Πως η Ρωσία χρησιμοποιεί την ατζέντα της Μεγάλης Επανεκκίνησης (Great Reset)

Πως η Ρωσία χρησιμοποιεί την ατζέντα της Μεγάλης Επανεκκίνησης (Great Reset)

23 Δεκεμβρίου, 2022 4 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:368
Μοίρασέ το

 

Τα βασικά μέρη σε αυτή την κυβερνητική τηλεδιάσκεψη είναι ο μαζικός εμβολιασμός και οι αποφάσεις για το περιβάλλον που πρέπει να έχουν υλοποιηθεί έως το 2030. Μήπως σας θυμίζει κάτι αυτό; Φυσικά την Μεγάλη Επανεκκίνηση (Great Reset)

 

Πληθαίνουν τα στοιχεία που δείχνουν πως και ο πρόεδρος Πούτιν, είναι μέσα στους συμμετέχοντες στην ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ…

Ουδεμία έκπληξη…

ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΦΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΥ ΡΩΣΙΚΟΥ ΛΑΟΥ…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Τα βασικά μέρη σε αυτή την κυβερνητική τηλεδιάσκεψη είναι ο μαζικός εμβολιασμός και οι αποφάσεις για το περιβάλλον που πρέπει να έχουν υλοποιηθεί έως το 2030. Μήπως σας θυμίζει κάτι αυτό; Φυσικά την Μεγάλη Επανεκκίνηση (Great Reset)
Παραθέτουμε τα κρίσιμα αποσπάσματα από την τηλεδιάσκεψη.
 
Συνάντηση με μέλη της Κυβέρνησης.
Ο Πρόεδρος είχε συνάντηση με μέλη της κυβέρνησης μέσω τηλεδιάσκεψης. 14 Δεκεμβρίου 2022 Μόσχα
Βλαντιμίρ Πούτιν: Συνάδελφοι, καλησπέρα!
Πρώτα όμως, όπως εξασκηθήκαμε σε όλες τις προηγούμενες δραστηριότητές μας, θα μιλήσουμε για τρέχοντα θέματα ιδιαίτερου ενδιαφέροντος και θα ήθελα να ξεκινήσω, φυσικά, την Anna Yuryevna Popova από την τρέχουσα επιδημιολογική κατάσταση. Βλέπω ότι, δυστυχώς, έχουμε ARVI και η γρίπη αυξάνεται, σχεδόν 30-35 τοις εκατό την εβδομάδα, κατά τη γνώμη μου.
Άννα Γιούριεβνα, ποια είναι η κατάσταση σήμερα;
Άννα Γιούριεβνα: Καλησπέρα, αγαπητέ Βλαντιμίρ Βλαντιμίροβιτς, αγαπητοί συνάδελφοι!
Πρόεδρε Βλαντιμίρ Βλαντιμίροβιτς, σίγουρα έχεις δίκιο, και σήμερα βλέπουμε μια τεταμένη επιδημιολογική κατάσταση στη Ρωσική Ομοσπονδία. Οφείλεται σε δύο επιδημιολογικές διεργασίες: αυτή είναι μια αύξηση της συχνότητας του COVID, είναι μικρή, την βλέπουμε για τέταρτη εβδομάδα μετά την προηγούμενη δίμηνη πτώση, είναι στο επίπεδο του 10-11 τοις εκατό κάθε εβδομάδα. , αλλά είναι εκεί και θα συνεχίσει. και έντονη αύξηση της ποσότητας του ARVI, μιας ομάδας λοιμώξεων του αναπνευστικού και της γρίπης. Στην πραγματικότητα, εβδομάδα με την εβδομάδα – συν 30-35 τοις εκατό. Την τελευταία, προτελευταία εβδομάδα – ακριβώς αυτή η αύξηση σημειώθηκε τόσο στους ασθενείς όσο και στους νοσηλευόμενους. Ως εκ τούτου, η επιδημική κατάσταση με τη γρίπη και το SARS προκαλεί περισσότερο άγχος στο σύστημα υγειονομικής περίθαλψης σήμερα.
Θέλω επίσης να πω ότι στο πλαίσιο της προετοιμασίας για την τρέχουσα κατάσταση, ελήφθησαν μέτρα για τον εμβολιασμό του πληθυσμού κατά της γρίπης. Όλα τα εμβόλια παρασκευάστηκαν στην ώρα τους. Από τον Σεπτέμβριο, έχουμε ξεκινήσει τον εμβολιασμό, σε τρεις μήνες σχεδόν το 52 τοις εκατό του πληθυσμού της Ρωσικής Ομοσπονδίας εμβολιάστηκε – αυτό είναι 75 εκατομμύρια εκατό χιλιάδες άνθρωποι.
Σήμερα μπορούμε να μιλήσουμε για την υψηλή αποτελεσματικότητα του εμβολιασμού, επειδή μεταξύ εκείνων που έχουν εργαστηριακά επιβεβαιωμένη γρίπη – δυστυχώς, δεν ελέγχονται εργαστηριακά όλα τα κρούσματα γρίπης σήμερα, θα μιλήσω για αυτό λίγο αργότερα – ο αριθμός των εμβολιασμένων είναι ελαφρώς μεγαλύτερος
Ο μαζικός εμβολιασμός στη Ρωσική Ομοσπονδία έχει ολοκληρωθεί, αλλά κάθε άτομο, σύμφωνα με τη συνταγή του γιατρού και σύμφωνα με τις ενδείξεις, μπορεί να εμβολιαστεί σήμερα, αλλά αυτοί είναι ήδη ατομικοί εμβολιασμοί.
Βλαντιμίρ Πούτιν:  Ευχαριστώ.
Θυμάστε, σας ρώτησα πριν από λίγες μέρες: πρέπει να εμβολιαστώ ή όχι; Μου είπες: ναι, πρέπει να γίνει. Αναφέρω: Το έκανα χθες.
Άννα Γιούριεβνα:  Σας ευχαριστώ πολύ για αυτό.
Mikhail Murashko:  Αγαπητέ Vladimir Vladimirovich! Αγαπητοί συνάδελφοι!
Κατά την προετοιμασία για την περίοδο της γρίπης: όλα τα εμβόλια έγιναν και παραδόθηκαν έγκαιρα, η διαδικασία εμβολιασμού ήταν υπό ειδικό εβδομαδιαίο έλεγχο και λήφθηκε υπόψη εντός των παραμέτρων απόδοσης κάθε υποκειμένου.
Σήμερα ο μαζικός εμβολιασμός έχει ουσιαστικά ολοκληρωθεί. Υπάρχουν ήδη μεμονωμένα κρούσματα και όσοι πάρουν την απόφαση έχουν την ευκαιρία να [εμβολιαστούν]. Σύμφωνα με τα δύο ινστιτούτα μας και σύμφωνα με διεθνείς πηγές, το εμβόλιο είναι απολύτως συνεπές με την προληπτική κατεύθυνση – προστατεύει από τη γρίπη H1N1.
Βλαντιμίρ Πούτιν:  Έχουμε έναν μακρύ χειμώνα και η αρχή της άνοιξης είναι επίσης συχνά κρύα, επομένως πρέπει να συνεχίσουμε τον εμβολιασμό, πρέπει να προστατεύσουμε τους ανθρώπους από όλες αυτές τις ασθένειες.
Είπατε μόλις τώρα ότι ο μαζικός εμβολιασμός ουσιαστικά έχει τελειώσει. Παρόλα αυτά, πρέπει να παρακολουθείτε προσεκτικά τι συμβαίνει και να αντιδράτε έγκαιρα. Ευχαριστώ γενικά. Ελπίζω να παραμείνει έτσι και στο μέλλον.
Το 2024 είναι η χρονιά ολοκλήρωσης της υλοποίησης του εθνικού έργου «Οικολογία». Ωστόσο, για να επιτευχθούν οι εθνικοί αναπτυξιακοί στόχοι έως το 2030, είναι απαραίτητο να συνεχιστούν οι περιβαλλοντικές δραστηριότητες, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που σχετίζονται με τη βελτίωση των υδάτινων σωμάτων.
Χάρη στην υποστήριξή σας, Vladimir Vladimirovich, η κυβέρνηση έχει αρχίσει να δημιουργεί ένα ενιαίο ομοσπονδιακό έργο για την περιβαλλοντική αποκατάσταση.
Πηγή:kremlin.ru

 

 

Πηγή

Προβολές : 368


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα