«ΠΥΡΗΝΙΚΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ» στις ακτές των ΗΠΑ – Τι συμβαίνει με το ρωσικό ΥΠΟΒΡΥΧΙΟ της ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ

«ΠΥΡΗΝΙΚΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ» στις ακτές των ΗΠΑ – Τι συμβαίνει με το ρωσικό ΥΠΟΒΡΥΧΙΟ της ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ

9 Δεκεμβρίου, 2022 5 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:383
Μοίρασέ το

Είναι ένα πυρηνικό στρατηγικό όπλο που θα είχε βεληνεκές χιλιάδων μιλίων χωρίς να μπορεί να αναχαιτιστεί και θα «κατέστρεφε σημαντικές οικονομικές εγκαταστάσεις του εχθρού σε παράκτιες περιοχές με την δημιουργία γιγαντιαίου τσουνάμι ύψους 300 μέτρων και θα προκαλούσε ανυπολόγιστη ζημιά στο έδαφος μιας χώρας.

ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΡΩΣΙΚΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΠΕΡΙΠΟΛΟΥΝ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ.

ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΑΡΑΓΕ;

«ΠΥΡΗΝΙΚΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ» στις ακτές των ΗΠΑ – Τι συμβαίνει με το ρωσικό ΥΠΟΒΡΥΧΙΟ της ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ.. Και πως επιβεβαιώνεται ο Πούτιν όταν έλεγε ότι εάν το ΝΑΤΟ κάνει κίνηση εναντίον της Ρωσίας θα αντιδράσει δυναμικά και θα κτυπήσει εκεί που δεν το περιμένει κανείς..

Το ρωσικό υποβρύχιο Belgorod, όπως μεταδίδει η Pravda, ενδέχεται να έχει αναπτύξει πυρηνικά οχήματα Poseidon στα ανοικτά των αμερικανικών ακτών, ανέφερε το κανάλι Telegram του τηλεοπτικού παρουσιαστή και δημοσιογράφου Ruslan Ostashko.

Οι αναλυτές που μελέτησαν προσεκτικά τις φωτογραφίες του υποβρυχίου που τραβήχτηκαν μετά την επιστροφή του Belgorod στην ανοιχτή θάλασσα υπέθεσαν ότι το υποβρύχιο μπορεί να είχε αναπτύξει υποβρύχια πυρηνικά μη επανδρωμένα αεροσκάφη Poseidon στα ανοικτά των ακτών των ΗΠΑ. Κάθε υποβρύχιο Poseidon φέρει μία πυρηνική κεφαλή χωρητικότητας δύο μεγατόνων.

Ο στρατιωτικός παρατηρητής Alexei Leonkov σημείωσε ότι το υποβρύχιο θα χρησιμοποιηθεί μόνο σε αντίποινα. Όμως μπορούμε να σκεφτούμε τον τρόμο του Μπάιντεν και της παρέας του όταν νοιώθουν την αναπνοή ενός όπλου της αποκάλυψης, έξω από την πόρτα τους..

Οι Ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις θα χρησιμοποιήσουν το όπλο των αντιποίνων μόνο ως αντίμετρο,  ανταποκρινόμενοι σε μια πυρηνική επίθεση που θα μπορούσε να εκτοξευθεί με την χρήση επίγειων εκτοξευτών, κινητών πυραύλων και βαλλιστικών πυραύλων στη θάλασσα και στη ξηρά.

Ποια είναι η πυρηνική τορπίλη «Poseidon»

Η τρομακτική πυρηνική τορπίλη, με την ονομασία Poseidon, εκτοξεύεται από το Μπέλγκοροντ -το μεγαλύτερο υποβρύχιο στον κόσμο μήκους 184 μέτρων και πλάτους 18 μέτρων-, το οποίο τέθηκε σε λειτουργία μόλις το περασμένο καλοκαίρι.

Το Μπέλγκοροντ παρουσιάστηκε το 2019 και η τορπίλη «Poseidon» -που ανακοινώθηκε για πρώτη φορά το 2015 – θεωρείται το κόσμημα του υποβρυχίου.

Η Ρωσία ισχυρίζεται ότι το «Poseidon» είναι ικανό να καταστρέψει ολόκληρες πόλεις προκαλώντας τσουνάμι. Το έργο 09852 Belgorod βασίζεται σε ένα ρωσικό υποβρύχιο κατευθυνόμενου πυραύλου κλάσης Oscar που έχει τροποποιηθεί για να φιλοξενεί έξι πυρηνικές τορπίλες Poseidon μήκους 80 ποδιών (περίπου 30 μέτρων) που θα μπορούσαν να οπλιστούν με κεφαλή έως και 100 μεγατόνων.

Είναι ένα πυρηνικό στρατηγικό όπλο που θα είχε βεληνεκές χιλιάδων μιλίων χωρίς να μπορεί να αναχαιτιστεί και θα «κατέστρεφε σημαντικές οικονομικές εγκαταστάσεις του εχθρού σε παράκτιες περιοχές με την δημιουργία γιγαντιαίου τσουνάμι ύψους 300 μέτρων και θα προκαλούσε ανυπολόγιστη ζημιά στο έδαφος μιας χώρας.

ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΑΝ ΝΕΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΤΟΥ ΡΩΣΙΚΟΥ ΥΠΟΒΡΥΧΙΟΥ «DOOMSDAY» ΤΟΥ ΜΠΕΛΓΚΟΡΟΝΤ.

ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΊΟ ΥΠΕΡΜΕΓΈΘΗ ΥΠΟΒΡΎΧΙΟ ΤΗΣ ΡΩΣΊΑΣ, ΤΟ ΜΠΈΛΓΚΟΡΟΝΤ , ΉΤΑΝ ΈΝΑ ΑΊΝΙΓΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΌΜΕΝΟΥΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΈΣ.

ΕΝΏ Η ΎΠΑΡΞΉ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΚΑΘΌΛΟΥ ΜΥΣΤΙΚΉ, Η ΜΌΣΧΑ ΈΧΕΙ ΠΡΟΣΠΑΘΉΣΕΙ ΠΟΛΎ ΝΑ ΚΡΑΤΉΣΕΙ ΟΡΙΣΜΈΝΕΣ ΒΑΣΙΚΈΣ ΛΕΠΤΟΜΈΡΕΙΕΣ ΕΚΤΌΣ ΤΟΥ ΔΗΜΌΣΙΟΥ ΤΟΜΈΑ.

ΕΝΏ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΆ ΤΑ ΝΑΥΤΙΚΆ ΚΡΎΒΟΥΝ ΤΗ ΒΊΔΑ Ή ΤΗΝ ΠΡΟΠΈΛΑ ΑΠΌ ΤΙΣ ΚΆΜΕΡΕΣ, ΣΤΗΝ ΠΕΡΊΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΜΠΈΛΓΚΟΡΟΝΤ ΉΤΑΝ ΤΟ ΑΝΤΊΣΤΡΟΦΟ: ΟΙ ΒΊΔΕΣ ΕΚΤΈΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΤΉ ΈΝΑΡΞΗΣ ΤΟΥ 2019, ΑΛΛΆ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΎΘΗΚΑΝ ΠΟΤΈ ΦΩΤΟΓΡΑΦΊΕΣ ΤΟΥ ΜΠΡΟΣΤΙΝΟΎ ΤΜΉΜΑΤΟΣ.

ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΌ ΤΟΥ ΜΠΈΛΓΚΟΡΟΝΤ ΕΊΝΑΙ Η ΔΙΆΤΑΞΉ ΤΟΥ ΣΤΟ ΒΑΣΙΚΌ ΟΠΛΙΚΌ ΣΎΣΤΗΜΑ: ΜΙΑ ΝΈΑ ΚΑΤΗΓΟΡΊΑ ΤΟΡΠΙΛΏΝ ΜΕ ΠΥΡΗΝΙΚΉ ΆΚΡΗ. ΤΑ ΡΩΣΙΚΆ ΚΡΑΤΙΚΆ ΜΈΣΑ ΕΝΗΜΈΡΩΣΗΣ IZVESTIA ΑΝΈΦΕΡΑΝ ΣΤΙΣ 11 ΦΕΒΡΟΥΑΡΊΟΥ ΌΤΙ ΤΟ ΜΠΈΛΓΚΟΡΟΝΤ ΠΡΟΕΤΟΙΜΆΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΔΟΚΙΜΈΣ ΜΕ ΤΟ ΝΈΟ ΌΠΛΟ ΠΟΥ ΟΝΟΜΆΖΕΤΑΙ ΠΟΣΕΙΔΏΝΑΣ, ΜΙΑ ΤΕΡΆΣΤΙΑ ΠΥΡΗΝΙΚΉ ΤΟΡΠΊΛΗ ΠΟΥ ΕΚΤΟΞΕΎΕΤΑΙ ΜΠΡΟΣΤΆ ΑΠΌ ΤΟ ΜΠΡΟΣΤΙΝΌ ΜΈΡΟΣ ΤΟΥ ΥΠΟΒΡΥΧΊΟΥ.

Ο ΠΟΣΕΙΔΏΝΑΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΎΕΙ ΜΙΑ ΝΈΑ ΚΑΤΗΓΟΡΊΑ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΏΝ ΌΠΛΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΆΖΕΙ ΤΟ ΣΧΉΜΑ ΤΗΣ ΠΥΡΗΝΙΚΉΣ ΑΠΕΙΛΉΣ.

ΠΑΡΌΛΟ ΠΟΥ ΟΙ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΈΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΉΜΑΤΟΣ ΚΑΛΎΠΤΟΝΤΑΙ ΑΠΌ ΜΥΣΤΙΚΌΤΗΤΑ, ΥΠΟΘΈΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΌΡΗΣΗ, ΤΟ ΝΈΟ ΌΠΛΟ ΑΝΑΜΈΝΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΈΞΕΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΆ ΒΑΘΙΆ ΚΑΙ ΓΡΉΓΟΡΑ, ΒΆΣΕΙ ΥΠΟΘΈΣΕΩΝ ΑΠΌ ΤΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΌ.

ΤΟ ΣΎΣΤΗΜΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΊ ΑΠΌ ΣΤΌΛΟ ΝΈΩΝ ΥΠΟΒΡΥΧΊΩΝ ΥΠΟΔΟΧΉΣ. ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΈΧΟΥΝ ΣΧΕΔΙΑΣΤΕΊ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΉ ΤΩΝ ΥΠΟΒΡΥΧΊΩΝ.

ΤΟ ΠΡΏΤΟ ΑΠΌ ΑΥΤΆ, ΤΟ K-329 BELGOROD , ΒΡΊΣΚΕΤΑΙ ΕΠΊ ΤΟΥ ΠΑΡΌΝΤΟΣ ΑΚΡΙΒΏΣ ΑΠΈΝΑΝΤΙ ΑΠΌ ΤΟΝ ΠΟΤΑΜΌ ΑΠΌ ΤΗ ΝΈΑ ΠΡΟΒΛΉΤΑ.

ΤΟ ΥΠΟΒΡΎΧΙΟ ΥΠΟΒΆΛΛΕΤΑΙ ΣΕ ΘΑΛΆΣΣΙΕΣ ΔΟΚΙΜΈΣ ΚΑΙ ΕΠΊ ΤΟΥ ΠΑΡΌΝΤΟΣ ΕΊΝΑΙ ΣΤΗΜΈΝΟ ΓΙΑ ΒΑΘΜΟΝΌΜΗΣΗ ΣΌΝΑΡ.

ΈΝΑ ΔΕΎΤΕΡΟ ΥΠΟΒΡΎΧΙΟ ΠΟΥ ΜΕΤΑΦΈΡΕΙ ΤΟΝ ΠΟΣΕΙΔΏΝΑ, ΤΟ KHABAROVSK , ΒΡΊΣΚΕΤΑΙ ΥΠΌ ΚΑΤΑΣΚΕΥΉ ΚΟΝΤΆ.

ΤΕΛΙΚΆ ΤΈΣΣΕΡΑ ΥΠΟΒΡΎΧΙΑ POSEIDON ΑΝΑΜΈΝΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΟΎΝ, ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΈΣ ΠΕΡΙΠΟΛΊΕΣ ΝΑ ΞΕΚΙΝΟΎΝ ΤΑ ΕΠΌΜΕΝΑ ΧΡΌΝΙΑ.

Η ΠΑΡΑΤΉΡΗΣΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΆΣΕΩΝ ΌΠΩΣ Η ΝΈΑ ΠΡΟΚΥΜΑΊΑ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΉΣΕΙ ΜΙΑ ΕΙΚΌΝΑ ΤΩΝ ΝΈΩΝ ΔΥΝΑΤΟΤΉΤΩΝ ΤΟΥ ΡΩΣΙΚΟΎ ΝΑΥΤΙΚΟΎ.

ΔΕΊΧΝΕΙ ΕΠΊΣΗΣ ΤΟ ΤΕΡΆΣΤΙΟ ΚΌΣΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΆΜΜΑΤΟΣ. ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΕΊ ΝΈΑ ΥΠΟΔΟΜΉ ΥΠΟΣΤΉΡΙΞΗΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΕΙΡΆ ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΏΝ ΠΛΟΊΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΒΡΥΧΊΩΝ.

ΕΝΏ Η ΔΗΜΌΣΙΑ ΕΙΚΌΝΑ ΤΟΥ ΜΠΈΛΓΚΟΡΟΝΤ ΓΊΝΕΤΑΙ ΣΑΦΈΣΤΕΡΗ, ΟΙ ΛΕΠΤΟΜΈΡΕΙΕΣ ΤΟΥ ΝΈΟΥ ΡΩΣΙΚΟΎ ΣΚΆΦΟΥΣ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΎΝ ΝΑ ΚΑΛΎΠΤΟΝΤΑΙ ΑΠΌ ΜΥΣΤΉΡΙΟ..

 

ΕΛΛΑΝΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ, ΕΛΛΑΝΙΑ ΟΝΟΜΑΤΑ.

ΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΑΛΛΩΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΛΛΙΩΣ;

ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ, ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ.

ΟΠΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΩΔΙΚΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΚΡΑΔΑΣΜΟΥΣ.

ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ “ΠΟΣΕΙΔΩΝ”.

ΚΑΙ ΟΙ ΚΡΑΔΑΣΜΟΙ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ, ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΕΙΝΑΙ “ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟΙ”.

ΜΕ ΤΟ ΑΚΟΥΣΜΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΥΣ ΠΕΦΤΟΥΝ……ΤΑ ΑΥΤΙΑ.

ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΝΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ.

ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΑΣΩ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΡΩΣΙΚΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΠΕΡΙΠΟΛΟΥΝ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ. ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΑΡΑΓΕ;

 

 

Πηγή

Προβολές : 383


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα