Πυρηνική βόμβα από πασίγνωστο δημοσκόπο – Η πρόβλεψη που σοκάρει

Πυρηνική βόμβα από πασίγνωστο δημοσκόπο – Η πρόβλεψη που σοκάρει

17 Δεκεμβρίου, 2022 5 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:799
Μοίρασέ το

 

“Οι εξελίξεις με το Qatar Gate και η γενικότερη απαξίωση της πολιτικής λόγω διαφθοράς θα παίξουν σημαντικό ρόλο και στις Ελληνικές εκλογές. Όσο απαξιώνονται οι πολιτικοί τέτοια κόμματα όπως του Κασιδιάρη θα ανεβαίνουν συνεχώς” ήταν η εκτίμηση του γνωστού δημοσκόπου.

 

Το απαγορευμένο, πάντα είναι πιο… “γλυκό”… έτσι δεν λένε;;;

Και επειδή έχουμε να κάνουμε με μια παρασκηνιακή εβραιοσιωνιστική μαφία, δεν θα μου κάνει καμία εντύπωση,  αν ο Κασιδιάρης είναι από τα πολιτικά αυτά πρόσωπα, που θα διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο σε επόμενες πολιτικές ανακατατάξεις…

Οπότε η όποια απόφαση παρθεί από το ιερατείο του Μητσοτάκη, θα είναι προσχεδιασμένη…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Παραμένω στην ίδια άποψη πως ο νεοέλληνας, παρά τις φάπες που έχει φάει από ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, εξακολουθεί να ψηφίζει  ως πρόβατο…

Όπως παραμένει και η άποψή μου, σύμφωνα με τα όσα είχε πει ο MARK TWAIN: “Αν η ψήφος άλλαζε κάτι, δεν θα μας άφηναν να ψηφίσουμε”!!!

Αρχίστε να σκέπτεστε… και θα καταλάβετε πως Η ΑΠΟΧΗ, είναι ο μόνος τρόπος να γκρεμιστεί όλο αυτό το ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ…

 

 

Την εκτίμησή του ότι το κόμμα Κασιδιάρη, στην πρώτη εκλογική αναμέτρηση θα πλησιάσει και ίσως ξεπεράσει το 5%, έδωσε χθες σε συζήτηση στη Βουλή, γνωστός και σοβαρός δημοσκόπος ο οποίος παρακολούθησε την συζήτηση για τον προϋπολογισμό και βρέθηκε σε πηγαδάκι πολιτικών συντακτών, όπως μεταδίδει το fimotro.com.

Το σκεπτικό του δημοσκόπου έχει να κάνει με το ότι οι πολίτες που θα ψηφίσουν το κόμμα του Κασιδιάρη δεν το αποκαλύπτουν στις τηλεφωνικές συνεντεύξεις που γίνονται από τις εταιρείες δημοσκοπήσεων.

“Αυτή την στιγμή με την αναγωγή είναι στο 3% αλλά υπάρχει ένα σημαντικό ποσοστό που θα ψηφίσει Κασιδιάρη και δεν το λέει για τους δικούς του λόγους”, έλεγε ο δημοσκόπος, ο οποίος δεν έκρυψε τον προβληματισμό του για το μέλλον του κόμματος Βελόπουλου παρ’ότι εμφανίζεται να μπαίνει στη βουλή.

“Οι εξελίξεις με το Qatar Gate και η γενικότερη απαξίωση της πολιτικής λόγω διαφθοράς θα παίξουν σημαντικό ρόλο και στις Ελληνικές εκλογές. Όσο απαξιώνονται οι πολιτικοί τέτοια κόμματα όπως του Κασιδιάρη θα ανεβαίνουν συνεχώς” ήταν η εκτίμηση του γνωστού δημοσκόπου.

 

Πηγή

 

Κυβερνητικά σχέδια για μπλόκο στην υποψηφιότητα του Ηλία Κασιδιάρη

Οι λύσεις που εξετάζονται για να αποτραπεί θεσμικά η επιστροφή του νεοναζισμού στη Βουλή

 

Μπορεί ο Ηλίας Κασιδιάρης να βρίσκεται στη φυλακή, καθώς κρίθηκε ένοχος για ένταξη και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης και καταδικάστηκε σε κάθειρξη 13 ετών κι έξι μηνών, όμως ακόμα κι από εκεί προετοιμάζεται για την επιστροφή του στη Βουλή μέσα από το κόμμα Έλληνες για την Πατρίδα.

Την ώρα που η ακροδεξιά και τα εθνιστικά κόμματα έχουν δυναμική παρουσία σε αρκετές ευρωπαϊκές χώρες, η κυβέρνηση φαίνεται να ψάχνει τρόπο να μπλοκάρει τις ενέργειες του Κασιδιάρη και με θεσμικό τρόπο να αποτρέψει την επιστροφή του νεοναζισμού και να μην τον αφήσει να διεκδικήσει την είσοδό του στη Βουλή.

Σύμφωνα με τα Παραπολιτικά, ο υπουργός Επικρατείας, Γιώργος Γεραπετρίτης, ο υπουργός Εσωτερικών, Μάκης Βορίδης, σε συνεργασία με γνωστούς συνταγματολόγους εξετάζουν όλα τα δεδομένα και φαίνεται να βρίσκονται κοντά στη λύση του «γρίφου». Μάλιστα, σημαντικό ρόλο αναμένεται να παίξει και η θεσμική εμπλοκή του Αρείου Πάγου.

Βάσει τροπολογία του κ. Βορίδη πριν από έναν χρόνο, «στερούνται του δικαιώματος του εκλέγειν όσοι καταδικάζονται αμετάκλητα σε κάθειρξη», ενώ δικαίωμα κατάρτισης συνδυασμού έχουν πολιτικά κόμματα, στα οποία ο πρόεδρος, ο Γενικός Γραμματέας και τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής δεν έχουν καταδικαστεί σε κάθειρξη.

Βέβαια, με όσα ισχύουν σήμερα, όσοι έχουν καταδικαστική απόφαση εις βάρος τους μπορούν να είναι κανονικά υποψήφιοι στις εκλογές ως απλοί βουλευτές, κάτι που θα προσπαθήσει να χρησιμοποιήσει ο Ηλίας Κασιδιάρης, ορίζοντας κάποιο άλλο πρόσωπο επικεφαλής του κόμματος που ο ίδιος κινεί τα νήματα.

Κάπου εδώ έρχεται η εμπλοκή του Αρείου Πάγου, καθώς σε περίπτωση που μπορεί να εξετάσει τα δεδομένα και να αποδείξει ότι η παρουσία ενός ατόμου στην ηγεσία του κόμματος Έλληνες για την Πατρίδα είναι «εικονική», με τον Ηλία Κασιδιάρη να είναι ο φυσικός ηγέτης, τότε θα μπορέσει να μπλοκάρει τις διαδικασίες σε συνδυασμό με την εφαρμογή της τροπολογίας του 2021.

Πάντως, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, η τελική διάταξη δεν φαίνεται να έχει διαμορφωθεί, με την κυβέρνηση να φέρεται να θέλει όχι μόνο την ευρεία συναίνεση των συνταγματολόγων, αλλά και την ευρεία συναίνεση των κομμάτων της Βουλής.

 

newsbeast.gr

 

Πηγή

Προβολές : 799


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα