Πρώτη φορά μετά από 2000 χρόνια εξαγγέλλεται στο Ισραήλ ότι θα ανεγερθεί ο 3 Ναός του Σολομώντα

3 Δεκεμβρίου, 2022 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,787
Μοίρασέ το

 

Το πιο ευλογημένο μέρος στη γη είναι το Βουνό το σπιτιού του Θεού. Λέγεται γι αυτόν: «Επειδή εκεί ο Κύριος διέταξε την ευλογία της ζωής μέχρι το τέλος του κόσμου». Από εκεί ο Κύριος δημιούργησε τον κόσμο και από εκεί επηρεάζει τη ζωή σε όλο τον κόσμο από τότε μέχρι σήμερα. Και ό,τι ευλογεί ο φίλος του είναι κρυμμένος από τον φίλο του (όπως ακριβώς βλέπετε σήμερα στο Όρος του Ναού τις χειρότερες αλεπούδες που περπατούν μέσα σε αυτό το άγριο και κρύβουν τη μεγαλύτερη αγιότητά του).

 

 

 

 

 

 

Μην τα επαναλάβω… τα έγραψα και στην προηγούμενη ανάρτηση… (εδώ)

ΟΙ ΑΡΑΒΕΣ, ΠΩΣ Θ’ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ, ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΠΩΣ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΤΕΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΙΕΡΟΣ ΤΟΠΟΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΜΕΚΚΑ… ;;;
Προσέξατε την ημερομηνία κατεδάφισης του τεμένους;;;
18 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ…
ΔΗΛΑΔΗ, 7 ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ… ΤΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟ ΜΟΥΝΤΙΑΛ… 
ΤΥΧΑΙΟ;;;
ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΥΧΑΙΑ ΟΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ…
Εύχομαι να διαψευστώ…
Καλλιόπη Σουφλή
Στο Όρος του Ναού, πολλοί κάνουν  προετοιμασία για την οικοδόμηση του 3 Ναού του Σολομώντα , υπάρχουν εκείνοι που ετοιμάζονται να χτίσουν το σπίτι (ναό) με διαφορετικό τρόπο: φέρνοντας κόκκινες αγελάδες στο Ισραήλ.
Εκατοντάδες άνθρωποι έφτασαν στο αεροδρόμιο Ben Gurion για να απολαύσουν ένα πολύ σπάνιο θέαμα  5 εντελώς kosher κόκκινες αγελάδες που δώρισε ο Byron, ένας Τεξανός αγρότης από την ευαγγελική χριστιανική κοινότητα που ήρθε στο Ισραήλ με τις αγελάδες σε πτήση από τις Ηνωμένες Πολιτείες .
Οι Ραβίνοι που ήρθαν επίσης να εξετάσουν τις αγελάδες από κοντά, δάκρυσαν από ενθουσιασμό όταν είδα ένα θαύμα και την εκπλήρωση της προφητείας που περίμεναν εδώ και 2.000 χρόνια.
Η παρουσία μιας κόκκινης αγελάδας kosher παραπέμπει στον επερχόμενο Μεσσία και την οικοδόμηση του Ναού 3 Ναού του Σολομώντα.
Ο εβραϊκός νόμος ορίζει μια κόκκινη αγελάδα ως κόσερ όταν έχει χρώμα κοκκινοκαφέ και χωρίς καθόλου ελαττώματα.
Είναι επίσης απαραίτητο να ελεγχθεί ότι αυτές οι αγελάδες δεν έχουν μπει σε ζυγό και σύμφωνα με τα στοιχεία είναι πράγματι έτσι, σύμφωνα με την εβραϊκή παράδοση η παρουσία μιας κόκκινης αγελάδας kosher υποδηλώνει τον Μεσσία που πλησιάζει και το κτίριο του 3 Ναού του Σολομώντα είναι έτοιμο να ανεγερθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.
Η χρήση της κόκκινης αγελάδας είναι να εξαγνίσει το ακάθαρτο των νεκρών με την παραίσθηση της στάχτης της αγελάδας.
Ο ραβίνος του περιφερειακού συμβουλίου Gush Etzion, Ραβίνος Yosef Zvi Rimon , ο οποίος ήταν υπεύθυνος για την halachic πλευρά : “Βοήθησα κυρίως να κοιτάξω τις αγελάδες και να ελέγξω αν ήταν κόσερ. Αυτοί οι αγελάδες που ήρθαν στο Ισραήλ είναι πραγματικά κόσερ.”
“Αυτό είναι ένα πολύ περίπλοκο ζήτημα: να ελέγξουμε ότι δεν υπάρχουν λευκές τρίχες, ότι δεν υπάρχουν ελαττώματα. Υπάρχουν όλα τα σημεία στα οποία πρέπει να ελέγξετε τις αγελάδες πολύ προσεκτικά, ώστε να μπορούμε να γνωρίζουμε ότι αυτές οι αγελάδες είναι πραγματικά κόκκινες. Οι αγελάδες που έφτασαν στο Ισραήλ πληρούν αυτές τις προϋποθέσεις . 
«Είναι πολύ ευχάριστο που έχουμε έτοιμες κόκκινες αγελάδες για την οικοδόμηση του Ναού με τη βοήθεια του Θεού, εν τω μεταξύ είναι ώρα για πολύ μελέτη. Το κτίριο του 3 Ναού πλησιάζει, πρέπει να μάθουμε, να προετοιμαστούμε, και αυτό είναι πραγματικότητα.” 
 
Ραβίνος Eliyahu ZZal : Ο ναός κρύβεται από τα μάτια μας:
Το πιο ευλογημένο μέρος στη γη είναι το Βουνό το σπιτιού του Θεού. Λέγεται γι αυτόν: «Επειδή εκεί ο Κύριος διέταξε την ευλογία της ζωής μέχρι το τέλος του κόσμου». Από εκεί ο Κύριος δημιούργησε τον κόσμο και από εκεί επηρεάζει τη ζωή σε όλο τον κόσμο από τότε μέχρι σήμερα. Και ό,τι ευλογεί ο φίλος του είναι κρυμμένος από τον φίλο του (όπως ακριβώς βλέπετε σήμερα στο Όρος του Ναού τις χειρότερες αλεπούδες που περπατούν μέσα σε αυτό το άγριο και κρύβουν τη μεγαλύτερη αγιότητά του).
Αυτός είναι ο λόγος που ο Θεός δεν αποκαλύπτει στον Αβραάμ το μέρος όπου θα ευλογήσει και θα του ορκιστεί για τον ρόλο του για γενιές. 
Ακόμη και στις ημέρες του Δεύτερου Ναού το Ισραήλ δεν εκτίμησε τον ναό. Αλλά ο  Ναός είναι πολύ μεγάλος, επηρεάζει το φως και την ευλογία σε όλους τους Εθνικούς και τους εμπνέει να επιστρέψουν στη μετάνοια.
Παρακαλώ τον Θεό, ως προσευχόμαστε για το σπίτι του ναού με τον τρόπο του Βασιλιάς Δαβίδ. Ο γιος μας είπε: «Εκείνοι που θυμούνται τον Θεό, να μην είναι όμοιοι με εσάς· και να μην του δίνετε όμοιο με αυτόν, μέχρι να εδραιωθεί, και μέχρι να κάνει την Ιερουσαλήμ δόξα στη γη» 
Ακόμα και σήμερα ο ναός είναι κρυμμένος από τα μάτια μας
 
Σήμερα ο χώρος του ναού είναι γνωστός, αλλά η αξία του κρύβεται από τα μάτια μας. Ο προφήτης λέει ότι ο Ναός θα χτιστεί όταν πραγματικά επιθυμούμε και προσευχόμαστε, όπως είναι γραμμένο: «Θα σηκωθείτε και θα ελεήσετε τη Σιών, γιατί είναι καιρός να δείτε έλεος, επειδή είναι καθορισμένος καιρός, επειδή οι υπηρέτες ήθελαν τις πέτρες και τη σκόνη του, θα έχουν έλεος». «Η επιθυμία του ήταν να πει ότι η Ιερουσαλήμ θα χτιστεί πράγματι όταν τα παιδιά του Ισραήλ θα ξοδέψουν χρήματα σε αυτήν μέχρι να δωρίσουν τα τούβλα και τη σκόνη». Οι ευλογίες στον 3 Ναό θα έρθουν όταν καταλάβουμε τη μεγάλη του αξία και την υπέρτατη αρετή του σε ολόκληρο τον κόσμο.
Ω Κύριε, δώσε μας το προνόμιο να αναγνωρίσουμε τις μεγάλες αρετές της Γης του Ισραήλ, που ονομάζεται «Γη της Γης των Ελαφιών», τις άλλες επέλεξε ο Θεός. Με τα λόγια «τον τόπο που θα επιλέξει ο Κύριος ο Θεός σου για να κατοικήσει εκεί το όνομά Του»  Είθε όλοι οι κάτοικοι του Τελ Αβίβ να γνωρίζουν την αξία του Ναού και να λένε πρέπει να το κάνω.»
Και αυτή είναι η πύλη του ουρανού θα είναι ο 3 ναός  του Σολομώντα, θα είναι η πύλη για προσευχές για όλο τον κόσμο. Ο βασιλιάς Σολομών προσεύχεται και λέει κατά την αφιέρωση του Ναού ότι όλες οι προσευχές του κόσμου περνούν από αυτόν. Ο Ναός Πρέπει να γίνει. Θα ήθελα να προσευχηθώ». Επίσης για το μέλλον ο οίκος του 3 Ναού του Σολομώντα θα ονομαστεί οίκος προσευχής σε όλα τα έθνη.
 
Αυτές τις μέρες, πρέπει να προετοιμάσουμε και να χτίσουμε με όλες μας τις δυνάμεις την ψυχή του τρίτου σπιτιού που θα χτιστεί σύντομα στις μέρες μας Και όσοι έχουν το προνόμιο να είναι μέρος του κτηρίου της ψυχής, έχουν το προνόμιο να δουν την οικοδόμηση του Ναού και να είναι μέρος του οικοδόμου της Ιερουσαλήμ. Και αυτό πρέπει να στοχεύσουμε σε αυτές τις μέρες περισσότερο από κάθε άλλη μέρα του χρόνου και να αναβιώσουμε την ψυχή του τρίτου οίκου.
πηγές: www.judaism.walla.co.il
www.kipa.co.il
www.hakolhayehudi.co.il

 

Πηγή

 

Ξεκίνησαν οι κατεδαφίσεις περιμετρικά του Τέμενους Ομαρ ή Αλ άκσα

 

>Ξεκίνησαν οι κατεδαφίσεις περιμετρικά του Τέμενους Ομαρ ή Αλ άκσα
Ιερουσαλήμ, Jumada al-Awwal 07, 1444 AH, που αντιστοιχεί στην 01 Δεκεμβρίου 2022
Σήμερα, οι ισραηλινές μπουλντόζες κατοχής κατέστρεψαν εμπορικές εγκαταστάσεις στην Qalandiya, βορειοδυτικά της κατεχόμενης Ιερουσαλήμ.
 
Ο ειδικός σε θέματα Ιερουσαλήμ, Fakhri Abu Diab, δήλωσε σε μια δήλωση τύπου ότι οι κατεδαφίσεις στην Qalandia επηρέασαν δύο εμπορικές εγκαταστάσεις, στο πλαίσιο της προετοιμασίας για την εφαρμογή ενός σχεδίου εποικισμού που περιλαμβάνει εννέα χιλιάδες οικιστικές μονάδες στα εδάφη της Qalandia.
 
Στο πλαίσιο, οι έποικοι ανανέωσαν την εισβολή τους στο τέμενος Al-Aqsa, με την προστασία των δυνάμεων κατοχής, οι οποίες συνεχίζουν να επιβάλλουν  αυστηρά στρατιωτικά μέτρα στις πύλες του τεμένους  Al-Aqsa.

 

Πηγή

Προβολές : 1,787


Μοίρασέ το:Ετικέτες: ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα