Πως η CIA παρεμβαίνει στις εκλογές (ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ) και αλλάζει τα αποτελέσματα! (Αλλά οι αφελείς στην Ελλάδα, εξακολουθούν να υπερασπίζονται την ψήφο στα μικρά εξωκοινοβουλευτικά κόμματα!!!)

Πως η CIA παρεμβαίνει στις εκλογές (ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ) και αλλάζει τα αποτελέσματα! (Αλλά οι αφελείς στην Ελλάδα, εξακολουθούν να υπερασπίζονται την ψήφο στα μικρά εξωκοινοβουλευτικά κόμματα!!!)

10 Νοεμβρίου, 2022 30 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,299
Μοίρασέ το

 

Η ομάδα του WEF ήταν σίγουρη για την εκλογή του Λούλα και έδωσε τα συγχαρητήριά της, η ομάδα του Μπάιντεν απο την άλλη καυχιόταν ότι θα επενέβει στη διαδικασία των εκλογών στη Βραζιλία εναντίον του προέδρου Μπολσονάρο μια ημέρα πριν απο τις εκλογές.

Η Φιλελεύθερη Παγκόσμια Τάξη εργάζεται σκληρά καταστρέφοντας τους κανόνες, ανατρέποντας την δημοκρατία και εγκαθιδρύοντας μια παγκόσμια γραφειοκρατία, πρώτα το έκαναν με την ιατρική και τώρα με τις εκλογές. 

Πρόκειται για μια εγκληματική συνωμοσία για να μετατραπούν οι πολίτες σε δουλοπάροικοι.

Πως η CIA παρεμβαίνει στις εκλογές (ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ) και αλλάζει τα αποτελέσματα! (Αλλά οι αφελείς στην Ελλάδα, εξακολουθούν να υπερασπίζονται την ψήφο στα μικρά εξωκοινοβουλευτικά κόμματα!!!)

Αμέτρητα τα στοιχεία και οι αποδείξεις πως ΝΟΘΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ…

Παρ’ όλα αυτά, υπάρχουν ακόμα αυτοί που πιστεύουν πως αν ρίξουν την ψήφο τους σε ένα εξωκοινοβουλευτικό κόμμα, θα αλλάξουν τα δεδομένα…

Προφανώς η ικανότητα του μυαλού τους, μέχρι εκεί φτάνει, όσα ντοκουμέντα κι αν τους παρουσιάσεις…

Για τα κομματόσκυλα, ότι και να πω, χαμένο θα πάει… δυστυχώς όμως χαμένα πηγαίνουν και όσα στοιχεία παρουσιάζουμε στους ψηφομανιακούς…

Μοιάζουν όλο και περισσότερο μ’ εκείνους τους εμβολιολάτρεις, που όσα και να γράψαμε, όσα στοιχεία κι αν παρουσιάσαμε για τους κινδύνους του εμβολίου του κορονοϊού, πήγαν και μπολιάστηκαν… και τώρα ψοφάνε σαν τα μυρμηγκιά… αλλά, στερνή μου γνώση να σ’ είχα πρώτα…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Υ.Γ. Αυτό που τρέμει ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, είναι η ΑΠΟΧΗ ΤΩΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ… αλλά αυτό για να γίνει κατανοητό, θέλει πολύ καθαρή σκέψη και ανθρώπους που δεν θέλουν να βρίσκονται σε κομματικά μαντριά…

 

Ο Πρόεδρος Μπολσονάρο είχε ξεπεράσει τον σοσιαλιστή αντίπαλο Λούλα, που κατηγορείτε για πολλά αδικήματα. Αλλά μετά από μια σειρά τεχνικών ανωμαλιών, ο Λούλα ανακηρύχθηκε νικητής και οι Βραζιλιάνοι ψηφοφόροι στα εκατομμύρια τους στερήθηκαν το δικαίωμα της εκλογικής διαδικασίας από την παγκόσμια ελίτ.

Για την ιστορία, παγκόσμιοι ηγέτες, συμπεριλαμβανομένου του Γάλλου Προέδρου Εμανουέλ Μακρόν, του Τζάστιν Τριντό και της Τζασίντα Αρντερν – ακριβώς όλοι η κλίκα των “νέων παγκόσμιων ηγέτων” που είναι ευθυγραμμισμένοι με το WEF – έσπευσαν να συγχαρούν πρώτοι τον Λούλα, πριν καν σταματήσει η καταμέτρηση κι αφού ήταν στήθος με στήθος.

Η ομάδα του WEF ήταν σίγουρη για την εκλογή του Λούλα και έδωσε τα συγχαρητήριά της, η ομάδα του Μπάιντεν απο την άλλη καυχιόταν ότι θα επενέβει στη διαδικασία των εκλογών στη Βραζιλία εναντίον του προέδρου Μπολσονάρο μια ημέρα πριν απο τις εκλογές.

Η Φιλελεύθερη Παγκόσμια Τάξη εργάζεται σκληρά καταστρέφοντας τους κανόνες, ανατρέποντας την δημοκρατία και εγκαθιδρύοντας μια παγκόσμια γραφειοκρατία, πρώτα το έκαναν με την ιατρική και τώρα με τις εκλογές. Πρόκειται για μια εγκληματική συνωμοσία για να μετατραπούν οι πολίτες σε δουλοπάροικοι.

Αποκαλέστε τους πράκτορες αυτής της  Παγκόσμιας Τάξης, όπως θέλετε αλλα οι παγκοσμιοποιητές, δεν θέλουν κυρίαρχα κράτη και πατριώτες ηγέτες. Αυτό αποτελεί απειλή για τα τεχνοκρατικά τους σχέδια για το μέλλον της ανθρωπότητας.

Κοιτάξτε καλά αυτή την εικόνα πως επικράτησε η αριστερά για πολύ μικρά ποσοστά και απλά σκεφτείτε, σκεφτείτε τι έγινε στις ΗΠΑ το 2020 και τώρα φανταστείτε τι μπορεί να συμβαίνει και στην Ευρώπη.

Πως η CIA παρεμβαίνει στις εκλογές (ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ) και αλλάζει τα αποτελέσματα! (Αλλά οι αφελείς στην Ελλάδα, εξακολουθούν να υπερασπίζονται την ψήφο στα μικρά εξωκοινοβουλευτικά κόμματα!!!)

Ένας από αυτούς τους διαβόητους οργανισμούς, είναι το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, που καυχιόταν ακόμη και για την προετοιμασία “νέων ταλέντων” και τη βοήθεια που τους παρείχαν ως επικεφαλής κρατικών θέσεων.

Στο παρακάτω βίντεο θα δείτε το επικεφαλή του Παγκόσμιου Οικονομικόυ Φόρουμ Klaus Schwab να αναφέρει δημόσια πως “διεισδύουν” με δικούς τους ηγέτες στις κυβερνήσεις των χωρών…

Υπάρχει λόγος που μας το λένε… Ένα από τα απόκρυφα δόγματα μεταξύ αυτών των ηγετών ονομάζεται «απλή όραση». Ίσως έχετε ακούσει τη φράση «κρύβομαι σε κοινή θέα» ή «λειτουργώ σε κοινή θέα;» Πιστεύουν ότι πρέπει να σας πουν τι κάνουν, σε πολλές περιπτώσεις, λόγω της καρμικής δύναμης που παράγει.

Παρουσιάστηκαν σαν “προστάτες της δημοκρατίας” για να κλέψουν τις εκλογές.

 

Αφού οι διεθνείς οργανισμοί και οι εγχώριοι μη κερδοσκοπικοί οργανισμοί αμφισβήτησαν τα μέτρα ασφαλείας των εκλογών στις εκλογές του 2020 στις ΗΠΑ, καυχήθηκαν για τον τρόπο με τον οποίο υπονόμευσαν τους εκλογικούς νόμους σε διάφορες πολιτείες και έκαναν συντονισμένες μυστικές προσπάθειες για να αλλάξουν την προσέλευση στις εκλογές προς όφελος των δικών τους κυβερνήσεων.

Θυμηθείτε τι είπε ο Μητσοτάκης: ” Οι Ρώσοι θα κάνουν παρεμβάσεις κυρίως μέσω του διαδικτύου με στόχο να επηρεαστεί άμεσα το αποτέλεσμα των επόμενων εκλογών και πρέπει να πάρουμε τα μέτρα μας.

Είχε επίσης σημειώσει στη ΔΕΘ ότι η Σουηδία ήδη κινητοποιείται ώστε να διασφαλίσει ότι δεν θα υπάρχουν ρωσικές παρεμβάσεις στη διαδικασία των εκλογών και ότι το ίδιο συμβαίνει σε όλες τις ευρωπαϊκές χώρες, καθώς παντού όπως υποστήριξε υπάρχουν κόμματα φίλα προσκείμενα προς τη Ρωσία.

Αυτός είναι ο τρόπος που νοθεύουν τις εκλογές, πρώτα βρίσκουν έναν “κακό” και ισχυρίζονται πως θα παρέμβει στο εκλογικό αποτέλεσμα κι ύστερα παρεμβαίνουν οι ίδιοι με σκοπό δήθεν να το προστατέψουν.

Υπάρχει ένα άρθρο στους TIME  με  τίτλο, «Η μυστική ιστορία της σκιώδης εκστρατείας που έσωσε τις εκλογές του 2020», η Μόλι Μπαλ (μια ευνοημένη γραμματέας από Αμερικανούς ολιγάρχες), εξήγησε μέσα στο άρθρο πώς «ενίσχυσαν» τις εκλογές για τον Τζο Μπάιντεν. Σε ένα κομμάτι του άρθρου αναφέρει:

Γι’ αυτό οι συμμετέχοντες θέλουν να ειπωθεί η μυστική ιστορία των εκλογών του 2020, παρόλο που ακούγεται σαν ένα παρανοϊκό σχέδιο – μια καλά χρηματοδοτούμενη ομάδα ισχυρών ανθρώπων, που εκτείνεται σε κλάδους και ιδεολογίες, που συνεργάζονται παρασκηνιακά για να επηρεάσουν τις αντιλήψεις, να αλλάξουν τους κανόνες και νόμους, καθοδηγούν την κάλυψη των μέσων ενημέρωσης και ελέγχουν τη ροή των πληροφοριών. “Δεν νοθεύανε τις εκλογές. της οχύρωναν”.

Κι αφού αυτό κατάφερε να γίνει στις ΗΠΑ, δύο χρόνια αργότερα, έγινε και σε μια διαφορετική χώρα αλλά και πάλι από τους ίδιους παίκτες.

Μόλις πριν από δύο ημέρες το Foreign Policy , ένα από αυτά τα περιοδικά όπου η διεθνής τάξη κρύβει τα σύμβολά τους και προβλέπει τα σχέδιά τους, παραδέχτηκε ότι ο Μπάιντεν “συμμετείχε” στις προεδρικές εκλογές της Βραζιλίας.

«Πώς η ομάδα Μπάιντεν προσπάθησε να αποδείξει νοθεία στις εκλογές της Βραζιλίας»,  αναφέρει ο τίτλος.  

Το προσωπικό του Μπάιντεν από τον Λευκό Οίκο, το Υπουργείο Άμυνας, το Στέιτ Ντιπάρτμεντ και η CIA συμμετείχαν στην απειλή της κυβέρνησης Μπολσονάρο σε σπάνιες, κλιμακωτές διπλωματικές συναντήσεις.  Στη συνέχεια, μετέφεραν τις ψευδείς τις αφηγήσεις τους στα εταιρικά μέσα.

Το έκαναν αυτό και στον Τραμπ, χρησιμοποιώντας την αντίληψη ότι είχε τον έλεγχο της κυβέρνησής του όταν πραγματικά οι γραφειοκράτες ήταν απατεώνες όταν ο διευθυντής του FBI Κρις Ρέι και ο Κρίστοφερ Κρεμπς, πρώην διευθυντής της Υπηρεσίας Κυβερνοασφάλειας και Ασφάλειας Υποδομών, χρησιμοποίησαν πόρους της ομοσπονδιακής κυβέρνησης για να ηγηθούν της εκλογικής διαδικασίας.

Τα κορυφαία στελέχη του Μπάιντεν, συμπεριλαμβανομένου του διευθυντή της CIA, Γουίλιαμ Μπερνς, του συμβούλου Εθνικής Ασφάλειας Τζέικ Σάλιβαν και του Υπουργού Άμυνας Λόιντ Όστιν, όλοι εκ περιτροπής απειλούσαν τον Μπολσονάρο για μήνες κατά τη διάρκεια των εκλογών.

Ήθελαν να ενισχύσουν τον σοσιαλιστή Luiz Inácio Lula da Silva ρίχνοντας μια σκιά ανησυχιών για την εκλογική ακεραιότητα και απειλώντας τη διπλωματική θέση της Βραζιλίας στον κόσμο. Είχαν στοιχεία για νοθεία εκλογών; επ ουδενί… αυτός όμως είναι ο τρόπος τους για να κλέψουν τις εκλογές.

Τόσο στην περίπτωση του Τραμπ όσο και στην περίπτωση του Μπολσονάρο, κατηγορήθηκαν παράλογα ότι σχεδίαζαν πραξικοπήματα – ως αρχηγοί κρατών, κάτι που αποτελεί σοβαρή απόκλιση από τον ορισμό της λέξης και την καθολική χρήση.

Σε αυτό το κομμάτι οι στρατιώτες της διεθνούς τάξης δεν μπορούν παρά να κάνουν τους παραλληλισμούς οι ίδιοι!

Ένας από τους λόγους που γνωρίζουμε ότι οι εκλογές του 2020 ήταν παράνομες είναι ότι τα αποτελέσματα του Τζο Μπάιντεν δεν είχαν επιτυχία στις κάλπες, μια στατιστική απιθανότητα λόγω των όσων γνωρίζουμε για την πολιτική επιστήμη, την ψυχολογία συμπεριφοράς και τα μειωμένα ποσοστά συμμετοχής στις κάλπες.

Αυτό που  μόλις συνέβη στη Βραζιλία  είναι «μαθηματικά αδύνατο», λέει ο διεθνής πολιτικός  Μάθιου Τίρμαντ.  

Αυτό ήταν το ίδιο συμπέρασμα που κατέληξα στις 4 Νοεμβρίου 2020 εδώ στην Αμερική. 

Έχω συμμετάσχει σε περισσότερες από 111 ομοσπονδιακές εκλογές. 

Ποτέ δεν υπήρξε κάτι παρόμοιο με τις αμερικανικές εκλογές το 2020 ή τις εκλογές στη Βραζιλία το 2022.

Οι ψηφοφόροι δεν ψηφίζουν με αυτά τα μοτίβα και τα δεδομένα δεν έχουν καταγραφεί ποτέ σε αυτά τα μοτίβα. 

Η μαζική ομοιομορφία στις αποδόσεις των ψηφοδελτίων είναι στατιστικά απίθανη.

Σε αντίθεση με την Αμερική, η Βραζιλία κατοχυρώνει στο σύνταγμά της έναν στρατιωτικό ρόλο στις εκλογές. Εάν υπάρχει υποψία για νοθεία, ο στρατός έχει ευθύνες εποπτείας που μπορεί να επικαλεστεί.

Αυτές οι εκλογές στη Βραζιλία πρέπει να ελεγχθούν. 

Αυτοί στη διεθνή τάξη υπονομεύουν τις δημοκρατίες στο όνομα της σωτηρίας, της προστασίας ή της οχύρωσής τους. 

Είναι τα ολοκληρωτικά τέρατα που προσποιούνται ότι ενδιαφέρονται για την δημοκρατία και με αυτό τον τρόπο την υπονομεύουν.

Το χειρότερο απο όλα, είναι πως για να το καταφέρουν αυτό παράγουν θάνατο, πληθωρισμό, ενεργειακή κρίση και τώρα βρισκόμαστε μόλις λίγα βήματα από έναν πυρηνικό παγκόσμιο πόλεμο.

Συμπέρασμα: Οι πατριώτες δεν πρέπει να υπερασπιστούν τα κυρίαρχα κράτη τους, οι κυβερνήσεις που διοικούνται από πολίτες και όχι γραφειοκράτες πρέπει να καταπολεμηθούν απο τους παγκοσμιοποιητές και προς θεού, δεν πρέπει να κυβερνήσουν ηγέτες που κοιτούν τα συμφέροντας της χώρας τους…

 

Πηγή

Προβολές : 1,299


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα