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ, Σ’ ΕΝΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΚΙ  ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΔΕΧΘΗΚΑΤΕ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΕΙΤΕ: “ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΒΑΛΕΤΕ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ, ΟΠΩΣ ΒΑΖΕΤΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΣΒΑΛΛΟΥΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ…”…

ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ, ΣΚΥΨΑΤΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΧΘΗΚΑΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟ…

ΑΠΟΔΕΧΘΗΚΑΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ ΣΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΟΣΟΥΣ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ, Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙ Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ…

Λυπάμαι… ΔΕΝ ΣΑΣ ΛΥΠΑΜΑΙ…

ΟΙ ΜΑΧΕΣ, ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΨΗΛΑ…

ΕΤΣΙ ΠΟΛΕΜΟΥΣΑΝ ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ…

ΟΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ, ΕΣΚΥΒΑΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ…

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

«Περίπου 80 πλημμυροπαθείς του Δήμου Φαρκαδόνας, παρά τις αντιδράσεις τους, μεταφέρθηκαν στην κλειστή προσφυγική δομή του Κουτσόχερου, όπου μέχρι πρόσφατα διέμεναν πρόσφυγες (οι οποίοι διώχθηκαν κακήν κακώς για να στεγαστούν οι πλημμυροπαθείς).

Κλειστή δομή σημαίνει ότι, όπως οι πρόσφυγες έτσι και οι πλημμυροπαθείς, αντιμετωπίζουν τις ίδιες απαράδεκτες συνθήκες, συνθήκες φυλάκισής τους. Δηλαδή, οι «φιλοξενούμενοι» για να βγουν ή να μπουν πρέπει να δίνουν τα στοιχεία τους στους φύλακες στην πύλη, ενώ απαγορεύεται η είσοδος σε φίλους, συγγενείς, αλληλέγγυους και ΜΜΕ, παρά μόνο αν έχουν άδεια από το … Υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής!

Η μετεγκατάστασή των πλημμυροπαθών έγινε εκβιαστικά: ή μένετε στις σκηνές στο Γριζάνο ή πάτε σε κοντέινερ στο Κουτσόχερο.

Ούτε λόγος οι άνθρωποι που έχασαν τα πάντα να έχουν έναν αξιοπρεπή τόπο διαμονής!

Έτσι δρομολογείται η γενικότερη επιδίωξη των Δήμων «μας», που είναι η εκκένωση των ξενοδοχείων του νομού, στα οποία διαμένουν πλημμυροπαθείς από χωριά του νομού, και η μετεγκατάστασή τους συνολικά στο Κουτσόχερο.

Οι πλημμύρες στη Θεσσαλία, οι πυρκαγιές στον Έβρο, οι δολοφονίες στην Πύλο, το έγκλημα στα Τέμπη, καταδεικνύουν ότι θύματα είναι πάντα οι αδύναμοι: πρόσφυγες, παιδιά, φτωχοί αγρότες και εργάτες.

Αυτονόητο είναι, λοιπόν, το αίτημα να διασφαλιστεί η αξιοπρεπής διαμονή των πληγέντων σε ξενοδοχεία της πόλης και η πλήρης και άμεση αποζημίωσή τους για όσα έχασαν. Αυτονόητο είναι και το αίτημα να αποκτήσουν χαρτιά, δικαιώματα και αξιοπρεπή διαβίωση μέσα στις πόλεις, όλοι οι πρόσφυγες.

Γιατί εύκολα γίνεσαι ξεριζωμένος και πρόσφυγας από τη μία μέρα στην άλλη.

Γιατί μόνο με αλληλεγγύη, συλλογική δράση και απορρίπτοντας τον κοινωνικό κανιβαλισμό είναι δυνατή η διεκδίκηση μιας καλύτερης ζωής

 

Πηγή

Προβολές : 682


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα