Πυρηνικός πόλεμος : To νέο τεράστιο ψέμα των παγκοσμιοποιητών;

15 Μαρτίου, 2022 5 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοίρασέ το

 

Νικόλαος Σακελλαρόπουλος: “Ο πυρηνικός πόλεμος και τα πυρηνικά όπλα είναι λοιπόν η επόμενη τεράστια απάτη που θα χρησιμοποιήσουν οι παγκοσμιοποιητές προς όφελους τους για να ελέγχουν κατά βούληση τις μάζες.

Ο Γ’ παγκόσμιος είτε έχει ξεκινήσει είτε όχι θα είναι κυρίως οικονομικός.

Τα  πυρηνικά όπλα δεν υπάρχουν καν…”

 

 

 

Ζούμε σε μια ψευδαίσθηση συνεχούς τρόμου, και αγνοούμε την αλήθεια, αποδεχόμενοι όσα γράφουν οι εφημερίδες και λένε τα τηλεοπτικά δίκτυα…

Η ανθρωπότητα πρέπει να ζει στον τρόμο, για να είναι υποταγμένη… το έχουν καταφέρει μέχρι σήμερα, αυτοί που κυβερνούν αθέατοι όλον τον κόσμο…

Εμείς με την σιωπή και την υποταγή μας τους το επιτρέπουμε…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Γράφει ο Νικόλαος Σακελλαρόπουλος

 

Ένα ακόμα τεραστίων διαστάσεων ψέμμα των παγκοσμιοποιητών είναι αυτό του πυρηνικού πολέμου  για να μπορούν να ελέγχουν τις μάζες με σκηνικό τρόμου μέσα από τις ειδήσεις και την τηλεόραση.

Είναι ένα από τα μεγαλύτερα ψέμματα που έχουν ειπωθεί ποτέ από τους παγκοσμιοποιητές εδώ και πάρα πολλά χρόνια καθώς όπως πιστεύεται η πρώτη ατομική βόμβα της ιστορίας έπεσε στη Χιροσίμα και στο Ναγκασάκι το 1945.

Ακόμα και τώρα μας δείχνουν ψεύτικες φωτογραφίες ότι δήθεν σχηματίστηκε μανιτάρι ύψους 18 χιλιομέτρων.

Την ψεύτικη φωτογραφία μπορείτε να την δείτε και εδώ.

https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A1%CE%AF%CF%88%CE%B7_%CE%B1%CF%84%CE%BF%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82_%CE%B2%CF%8C%CE%BC%CE%B2%CE%B1%CF%82_%CF%83%CF%84%CE%B7_%CE%A7%CE%B9%CF%81%CE%BF%CF%83%CE%AF%CE%BC%CE%B1_%CE%BA%CE%B1%CE%B9_%CF%84%CE%BF_%CE%9D%CE%B1%CE%B3%CE%BA%CE%B1%CF%83%CE%AC%CE%BA%CE%B9#/media/%CE%91%CF%81%CF%87%CE%B5%CE%AF%CE%BF:Nagasakibomb.jpg

Στην πραγματικότητα εκείνη την περίοδο όλες οι μεγάλες δυνάμεις ήταν μαζί σε όλο αυτό και υπήρχε ένα τεράστιο θέατρο όπως υπάρχει και τώρα με την Ουκρανία.

Τότε λοιπόν δεν έριξαν ατομική βόμβα αλλά μάλλον μία βόμβα ναπάλμ.

Το τεράστιο hoax λοιπόν και η απάτη της ατομικής βόμβας και των πυρηνικών ξεκινάει από τότε αφού χωρίς να υπάρχει ιδιαίτερος λόγος το θεώρησαν έγκλημα κατά της ανθρωπότητας χωρίς στην πραγματικότητα να είναι.

Ψεύτικες φωτογραφίες από υποτίθεται έκρηξη ατομικής βόμβας ενώ στην πραγματικότητα πολλές φωτογραφίες ήταν από firestorm(καταιγίδα πυρκαγιάς) ενώ έλεγαν ότι είναι από την ατομική βόμβα.

Επίσης καμία ραδιενέργεια δεν υπήρχε ούτε καν πυρηνικά απόβλητα αφού μετά και την έκρηξη της βόμβας ναπαλμ στην Χιροσίμα-Ναγκασάκι δεν παρατηρήθηκαν ποτέ τερατογεννήσεις ή οτιδήποτε άλλο που θα οφειλόταν σε πυρηνική ραδιενέργεια και τοξικά πυρηνικά απόβλητα γιατί πολύ απλά δεν υπάρχουν.

Οτιδήποτε υπάρχει στην πραγματικότητα είναι θερμότητα που εκλύεται από την έκρηξη της βόμβας και είναι λογικό.

‘Όπως και στο Τσέρνομπιλ εκτός από την πραγματική έκρηξη που συνέβη όλα τα υπόλοιπα περι ραδιενέργειας είναι ψέμματα.

Εξού και οι άνθρωποι εκεί ζουν κανονικά και λίγο μετά τις εκρήξεις.

https://gr.euronews.com/2021/04/25/chernobyl-oi-katoikoi-tis-apagorevmenis-zwnis?fbclid=IwAR3x3XYcrWuIdgdZUioTcfe2WH6z2CV26-rJOKdVRfXg1-F_Dc44zvo7XMY

Και να υπήρχαν τα πυρηνικά κανείς δεν θα διακινδύνευε να τα ρίξει στην ανθρωπότητα και ουσιαστικά να καταστρέψει τον πλανήτη.

Επίσης κανείς δεν έχει την δικαιοδοσία να σκοτώσει την ανθρωπότητα με κάτι που θα εξαπλωθεί στην ατμόσφαιρα με καταστροφικές συνέπειες για τον άνθρωπο.

Εάν μπορούσε να γίνει αυτό(πρακτικά δεν γίνεται) αυτή την στιγμή δεν θα υπήρχαμε καν.

Τα πυρηνικά είναι τεραστίων διαστάσεων διαιωνίζουσα απάτη από τους ίδιους που ελέγχουν το σύστημα με σκοπό την φοβία και την μαζική υστερία ..

Είναι ακριβώς η ίδια απάτη με την ισπανική γρίπη το 1918 , η ίδια απάτη με τον εργαστηριακό ιό που ξεπετάχτηκε από τα εργαστήρια(ενώ στην πραγματικότητα το περιεχόμενο των εμβολίων είναι ο βιολογικός πόλεμος)  όπου επίσης δεν υπήρχε  και ούτε υπάρχει τίποτα(κοινή γρίπη) .

Ο πυρηνικός πόλεμος και τα πυρηνικά όπλα είναι λοιπόν η επόμενη τεράστια απάτη που θα χρησιμοποιήσουν οι παγκοσμιοποιητές προς όφελους τους για να ελέγχουν κατά βούληση τις μάζες.

Ο Γ’ παγκόσμιος είτε έχει ξεκινήσει είτε όχι θα είναι κυρίως οικονομικός.

Τα  πυρηνικά όπλα δεν υπάρχουν καν…

https://www.bitchute.com/video/bOO8PGgN7Z2e/?fbclid=IwAR2rTr3cKYpULfAtsDg1d7b4vovXHkF1_TXx4bfrInh0ptNs8omIfgcZyY4

 

https://the-unexpected-cosmology.nyc3.digitaloceanspaces.com/wp-content/uploads/The-Atomic-Bomb-was-a-Hoax.pdf

https://www.youtube.com/watch?fbclid=IwAR2N_Mwr6IKJv1JpUC13NORkXlp6m2i0MB0wzgBxIbCuLl_h_15LFsEhPQE&v=GMPbpZ34T2c&feature=youtu.be

https://bennettleeross.com/science/the-big-nuclear-power-hoax/?fbclid=IwAR3w9lcMQkYp7NYGqUDRQAzNxBbaNZiaTBn7yMoIdkA4reJXkBYqi6ctk9s

 

https://docs.google.com/document/u/0/d/18SQRQRUjuGsDx4H0bvXNxK02vVht2sXCJUS_fU9eifg/mobilebasic?fbclid=IwAR1RrADHnI0FnKPBDFWysJS9Am35UOvMT5ilSysDlJsL4ZQIyqoVcBk1qss

https://occamsrazorterrorevents.weebly.com/nuclear-weapons-hoax.html?fbclid=IwAR0KwFdb03cVN2R5DJXf6yaR6OiC4ZOKpWqw1jvT0FaevgOHGMhLPH7vE_w

 

https://www.bitchute.com/video/PfgCwQNjJyLV/?fbclid=IwAR0bSqED5eJGuFsw-9uA6qcEHkKfrEWo0KHIaHIlkTLYtJlfnYLjk7_I9YI

Νικόλαος Σακελλαρόπουλος

 

 

Προβολές : 944


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα