Πως η «Τρανς τάση» χρησιμοποιεί Χριστουγεννιάτικα σύμβολα για να προωθήσει διεμφυλικότητα στα παιδιά

Πως η «Τρανς τάση» χρησιμοποιεί Χριστουγεννιάτικα σύμβολα για να προωθήσει διεμφυλικότητα στα παιδιά

30 Δεκεμβρίου, 2022 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:385
Μοίρασέ το

 

«Είναι τρομακτικό να σκεφτεί κανείς ότι εμείς, ως κοινωνία, γινόμαστε μάρτυρες της αθωότητας των παιδιών μας που αφαιρείται σε πολύ μικρή ηλικία», δήλωσε η Χάμπερ.

Με τα παιδιά να είναι ο πρωταρχικος στόχος τους, όπως και τότε που ζούσαν στην διεφθαρμένη Βαβυλωνία, τα εβραιοσιωνιστικά ερπετά, προκαλούν την τέλεια καταστροφή του κοινωνικού ιστού.

Σταματήστε τα με κάθε τρόπο… κυριολεκτικά με κάθε τρόπο…όσο σκληρός κι ανελέητος κι αν είναι…

ΣΩΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ… Διδάξτε τους το αληθινό νόημα των Χριστουγέννων, και τη σημαντικότητα του φύλου τους, όπως το έπλασε ο αληθινός Δημιουργός του Σύμπαντος… ο Θεός.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Λέτε να είναι τυχαίο το γεγονός πως τέτοιες διαστρεβλωμένες ιδέες έχουν οι αριστεροί και τα κουμ μούνια;;;

ΠΟΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΕΜΦΥΛΗ ΠΑΙΔΕΙΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ;

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ – ΚΑΜΜΕΝΟΥ…

ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΥΣ…

 

Ένας χιονάνθρωπος και ο Άγιος Βασίλης προσθέτουν τώρα γιορτινή ατμόσφαιρα στη διδασκαλία των παιδιών για την ομοφυλοφιλική αγάπη και την εξερεύνηση των εναλλακτικών ταυτοτήτων φύλου.

Στο Νιου Τζέρσεϊ, οι γονείς διαμαρτύρονται στους αξιωματούχους του σχολικού συμβουλίου για τις πολιτικές για τους τρανσέξουαλ, συμπεριλαμβανομένου του μαθήματος «φυλετικός χιονάνθρωπος» που διδάσκει στα παιδιά ήδη από την Γ’ Δημοτικού ότι το «φύλο που τους αποδόθηκε κατά τη γέννηση» μπορεί να μην είναι το σωστό.

Εν τω μεταξύ, μια διαδικτυακή σχολική βιβλιοθήκη για τους μαθητές της Νέας Υόρκης παρέχει το εικονογραφημένο βιβλίο «Ο σύζυγος του Άγιου Βασίλη», που περιγράφει την ερωτική σχέση μεταξύ του χαρούμενου, γέρικου ξωτικού και της συζύγου του που είναι του ίδιου φύλου.

Το βιβλίο περιγράφει επίσης έναν θερμαινόμενο Βόρειο Πόλο και τις εντάσεις των διαπραγματεύσεων των εργατικών συνδικάτων με τα ξωτικά. Μια εικονογράφηση της γαμήλιας τελετής του Άγιου Βασίλη φαίνεται να απεικονίζει έναν λαμπερό, χαμογελαστό Ιησού να κοιτάζει καθώς οι δύο άνδρες φιλιούνται.

Αυτή η κατάσταση υπάρχει σε πολλά σχολεία της Αμερικής με πολλούς να μιλάνε για μια προσπάθεια σεξουαλικοποίησης των μικρών παιδιών με βιβλία και μαθήματα που επικεντρώνονται στον τρόπο ζωής των ομοφυλόφιλων και των τρανσέξουαλ.

Στην Ελλάδα επίσης, η τάση έχει ξεκινήσει να διαφαίνεται με δραστηριότητες στην Θεσσαλονίκη όπου θα διαβάζονται Χριστουγεννιάτικα παραμύθια από τρανς άτομα σε παιδικό σταθμό.

Στο βιβλίο «Irreversible Damage» της Άμπιγκειλ Σάιερ υποστηρίζεται πως αυτές οι τρανς τάσεις προωθούνται από ένα άτυπο δίκτυο εκπαιδευτικών, ψυχολόγων, πολιτικών, ακόμη και γιατρών που επηρεάζουν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Σύμφωνα με το βιβλίο κάποιες από τις «κοινές απόψεις» που προωθούνται είναι πως «αν νομίζεις ότι μπορεί να είσαι τρανς, είσαι», «οι γονείς σου δεν σε αγαπούν αν δεν επιβεβαιώνουν τη νέα σου “ταυτότητα”», «μπορείς να δοκιμάσεις ορμόνες όπως η τεστοστερόνη ακόμα και αν δεν είσαι σίγουρη ότι είσαι τρανς», κ.ο.κ.

Συντηρητικές οργανώσεις γονέων και ομάδες ΛΟΑΤΚΙ, όπως η Gays Against Groomers, έχουν σχηματίσει συμμαχίες και έχουν καταγγείλει την τάση.

Λένε ότι υποκινείται από την προσπάθεια να προετοιμάσουν τους νέους για σεξουαλική δραστηριότητα και να προωθήσουν τον τρανσεξουαλισμό, ο οποίος έχει γίνει μια προσοδοφόρα βιομηχανία.

Πολλοί προοδευτικοί και φιλελεύθεροι υπερασπίζονται τα μαθήματα σχετικά με την ταυτότητα φύλου και τον σεξουαλικό προσανατολισμό για τα μικρά παιδιά, λέγοντας ότι αποσκοπούν στην προώθηση της ανεκτικότητας, της αυτοαποδοχής και της ασφάλειας των ΛΟΑΤΚΙ νέων.

 

Η Σεξουαλική αγωγή του «Χιονάνθρωπου»

Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι το μάθημα του «χιονάνθρωπου» που εξηγεί σεξουαλικά θέματα έτυχε θερμής υποδοχής από τα σχολεία στο Νιου Τζέρσεϊ.

Το 2019, το Υπουργείο Παιδείας του Νιου Τζέρσεϊ εξέδωσε μια επικαιροποιημένη πολιτική για την καθοδήγηση των διαφυλικών μαθητών για τις σχολικές περιφέρειες, η οποία εγγυάται την εμπιστευτικότητα της διαφυλικής κατάστασης ενός μαθητή.

«Τα σχολεία θα πρέπει να απευθύνονται στον μαθητή χρησιμοποιώντας ένα επιλεγμένο όνομα. Το όνομα γέννησης του μαθητή θα πρέπει να παραμένει εμπιστευτικό από το προσωπικό του σχολείου και της περιφέρειας», σύμφωνα με την οδηγία.

Πολλοί γονείς όμως επεφύλαξαν στο μάθημα για το χιονάνθρωπο μια πιο ψυχρή υποδοχή.

GettyImages 644661238 1200x884 1
Κατά τη διάρκεια μιας συγκέντρωσης ακτιβιστών τρανσέξουαλ στη Νέα Υόρκη στις 23 Φεβρουαρίου 2017, ένα αγόρι που θέλει να του συμπεριφέρονται σαν κορίτσι κρατάει μια πινακίδα παρακαλώντας να μπορεί να χρησιμοποιεί την τουαλέτα των κοριτσιών (Spencer Platt/Getty Images).

Οι γονείς των μαθητών που φοιτούν στα δημόσια σχολεία της Lawrence Township μίλησαν κατά του σχεδίου μαθήματος σε συνεδρίαση του σχολικού συμβουλίου τον Οκτώβριο και εξέφρασαν την απογοήτευσή τους για την αυξανόμενη εμφάνιση πολιτικών για τους τρανσέξουαλ που επηρεάζουν τα παιδιά τους.

Κατά τη διάρκεια της δημόσιας συζήτησης, η Άνα Σάμιουελ περιέγραψε τον τρόπο με τον οποίο το μάθημα «φυλετικός χιονάνθρωπος» παρουσιάζεται στους μαθητές της 4ης τάξης. Στο μάθημα, είπε, τα παιδιά καλούνται να σκεφτούν τους εαυτούς τους ως χιονισμένα όντα που μπορούν να έχουν οποιοδήποτε φύλο επιλέξουν.

 

Αγόρι, κορίτσι ή κανένα από τα δύο

Το σχέδιο μαθήματος που ενόχλησε τους γονείς προτείνει στα παιδιά να ζωγραφίσουν ένα χιονάνθρωπο και να αποφασίσουν αν θα πρέπει να είναι αγόρι, κορίτσι ή κανένα από τα δύο.

Το υλικό του μαθήματος δημιουργήθηκε για χρήση σε σχολεία και παιδικά προγράμματα από την Gsafe. Η Εκστρατεία Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, η οποία διαφημίζει ότι αγωνίζεται για τα «δικαιώματα των λεσβιών, των ομοφυλοφίλων, και των τρανς», παρέχει ένα αντίγραφο για τους εκπαιδευτικούς που μπορεί να το κατεβάσει ο οποιοσδήποτε. Η αποστολή της Gsafe, σύμφωνα με τον ιστότοπό της, είναι να δημιουργήσει «δίκαια σχολεία για τη νεολαία ΛΟΑΤΚΙ».

Ο στόχος για το μάθημα του χιονάνθρωπου είναι να «εξερευνήσει τις έννοιες της ταυτότητας και της έκφρασης του φύλου» και να βοηθήσει τους μαθητές να κατανοήσουν τη διαφορά μεταξύ της ταυτότητας φύλου, του σεξουαλικού προσανατολισμού και του φύλου που «αποδίδεται κατά τη γέννηση».

Η εργασία παρουσιάζει έναν χιονανθρώπο που αποτελείται από τρία μέρη. Το κεφάλι έχει μακριές, θηλυκές βλεφαρίδες, μύτη καρότου και μουστάκι. Ένα κινούμενο πλαίσιο υποδηλώνει μια σκέψη που αιωρείται από πάνω.

Το μεσαίο τμήμα έχει μια κόκκινη καρδιά, που λέγεται ότι αντιπροσωπεύει τον σεξουαλικό προσανατολισμό. Οι εκπαιδευτικοί θα πρέπει να εξηγήσουν στους μαθητές ότι αυτό σημαίνει «ποιον αγαπάς ή από ποιον ελκύεσαι», σύμφωνα με το σχέδιο μαθήματος.

Snow Family Capitol Hill Snowman 1200x800 1
Χιονάνθρωποι στον λόφο του Καπιτωλίου στην Ουάσινγκτον στις 13 Ιανουαρίου 2019. (AP Photo/Alex Brandon)

Το κάτω τμήμα του χιονάνθρωπου περιλαμβάνει μόνο ένα κίτρινο αστέρι, το οποίο αντιπροσωπεύει το «καθορισμένο φύλο του ατόμου κατά τη γέννηση». Οι μαθητές μπορούν να το χαρακτηρίσουν ως κορίτσι, αγόρι ή κανένα από τα δύο, σύμφωνα με τον οδηγό για τους εκπαιδευτικούς.

Οι μαθητές θα πρέπει να καθοδηγηθούν να συμπληρώσουν το σύννεφο σκέψης δίπλα στο κεφάλι του δημιουργήματός τους, χαρακτηρίζοντας την ταυτότητα του φύλου του, ανάλογα με «αυτό που είσαι / πώς αισθάνεσαι ως άτομο», προτείνει ο οδηγός για τους εκπαιδευτικούς.

Το μάθημα προτείνει επίσης τη χρήση του οδηγού «Λεξιλόγιο οικογενειακής ποικιλομορφίας» για να εξηγήσει στα παιδιά όρους όπως γκέι, λεσβίες, αμφιφυλόφιλοι, πανσεξουαλικοί και ετεροφυλόφιλοι.

«Είναι σημαντικό να σεβόμαστε όλες τις οικογένειες και όλες τις οικογενειακές δομές στα σχολεία μας και να στέλνουμε το μήνυμα στους μαθητές ότι όλοι μπορούμε να αγαπάμε αυτόν που αγαπάμε», αναφέρει το σχέδιο μαθήματος.

 

Άγιος Βασίλης 2.0

Οι χιονάνθρωποι δεν είναι οι μόνοι παραδοσιακοί χριστουγεννιάτικοι χαρακτήρες που βιώνουν μια επαναδιατύπωση.

Ένα άλλο παιδικό σύμβολο, ο Άγιος Βασίλης, απεικονίζεται ως παντρεμένος ομοφυλόφιλος άνδρας στο «Ο σύζυγος του Άγιου Βασίλη».

Το βιβλίο του 2017, είναι διαθέσιμο για τους μαθητές στο Σύστημα Σχολικών Βιβλιοθηκών της Νέας Υόρκης στη συλλογή LGBT e-book.

Ο «Σύζυγος του Άγιου Βασίλη» προσέλκυσε την προσοχή των μέσων ενημέρωσης στην κομητεία Μάντισον του Μισισιπή, επειδή εξόργισε τους κατοίκους όταν εμφανίστηκε ως μέρος μιας χριστουγεννιάτικης έκθεσης σε μια δημόσια βιβλιοθήκη.

Το Amazon αποκαλεί το βιβλίο μια «φρέσκια εκδοχή, ένα έξυπνο αλλά και ειλικρινές βιβλίο που αφηγείται την ιστορία ενός μαύρου Άγιου Βασίλη, του λευκού συζύγου του και της ζωής τους στο Βόρειο Πόλο». Οι 504 κριτικές του έχουν συγκεντρώσει βαθμολογία τεσσεράμισι αστέρων στα πέντε στο Amazon.

«Μια πραγματικά γλυκιά ιστορία που απεικονίζει έναν υγιή, χαρούμενο γάμο», έγραψε το Vice.com.

«Όλοι γνωρίζουμε ότι ο Άγιος Βασίλης είναι λευκός και ετεροφυλόφιλος, σωστά; Α, περιμένετε, είναι ένας μαγικός φανταστικός χοντρός τύπος που μπαίνει στο σπίτι σας κάθε χρόνο για να αφήσει δώρα στα παιδιά σας. Μπορεί να είναι ό,τι θέλετε να είναι!» έγραψε το Out.com.

Santas Husband 1200x1084 1
Το εικονογραφημένο βιβλίο «Ο σύζυγος του Αϊ-Βασίλη» έχει προκαλέσει επικρίσεις επειδή εισάγει προοδευτικά θέματα στην παραδοσιακή ιστορία του Αϊ-Βασίλη. (Tucker Holt για τους Epoch Times)

«Είναι το τέλειο δώρο για τον ρατσιστή, ομοφοβικό θείο σας!» προτείνει το World of Wonder/WOW Report.

Μεταξύ άλλων παραδειγμάτων συζυγικής ευδαιμονίας, το 32σέλιδο βιβλίο περιγράφει τη ρουτίνα φιλιού και μακιγιάζ του Άγιου Βασίλη και του συζύγου του καθώς απολαμβάνουν μαζί γάλα και μπισκότα.

 

«Προστατέψτε την οικογένεια»

Το βιβλίο του Άγιου Βασίλη καταδεικνύει ότι οι γονείς πρέπει να είναι όλο και πιο προσεκτικοί σχετικά με το τι παρουσιάζουν στα παιδιά τους οι ενήλικες που εμπιστεύονται, δήλωσε η Κρίστεν Χάμπερ, εκπρόσωπος της ομάδας παρακολούθησης County Citizens Defending Freedom.

«Το πρότυπο για μια υγιή κοινωνία είναι η προστασία εκείνων που δεν μπορούν να προστατεύσουν τον εαυτό τους και η προστασία της οικογενειακής δομής», δήλωσε η Χάμπερ στην Epoch Times.

Αντί να γιορτάζουν τη γέννηση του Ιησού με κλασικά χριστουγεννιάτικα τραγούδια, όπως το «Frosty the Snowman», ή απολαυστικές ιστορίες για τον Άγιο Βασίλη, τα παιδιά αντιμετωπίζουν τώρα διαλέξεις και κατήχηση που μοιράζονται από ενήλικες σε θέσεις εμπιστοσύνης, είπε.

«Είναι τρομακτικό να σκεφτεί κανείς ότι εμείς, ως κοινωνία, γινόμαστε μάρτυρες της αθωότητας των παιδιών μας που αφαιρείται σε πολύ μικρή ηλικία», δήλωσε η Χάμπερ.

12 4 GettyImages 1245353457 1200x798 1
Ένας άνδρας οδηγεί τη μοτοσικλέτα του κατά τη διάρκεια της 12ης φιλανθρωπικής συγκέντρωσης του Άγιου Βασίλη «Papa Noel» στο Τορίνο της Ιταλίας, στις 4 Δεκεμβρίου 2022, για τη συγκέντρωση χρημάτων για μια παιδιατρική μονάδα υγειονομικής περίθαλψης. (Marco Bertorello/AFP μέσω Getty Images)

Η Τάνια Πάρους, πρόεδρος του παραρτήματος της οργάνωσης «Μαμάδες για την Αμερική» στην κομητεία Σαρασότα της Φλόριντα, ενοχλείται από αυτό που θεωρεί επίθεση του βιβλίου στην παραδοσιακή δομή της οικογένειας.

Δήλωσε στην Epoch Times ότι κατηγορεί όσους ανήκουν στην πολιτική αριστερά για την προσπάθεια να «μπερδέψουν τα παιδιά» σε νεαρή ηλικία.

«Σε ποιο σημείο τραβάμε τις κόκκινες γραμμές μας;» αναρωτήθηκε η Πάρους. «Η γοητεία τους για την καταστροφή της πυρηνικής οικογένειας με μπερδεύει».

Η Πάρους πρόσθεσε: «Στο δημοτικό σχολείο, ένα παιδί θέλει να γίνει σούπερ ήρωας ή πριγκίπισσα όταν μεγαλώσει. Και τώρα τους δίνουν ακόμα περισσότερα πράγματα να φανταστούν αμφισβητώντας το πραγματικό τους φύλο».

 

Πηγή: theepochtimes.gr

 

Πηγή

Προβολές : 385


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα