Πυρκαγιές που δεν είναι φυσικές – Προϊόν της Γεωμηχανικής Ατζέντας.  ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ!!!

Πυρκαγιές που δεν είναι φυσικές – Προϊόν της Γεωμηχανικής Ατζέντας. ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ!!!

23 Ιουλίου, 2023 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:793
Μοίρασέ το

 

Πόσο μακριά είναι διατεθειμένοι να φτάσουν οι γεωμηχανικοί στην προσπάθειά τους να καλύψουν την εκτυλισσόμενη κλιματική κατάρρευση από τις μάζες;

Είναι οι μηχανικοί του κλίματος πρόθυμοι να αποτεφρώσουν τεράστιες εκτάσεις από τα εναπομείναντα δάση της Γης για να ψύξουν προσωρινά μέρη του πλανήτη με ήπειρο που καλύπτει εκτάσεις καπνού; Ανεξάρτητα από το συνολικό μακροπρόθεσμο κόστος για τον πλανήτη συνολικά;

Ότι έγινε και στο ΜΑΤΙ…
ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ Σ’ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ…
ΚΑΘΕ ΦΩΤΙΑ, ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΤΗΣ… ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΚΕΝΤΡΑ…
Καλλιόπη Σουφλή

Τα στοιχεία πληθαίνουν ότι οι πυρκαγιές στον Καναδά δεν είναι φυσικές, αλλά μέρος της ατζέντας της γεωμηχανικής.

Ακολουθούν δύο βίντεο που θα βοηθήσουν το κοινό να καταλάβει πώς αυτές οι πυρκαγιές στον Καναδά δεν είναι φυσικές, παρόμοιες με προηγούμενες πυρκαγιές στην Καλιφόρνια και αποτελούν μέρος της ατζέντας της γεωμηχανικής.

Πρώτον, οι Ειδήσεις Global Alert του Geoengineering Watch από τις 10 Ιουνίου 2023, από τον Dane Wigington, είναι εδώ . Ο Dane ασχολείται εκτενώς με τις πυρκαγιές του Καναδά σε αυτό το επεισόδιο.

Αναφέρεται σε μια έκθεση που δημοσίευσε το 2019 που εξηγεί πώς οι τρομοκράτες γεωμηχανικής είναι σε θέση να προκαλέσουν αυτές τις αφύσικες πυρκαγιές.

 

Τεχνολογικές καταστροφικές πυρκαγιές για να δροσίσουν προσωρινά την Αρκτική με καπνό

Συνδέονται οι κρυφές επιχειρήσεις κλιματικής μηχανικής με τις εκθετικά αυξανόμενες πυρκαγιές σε όλο τον κόσμο ; Ο Ιούνιος του 2019 ήταν ο πιο ζεστός μήνας που έχει καταγραφεί ποτέ στον πλανήτη μας.

Ο Ιούλιος του 2019 αναμένεται να σπάσει το ρεκόρ θερμότητας όλων των εποχών που είχε μόλις σημειωθεί τον προηγούμενο μήνα. Οι επιστήμονες κρούουν μανιωδώς τον κώδωνα του κινδύνου για την επιτάχυνση και την τεράστια ζέστη της Αρκτικής και τη συντριβή του πολικού πάγου .

Οι πρωτοφανείς πυρκαγιές στο βόρειο γεωγραφικό πλάτος καταναλώνουν επί του παρόντος εκατομμύρια στρέμματα δάσους , ωστόσο τα κύρια μέσα ενημέρωσης των ΗΠΑ σχεδόν σιωπούν για τον εκτυλισσόμενο κατακλυσμό.

Καθώς το περιβάλλον και τα κλιματικά συστήματα καταρρέουν γύρω μας, πόσο ακραία μπορεί να γίνει η απόγνωση των κλιματικών μηχανικών;

Πόσο μακριά είναι διατεθειμένοι να φτάσουν οι γεωμηχανικοί στην προσπάθειά τους να καλύψουν την εκτυλισσόμενη κλιματική κατάρρευση από τις μάζες;

Είναι οι μηχανικοί του κλίματος πρόθυμοι να αποτεφρώσουν τεράστιες εκτάσεις από τα εναπομείναντα δάση της Γης για να ψύξουν προσωρινά μέρη του πλανήτη με ήπειρο που καλύπτει εκτάσεις καπνού; Ανεξάρτητα από το συνολικό μακροπρόθεσμο κόστος για τον πλανήτη συνολικά;

Εξετάστε τα τρομερά δεδομένα που παρουσιάζονται σε αυτήν την αναφορά βίντεο και αποφασίστε μόνοι σας. ( Πηγή .)

Όλα όσα είχε προβλέψει ο Dane το 2019 αποδεικνύονται αληθινά, οπότε αφιερώστε 22 λεπτά για να παρακολουθήσετε αυτήν την εξαιρετική αναφορά που εξηγεί πώς σχηματίζονται αυτές οι αφύσικές πυρκαγιές.

 


Στη συνέχεια, αφού καταλάβετε πώς μπορεί να συμβεί αυτό, παρακολουθήστε αυτήν την εκπληκτική αναφορά από το The Healthy American από την Peggy Hall που μόλις πήρε συνέντευξη από τον Robert Brame, έναν ιατροδικαστή που ανέλυσε 38 πυρκαγιές στην Καλιφόρνια και βρήκε εκατοντάδες φωτογραφικά στοιχεία για την ΑΠΙΘΑΝΗ φυσιολογική συμπεριφορά της φωτιάς.

Ο Robert παρέχει τα στοιχεία για να υποστηρίξει τους ισχυρισμούς που αναφέρει ο Dane Wigington στο πρώτο βίντεο. Αυτό είναι ένα ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ βίντεο!

 

 

Πηγή

Στο παράθυρο του βίντεο επιλέγετε τις Ρυθμίσεις-γρανάζι, στο αναδυόμενο παράθυρο επιλέγετε το «Υπότιτλοι», στο νέο παράθυρο που θα παρουσιαστεί επιλέγετε το «Αυτόματη Μετάφραση» και τελικώς στο ακόλουθο παράθυρο επιλέγετε την γλώσσα αρεσκείας σας – Ελληνικά.

 

Προβολές : 793


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα