Πως η CIA-BND με την Τουρκία χρηματοδοτούν όλα τα αριστερά ΕΒΡΑΪΚΑ κόμματα στην Ελλάδα

Πως η CIA-BND με την Τουρκία χρηματοδοτούν όλα τα αριστερά ΕΒΡΑΪΚΑ κόμματα στην Ελλάδα

18 Απριλίου, 2022 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:560
Μοίρασέ το

 

 

Βέβαια, τα χειρότερα δεν έχουν έρθει ακόμη, αφού οι Ευρωπαϊκές χώρες θέ­λουν να μετατρέψουν την χώρα μας σε τελικό προορισμό για τους απανταχού της γης ισλαμιστές φονταμενταλιστές, δημιουργώντας ακόμη και στρατόπεδα τύπου «Γκουαντάναμο» σε κάποιο Ελλη­νικό νησί.

 

 

 

Καμία έκπληξη για την είδηση…

Η Ελλάδα έχει αλωθεί από κόμματα ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ και ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ για την Πατρίδα μας.

Δυστυχώς οι νεοέλληνες, εξακολουθούν να ψηφίζουν αυτά τα κόμματα και να βουλιάζουν την Ελλάδα στο απόλυτο χάος.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Μην ξεχνάτε πως ο Αλέξης Τσίπρας είναι ΕΒΡΑΙΟΣ ΣΙΩΝΙΣΤΗΣ.


Με επιδότηση της Τουρκίας τα παράνομα τζαμιά στην Αθήνα και οικονομική στήριξη στον Σύριζα!…

Ο Τσίπρας είναι διαπλεκόμενος-O Τσίπρας, Ο Κόκκαλης και η Deutsche Bank – H Alpha Grissin κινδυνεύει με λουκέτο

O πρόεδρος του ΣYPIZA «ενέτεινε» τις εντυπώσεις ότι με την πολιτική του στάση στηρίζει το αφεντικό της Intracom

Στήριξη στον Τσίπρα από την Τουρκία

Ως αντάλλαγμα η Τουρκία θα δεσμευ­όταν ότι όλοι οι μουσουλμάνοι βουλευ­τές, συμπεριλαμβανομένου και αυτού του «Ποτάμι» Αχμέτ Ιλχάν, θα στήριζαν τα νομοσχέδια της κυβέρνησης, η οποία διαθέτει την εύθραυστη πλειοψηφία των 153 εδρών.

Ο τελευταίος, που πέρασε ένα φεγγά­ρι από την Ν.Δ. πριν μεταπηδήσει στην Δημοκρατική Συμμαχία της Ντόρας Μπακογιάννη και μετά στην ΔΗΜΑΡ του Φώ­τη Κουβέλη, τελικά βρήκε πολιτική στέ­γη στο απόκομμα του «Μπομπολανθρώπου» Σταύρου Θεοδωράκη.

Ο Ιλχάν που συνεργάζεται στενά με τον Σύλλογο Αλληλεγγύης Τούρκων Δυ­τικής Θράκης και μάλιστα είχε υποστη­ρίξει για την θέση του προέδρου τον Τανέρ Μουσταφάογλου, έχει αναπτύξει έντονη ανθελληνική δράση.

Πρόσφατα τάχθηκε, με την ιδιότητα του δικηγόρου που την απέκτησε ως μαθητευόμενος σε δικηγορικό γραφείο πρώην πολιτευτή της Ν.Δ., στο πλευρό μουσουλμάνου δασκάλου που αρνήθηκε να κάνει γιορτή στο σχολείο του για την επέτειο της 25ης Μαρτίου, ενώ εί­ναι «αδελφικός φίλος» με τον Μουεζίνο­γλου.

Όσο για το σωματείο αλληλεγγύης που έχει έδρα στην Κωνσταντινούπολη κτίριο ιδιοκτησίας του τοπικού κλιμακίου της ΜΙΤ, χρηματοδοτείται αφειδώς από το τουρκικό κράτος, ενώ εκπροσω­πείται και στην ΤΙΚΑ που θέλει να «ανα­βιώσει το οθωμανικό μεγαλείο»… Για τους διαπρύσιους κήρυκες της ελ­ληνοτουρκικής φιλίας πρέπει να θυμί­σουμε την υπονομευτική προσπάθεια που ασκεί ο Σύλλογος Επιστημόνων της Μειονότητας, ο οποίος ουσιαστικά δεν διοικείται από τον Ετζεβίτ Εμίν, λογιστή από τον Ίασμο αλλά από τον άνθρωπο του «βαθέως τουρκικού κράτους», Ιλκέρ Τσαβούσογλου.

Κι αυτός εμπλέκεται στην υπόθεση της αναγνώρισης των τζαμιών μέσω των προσβάσεων στο περιβάλλον της αναπληρώτριας υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων, Αναστασίας («CIAS», σύμφωνα με τους Κυπρίους για τον ρό­λο που έπαιξε υπέρ της αποδοχής του σχεδίου Ανάν) Αναγνωστοπούλου, η ο­ποία θεωρείται ότι συνέβαλε αποφασι­στικά για να εκδοθούν άδειες λειτουρ­γίας για τα πρώτα τρία τζαμιά.

Όσο για τους πανηγυρισμούς της Ά­γκυρας, αντηχούν ακόμη στα γραφεία των δημοσιογραφικών και τηλεοπτικών συγκροτημάτων της χώρας μας, που έσπευσαν να χαρακτηρίσουν το γεγονός «ως πρώτο βήμα για την απόκτηση δι­καιωμάτων από τους μουσουλμάνους που δεν ανήκουν στην μειονότητα».

Βέβαια, τα χειρότερα δεν έχουν έρθει ακόμη, αφού οι Ευρωπαϊκές χώρες θέ­λουν να μετατρέψουν την χώρα μας σε τελικό προορισμό για τους απανταχού της γης ισλαμιστές φονταμενταλιστές, δημιουργώντας ακόμη και στρατόπεδα τύπου «Γκουαντάναμο» σε κάποιο Ελλη­νικό νησί.

 

Πηγή

Προβολές : 560


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα