Πρώτος σε σταυρούς στις Σέρρες ο Κώστας Αχ. Καραμανλής

Πρώτος σε σταυρούς στις Σέρρες ο Κώστας Αχ. Καραμανλής

22 Μαΐου, 2023 8 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:911
Μοίρασέ το

 

 

Ειδικότερα, ο κ. Καραμανλής και πρόσφατα παραιτηθείς για το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη, όπου και έχασαν τη ζωή τους 57 άνθρωποι προηγείται με σχεδόν 1000 ψήφους έναντι του έτερου υποψηφίου του, Χατζηβασιλείου Αναστάσιου.

Ας είναι η ΝΕΜΕΣΙΣ τόσο σκληρή και ανελέητη με όσους τον ψηφίσατε, ώστε να είστε εσείς και οι δικοί σας άνθρωποι, αυτοί που θα έχουν ανάλογο τέλος με τους ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΥΣ ΤΩΝ ΤΕΜΠΩΝ…
Καλλιόπη Σουφλή
Ο κ. Καραμανλής συγκεντρώνει 12.436 ψήφους στις Σέρρες με βάση τα πρώτα αποτελέσματα.

Εν αναμονή των τελικών αποτελεσμάτων των εκλογών 2023, έγιναν γνωστοί οι υποψήφιοι που εκλέγονται από το νομό Σερρών.

Ο παραιτηθείς, λόγω της σιδηροδρομικής τραγωδίας των Τεμπών, πρώην υπουργός Μεταφορών Κώστας Αχ. Καραμανλής, εκλέγεται και πάλι στις Σέρρες, καθώς προηγείται στην καταμέτρηση

Ειδικότερα, ο κ. Καραμανλής και πρόσφατα παραιτηθείς για το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη, όπου και έχασαν τη ζωή τους 57 άνθρωποι προηγείται με σχεδόν 1000 ψήφους έναντι του έτερου υποψηφίου του, Χατζηβασιλείου Αναστάσιου.

Ο κ. Καραμανλής συγκεντρώνει 12.436 ψήφους και ο κ. Χατζηβασιλείου 11.437 ψήφους και εκλέγονται στην επόμενη Βουλή, στην οποία θα μπουν πέντε κόμματα.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ LIVE ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ 2023

 

Πηγή

Προβολές : 911


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα