πυγολαμπίδες ανάσας... (3 βίντεο και μια ταινία)

πυγολαμπίδες ανάσας... (3 βίντεο και μια ταινία)

3 Δεκεμβρίου, 2022 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:193
Μοίρασέ το

 

 

Δεν είναι που τ’ αβαθή της ψυχής σου θες να εκφραστείς μέσα από λέξεις ριγμένες στο πέλαγο…

… δεν είναι που χρώματα, ήχους κι αγγίγματα απ’ τ’ απομεινάρια της ζωής σου θες ν’ απλώσεις με λέξεις…

… είναι που θες το βάρος να βγάλεις από πάνω σου και για λίγες στιγμούλες να τ’ ακουμπήσεις σε μια λευκή κόλλα… να γίνουν λέξεις και προτάσεις…

… είναι που θες ν’ αλαφρώσεις απ’ όλα όσα σε πνίγουν, όσα μ’ ένα φεγγάρι θες να μοιραστείς…

… είναι που απ’ τ’ αστέρια θες να ζητήσεις μερτικό από πυγολαμπίδες ανάσας…

 

καλησπέρα… είναι οι πυγολαμπίδες της ζωής…

 

 

Καλλιόπη

 

μουσικές πυγολαμπίδες, εδώεδώ… κι εδώ

 

 

η ταινία, εδώ

 

 

Προβολές : 193


Μοίρασέ το:Ετικέτες:

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα