Πυρκαγιές στο Μάουι (Χαβάη) και Όπλα Κατευθυνόμενης Ενέργειας | 666 η Συχνότητα του Μπλε! Αποκαλυπτικό βίντεο.

Πυρκαγιές στο Μάουι (Χαβάη) και Όπλα Κατευθυνόμενης Ενέργειας | 666 η Συχνότητα του Μπλε! Αποκαλυπτικό βίντεο.

4 Σεπτεμβρίου, 2023 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:747
Μοίρασέ το

 

Αποδεικτικά στοιχεία για τη χρήση Όπλων Κατευθυνόμενης Ενέργειας κατά των πολιτών

Τον Ιανουάριο του τρέχοντος έτους, πάνω από τη Χαβάη εθεάθησαν πράσινα λέιζερ που θα μπορούσαμε να περιγράψουμε καλύτερα ως μια γεωχωρική συστοιχία για τη χαρτογράφηση του εδάφους.

Είδαμε ότι ανάμεσα στα αποτεφρωμένα ερείπια, υπάρχουν αντικείμενα μπλε χρώματος που με κάποιο τρόπο επέζησαν από την καταστροφή. Μπλε αυτοκίνητα. Μπλε ομπρέλες. Μια μπλε βάρκα. Μπλε γλάστρες.

Είναι τυχαίο το γεγονός πως οι ελίτ στο Μάουι, έβαψαν ενα χρόνο πριν τα σπίτια τους με μπλε χρώμα και ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ, ΔΕΝ ΚΑΗΚΕ…
Καλλιόπη Σουφλή

Οι πρόσφατες πυρκαγιές στην Καλιφόρνια, την Αυστραλία και τώρα στη Χαβάη δεν μοιάζουν με τίποτα από όσα έχουμε δει ποτέ στο παρελθόν. Τις αποκαλούν δασικές πυρκαγιές αλλά είναι σαφώς κάτι πολύ διαφορετικό.

Αυτές οι πυρκαγιές καίνε τα σπίτια με ένα αποτύπωμα λευκής σκόνης τέφρας, ενώ συχνά αφήνουν τα γύρω πράσινα δέντρα και θάμνους σχεδόν ανέγγιχτα.

Σε ακραίες περιπτώσεις, οι δασικές πυρκαγιές μπορούν να φτάσουν σε θερμοκρασίες έως και 810 βαθμοί Κελσίου, ενώ το σημείο τήξης του αλουμινίου είναι 660 βαθμοί Κελσίου. Συνεπώς, είναι δυνατόν μια έντονη δασική πυρκαγιά να λιώσει το αλουμίνιο. Υπάρχουν όμως αυτοκίνητα με λιμνούλες από λιωμένο αλουμίνιο που σαφώς δεν βρίσκονταν στην περιοχή της δασικής πυρκαγιάς.

Και λιωμένο γυαλί, το οποίο έχει σημείο τήξης περίπου 1.369 βαθμοί Κελσίου. Αυτές είναι ανεξήγητες ανωμαλίες.

Στις πυρκαγιές της Καλιφόρνιας το 2018, αυτοκίνητα τυχαία τυλίγονταν στις φλόγες στον αυτοκινητόδρομο χωρίς να υπάρχουν γύρω πυρκαγιές.

Έχουμε δει τις ίδιες ανωμαλίες στη Νέα Υόρκη στις 11 Σεπτεμβρίου 2001. Αυτοκίνητα κάηκαν εντελώς χωρίς καμία εξήγηση.

 

Στο Μάουι, από αυτές τις αφύσικες πυρκαγιές γλίτωσαν τα σπίτια των πλουσίων, ενώ έκαψαν τα σπίτια των ντόπιων της εργατικής τάξης. Με ακρίβεια, αυτές οι πυρκαγιές κατέστρεψαν την πιο αξιοζήλευτη, υψηλής αξίας περιοχή του Μάουι.

Για δεκαετίες, τα όπλα κατευθυνόμενης ενέργειας ήταν απόρρητα. Όμως, εδώ και αρκετά χρόνια έχουν δημοσιοποιηθεί. Τα Όπλα Κατευθυνόμενης Ενέργειας, ή DEW, έχουν την ικανότητα να καίνε σπίτια με αυτού του είδους την ακρίβεια.

Αλλά για να είναι τόσο ακριβής, η περιοχή θα πρέπει να χαρτογραφηθεί.

Τον Ιανουάριο του τρέχοντος έτους, πάνω από τη Χαβάη εθεάθησαν πράσινα λέιζερ που θα μπορούσαμε να περιγράψουμε καλύτερα ως μια γεωχωρική συστοιχία για τη χαρτογράφηση του εδάφους.

Είδαμε ότι ανάμεσα στα αποτεφρωμένα ερείπια, υπάρχουν αντικείμενα μπλε χρώματος που με κάποιο τρόπο επέζησαν από την καταστροφή. Μπλε αυτοκίνητα. Μπλε ομπρέλες. Μια μπλε βάρκα. Μπλε γλάστρες.

Βίντεο στο διαδίκτυο γίνονται πασίγνωστα που δείχνουν πώς τα λέιζερ μπορούν εύκολα να κάψουν ορισμένα χρωματιστά αντικείμενα, αλλά τα αντικείμενα που έχουν μπλε χρώμα παραμένουν άθικτα.

Τα όπλα κατευθυνόμενης ενέργειας περιλαμβάνουν λέιζερ, χιλιομετρικά κύματα και μικροκύματα.

Όλα βασίζονται σε συχνότητες φωτός. Και τα διαφορετικά μήκη κύματος του φωτός επηρεάζουν διαφορετικά τα χρώματα. Για παράδειγμα, στην αφαίρεση τατουάζ με λέιζερ, χρησιμοποιούνται διαφορετικά μήκη κύματος για την αφαίρεση διαφορετικών χρωμάτων.

Και αυτό συμβαίνει επειδή το χρώμα είναι μια ιδιότητα του φωτός και κάθε χρώμα έχει τη δική του συχνότητα.

Είναι αρκετά ενδιαφέρον ότι η συχνότητα του μπλε χρώματος είναι 666 THz (6,66 X 10^14 Hz).

Πηγή: https://rumble.com/v3dvg9m-maui-fires-and-directed-energy-weapons.html

 

 

 

Πηγή  https://nioland.substack.com/p/666

Προβολές : 747


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα